Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım Allah bağışlasın,Rabbim bizlere de bu güzel duyguları tatmayı nasip etsin inşallah.topikteki tüm hamile arkadaşları kutlarım hayırlı olsun... diğer ardaşlarımızında rabim ellerini boş çevirmesin inşallah. bende azospremi ile iki kez tüpbebek yaptırdım..ilkinden 7 yaşında kızım ikinicinden 10 aylık ikizlerim var darısı başınıza inşlalah
topikteki tüm hamile arkadaşları kutlarım hayırlı olsun... diğer ardaşlarımızında rabim ellerini boş çevirmesin inşallah. bende azospremi ile iki kez tüpbebek yaptırdım..ilkinden 7 yaşında kızım ikinicinden 10 aylık ikizlerim var darısı başınıza inşlalah
maşallah canım Allah bağışlasın,Rabbim bizlere de bu güzel duyguları tatmayı nasip etsin inşallah.
amin nursencim insallah bizde tadariz canim![]()
amin canım inşallah,nasılsın canım![]()
tunaydın kızlar nasılsınız umarım bu yıl hepımızın dıleklerı gerceklesır...:87:
aynen canım umut dünyası işte,ben de iyiyim şükür cnm,biz bitkisellerle tedavi görüyoruz canım 4 aydır,inşallah şifa olur hormonlar düzene girdi inşallah azosperm de düzelir hayırlısı bakalım,canım bişey sorcam ben tüp bebek tedavisinde devlet bir kısmını karşılıyo ya tabi belli şartlar var bu şartların içinde 3 yıllık evli olma şartı var mı,bilgin var mı bu konuda canım?sagol canim iyiyim sükür..yeni bir yilda umut edip beklemeye devam
sen nasilsin canim? ben karistiriryom canim siz simdik tedavidemisiniz hatirlayamadim.nasil gidiyor tedaviniz
aynen canım umut dünyası işte,ben de iyiyim şükür cnm,biz bitkisellerle tedavi görüyoruz canım 4 aydır,inşallah şifa olur hormonlar düzene girdi inşallah azosperm de düzelir hayırlısı bakalım,canım bişey sorcam ben tüp bebek tedavisinde devlet bir kısmını karşılıyo ya tabi belli şartlar var bu şartların içinde 3 yıllık evli olma şartı var mı,bilgin var mı bu konuda canım?
canım eşin ne kullanıyordu fsh düştü
canım öncelikle bu illetten kurtuldugun için senın adına cok mutluyum..belkı sormusumdur ama emınım..sızın azonun sebebı neydı..hormonlar mı genetık mı yoksa maturasyon arestı.. mı..sperm cıkısı belırlı ılaçları kullandıktan sonra mı oldu...kaan hoca tedavısı gıbı..
yeni yılınız kutlu olsun
Allah bu yıl tüm evlat sahibi olmak isteyenlere içinde bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah
merhaba canim amin insallah
nasilsin?
cnm mesajını okudum ama yazamadım ..sizin hormonlar nasıl yüksekmi bide neler kulanıyorsunuz:?