selam canlar ben geldim :85: yine kocaman bi sıfırla döndük patolojinin sonucuda 00000kaan hoca artık ne ilaç tedavisi nede 3, bi tese önermedi, bitkisel bişiler kullanıp keçi boynuzu ısırgan falan filan 3 ayda bi gidip ankarada sperm testi yaptırmamızı önerdi, nolur nolmaz ALLAHIN işi belki bi çıkış olurmu olur dedi, evlatlık almamızı önerdi bunada şimdilik eşim pek sıcak bakmıyo, bide kök hücreyi bekleyin daha yaşınız 26 - 30 çok erken kesinlikle size kök hücre yetişecek, hayvanlar üzernde olumlu sonuçlar alındı dünyada bikaç ülkede daha yavaş yavaş insan üzernde uygulanmaya bile başlandı dedi, türkiyeyede 2 seneye kadar tamamiyle gelir dedi, biz binasını bile hazırladık gelir gelmez hemen başlıcaz bizde uygulamaya dedi, şimdilik benden havadisler bu kadar, artık benim yazacak bişeyim yok gelip arada sizleri takip eder inşallah sizlerden güzel haberler alırım
![]()
eryasu canımmm, ne desem boş biliyorum...ama Rabbimde çok;dua edelim..biliyorum ben daha 15 gündür bu acıyla kıvranıyorken sölediklerim boş ama beni rahatlatan tek şey Allaha sığınmak..Dualarımız beraber inşaallah...sadece kaan beyle sınırlamayın isterseniz..bilmiyorum geçmişinizi ama emre beyle kaan bey farklı tedaviler uyguluyor, denediniz mi hiç
inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda