Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar nasılsınız?denizbulut canım eşime halen iğne yaptırdamadık. Hastaneler reçetesiz yapmıyorlar.eşim aile hekimine yazdırmak istedi üroloji doktorunun yazması lazım dedi.benim bildiğim bazı kişilr kendileri yapıyor siz nasıl yaptırdınız yardımcı olabilir misin bu arada prenlglyden bahsediyorum:1::1::1::1:

canım bizde pregly yaptırıyoruz.bizede yapmıyorlar.ankarada tedavi görüyoruz deyince yapıyorlar.eczanelerde yapıyor burada.devlet hastanelerinin acil servisine durumu anlatınca onay kağıdı veriyorlar.biz öyle yaptırdık canım.yazdıklarını görünce yardımcı olayım dedim.

amin canım amin. Konya tıp fakültesine gitmişti eşim meram tüp bebek bölümü açılmış.bize dondurma var dediler hani inşallah çıkarsa diye. Eşim şimdi aradı orada yokmuş. Konyada kızılay özel tüp bebek servisi varmış orada vermiş şimdi.inşallah canım ya. Haberdar ederim elbette.

anladım cnm bende çok heycanlanıp meraklandım
sonuç 3 buçuk 4 gibi belli olur ozaman
inşlh hayırlı haberler alırsınız cnm haberlerini bekliyoruz...

selam kızlar nasılsınız?denizbulut canım eşime halen iğne yaptırdamadık. Hastaneler reçetesiz yapmıyorlar.eşim aile hekimine yazdırmak istedi üroloji doktorunun yazması lazım dedi.benim bildiğim bazı kişilr kendileri yapıyor siz nasıl yaptırdınız yardımcı olabilir misin bu arada prenlglyden bahsediyorum:1::1::1::1:

cnm biz antalyada direk vitela hastanesine gittik
durumu anlattık onlar yapıyorlar sağolsunlar ücrette almıyorlar
eşim bu gecede 4.iğnesini vurunacak
ben 1 sefer gittim daha sonra geceleri işten gelince evden iğnesini alıp gidiyor
10 buçuk 11 gibi vurunup geliyor işte
valla reçete rapor nasıl oluyor bilmiyorum bitanem
bizde onlarla uğraşacak hiç vakit yok:((

CANIIM COK SUKUR GOZUN AYDIN AY NASIL SEVINDIM BIR BILSEN RABBIM SAG SALIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIB ETSIN INSALLLAAH :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

merhaba canım
fsh yüksek yazmışsın ama bizimki 25 civarı galiba bunu düşüren bir şey yok ama biz ibrahim saraçoğlunu aradık bize düşürücü kür gönderdi oda aslanpençesiymiş bi araştır istersen ama bayağı pahalıya gönderdi biz keçi boynuzu kürü kullanıyorduk oda fsh" ı yükseltiyormuş kürü ve keçi boynuzu pekmezini kullanmayın dedi bolca az yağlı nohut yemeği yesin dedi kür 3 aylık bal ve polen çörek otu içeriyor
canım inşallah hayırlısı olur bizde apar topar mikro tese olduk keşke olmasaydık çünkü hiç bi tedavi görmeden olduk ama buradaki arkadaşlar kürleri uyğulayarak oldukları yada sonrasında kür bitki vb kullandıkları için doğal çıkış bile oluyor bizde iğne kullanıyoruz kürleri kullanıyoruz ama belki öncedeen uygulasaydık tesede sperm olabilirdi bunca eziyeti boşa çekmemiş olurduk
iyice arştır öyle karar verin tabi ben sizdeki durumu bilmediğim için kendime göre değerlendiriyorum
allah şifa versin inşallah hayırlısıyla bol sperm bulunurda hamile kalırsın amin

canım çok sağol cevap için.keçiboynuzu kürünü bizde yapıyoruz 3 aydır fsh ye de baktırmdık .ibrahim saraçoğlunun numarasını gönderir misin o kürden biz de alalım.doktor hiçbir ilaç vermedi ama biz uğraşalım bari.

merhaba canım
fsh yüksek yazmışsın ama bizimki 25 civarı galiba bunu düşüren bir şey yok ama biz ibrahim saraçoğlunu aradık bize düşürücü kür gönderdi oda aslanpençesiymiş bi araştır istersen ama bayağı pahalıya gönderdi biz keçi boynuzu kürü kullanıyorduk oda fsh" ı yükseltiyormuş kürü ve keçi boynuzu pekmezini kullanmayın dedi bolca az yağlı nohut yemeği yesin dedi kür 3 aylık bal ve polen çörek otu içeriyor
canım inşallah hayırlısı olur bizde apar topar mikro tese olduk keşke olmasaydık çünkü hiç bi tedavi görmeden olduk ama buradaki arkadaşlar kürleri uyğulayarak oldukları yada sonrasında kür bitki vb kullandıkları için doğal çıkış bile oluyor bizde iğne kullanıyoruz kürleri kullanıyoruz ama belki öncedeen uygulasaydık tesede sperm olabilirdi bunca eziyeti boşa çekmemiş olurduk
iyice arştır öyle karar verin tabi ben sizdeki durumu bilmediğim için kendime göre değerlendiriyorum
allah şifa versin inşallah hayırlısıyla bol sperm bulunurda hamile kalırsın amin

canım çok sağol cevap için.keçiboynuzu kürünü bizde yapıyoruz 3 aydır fsh ye de baktırmdık .ibrahim saraçoğlunun numarasını gönderir misin o kürden biz de alalım.doktor hiçbir ilaç vermedi ama biz uğraşalım bari.

İYİ AKŞAMLAR CANLARIM
CEMREM CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM BU SINAVI GEÇTİN DARISI BEBİŞ SINAVINI GEÇMENDE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
NZLYN CANIM GÖZÜN AYDIN EŞİNDE SPERM ÇIKMIŞ ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
HASRET CANIM ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ AMA SAKIN PES ETME BİZEDE DOKTORUMUZ DÖNMELERİN ÇOCUĞU OLUR SİZİN OLMAZ DEMİŞTİ BİZDE TEDAVİMİZİ BIRATKMIŞTIK FAKAT ŞİMDİ TEKRAR TEDAVİYE BAŞLADIK İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:NASİP ETSİN
ENFALL CANIM GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN HERŞEY SENİN VE BEBEĞİN İÇİN ALLAH'A ŞÜKÜR SİZDE SPERM ÇIKTI VE İNŞALLAH BEBEĞİNDE OLUR

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENIM DARISI EN TEZ ZAMANDA BASINIZA BUTUN CABAMIZ ZATEN BIR BEBEGIMIZ OLMASI RABBIM EMEKLERIMIZIN KARSILIGINI VERIR INSALLAH YA BIZLERE EVLTA VERSIN VERMIYCEKSEDE SABRINI VERSIN YOKSA COK ZOR BI IMTIHAN:49::49::emir_bebek::emir_bebek: RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN INSALLAH

Merhaba canm benıde yıne uyku tutmadu arastırma pesındeyım:18: bızımde sırfrken 2hareketlı 2hareketsız tespıt edıldı sonra 200000 un altında cıktı ve net sayımız 50000saptandı buhafta nasıpse yıne kontrolumuz var.sızde sayı nasıl attı bu donemde kullandıgınız bırsey varmıydı.tedavı gordunuzmu.suan ne asamadasınız sayının artması ıcın herhangı bırsey yapıyormusunuz ? bıraz cok sordum ama mazur gor :30: durumumuzu benzettım. sabırsızlıkla yazmanı bekleyecegım sımdıden sagoll..
canım benim eşim 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu 6 ay hiç test yaptırmadık bunların yanında sadece klomen kullandı ve 6 ay sonra yaptırdığımız testte çıktı bu sayı bununla beraber ben dün itibariyle iğnelerimi vurunmaya başladım şimdilik sadece gonal f(göbekten) ve menogon(kalçadan)iğne vurunuyorum cuma günü kontrolüm var bakalım başladık tedavimize.
peki sizin nasıl artış oldu canım siz ne kullandınız?

canım bugün eşin test verecekmiş inşallah güzel sonuç alırsınız canım.

canım benim eşim 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu 6 ay hiç test yaptırmadık bunların yanında sadece klomen kullandı ve 6 ay sonra yaptırdığımız testte çıktı bu sayı bununla beraber ben dün itibariyle iğnelerimi vurunmaya başladım şimdilik sadece gonal f(göbekten) ve menogon(kalçadan)iğne vurunuyorum cuma günü kontrolüm var bakalım başladık tedavimize.
peki sizin nasıl artış oldu canım siz ne kullandınız?

nursencim tedaviye başlamışsın ,hayırlısı olsun Allah yüzünüzü güldürsün hamile haberlerini alalım inşAllah.başka tedaviye başlıyan arkadaşlar varsada Allah yardımcıları olsun aradabir topiğe giriyorum geçmişide okuyamadım.

cnm sizdemi konyadasınız neredesiniz??
eşin bugün test vermiş inş güzel haber verirsin bize...
bizde kızılaya test vermeyi düşünüyoruz..
siz kaç yıllık evlisiniz eşinin sorunu ne cnm ???

merhaba hanımlar ,
nasılsınız? uzun zamandır sayfaya giremedim kendimi hiç iyi hissetmiyordum :(.şimdi okudum da spermi bulunan hanımlar olmuş çok sevindim Allah bebeğinizi de kucağınıza almayı nasip etsin.Ve bu yolda zorluk çeken kardeşlerim olmuş Allah yardımcınız olsun. bizde bugün israel Aruh un muayenehanesine gittik ve süreç başladı.eşimin test sonuçlarına baktı ve kanallar kapalı değil büyük ihtimalle üretimle ilgili bir sorun olabilir dedi bunu söyleme nedeni de fsh:12.46 olması ve meninin çok olmasıymış. fsh düşmei için bi şey yapılamaz mı dedim hayır dedi eşime hiçbir ilaç vermedi.2mizde de yapısal bir sorun yokmuş.bna folik asit verdi şimdilik bunu kullancakmışım bu ay adet döneminde gitcez sonra da haziranda mikrotese yapılacak,ikimizi birlikte hazırlayacakmış.
Allah hepimizin gönlüne göre versin ,sevgiler........

merhaba canım tedaviniz şimdiden hayırlı olsun...
izmir kent hastanesinde başlıyorsunuz tedavinize galiba...
israel aruh çok iyi bi dr gidenlerin çoğu hem drdan hem merkezden çok memnun kalıyorlar...
inş sizin içinde hayırlı olur ve kavuşursunuz bebişlerinize :49:
gelişmelerden bizi haberdar etmeyi unutma...
allah yardımcınız olsun...

AMİN.2 TANECİK ÇIKTI.RABBİME SONSUZCA ŞÜKÜRLER OLSUN.İNŞ. ARTAR.SİZİNDE 1MİLYON ÇIKMIŞ GEÇMİŞİ ŞİMDİ OKUYORUM GÖZÜNÜZ AYDIN.:71:BUARADA HALAYIMI ÇEKEN SEVİNCİMİ PAYLAŞAN DUA EDEN CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH IM SİZEDE KAT KAT FAZLASINI VERSİN.DENİZBULUT, BAHAR ,CEMREM , VCK, HASRET, LAMYAY, FLZASK, NURSEN,....(unuttuklarım varsa affedin.ne kalabalık bir aile olduk değilmi:1:

canım benim bu ne kiii :40:
daha hamiş :49: haberini aldıktan sonra çekicez asıl halayımızı :64::64::64:

canım benim.iyiyim. yoğun.çocukları kermes ve sergiye hazırlıyorum.eşim verecek canım şimdi hastanede duanızı eksik etmeyin. canım inşallah bol bol hepimizde görülür.beni istemedi yanında .çıkınca kötü oluyor.suçlu gibi hissediyorum kendimi dedi.canım benim ya. bu uğraşlarımızı Yüce ALLAh boş bırakmaz inşallh. sen nasılsın?

canım benimmmm inş bol bol spermleri görürsünüz :16::16::16:
hadi güzel haberlerle dön bize tatlım :46:

cnm sizdemi konyadasınız neredesiniz??
eşin bugün test vermiş inş güzel haber verirsin bize...
bizde kızılaya test vermeyi düşünüyoruz..
siz kaç yıllık evlisiniz eşinin sorunu ne cnm ???

esmacım merhaba...
oknk karamanda oturuyor ama test için konyaya geliyorlar :34:

selam kızlarrrrr nasılsınız :70:
ben okuldan geldim yemeğimi yedim geçmişi okudum oooooo :1:
siz neler yapıyorsunuz bakalım ??

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

selam kızlarrrrr nasılsınız :70:
ben okuldan geldim yemeğimi yedim geçmişi okudum oooooo :1:
siz neler yapıyorsunuz bakalım ??

Canımm benimm :29:
afiyet olsunnn
ben iyi cnm geldimmm
hiç bişey yaptığım yokk yemek yedim gelince şimdi de oturuyorumm

Back
X