Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar. Naslsınız. Bişey soracağım kusura bakmayın. Eşim azosperm 1. deneme negatif. Adetimi bekliyorum yeniden gideceğiz. İlkinde tese ile sperm bulundu. 3-5 tane işte. Hormon testi yaptırmıştık. Değerler olması gerekenden yüksekti. Fazla giremiyorum o yüzden bilgim yok. Bazılarınız yazmış doktor ilaç verdi. Hormonlar düzeldi diye. Bu ilaçlar yüksek oluncamı yoksa düşük oluncamı veya 2sindede mi kullanılıyor. Bişey bilmeden giriyorum tedaviye.Doktor da bişey söylemedi. Şimdiden teşekkürler cevap için.

sağol melisalacım yiym sen nasılsın arada girip takip ediyorum sizi yeni gelişmeler varmı diye varsa yazıyorum bazende ipin ucunu kaçırıyorum yetişemiyorum size bende nasıl hamile kalabilirm araştırmaları yapıyorum canımya eşimde bugün tekrardan test yaptırıyor artık biz çok şükür atlattık normale döndük nasıl hamile kalabilirim aşamasına geçtim 2aydır adetim gün atlıyor ilk ay zaten kimyasal gebeik denen şeydi sanırım bu seferde 4gün geçti 5.gün test yapacaktım kırmızılar geldi demekki vakti zamanı gelmemiş yumurta var spermde var ama gebelik yok işte nasip kısmet bide benim adetlerim normalde çok düzenlidir şimdi diyolarki kadının adeti düzensizleştiğinde bebek yerini hazırlar derllermiş inşl öyledir bizim inatçı keçi yerşini hazırlayıpt gelsin inşl en kısa zamanda hayırlısıyla

sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum canım hep aklımdasınız

HAYIRLI GUNLER CANLARIM NISSAN CIM gozunaydın ay cokn sevndm baska dertler cıkmasın da aman ....ıyı olmus sogan suyu kullanmısmısydın hıc canım.FUNDAAY canım bız 3 tu testesteron u yukselttık fsh da 44 du onuda 30 a kadar dusurebıldık.sonra mıkrotese oldu esım 6 tane bulundu.MELISELA CIM FUNDAAAY IN KI 162 YA O 1,62 ASLINDA YANI TOTAL TESETESTERON CANIM ANLADIN MI?YANI MESELA SENINKIDE 300 ONA GORE AMA 3.00 ANLADIN MI?UMARIM ANLATABILMISIMDR:):))))))))))YANILMIYORSAM BEN OYLE bılıyrm dr demıstı.ERYASU canım güzel haberlerle dön Allah önünüz acsın ınsaalalah tatlım kader arkadasım
SAYES SULTAN49 LEYLAK INSAAALAH CANLARIM rabbım bızede mutlulugu yasatr .LEYLAK CANIM ınsaaalh ıstedgnz degerlere gelmıstr tatlım .rabbım yardmcnz olsun hepınızı opyrmmmmmmmmmmm guzeller
canım işallah bizde hepimiz mutluğu yaşarız:40:işallah canım değerler iii kaan hoca olumlu birşeyler söyler

selam kızlar. Naslsınız. Bişey soracağım kusura bakmayın. Eşim azosperm 1. deneme negatif. Adetimi bekliyorum yeniden gideceğiz. İlkinde tese ile sperm bulundu. 3-5 tane işte. Hormon testi yaptırmıştık. Değerler olması gerekenden yüksekti. Fazla giremiyorum o yüzden bilgim yok. Bazılarınız yazmış doktor ilaç verdi. Hormonlar düzeldi diye. Bu ilaçlar yüksek oluncamı yoksa düşük oluncamı veya 2sindede mi kullanılıyor. Bişey bilmeden giriyorum tedaviye.Doktor da bişey söylemedi. Şimdiden teşekkürler cevap için.

canım mrh bizim değerler de yüksek Kaan hoca ilaç verdi bizede onları kullandık .Ama değerleri yüksek olana olumlu düşünmüyo benim anladığım kadarıyla .Bizde Cuma günü gidicez yanına.İsterseniz sizde mail attın o dönüyo sonra mail adresi

Teşekkür ederim canım cevap için. Değerler yüksekti ama bize herhangi bişey vermediler.Ne ilaç nede bitkisel bişey. Bütün bilgilerde hastanede istesek verirler sanırırm. Ondan sonra yazarım. Bende burda duyduklarımı yapıyorum. Ne bileyim fındık, arı sütü, polen, keçi boynuzu falan. Hayırlısı bakalım.

Teşekkür ederim canım cevap için. Değerler yüksekti ama bize herhangi bişey vermediler.Ne ilaç nede bitkisel bişey. Bütün bilgilerde hastanede istesek verirler sanırırm. Ondan sonra yazarım. Bende burda duyduklarımı yapıyorum. Ne bileyim fındık, arı sütü, polen, keçi boynuzu falan. Hayırlısı bakalım.

canım zaten ilaç sadece değerleri yüksek olanlara Kaan hoca veriyo diğer dr. vermiyo değerler düşük molanlara diğer dr.da veriyo ama bizimgibilere malesef istersen ona mail at ksaydos@tr.

gecmis olsun papatya ,bizim hormonlar yuksek ilac tedavisindeyiz dusuruyorlar hormonlari,yuksekte dusukte ikisininde ilaci varmis

sağol melisalacım yiym sen nasılsın arada girip takip ediyorum sizi yeni gelişmeler varmı diye varsa yazıyorum bazende ipin ucunu kaçırıyorum yetişemiyorum size bende nasıl hamile kalabilirm araştırmaları yapıyorum canımya eşimde bugün tekrardan test yaptırıyor artık biz çok şükür atlattık normale döndük nasıl hamile kalabilirim aşamasına geçtim 2aydır adetim gün atlıyor ilk ay zaten kimyasal gebeik denen şeydi sanırım bu seferde 4gün geçti 5.gün test yapacaktım kırmızılar geldi demekki vakti zamanı gelmemiş yumurta var spermde var ama gebelik yok işte nasip kısmet bide benim adetlerim normalde çok düzenlidir şimdi diyolarki kadının adeti düzensizleştiğinde bebek yerini hazırlar derllermiş inşl öyledir bizim inatçı keçi yerşini hazırlayıpt gelsin inşl en kısa zamanda hayırlısıyla

merhaba blueavci,sperm varsa ne guzel cok yakinda hamile olabilirsin...
konuya cok fazla gireemdigim icin kimin ne problemi vardi unutuyorum sizin azospermiydide sonradan normal cikismi oldu?biraz bahsedermisin problem ve tedavi asamalrinizdan,cok tesekkur edeerim simdiden....

selam canlar ben geldim :85: yine kocaman bi sıfırla döndük patolojinin sonucuda 00000 :14::14: kaan hoca artık ne ilaç tedavisi nede 3, bi tese önermedi, bitkisel bişiler kullanıp keçi boynuzu ısırgan falan filan 3 ayda bi gidip ankarada sperm testi yaptırmamızı önerdi, nolur nolmaz ALLAHIN işi belki bi çıkış olurmu olur dedi, evlatlık almamızı önerdi bunada şimdilik eşim pek sıcak bakmıyo, bide kök hücreyi bekleyin daha yaşınız 26 - 30 çok erken kesinlikle size kök hücre yetişecek, hayvanlar üzernde olumlu sonuçlar alındı dünyada bikaç ülkede daha yavaş yavaş insan üzernde uygulanmaya bile başlandı dedi, türkiyeyede 2 seneye kadar tamamiyle gelir dedi, biz binasını bile hazırladık gelir gelmez hemen başlıcaz bizde uygulamaya dedi, şimdilik benden havadisler bu kadar, artık benim yazacak bişeyim yok gelip arada sizleri takip eder inşallah sizlerden güzel haberler alırım :43::43::43::48:

selam canlar ben geldim :85: yine kocaman bi sıfırla döndük patolojinin sonucuda 00000 :14::14: kaan hoca artık ne ilaç tedavisi nede 3, bi tese önermedi, bitkisel bişiler kullanıp keçi boynuzu ısırgan falan filan 3 ayda bi gidip ankarada sperm testi yaptırmamızı önerdi, nolur nolmaz ALLAHIN işi belki bi çıkış olurmu olur dedi, evlatlık almamızı önerdi bunada şimdilik eşim pek sıcak bakmıyo, bide kök hücreyi bekleyin daha yaşınız 26 - 30 çok erken kesinlikle size kök hücre yetişecek, hayvanlar üzernde olumlu sonuçlar alındı dünyada bikaç ülkede daha yavaş yavaş insan üzernde uygulanmaya bile başlandı dedi, türkiyeyede 2 seneye kadar tamamiyle gelir dedi, biz binasını bile hazırladık gelir gelmez hemen başlıcaz bizde uygulamaya dedi, şimdilik benden havadisler bu kadar, artık benim yazacak bişeyim yok gelip arada sizleri takip eder inşallah sizlerden güzel haberler alırım :43::43::43::48:

canım çok üzüldüm ama hayırlısı artık Kaan hoca kök hüzre gelicek diyosa 2 seneye kadar vardır bir bildiği canım üzülme desemde boş biliyorum ama ümidini asla yitirme gün doğmadan neleer doğar canım bizde cuma kısmetse ordayız bu hafta ordamıymış bilgin varmı gerçi yarın arıycam ama bakalım.kendine iiii bak

uzuldum arkadasim insallah bir kapi acilir canim soyleyecek soz bulamiyorum :43::43::43::43::43::43:

ERYASU kader arkadasım herseyın hayılısı,uzulme desemde bosss.rabbım herseyın en ıyısını bılır.ne olursun bırakma kendını,ara ara ugra....

canımmm çok zor biliyorum Allah sabır versin biraz da bitkisellere ağır verin derim canım kısırlığa son diye google dan girersen bitki uzmanı şimdi hatırlamıyorum adını bir dr.var o siteye bi bak canım orda da bitkilerle hazırlanmış kapsüller var ve azosperm olup kullanan birçok hastada canlı sperm elde edilmiş ve normal yolla da hamile kalan var canım;okursan şifa bulanları rahatlayacağına,içine su serpileceğine inanıyorum tatlım,moralini bozmamaya çalış canım,Rabbim herşeye kadirdir,O'na dayan,O'na güven...

blueavcı canım inşallah olur canım yumurta da var sperm de var diyosun hayırlısıyla canım daha zamanı var demek biraz daha sabır güzelim.

selam kızlar size bişi danışmak istiyorum artık beynim durdu 2 kez tüp bebek denemem oldu ikincisinin sonucunu pazar akşamı öğrendim negatif yine eşim azaspermi bu 2. tedavide doktorum tese önerdi aslında size şöyle anlatayım eşimde sperm çıkışı var ama az 3-5 adet doktorumda tese yapalım bu sefer daha kaliteli buluruz belki dedi ne yazık ki tesede sperm çıkmadı teseden önce verdiği sperm analizinden 15 tane çıkmış onlarla döllenme yapıldı 13 yumurtadan 9 u döllendi bir tane 2. kalite 9 hücreli 3. gün transferi oldu geriye 3 tane embiriyom kaldı onlarda 7 hücreli idi ama 5. güne bekletmek istedi doktorum onlarda gitmedi elimde dondurulmuşta kalmadı eşimin tese de alınan parça sonucu geldi içerde üretim var ama son şeklini alamıyor diye yorumladı doktırlar ve beni bugun merkezim aradı artık tedavi olmama gerek kalmadığını çocuğm olmayacağını söyledi kızlar allah aşkına ortda yumurta var sperm var döllenen ve bölünen bi embiriyo var neden bizim şansımız yok benim atladığım bişi mi var bas bas bağırmıyorlar mı bi sperm gebe kalmaya yeter diye aklım durdu ne yapacağımı şaşırdım ben istanbul dayım kaan hocayla mesajlaştım bi kaç test istedi eşimden tüp bebeğe devam dedi ben anlamadım kızlar çöktüm bittim

merhaba blueavci,sperm varsa ne guzel cok yakinda hamile olabilirsin...
konuya cok fazla gireemdigim icin kimin ne problemi vardi unutuyorum sizin azospermiydide sonradan normal cikismi oldu?biraz bahsedermisin problem ve tedavi asamalrinizdan,cok tesekkur edeerim simdiden....
evet canım çok şükür sperm var ve normale döndü bi erkekte olması gereken spermin üstünde artık değerlerimiz inşl darısı sizlere olsun benim eşim hipogonodzme bağlı azospemdi canım lh fsh ve testesteron çok düşük ve tedaviyle bunlar yükseltilip çıkış sağlanıyor normale dönüyo ve normal yoldanda gebelik elde edilebiliyor eşim ilaç tedavisi görüyor haftada 4iğne vuruluyor ve bunun yanı sıra ben 9ay boyunca bitkisel takviyeside yaptım
blueavcı canım inşallah olur canım yumurta da var sperm de var diyosun hayırlısıyla canım daha zamanı var demek biraz daha sabır güzelim.

evet canım ben bugünüme şükrdiyorum sabrediyorum aslada kendimden iyileri değil benden zor durumdakileri düşünürüm vakti zamanı gelemdi daha diyorum ama tabikide gönlüm istiyor inşl rabbim çok aratmadan nasip eder banada isteyen herkesede hayırlısıyla

Back
X