Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topikteki tüm hamile arkadaşları kutlarım hayırlı olsun... diğer ardaşlarımızında rabim ellerini boş çevirmesin inşallah. bende azospremi ile iki kez tüpbebek yaptırdım..ilkinden 7 yaşında kızım ikinicinden 10 aylık ikizlerim var darısı başınıza inşlalah

topikteki tüm hamile arkadaşları kutlarım hayırlı olsun... diğer ardaşlarımızında rabim ellerini boş çevirmesin inşallah. bende azospremi ile iki kez tüpbebek yaptırdım..ilkinden 7 yaşında kızım ikinicinden 10 aylık ikizlerim var darısı başınıza inşlalah
maşallah canım Allah bağışlasın,Rabbim bizlere de bu güzel duyguları tatmayı nasip etsin inşallah.

allah bagislasin yavrularinizi masallah:nazar:

amin canım inşallah,nasılsın canım:29:

sagol canim iyiyim sükür..yeni bir yilda umut edip beklemeye devam
sen nasilsin canim? ben karistiriryom canim siz simdik tedavidemisiniz hatirlayamadim.nasil gidiyor tedaviniz

sagol canim iyiyim sükür..yeni bir yilda umut edip beklemeye devam
sen nasilsin canim? ben karistiriryom canim siz simdik tedavidemisiniz hatirlayamadim.nasil gidiyor tedaviniz
aynen canım umut dünyası işte,ben de iyiyim şükür cnm,biz bitkisellerle tedavi görüyoruz canım 4 aydır,inşallah şifa olur hormonlar düzene girdi inşallah azosperm de düzelir hayırlısı bakalım,canım bişey sorcam ben tüp bebek tedavisinde devlet bir kısmını karşılıyo ya tabi belli şartlar var bu şartların içinde 3 yıllık evli olma şartı var mı,bilgin var mı bu konuda canım?

aynen canım umut dünyası işte,ben de iyiyim şükür cnm,biz bitkisellerle tedavi görüyoruz canım 4 aydır,inşallah şifa olur hormonlar düzene girdi inşallah azosperm de düzelir hayırlısı bakalım,canım bişey sorcam ben tüp bebek tedavisinde devlet bir kısmını karşılıyo ya tabi belli şartlar var bu şartların içinde 3 yıllık evli olma şartı var mı,bilgin var mı bu konuda canım?

canim insallah sifa olur...canim benim burdan okudugum kadariyla biliyorum azo spermde 3 yil sart degil diye okumustum burdan..ben yurt disinda oldugum icin sgorta farkli bizim benim fazla bilgim yok bu konuda...sen kac yilllik evlisin

kızlar iyi akşamlar hepinize mrb nasılsınız gelincik canım sen biziden cok şanslısın umarım bu şans seni doğurmaya kadar götürür canım siz bi dfa tek taraflımı amaliyat oldu eşin birde pgt yapıldımı donmuşlarla mutlulugu yakaladınız inşallah darısı bize annemlere cocuğumla gitmeyi o kadar cok istiyorumki anlatamam artık cok moralim bozuluyo hergün misafir geliyo bundan şikayet edilmez ama bu misafirler cocuklu olunca cok canım sıkılıyo işte istemez :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gönderdiniz 2010 biz evdeydik hayırlısıyla karşıladık bu yılıda hayaller kurarak..

canım öncelikle bu illetten kurtuldugun için senın adına cok mutluyum..belkı sormusumdur ama emınım..sızın azonun sebebı neydı..hormonlar mı genetık mı yoksa maturasyon arestı.. mı..sperm cıkısı belırlı ılaçları kullandıktan sonra mı oldu...kaan hoca tedavısı gıbı..

çok teşekkür ediyorum bu bizim için ışık oldu karanlık dünyamıza sonuda gelir inşanlah Rabbim hepimizi kurtarsın eşimin azosu ırsı canım aileden gelme diğer erkek kardeşleride aynı şeyleri yaşamış.bir tanesinin 10 yıl sonra bebeği olmuş bir tanesinin hala yok ...hayırlısı canım A.E.OL 2011 HAYIRLAR GETİRSİN YUVALARIMIZA

yeni yılınız kutlu olsun
Allah bu yıl tüm evlat sahibi olmak isteyenlere içinde bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah

cnm mesajını okudum ama yazamadım ..sizin hormonlar nasıl yüksekmi bide neler kulanıyorsunuz:?

eşim fsh 30larda bizde de inmemiş testis 15 yaşında ameliyat olmuş ben eşime hayıt tohumu çayı içiriyorum ama tahlil yaptırmadık siz ne kullanıyorsunuz ben bugün böğürtlen kökü aldım seni okuyunca hayıt bitince onuda yapacağım.

Son düzenleme:
Back
X