Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evt tatlım olabilirr nasıl uyku çöktü
bugün bişey yapmıycam artıkk
yarın eve dönmeden hallederimm
sağol tatlım inşş dahada iyi olucakk
Hııı bu arada biraz önce umut tüp bebeği aradımm
haftaya salı günüe randevu aldım ulun hocaya 11:30'a cnm
tam12. günüm oluyoo ogünn
bakalım ne diycekkk:18::18:

okuyunca kendim test yapmaya gidecekmişim gibi heyecanlandım. ne güel bir duygudur. inşallah salı öğleden sonra buradan güzel haberlerinide okuruz.

okuyunca kendim test yapmaya gidecekmişim gibi heyecanlandım. ne güel bir duygudur. inşallah salı öğleden sonra buradan güzel haberlerinide okuruz.

Ah canım benim keşke gebelik testi için gidiyo olsaydımm
ama temmuzda tedaviye başlıycağız onun öncesinde muayene olucamm
adetimin 12.günü oluyo o yüzden ogün gitmek istedimm

Evt canım ya gecede uyuyamamışsınn zatenn
dayanabilicekmisin bakalımmm tatlım uykusuzluğaa
dayan cnm yoksa gece uyuyamasın
sağol canımm:16:
en son bende durumlar iyiydiii şimdide bişeyyoktur inş
alırım gelirim ilaçlarımıı
İnşallah cnmm güzel olucak bizler içinnnn:52::52:

güzel olacak tatlımmmmmm ben inanıyorummmmmmmmm :16::16::16:
rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsi inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
buarada sarma sarıcam kaç gündür niyetim var ama bi türlü oturamıyorum başına :1:
bakalım belki akşama sararım çok canım çekiyor nezamandır :56:

Canim insallah gebelik icin gittigin günü de en yakin zamanda duyariz. Bana öyle geliyo ki bu kez senin yüzün gülecek insallahhhhhh.. Ayrica annene gitmissin canim gecmisi okudum da insallah biraz daha iyidir ayagi. En yakin zamanda sagligina kavusur insallah.

sonuçta 12. gün belli oluyormuş ya, o sandım birden. olsun ogünde gelecek :)
hep kocalarımıza neler yedirmeliyiz, ne yapmalıyız diye bakıyoruz. bugün kendim için biraz interneti kurcaladım. tüp bebek tedavisi görmeye başlamadan önce neler yapmalıyız diye. öncelikle bol bol su içilmeli günde en az 2-3litre, balık, nohut, fasulye, baklagil haftada 3 gün alınmalı.c vitamini mutlaka, günlük 10-12 adet kadar fındık ve badem. kahve ve çaydan mümkün olduğunca uzak durulmalı, beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek tüketilmeli, bol kalsiyum ve günlük 45 dakika yürüyüş yapılmalı.

pregnyl ignesini esiniz ne icin kullaniyor ,
doktormu veriyor sizmi aliyorsunuz?
bu igneyi cok duyuyorumda burda

canım pregnly iğne erkelerde sperm oluşumuna kadınlarda da yumurta oluşumuna yardımcı olmaktaymış prospektüsünde bu şekilde yazıyor

rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsi inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
buarada sarma sarıcam kaç gündür niyetim var ama bi türlü oturamıyorum başına :1:

Slm canim nasilsin. Sarma mi saracaksin en hassas yerimden vurdun beni :) Simdiden ellerine saglik afiyet bal seker olsun canim. 1 sarmaya esimin evlilik teklifini kabul etmistim biliyo nerden girecegini olaya :)

merhaba kızlar.pek fazla yazamıyorum ama güzel haberleri okuyorum sperm bulunan arkadaşlarım adına çok sevindim inşallah en kısa zaman da kavuşurlar bebişlerine.benim günlerim zor geçiyo bugün 6.günüm ama beklemek çok zormuş gerçekten.inşallah pozitif sonucu alırızda bu beklemeye deger.inanın tedavinin en zor kısmı buymuş arkadaşlar.agrılarım geçti son iki gündür pek fazla yok arada öyle batma şeklinde oluyo.ilk 4 gün çok fazla hareket etmedim ama şimdi biraz daha kalkınıyorum yemegimi yapıyorum sadece egilip kalkmıyorum uzanmıyorum hızlı hareketler yapmıyorum ve agır kaldırmıyorum.zaten sürekli yatmanında bi anlamı yokmuş.biz temkinli davranalım da gerisi rabbime kalmış.eger ömrü varsa benimledir ve bana tutunmuştur.allah bu yolda ugraş veren herkesin yardımcısı olsun.

Güzel arkadaslarim sizler nasilsiniz? Gününüz nasil gecti her yeni günümüz bizim mutlulugumuz olur insallah.

merhaba kızlar.pek fazla yazamıyorum ama güzel haberleri okuyorum sperm bulunan arkadaşlarım adına çok sevindim inşallah en kısa zaman da kavuşurlar bebişlerine.benim günlerim zor geçiyo bugün 6.günüm ama beklemek çok zormuş gerçekten.inşallah pozitif sonucu alırızda bu beklemeye deger.inanın tedavinin en zor kısmı buymuş arkadaşlar.agrılarım geçti son iki gündür pek fazla yok arada öyle batma şeklinde oluyo.ilk 4 gün çok fazla hareket etmedim ama şimdi biraz daha kalkınıyorum yemegimi yapıyorum sadece egilip kalkmıyorum uzanmıyorum hızlı hareketler yapmıyorum ve agır kaldırmıyorum.zaten sürekli yatmanında bi anlamı yokmuş.biz temkinli davranalım da gerisi rabbime kalmış.eger ömrü varsa benimledir ve bana tutunmuştur.allah bu yolda ugraş veren herkesin yardımcısı olsun.

Insallah haftaya bize müjdeli güzel haberi verirsin arkadasim, ve bebegin sana sikIca tutunmustur insallah.

amin, inşallah bebeğin seninledir. kaçıncı gün transfer yapıldı, kaç tane embriyo verildi.

Slm canim nasilsin. Sarma mi saracaksin en hassas yerimden vurdun beni :) Simdiden ellerine saglik afiyet bal seker olsun canim. 1 sarmaya esimin evlilik teklifini kabul etmistim biliyo nerden girecegini olaya :)

iyiyim canım ne olsun okuldan döndüğümden beri dinleniyorum...
evet canım sarma sarıcam ama 2 haftadır hala sarıcam :17:
canım da çok istiyor ama yorgun olduğumdan kalkıpta başına oturamıyorum...
aslında başlasam okadar da yorucu olmuyor ama nebileyim tembellik yapıyorum işte...
ahh canım yaa sende gel :10: beraber yiyelim...
demek enişte seni bi sarmayla tavladı haaa :1:
enişte biliyormuş işini en doğru noktadan girmiş olaya :9::9::9:

Son düzenleme:
amin, inşallah bebeğin seninledir. kaçıncı gün transfer yapıldı, kaç tane embriyo verildi.

canım yasalar geregi yaştan dolayı bi tane embriyo transfer edildi.5.gün embriyosu yani blastokist deniyo.genetik problem oldugu için eşimde ogüne kadar durmaları ve gelişimlerinin izlenmesi daha iyi olur dediler inşallah daha iyi olur bakalım bekliyoruz tatlım.

İnşaallah canım benimm:16:
Aminnnnnnn cnm
amanda aman benimm arkadaşım sarmadamı saramışş
ben sarmayalı o kadar uzun zaman oldukiiii
sar tatlımm şimdiden kolay gelsinn

Canim insallah gebelik icin gittigin günü de en yakin zamanda duyariz. Bana öyle geliyo ki bu kez senin yüzün gülecek insallahhhhhh.. Ayrica annene gitmissin canim gecmisi okudum da insallah biraz daha iyidir ayagi. En yakin zamanda sagligina kavusur insallah.

İnşallah cnm benimm sağol iyi dileklerin içinn
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş
evt cnm biraz daha iyiayağı
allah razı olsun

sonuçta 12. gün belli oluyormuş ya, o sandım birden. olsun ogünde gelecek :)
hep kocalarımıza neler yedirmeliyiz, ne yapmalıyız diye bakıyoruz. bugün kendim için biraz interneti kurcaladım. tüp bebek tedavisi görmeye başlamadan önce neler yapmalıyız diye. öncelikle bol bol su içilmeli günde en az 2-3litre, balık, nohut, fasulye, baklagil haftada 3 gün alınmalı.c vitamini mutlaka, günlük 10-12 adet kadar fındık ve badem. kahve ve çaydan mümkün olduğunca uzak durulmalı, beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek tüketilmeli, bol kalsiyum ve günlük 45 dakika yürüyüş yapılmalı.

evt cnm doğru 12.de belli oluyo
Bahar biliyodu benim gidiceğimide bu ara doktora o yüzden öyle yazdım.
evt cnm bende aslında bende araştıtıp bişeyler yemek istiyorumm
birazda kendimize bakalım tabiii.iyi yapmışsın cnm sen araştırmısın

canım herkes en zor dönemin bekleme süreci olduğunu söylüyor zaten...
inş bebişin seninledir sıkı sıkı tutunmuştur annesine :49:
güzel haberlerini alıp halay çekmek için sabırsızlanıyorum tatlım :46:
allah hakkınızda hayırlısını versin :16::16::16:

İnşaallah canım benimm:16:
Aminnnnnnn cnm
amanda aman benimm arkadaşım sarmadamı saramışş
ben sarmayalı o kadar uzun zaman oldukiiii
sar tatlımm şimdiden kolay gelsinn

ben çok sık sarardırm canım ama bi süredir sarmıyorum...
çok canım çekiyor sarayım dedim...
ama bugün burayada yazdım ya gaza gelip yarın için akşama sarıcam hayırlısıyla :16:

canım herkes en zor dönemin bekleme süreci olduğunu söylüyor zaten...
inş bebişin seninledir sıkı sıkı tutunmuştur annesine :49:
güzel haberlerini alıp halay çekmek için sabırsızlanıyorum tatlım :46:
allah hakkınızda hayırlısını versin :16::16::16:

inşallah canm ya inşallah allahım banada sizede ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.bi arkadaşım vardı ben hastaneye giderken otobüste tanıştık oda bandırmalı.benim yumurta toplanacagı gün onunda aşılaması vardı ikinci kez yaptırıyolardı ve eşinde sperm hareketsizligi varmış.bugün test günüydü pozitif çıkmış okadar sevindim ki anlatamam.böyle güzel haberler nasıl umut oluyo insana allahım bizlerede nasip eder inşallahhh.

Back
X