- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
iyiyim canım sen nasılsın?
sagol canim bende iyiyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın?
eşim fsh 30larda bizde de inmemiş testis 15 yaşında ameliyat olmuş ben eşime hayıt tohumu çayı içiriyorum ama tahlil yaptırmadık siz ne kullanıyorsunuz ben bugün böğürtlen kökü aldım seni okuyunca hayıt bitince onuda yapacağım.
eşim fsh 30larda bizde de inmemiş testis 15 yaşında ameliyat olmuş ben eşime hayıt tohumu çayı içiriyorum ama tahlil yaptırmadık siz ne kullanıyorsunuz ben bugün böğürtlen kökü aldım seni okuyunca hayıt bitince onuda yapacağım.
kızlar iyi akşamlar hepinize mrb nasılsınız gelincik canım sen biziden cok şanslısın umarım bu şans seni doğurmaya kadar götürür canım siz bi dfa tek taraflımı amaliyat oldu eşin birde pgt yapıldımı donmuşlarla mutlulugu yakaladınız inşallah darısı bize annemlere cocuğumla gitmeyi o kadar cok istiyorumki anlatamam artık cok moralim bozuluyo hergün misafir geliyo bundan şikayet edilmez ama bu misafirler cocuklu olunca cok canım sıkılıyo işte istemez![]()
slmlar canlarbiraz geç kaldım ama, yeni yılınız kutlu olsun
bu yeni yılda ne dilediyseniz ne istiyosanız hepsi gerçek olsun inşallah evleriniz bebişlerle dolsun inşallah
bende bugün akşam tekrardan ankara yolcusuyum patoloji sonucunu almaya gidiyoruz, pek ümidim yok ama bakalım patolojide bişeyler çıktımı :18: herşey bitti derken inşallah belki bi ümit ışığı yanıverir bizim için, inşallah sizlerin benim hepimizin ummadığımız anda bi sürü bebişlerimiz olsun
ALLAHIM SEN YÜZÜMÜZE BAK BİZLERİDE BU DÜNYA MEYVELERİNDEN MAHRUM BIRAKMA , BANA BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMA VE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ TÜM BEBEK HASRETİYLE YANANLARA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE AMİNNNN....
bi umut işte, sağolasın japones...benim durumuma neden yorum yapmıyosunuz arkadaşlar, biliyrum herkesin derdi kendine zaten ama burda b kadar kişi bu kadar zamandır belki olumlu bişi yaşamıştır diye ben de umut bağlıyorum....
neyse yaa...
kızlar neredesınız,MELISELA cım nasılsın?
güzel haberlerle gel canım yolun açık olsunnnslmlar canlarbiraz geç kaldım ama, yeni yılınız kutlu olsun
bu yeni yılda ne dilediyseniz ne istiyosanız hepsi gerçek olsun inşallah evleriniz bebişlerle dolsun inşallah
bende bugün akşam tekrardan ankara yolcusuyum patoloji sonucunu almaya gidiyoruz, pek ümidim yok ama bakalım patolojide bişeyler çıktımı :18: herşey bitti derken inşallah belki bi ümit ışığı yanıverir bizim için, inşallah sizlerin benim hepimizin ummadığımız anda bi sürü bebişlerimiz olsun
ALLAHIM SEN YÜZÜMÜZE BAK BİZLERİDE BU DÜNYA MEYVELERİNDEN MAHRUM BIRAKMA , BANA BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIMA VE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ TÜM BEBEK HASRETİYLE YANANLARA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE AMİNNNN....
neden olmasın canım inşallah çıkış olurrrrslm kızlar iş yoğunluğu nedeniyle topiğe giremiyorum eski arkadaşlar tanır beni eşim 1 yıldır klomen kullanıyor sizce bu kadar kullanması neden homonlarındada bi problem yoktu ama kaan hocA YANINA çağırıyor eşimin iş yoğunluğu nedeniyle gidemiyoruz ve eşim kaan hocanın tedavisine girdiğinden beri hiç sperm tahlili yaptırmadı yani 1 senedir sizce sperm çıkmışmıdır.
slm kızlar sultancım hoşgeldin canım inşalllah o bir yıl içinde sperm çıkışı olmuştur