- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
İns cnm hepimizin yüzü gulsun.iyi aksamlar , nasilsiniz.
iyi aksamlar vck cimmm.amin canim , dualar karsilikli canim benim.
canim herdaim dualarimdasin.hayirli olsun . rabbim emeklerini bosa cikartmasin.
rabbim kullandiginiz ilaclardan sifanizi versin.bolca sperm göresiniz insallah
hayirli cumalar canimmm.umutlariniz sifirlara inat cogalsin canim, dilerim bu gördügünüz sifirlari cikan spermlerin arkasina ekler binlerce sperm görürüsünüz.
canim sabir cekmeye devam et sona yaklasmissiniz. doktorun verdigi yüzdeler büyük masallah. rabbim emeklerini bosa cikartmasin.
merhaba cemremmm,dualarina cani gönülden AMINNN.
hayirli cumalar nursencigim,amin canim cümlemizin.
oknk hayirli cumalar canim.amin amin amin....
Bu arada kızlar ben okdr cok okudumki hormonları genetikleri normal olmayanlarda sperm cok çıkıyor..en azından tedavisi var hormonları düşürüp yükselip ayarliyabiliyorsun....bide diyorsun hormonum yüksek yada düşük ondan spermlerin çıkmasına engel oluyor,..bizim hersey normal diyorum hersey böle normaline neden çıkmıyor sperm....nebilim hepsindede insanın kafasında bisuru soru işaretleri dolanıyor sanırım
minik gelin canım keşke eşinden bi daha spermiyogram ve kan testi alsalardı
cnm doktor tum tahlilleri yapmsiniz dedi..zaten gecen ay yaptırdık hepsini ama bende semen testi yapsın istedim doktor gerek yok tup bebekten başka olasılığınız yok dedi ordan esim atladı ben bidaha test vermek istemiyorum dedi..bsy diyemedim..nedense esim semen testi verince cok geriliyor amlyt daha kolay geliyor... Semen testine hazırlıklı gittik 4 gün perhizliydi esim ama istemedi...