Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar , nasilsiniz.

iyi aksamlar vck cimmm.amin canim , dualar karsilikli canim benim.

canim herdaim dualarimdasin.hayirli olsun . rabbim emeklerini bosa cikartmasin.

rabbim kullandiginiz ilaclardan sifanizi versin.bolca sperm göresiniz insallah:52::34:

hayirli cumalar canimmm.umutlariniz sifirlara inat cogalsin canim, dilerim bu gördügünüz sifirlari cikan spermlerin arkasina ekler binlerce sperm görürüsünüz.:34:

canim sabir cekmeye devam et sona yaklasmissiniz. doktorun verdigi yüzdeler büyük masallah. rabbim emeklerini bosa cikartmasin.

merhaba cemremmm,dualarina cani gönülden AMINNN.

hayirli cumalar nursencigim,amin canim cümlemizin.

oknk hayirli cumalar canim.amin amin amin....
İns cnm hepimizin yüzü gulsun.
Bu arada kızlar ben okdr cok okudumki hormonları genetikleri normal olmayanlarda sperm cok çıkıyor..en azından tedavisi var hormonları düşürüp yükselip ayarliyabiliyorsun....bide diyorsun hormonum yüksek yada düşük ondan spermlerin çıkmasına engel oluyor,..bizim hersey normal diyorum hersey böle normaline neden çıkmıyor sperm....nebilim hepsindede insanın kafasında bisuru soru işaretleri dolanıyor sanırım

minik gelin canım keşke eşinden bi daha spermiyogram ve kan testi alsalardı

cnm doktor tum tahlilleri yapmsiniz dedi..zaten gecen ay yaptırdık hepsini ama bende semen testi yapsın istedim doktor gerek yok tup bebekten başka olasılığınız yok dedi ordan esim atladı ben bidaha test vermek istemiyorum dedi..bsy diyemedim..nedense esim semen testi verince cok geriliyor amlyt daha kolay geliyor... Semen testine hazırlıklı gittik 4 gün perhizliydi esim ama istemedi...

(beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır) Allah razı olsun.rabbim sizede bizede salihlerden evlat versin.penceremde bir kumru yuva yapmıştı.1 aydan fazladır yatıyordu.nihayet civcivleri çıkmış 2 tane.gözyaşlarımla dua ettim.Rabbim şu kuşa verdiğin anneliği banada lutfet amiin.

canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah Rabbim kumrulara verdiği gibi senin de kucağını evlatlarınla doldursun inşallah

İns cnm hepimizin yüzü gulsun.
Bu arada kızlar ben okdr cok okudumki hormonları genetikleri normal olmayanlarda sperm cok çıkıyor..en azından tedavisi var hormonları düşürüp yükselip ayarliyabiliyorsun....bide diyorsun hormonum yüksek yada düşük ondan spermlerin çıkmasına engel oluyor,..bizim hersey normal diyorum hersey böle normaline neden çıkmıyor sperm....nebilim hepsindede insanın kafasında bisuru soru işaretleri dolanıyor sanırım

cnm doktor tum tahlilleri yapmsiniz dedi..zaten gecen ay yaptırdık hepsini ama bende semen testi yapsın istedim doktor gerek yok tup bebekten başka olasılığınız yok dedi ordan esim atladı ben bidaha test vermek istemiyorum dedi..bsy diyemedim..nedense esim semen testi verince cok geriliyor amlyt daha kolay geliyor... Semen testine hazırlıklı gittik 4 gün perhizliydi esim ama istemedi...

kaan hocada alti ay hormonlar ayarlamak icin tedavi gördü esim, ilk baslarda güzel ayarlanmisti ilaclarla ama son iki ay ilaca ragmen eskiye dönmeye baslmaisti degerler.alti ayin sonunda mikrotese oldu ve sperm kök hücresi var dendi sadece.bizde hormon tedavisi ise yaramadi yani kisaca canimmm

flzask dualarını okudum rabbim dileklerini kabul etsin inş (misafirim gelecek kalabalık olur arada unutmayım diye okudum hemen :1:)

kaan hocada alti ay hormonlar ayarlamak icin tedavi gördü esim, ilk baslarda güzel ayarlanmisti ilaclarla ama son iki ay ilaca ragmen eskiye dönmeye baslmaisti degerler.alti ayin sonunda mikrotese oldu ve sperm kök hücresi var dendi sadece.bizde hormon tedavisi ise yaramadi yani kisaca canimmm

Cnmmm kac sene tedavi görüyor insanlar bak sperm kök hücresi varmış neden tedaviyle sperme dönüşmesinki...bide Rabbim dermanini verince bı bakarsın doğal yolla hamile kalmissn..
Benim arkadasım var eşi azospermi ve kendininde tüpleri kapalı..
Yani ikiside kısır.. Ve bı cocuğu var.. Adeti geciknce doktora gitmiş hamilesin diyince doktor en az 6-7 kez farklı hastahanede kan testi yaptırmış...ve 5 yasında evladı var... Rabbim nasip edince oluyor İnan...tabi insan üzülüyor o ayrı... 1 ayın sonunda bizde sperm çıkmışsa yıkılcam sanırım amamiz şimdiden karar verdik sperm çıkmışsa 1 sene sonra İstanbul yada Ankara'da bidaha tese olcaz...umutsuz yaşanmıyor malesef

Cnmmm kac sene tedavi görüyor insanlar bak sperm kök hücresi varmış neden tedaviyle sperme dönüşmesinki...bide Rabbim dermanini verince bı bakarsın doğal yolla hamile kalmissn..
Benim arkadasım var eşi azospermi ve kendininde tüpleri kapalı..
Yani ikiside kısır.. Ve bı cocuğu var.. Adeti geciknce doktora gitmiş hamilesin diyince doktor en az 6-7 kez farklı hastahanede kan testi yaptırmış...ve 5 yasında evladı var... Rabbim nasip edince oluyor İnan...tabi insan üzülüyor o ayrı... 1 ayın sonunda bizde sperm çıkmışsa yıkılcam sanırım amamiz şimdiden karar verdik sperm çıkmışsa 1 sene sonra İstanbul yada Ankara'da bidaha tese olcaz...umutsuz yaşanmıyor malesef

deidigin gibi umutsuz yasanmiyor canim, herzaman taze tutmaya cabaliyorum umutlarimizi hem benim hemde esimin. bakalim hayirlisi hakkimizda.

canim simdiden kötü düsünme , iyi düsün, bulunacaktir sperm gör bak. doktorda umutlu konusmus hakkinizda. iyi düsünki iyi olsun.

rabbim arkadasinin evladini bagislasin. bizlerede en kisa zamanda nasip etsin insallah.

deidigin gibi umutsuz yasanmiyor canim, herzaman taze tutmaya cabaliyorum umutlarimizi hem benim hemde esimin. bakalim hayirlisi hakkimizda.

canim simdiden kötü düsünme , iyi düsün, bulunacaktir sperm gör bak. doktorda umutlu konusmus hakkinizda. iyi düsünki iyi olsun.

rabbim arkadasinin evladini bagislasin. bizlerede en kisa zamanda nasip etsin insallah.

Bilmiyorum cnm aslında umutluyum heyecanım önümüzdeki ay anne Olcam deyip düşününce... Ama korkuyorum tek yumurta var iki yumurta olsa biraz daha rahat olabilirdim nebilim..yine cok şükür ilk öğrendiğimizde tedavisi olmayan birşeyi sanıyordum ama deilmis... Bakalım hayırlısı...Rabbim hepimize nasip etsin ben burda okudukça bizim gibi olup sperm bulunanları kendimde bulunmuş kdr seviniyorum umutla doluyorum:)

merhaba arkadaşlar..
birkaçgündür internetimiz yoktu giremedim ama azönce aradık açtırdık neti.
hemen topiğe girdim ama zamanım yok fazla okuyamadım geçmişi.
ANEMON canım benim üzüldüm soncuna ama herşeyin bir zamanı var.demekki vakti zamanı henüz glmemiş.inşaalh birdaki sefere bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve sağlıcakla kucağına alırsın.rabbim hayırlısını nasip etsin.
FLASK canım bugün teldede konuşmuştuk sakın üzme kendini inşallah ameliyatta bulunacak senin için çok dua edicez tatlım güzel haberlerini alıca inşallah.
MİNİKGELİN canım benim ilk adımı atmışsınız gitmişsiniz malatyaya memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla inşallah herşey yolunda gider emeklerinizin karşılığını biranönce alırsınız inşallah.rabbim yar ve yardımcınız olsun.dualarımız sizinle olacak.

canım benim gözünüzaydın çok sevindim tatlımmm 1 ölü sperm bulunmuş bu bile bizler için büyük bir gelişme.
inşallah bol bol sperm çıkacak dondurulacak.
çok şükür sizde bu dertten kurtulacaksınız emeklerinizin karşılığını alacaksınız inşallah.

merhaba arkadaşlar..
ANEMON canım benim üzüldüm soncuna ama herşeyin bir zamanı var.demekki vakti zamanı henüz glmemiş.inşaalh birdaki sefere bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve sağlıcakla kucağına alırsın.rabbim hayırlısını nasip etsin.
FLASK canım bugün teldede konuşmuştuk sakın üzme kendini inşallah ameliyatta bulunacak senin için çok dua edicez tatlım güzel haberlerini alıca inşallah.
MİNİKGELİN canım benim ilk adımı atmışsınız gitmişsiniz malatyaya memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla inşallah herşey yolunda gider emeklerinizin karşılığını biranönce alırsınız inşallah.rabbim yar ve yardımcınız olsun.dualarımız sizinle olacak.

Allah razı olsun cnm bnm malatyadaki tup bebek merkezi güzeldi sekreter hemşire doktor hepsi güler yüzlü ilgili bu bile cok önemli insanın. İcine siniyor.. Elazığ'da tedavi olsaydım hep acaba diycektim..acaba malatyamı gitseydik diye sürekli kafamda soracaktım... Esimizde icine sindi adam gibi bı merkez en azından...bakalım Rabbim yardım etsin hepimize ins sperm çıkar bisuru :) normalde bu durumumuzu öğrenmeden once sadece 1 bebek isteyen. Ben eğer sperm çıkarsa 3 cocuk yapcam:)
Sende iyisin demi hemsom gorusmeyeli:)

Selam arkadaşlarr
Hayırlı cumalarr
Size iyi haberler vermek isterdim ama maalaeseff:5::5:
eşimin sperm testi yine kooocamaan O oldu :14::14:
yinede bi umut vardı bu sefer çıkar diye ama napalım hayırlısı olsunn
Rabbim en kısa zamanda kurtarsın bizi bu dertten
tatlım evet o an o 0 gorunce moralman cokuyor ınsan ama toparlanmasını bılıyoruz cok sukur
uzulmemeye calıs cunku yenı bı surec baslıyo sızde rabbım tesede sevındırsın ınşllh:54:
Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
Doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....

cnm tedavıye karar vermenıxe sevındım sonu hayırlar olur unsallh

Günaydın arkdaşlar:71:
Akşam net gitti dahada gelmedi bende yattımm
dularımı okudum baharım bennn :16:

merhaba arkadaşlar..

Canım benimmmmm :29:
çook sevindim neti açtırmışsınız iyi olmuş yaaa:1:
inş tatlımm inşallah öyle olurr :16:

anemon------------------------------------------------165
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------165
bangi--------------------------------------------------165
bursa--------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
denizbulut-------------------------------------------165
enfall-------------------------------------------------165
eseslim-----------------------------------------------165
esma---------------------------------------------------164
esma16------------------------------------------------164
flzask------------------------------------------------164
gunslinger------------------------------------------164
hasret------------------------------------------------164
hep-----------------------------------------------------164
hmtnzl------------------------------------------------164
mavimenekşe-----------------------------------------164
mercan------------------------------------------------164
oknk---------------------------------------------------164
selmacan---------------------------------------------164
seval--------------------------------------------------165 =okudu
vck----------------------------------------------------165
yeşil--------------------------------------------------165
zaman-------------------------------------------------165
zambak-----------------------------------------------165
zcu----------------------------------------------------165

niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.

Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

allah kabul etsin inş.

Back
X