Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim fsh 30larda bizde de inmemiş testis 15 yaşında ameliyat olmuş ben eşime hayıt tohumu çayı içiriyorum ama tahlil yaptırmadık siz ne kullanıyorsunuz ben bugün böğürtlen kökü aldım seni okuyunca hayıt bitince onuda yapacağım.

cnm sen yinede hayıta devam et bizde aldık tohumunu ama evde toz haline getirdik.... 1 kilo bala keçi boynuzu tozu , polen , ısırgan tohumu tozu akşam sabah yiyor birde ,hergün deil ama yarım bardak nohutu 2 bardak suyla kaynatıyorum ikiye bölüp içyor .böğürtlen kökünü 1 çay bardağı içsin sabah akşam bende içtim iyimi oldu kötümü bilmem 4 gün günüm geçti ama belirtileri var yoksa dok.. Gidicem hiç aksamazdı :18:

eşim fsh 30larda bizde de inmemiş testis 15 yaşında ameliyat olmuş ben eşime hayıt tohumu çayı içiriyorum ama tahlil yaptırmadık siz ne kullanıyorsunuz ben bugün böğürtlen kökü aldım seni okuyunca hayıt bitince onuda yapacağım.

cnm sen yinede hayıta devam et bizde aldık tohumunu ama evde toz haline getirdik.... 1 kilo bala keçi boynuzu tozu , polen , ısırgan tohumu tozu akşam sabah yiyor birde ,hergün deil ama yarım bardak nohutu 2 bardak suyla kaynatıyorum ikiye bölüp içyor .böğürtlen kökünü 1 çay bardağı içsin sabah akşam bende içtim iyimi oldu kötümü bilmem 4 gün günüm geçti ama belirtileri var yoksa dok.. Gidicem hiç aksamazdı :18:

slmlar canlar :16: biraz geç kaldım ama, yeni yılınız kutlu olsun:16: bu yeni yılda ne dilediyseniz ne istiyosanız hepsi gerçek olsun inşallah evleriniz bebişlerle dolsun inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bende bugün akşam tekrardan ankara yolcusuyum patoloji sonucunu almaya gidiyoruz, pek ümidim yok ama bakalım patolojide bişeyler çıktımı :18: herşey bitti derken inşallah belki bi ümit ışığı yanıverir bizim için, inşallah sizlerin benim hepimizin ummadığımız anda bi sürü bebişlerimiz olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ALLAHIM SEN YÜZÜMÜZE BAK BİZLERİDE BU DÜNYA MEYVELERİNDEN MAHRUM BIRAKMA , BANA BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMA VE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ TÜM BEBEK HASRETİYLE YANANLARA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE AMİNNNN....

kızlar iyi akşamlar hepinize mrb nasılsınız gelincik canım sen biziden cok şanslısın umarım bu şans seni doğurmaya kadar götürür canım siz bi dfa tek taraflımı amaliyat oldu eşin birde pgt yapıldımı donmuşlarla mutlulugu yakaladınız inşallah darısı bize annemlere cocuğumla gitmeyi o kadar cok istiyorumki anlatamam artık cok moralim bozuluyo hergün misafir geliyo bundan şikayet edilmez ama bu misafirler cocuklu olunca cok canım sıkılıyo işte istemez :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım imkansız değil biliyosun Allaha şükür sperminiz var daha önce sende gebe kaldın inşallah bi daha olucaktır... eşim tek taraftan ameliyat oldu bir kez.pgt yapılmadı yapılacak kadar embriyomuz yoktuda zaten.. bizim durumda olanlara çok fazla pgt önermiyolar tek sorun erkek çocuk olursa genetik olarak babaya çekme durumu varmış kaçtane doktor, prof bunu söyledi bize.

Kızlarr moralim çk bozuk delesyon çıkmadı ama hormon değerleri için KAAN BEY hiç ii şeyler yazmamış........
Aslında hormon değerleri, herhangi bir tedavi şeması için uygun değil. Bu durumda yeni bir mikroTESE denenebilir. Size önerim eşiniz sabahları yarım tablet Klomen almaya başlasın. Yanında da Proxeed plus'dan sabah ve akşamları 1 tane; Endol tabletden de sabahları 1 tane. 1 ay devam edin ve sonunda lütfen buraya gelin, sizleri hastanede göreyim ve ileri tedavinizi planlayalım. İsterseniz şimdiden de buraya muayene için gelebilirsiniz.
Saygılarımla.Kaan Aydos

biz hiç mikro tese yaptırmadık, sanırım karıştırdı::(ama test. düşüklüğü sanırım tedavi edilemiyoo....gerçekten tedavisi yok mu arkadaşlar?

Arkadaslar tesadufen konu carpti gozume ve birazcik arastirma yaptim yabanci sitelerde. Besin takviyesi olarak iki sey gozume carpti. Birincisi Copra(cupra degil) baligi, malesef ne oldugunu bulamadim, bir balikciya sorabilirsiniz. Bir de kedi baligi onerilmis, zengin icerigi sperm uretimine yardimciymis. Ikincisi kabak cekirdegi. Her gun dortte bir kase kabak cekirdegi yenmeli yaziyor sitelerden birinde. Sperm urettirdigi soyleniyor. Linki bu: L - What to eat for azoospermia - Azoospermia And How To Increase Male Fertility

Allah hepinizin yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
Arkadaslar bir sey daha buldum. Size bosuna umit vermek niyetinde degilim ama bu linkte yazilanlar cok ilginc. Bence ciktisini alip doktorunuza verin. Burada gunde 1000mg c vitamini ve yaninda bazi ilaclarla her 10 hastadan 7'sinde sperm uretimi oldugunu iddia ediyor Pakistan'dan bir doktor. Umarim size umut olur.
http://abchomeopathy.com/forum2.php/111147/

Son düzenleme:
bi umut işte, sağolasın japones...benim durumuma neden yorum yapmıyosunuz arkadaşlar, biliyrum herkesin derdi kendine zaten ama burda b kadar kişi bu kadar zamandır belki olumlu bişi yaşamıştır diye ben de umut bağlıyorum....

neyse yaa...

slmlar canlar :16: biraz geç kaldım ama, yeni yılınız kutlu olsun:16: bu yeni yılda ne dilediyseniz ne istiyosanız hepsi gerçek olsun inşallah evleriniz bebişlerle dolsun inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bende bugün akşam tekrardan ankara yolcusuyum patoloji sonucunu almaya gidiyoruz, pek ümidim yok ama bakalım patolojide bişeyler çıktımı :18: herşey bitti derken inşallah belki bi ümit ışığı yanıverir bizim için, inşallah sizlerin benim hepimizin ummadığımız anda bi sürü bebişlerimiz olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ALLAHIM SEN YÜZÜMÜZE BAK BİZLERİDE BU DÜNYA MEYVELERİNDEN MAHRUM BIRAKMA , BANA BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMA VE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ TÜM BEBEK HASRETİYLE YANANLARA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE AMİNNNN....

CANIM İNŞ GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN..aLLAH'IM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..SENDE ÜMİTLİ OL, aLLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ..
bi umut işte, sağolasın japones...benim durumuma neden yorum yapmıyosunuz arkadaşlar, biliyrum herkesin derdi kendine zaten ama burda b kadar kişi bu kadar zamandır belki olumlu bişi yaşamıştır diye ben de umut bağlıyorum....

neyse yaa...

CANIM HORMON DEĞERLERİNİZ NASIL ? BİZDE LH, FSH VE TESTOSTERON HOTMONU HEP 3LÜ DEĞERLERDE VE SPERM ÇIKTI..SİZİN KAÇ ACABA? KAAN HOCA HANGİ DEĞERE GÖRE BÖYLE SÖYLEMİŞ?

FUNDAAY canım anladgm kadarıyla senın eskı mesajlarına da baktım sadece testesteron dusuk Prolaktin (PRL) 6.29 (2.1 - 17.7 ng/mL)
FSH 16.3 (1.4 - 18.1 mUI/ml )
LH 4.93 (1.5 - 9.3 mıU/mL )
T.Testosteron 162.19

dıgerlerı normal anlayamadım yanı bır anormallık yok.bızımde testesteron 3 tu bır ılacla kaan hoca yukselttı ıstneılern degere.yanı sızde de oyle bısey yabılabılır.ustelık dıger hormonlarınız guzel....sen bır de bunları emre beye gonder tatlım.kaan hocanın okadar cok hastası var kı,belkı karıstrms olabılır canım.umarım hersey gonlunce olur,kafa karısıklıgın da feraha cıkar

slm kızlar iş yoğunluğu nedeniyle topiğe giremiyorum eski arkadaşlar tanır beni eşim 1 yıldır klomen kullanıyor sizce bu kadar kullanması neden homonlarındada bi problem yoktu ama kaan hocA YANINA çağırıyor eşimin iş yoğunluğu nedeniyle gidemiyoruz ve eşim kaan hocanın tedavisine girdiğinden beri hiç sperm tahlili yaptırmadı yani 1 senedir sizce sperm çıkmışmıdır.

kızlar neredesınız,MELISELA cım nasılsın?

saol canım iyim sen nasılsın? ya bişey sorcam tatlım, testestoron hotmonu kaç olmalı ki? bizimde fazla yüksek değildi..ne etkisi var..ben bu hormon olayını hala çözemedim yaa...FSH'ın yüksek mi olması iyi yoksa düşük olmasımı?

MELISELACIM testesteron enfazla 8 en az 3 olmalı.testesteron yukseklıgı fsh ında dusuklugu ıı yanı fsh 1 ıle 18 arasında bır deger olmalı.kaan hoca testesteron a onem veryr dusukse yukselytr .ama bu da bır belırleyıcılık degıl anlayacagın.yuksek olsada sperm bulunabılıyr.mesela bızım fsh 44 tu testesteron 3 tu mıkrotesede sperm cıktı.ama hormonlar uretımı etkılıyrmus

güzel haberlerle gel canım yolun açık olsunnn
slm kızlar iş yoğunluğu nedeniyle topiğe giremiyorum eski arkadaşlar tanır beni eşim 1 yıldır klomen kullanıyor sizce bu kadar kullanması neden homonlarındada bi problem yoktu ama kaan hocA YANINA çağırıyor eşimin iş yoğunluğu nedeniyle gidemiyoruz ve eşim kaan hocanın tedavisine girdiğinden beri hiç sperm tahlili yaptırmadı yani 1 senedir sizce sperm çıkmışmıdır.
neden olmasın canım inşallah çıkış olurrrr
slm kızlar sultancım hoşgeldin canım inşalllah o bir yıl içinde sperm çıkışı olmuştur

nasılsın canımmm

Back
X