- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
HAYIRLI GUNLER CANLARIM NISSAN CIM gozunaydın ay cokn sevndm baska dertler cıkmasın da aman ....ıyı olmus sogan suyu kullanmısmısydın hıc canım.FUNDAAY canım bız 3 tu testesteron u yukselttık fsh da 44 du onuda 30 a kadar dusurebıldık.sonra mıkrotese oldu esım 6 tane bulundu.MELISELA CIM FUNDAAAY IN KI 162 YA O 1,62 ASLINDA YANI TOTAL TESETESTERON CANIM ANLADIN MI?YANI MESELA SENINKIDE 300 ONA GORE AMA 3.00 ANLADIN MI?UMARIM ANLATABILMISIMDR:):))))))))))YANILMIYORSAM BEN OYLE bılıyrm dr demıstı.ERYASU canım güzel haberlerle dön Allah önünüz acsın ınsaalalah tatlım kader arkadasım
SAYES SULTAN49 LEYLAK INSAAALAH CANLARIM rabbım bızede mutlulugu yasatr .LEYLAK CANIM ınsaaalh ıstedgnz degerlere gelmıstr tatlım .rabbım yardmcnz olsun hepınızı opyrmmmmmmmmmmm guzeller
tatlım benim sen anlatırsında ben anlamazmıyım aşk olsun

canımalt değer 241 vermiş jklm nin dediği gibi bizimkini1,62 düşün. bu arada emre bey fsh da üst değere yakın dedi, haftada 1 preglyn iğne 5000 lik verdi...10 hafta kullanıcaz, 3. iğneden sonra testeron ölçülecek. kaan bey de tedavi vermedi ama...iyice karıştım siz preglyn kullandınız mı
canım biz hormonlar için hiçbirşey kullanmadık..sadece klomen ve pharmaton diye bir vitaminle başladık bu yola..zaten onları kullanmadan 2. testimizde 100bin çıktı, sonra kaan hocanın verdiği bu ialçları kullandık ve 26.6 milyon ve 300 bin canlı yazıyordu..en son testlerde zaten sayı baya oldu ama % 100 hareketsiz çıktı hepsi ve bunun için kaan hoca yine klomen ve proxeed plus verdi..son testimizde çok şükür mlde 15 milyon ve toplam harekette ileri hızlı, yavaş hızlı ve yerinde hareketli toplamı %10 çıktı çok şükür..şubatta tekrar test yapacaz..3 ay kullanımdan sonra bakalım neler değişecek..şubatta tüp yapacaktık ama ben hazır hissetmediğim için yaza erteledik, hocada ilaca devam edin derse sonuçlara göre yaza kadar kullanıp tüp yaptırcaz kısmetse..Allah'ım inş o zamana kadar bana doğal yoldan verirde gerek kalmaz..