Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar beyaz tv varmış izledim ama kızlar tıkanıklığa bağlı yada spermin gidecek damarları olmyanların şansı nerdeyse yüzde yüzmüş bunlar tese olduklarında sperm bulunması yüzde yüz nerdeyse dr tv de öyle söyledi bizim gibi kanalllarda birr sorun olmadan olanların şansımız daha düşük ama şansı yüksek arkadaşlar gözünüz aydın çinizi ferah tutun inş bulunur :emir_bebek:

o zaman yeni evliydik 1 buçuk senelik falan o zaman ögrenmiştik ilk eşimin azosperm oldugunu baya bahalı bi hastane eşim sonuçları kaldıramadı bi sinirle hastaneden cıktık ve iki sene sonra medicanaya gittik orda tedaviye basladık sonuç hüsran:(

o zaman yeni evliydik 1 buçuk senelik falan o zaman ögrenmiştik ilk eşimin azosperm oldugunu baya bahalı bi hastane eşim sonuçları kaldıramadı bi sinirle hastaneden cıktık ve iki sene sonra medicanaya gittik orda tedaviye basladık sonuç hüsran:(

canım şuanda hangi hastanede tedavi oluyorsunuz ve hangi yerdeki medikaneye gittiniz ve siz bilirsiniz ama eğer ankaradayasanız tekrar gidebilirsiniz iyi bir dr benziyor ve ozaman kaçyıl önceydi ve ne kadar size fiyat vermişlerdi:emir_bebek:

canım şuanda hangi hastanede tedavi oluyorsunuz ve hangi yerdeki medikaneye gittiniz ve siz bilirsiniz ama eğer ankaradayasanız tekrar gidebilirsiniz iyi bir dr benziyor ve ozaman kaçyıl önceydi ve ne kadar size fiyat vermişlerdi:emir_bebek:

ankara medicanaya gidiyorduk eşimde sperm çıkmayınca yarı bıraktık 2009 gitmişdik centruma bir rahim içi filmi 650tl falandı ama şuan kararsısız acaba centruma tekrarmı gtsek yoksa anatolia ymı gitsek:(:19:

medicanadaki kadın dogumcu eşime 3 ay klomen kullandırdıktan sonra hemen tüp bebek tedavisine basladı halbuki daha tedavimiz bitmemiş eşim daha ilaç alması gerekiyormuş ama hemen tese yaptılar:43:

anemon------------------------------------------------165
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------165
bangi--------------------------------------------------165
bursa--------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
denizbulut-------------------------------------------165
enfall-------------------------------------------------165 = okudum
eseslim-----------------------------------------------165
esma---------------------------------------------------164
esma16------------------------------------------------164
flzask------------------------------------------------164
gunslinger------------------------------------------164
hasret------------------------------------------------164
hep-----------------------------------------------------164
hmtnzl------------------------------------------------164
mavimenekşe-----------------------------------------164
mercan------------------------------------------------164
oknk---------------------------------------------------164
selmacan---------------------------------------------164
seval--------------------------------------------------165
vck----------------------------------------------------165
yeşil--------------------------------------------------165
zaman-------------------------------------------------165
zambak-----------------------------------------------165
zcu----------------------------------------------------165

niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.

Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım bende okudum

medicanadaki kadın dogumcu eşime 3 ay klomen kullandırdıktan sonra hemen tüp bebek tedavisine basladı halbuki daha tedavimiz bitmemiş eşim daha ilaç alması gerekiyormuş ama hemen tese yaptılar:43:

rabbim yardım etsin canım görüyormusunuz doktordan doktora fark var rabbim bize doğrusu neyse onu karşımıza çıkarsın amin

günaydın herkese iyi haftasonları diliyorum
baharcım bende okudum dualarımı flzask arkadaşım herşey gönlünce olsun tedaviniz olumlu olsun Allah muradınızı tez zamanda versin inşallah

Son düzenleme:
Canım ben netten izliyorummm :34:

canlarım bu program her haftasonu var 9 15 ile 10 30 arası bir gün recai bey bir gün teksen bey var genelde kadın infertitisini işliyorlar bugün baktım erkek infertitisi var benimde kafamı karıştıran bu program olmuştu umut tüp yoksa acıbadem mi diye ankara olsam gözü kapalı recai beye giderdim evet pahalı ama bizlerin ımsı mikro yaptırması şart belki bilmeyen vardır benim eşim azo değil çoook da sperm var ama morfoloji yüzünden tutmuyor rabbim herkese sağlıklı morfolojisi düzgün bol bol spermler versin

canlarım bu program her haftasonu var 9 15 ile 10 30 arası bir gün recai bey bir gün teksen bey var genelde kadın infertitisini işliyorlar bugün baktım erkek infertitisi var benimde kafamı karıştıran bu program olmuştu umut tüp yoksa acıbadem mi diye ankara olsam gözü kapalı recai beye giderdim evet pahalı ama bizlerin ımsı mikro yaptırması şart belki bilmeyen vardır benim eşim azo değil çoook da sperm var ama morfoloji yüzünden tutmuyor rabbim herkese sağlıklı morfolojisi düzgün bol bol spermler versin

amin canım,en sağlıklısından diliyorum bende hepimiz için.canım, acıbadem ve umut arasında bende kararsızım.ilk denemem olacak. senin düşünceni öğrenmek isterim

amin canım,en sağlıklısından diliyorum bende hepimiz için.canım, acıbadem ve umut arasında bende kararsızım.ilk denemem olacak. senin düşünceni öğrenmek isterim

cnm ben ikisini araştırıyorumevet bizde erkek infertitisi var ama birçoğumuz en azından ben kendimizden bir haberiz rahim filmi bile çektirmedim düzenli olarak hormonlarımı baktırıyorum bir kere yumurta takibide yaptırdım o kadar kadın infertitisinde en iyisi olmasını istiyorum tüp merkezinin eşim kesin önce emre beye gidecek sonra karar verceğiz birde biz raporçıkaramayız herşekilde pahalı olacak 20 milyonun üstünde sperm olunca 3 aşılamadan sonra tüpe rapor çıkıyor benimde yaş 34 o yüzden çok ince eliyorum rabbim hepimize hayırlısı versin

şeker yaşlılık beyazı beyza diye yazmışım:9:yoksa bir işaret mi kızım mı olacak adını beyza mı koysam:9::9::9:

Yok canım ya ne yaşlılığıı:1:
hepimiz yapıyoruz bazenn
evtt işaret olabilirr sen kızın olursa aklında bulunsun beyza koyarsın inş:1::1:

cnm ben ikisini araştırıyorumevet bizde erkek infertitisi var ama birçoğumuz en azından ben kendimizden bir haberiz rahim filmi bile çektirmedim düzenli olarak hormonlarımı baktırıyorum bir kere yumurta takibide yaptırdım o kadar kadın infertitisinde en iyisi olmasını istiyorum tüp merkezinin eşim kesin önce emre beye gidecek sonra karar verceğiz birde biz raporçıkaramayız herşekilde pahalı olacak 20 milyonun üstünde sperm olunca 3 aşılamadan sonra tüpe rapor çıkıyor benimde yaş 34 o yüzden çok ince eliyorum rabbim hepimize hayırlısı versin

canım,bizimde sayısı azalıp çoğalan spermlerimiz var.bir kere ultrason ve hormon tahlili yaptırdım sorun yok diyip eşime yoğunlaşılınca öğrendik durumumuzu.bizde eşimle 33 yaşındayız. yeterince yıprandık ama raporla uğraşacak gücü bulamıyorum kendimde.başka ile gidip gelmem gerekecek.umutlarımıza hayırlısıyla kavuşalımda her şeyimizden kısmaya razıyız hepimiz.bende karar veremiyorum merkez konusuna.amin canım hepimiz için en hayırlısını versin rabbim.

tatlım evet o an o 0 gorunce moralman cokuyor ınsan ama toparlanmasını bılıyoruz cok sukur
uzulmemeye calıs cunku yenı bı surec baslıyo sızde rabbım tesede sevındırsın ınşllh:54:

cnm tedavıye karar vermenıxe sevındım sonu hayırlar olur unsallh
İns cnmmmm hayırlı olur ben tedavim belli olunca uyuyamiyorum artık sizdemi benim gibi sürekli bu düşünüyorsunuz sperm çıkacakmi cikmayacakmi diye :(

kızlar beyza tv azo konusu işleniyor şu an seyrediniz
Tuhhh kaçırdım ya:((((

kızlar beyaz tv varmış izledim ama kızlar tıkanıklığa bağlı yada spermin gidecek damarları olmyanların şansı nerdeyse yüzde yüzmüş bunlar tese olduklarında sperm bulunması yüzde yüz nerdeyse dr tv de öyle söyledi bizim gibi kanalllarda birr sorun olmadan olanların şansımız daha düşük ama şansı yüksek arkadaşlar gözünüz aydın çinizi ferah tutun inş bulunur :emir_bebek:
Cnm bnm anlamadığım ne biliyormusun...spermin gideceği damarların olmadıgını nerden anliycaz onceden:( eşimde 1. Dereceden Varikosel varmış doktor öle dedi önemsiz amlyt gerek yok demişti varikoseline...kalbim sıkışıyor valla keske amlyt oncesi spermin olup olmadıgını öğrenebilsek :(

Son düzenleme:
İns cnmmmm hayırlı olur ben tedavim belli olunca uyuyamiyorum artık sizdemi benim gibi sürekli bu düşünüyorsunuz sperm çıkacakmi cikmayacakmi diye :(

Tuhhh kaçırdım ya:((((

Cnm bnm anlamadığım ne biliyormusun...spermin gideceği damarların olmadıgını nerden anliycaz onceden:( eşimde 1. Dereceden Varikosel varmış doktor öle dedi önemsiz amlyt gerek yok demişti varikoseline...kalbim sıkışıyor valla keske amlyt oncesi spermin olup olmadıgını öğrenebilsek :(

canım öncelikle tedaviye başlamaya karar vermişsiniz inşallah Rabbim yüzünü güldürsün.bebişine kavuşursun inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım sperm ileten damarların olmadığı zaten elle muayenede belli oluyor doktorlr orasını inceliyorlar sen kafana takma onun haricinde damarlarda tıkanıklık varsa buda belli oluyor çünkü dışarı çıkan meni miktarı az oluyor özellikle 1ml nin altında oluyor.umarım yardımcı olabilmişimdir:34::34::34::34:

canım öncelikle tedaviye başlamaya karar vermişsiniz inşallah Rabbim yüzünü güldürsün.bebişine kavuşursun inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım sperm ileten damarların olmadığı zaten elle muayenede belli oluyor doktorlr orasını inceliyorlar sen kafana takma onun haricinde damarlarda tıkanıklık varsa buda belli oluyor çünkü dışarı çıkan meni miktarı az oluyor özellikle 1ml nin altında oluyor.umarım yardımcı olabilmişimdir:34::34::34::34:

Allah razı olsun cnm bnm heycanli tedavimize başlıcaz ilk kez adetim hemen gelsin diye bekliyorum:)
Meni miktarı normal ozman tıkanıklık yok...
Varikosel ciddi durumda deilmis ...
Damarlar olmasa damar yok derdi Heralde doktor...
Hormon genetik normal ...
Ozaman neden yok bu sperm neden. :( hersey bukdr normalden sperm çıkmasa benim hiç umudum kalmayacak çünkü hani hormonlar yüksek düşük olsa derim teseden sonra ilac tedavisi uygularız sonra yine tese oluruz ama hersey normal....bilmiyorummmm allahım yardım etsin hiç bsye benzemiyor aklımdan çıkaramıyorum keske esim kdr rahat olabilsem

Son düzenleme:
Allah razı olsun cnm bnm heycanli tedavimize başlıcaz ilk kez adetim hemen gelsin diye bekliyorum:)
Meni miktarı normal ozman tıkanıklık yok...
Varikosel ciddi durumda deilmis ...
Damarlar olmasa damar yok derdi Heralde doktor...
Hormon genetik normal ...
Ozaman neden yok bu sperm neden. :( hersey bukdr normalden sperm çıkmasa benim hiç umudum kalmayacak çünkü hani hormonlar yüksek düşük olsa derim teseden sonra ilac tedavisi uygularız sonra yine tese oluruz ama hersey normal....bilmiyorummmm allahım yardım etsin hiç bsye benzemiyor aklımdan çıkaramıyorum keske esim kdr rahat olabilsem

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ÇOK FAZLA KAFANA TAKMA HERŞEY OLACAĞINA VARIR RABBİMİN HİKMETİNE SUAL OLUNMAZMIŞ.ELDEN GELEN SADECE DUA VE TEVEKKÜL.İNŞALLAH RABBİM SABRIMIZIN MÜKAFATIMIZI VERİR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:CANIM SENİN EŞİNDEMİ HİDROSEL VARDI BEN ŞİMDİ UNUTTUM.ÇÜNKÜ EŞİM FITIK AMELİYATI OLMUŞTU O ZAMAN HİDROSEL OLUŞMUŞ EMRE BEY MUAYENE EDİNCE AMELİYAT ESNASINDA DAMARLARDA ZARAR GÖRMÜŞ OLABİLİR DEDİ.YADA NE BİLEYİM BİR TIKANIKLIK HERŞEY OLABİLİR SENİN EŞİNDE ÇÜNKÜ AMELİYAT OLMUŞ TEK TESTİSİ YOK BELKİ TESEDE BOL BOL SPERM ÇIKAR ÇOK KORKMA BENİM EŞİMİN AMCASININDA ASKERDEYKEN TESTİSİNİN ÜSTÜNE KASA DÜŞMÜŞ SONRA AMELİYATLA ALDIRMIŞLAR TAM 10 SENE ÇOCUĞU OLMAMIŞ ŞİMDİ AMELİYATTAN SONRA ÇIKIŞ BAŞLAMIŞ VE 8 TANE ÇOCUĞU OLMUŞ

Son düzenleme:
Back
X