Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlısıyla gelir inşallah canım
anladım en azından tedavinde yanında olur işe başlasaydı izin alması zor olabilirdi
hiç bir şirket işe yeni giren elemanına izin vermek istemez
inşallah rabbim hayırlı iş nasip etsin size bebişiniz bereketli gelir babasının güzel bir işi olur
her daim dualarımızdasınız hiç aklımdan çıkmıyorsunuz kendi anneme babama kardeşime eşime eşimin ailesine nasıl dua ediyorsam hiç bir namazımda aksatmadan
kader arkadaşlarıma da aynı şekilde dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder.baharcığım tekrar dualara başlıycakmıyız malum hayırlı aydayız ve herkes tedavi aşamasında:34::34::34::34::34:

saol canım allah dualarını kabul etsin :16:
canım dualara başlarız tabide pek kimse yok topikte...
herkesin ya işi var ya temizliği...
ama ramazanda herkes toplanır karar veir başlarız ozaman dualara :16:

sağoll cnm :16::16:
Inşallah cnm bizlerde göreceğiz o günlerriiiiiiiii inşallah
hayırdır inş cnmmmmm gerçekten güzellllll bi rüyaaaa :16::16::16::16::16:
Rabbimm gerçeğinide yaşatır inşşşşşşşş...
Senin eşinindee 30 da dimmi cnm operasyonuuuuuuuuu

inşallah canım inşallah bizim içinde güzel günler olacak allah'ın izniyle
evet canım çok güzel bir rüyaydı aslında gerçek gibiydi inşallah bu rüyam gerçeğe dönüşecek
evet canım ayın 30 da bende çok heyecanlıyım rabbim gönlümüzün muradını versin bebişimize kavuşalım inşallah

haklısın canım bizler hamile olmayı başarsakta ne yollardan geçipte geldik onca ilaclar operasyonlar of rabbim kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın
amin canım rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah.canım bu arada bugün aklıma takıldı senin kan değerin yüksek çıkmıştı ya bebişin ikizmi yoksa tekmi?

inşallah canım inşallah bizim içinde güzel günler olacak allah'ın izniyle
evet canım çok güzel bir rüyaydı aslında gerçek gibiydi inşallah bu rüyam gerçeğe dönüşecek
evet canım ayın 30 da bende çok heyecanlıyım rabbim gönlümüzün muradını versin bebişimize kavuşalım inşallah

Hadii cnm inşALLAH sendende güzel haberler duyarızzzzz o günnn
bu mübarek aydaaaaaa rabbim yüzümüzüüüüüü güldürsünnnn inş

dinlen dinlen, ne kadar kolayda olsa sonunda narkoz alıyorsun. yıpranmışsındır.

ameliyathanenin içinde bekletiyorlar ayılana kadar. odaya getirdiklerinde kendine gelmiş oluyorsun canım. kimse duymayacak bombaları, rahat ol

canım,ben geçen sefer ofishisteroskopi yapıldığında beynimde ne varsa onunla uyandım.odada sayıkladım baharcım ondan soruyor.

bitanemmmmmmmm demek aklın kocişinde diye ağladın mı hep sen :70:
neyse ne sayıkladıysan sorun değil nasılsa şahit bırakmadan temizlemişsin ortalığı :9::9::9:

bu kez temiz iş çıkardım tatlım.inşallah sperm varmı dememişimdir.hayl etsene masada bir kadın sperm var mı hareketi varmı?morfoloji nasıl diye sayıklıyor.:52::52::52:

tamam canım sen git dinlen...
kolay mı narkoz aldın sonuçta...
sonra yine gelirsin görüşmek üzere öpüyorum kocaman :54::54::54:

tatlı durmadan uyukladım.tam uykuya geçemedim deli oldum bütün gün.

cnm darısı transfereolsun ve bebişin tutunsun inşllhhhhhh

sağol canım.darısı başına olsun inşallah.:16:

canlar cansunida mesaj çekti sperm bulunmuş :52::52::52::52::52:
hadi halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

:64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66: oynamasam halay çekmesem şişerdim.canım bak onca engel karşısında sabredip mükafatını aldın.:nazar::nazar:

inş cnm inş tüpbebek merkezinde yaptırdık biz kızılayda ama sonuç sıfır..
9 tane yumurtan toplanmış ohh ne güzel benim 7 tane toplanmıştı ama eşimin spermleri haraketsiz olunca dr ölüde olabilir demişti 1 tane döllendi.. inş hepsi döllenir sonrada en iyiyleri göbişine konur veee :49: hayali bile çoook güzel..kanaman yok değilmi?

canım ŞEMS derki,işimiz Allaha kaldıysa olmuş demektir. Sende çok güzel haberler vereceksin ve halayını çekicez seninde.Zamanı gelince herşey oluyor azıcık daha sabret tatlım.:16::16:

MERCANIMM canım benim yumoşları teslim etmişsinnnnnn hadi cnm bi aşamada daha atlattınn hayrılısıyla az kaldııııııı mutlu sonaaa Allahın izniylee:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım buda geçti şükürler olsun.inşallah sonucuda güzel olur.Allahım sanada nasip etsin canım arkadaşım az kaldı.ben sonucumu beklerken sizler tedavide olacaksınız.bu kadar ekşını kaldırırmı bünyem bilemiyorum.her gün yüreğimi hoplatacaksınız mutluluktan yerimde duramıycam. inşallah :16::16:

hayırlısıyla opuyu atlattın geldi yolun yarısı sakın kendini yorma trasfere kadar birde üşütme ayağına çorap falan giy ben dikkat etmedim kötü oldum inşAllah hepsi sağlıklı ebriyolar olur ve annelerine sıkı sıkı tutunur.:64::64::64::64:

canım çok sağol.dikkat etmeye çalışıyorum ama ateşim var gibi.çorap falan giyemiyorum.çok sıcak.Allahım bu heyecanları dilkeyen her kuluna versin.sizler gibi yüreği temiz arkadaşlarıma mucizelerinmi göstersin mübarek günlerin hatırına.

Ben 14 eylül cnm sennnnnnn
inş bu doğum günümüzee bebişlerimizleeeeee girerizzzzzzzzzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bir başak olarak 3 eylül doğum tarihim :3::3: ben bazı huylarımı sevmiyorum ama. düzen titizlik beni yoruyor.olacakları önceden kestirip çırpınmak herşeyi kontrol altında tutma isteği ve plansız pazara bile gitmemek gibi huylarım beni deli ediyor.yaşlandıkça yetişemiyorum ve daha çok huzursuzlanıyorum.:52::52:

nasaldan haber yok mu kızlar.inşallah güzel haberler getirir.

ben geçmişi okuyup yazana kadar zaman geçiyor.sonra sizlerin yeni yazdıklarını okuyorum.bir bakıyorum ben fazla dayanamadan küt yatağa.uyumasamda dönüp duruyorum.her sabah erken kalkmak yordu beni.yarın dinlenirim inşallah

Son düzenleme:
bu kez temiz iş çıkardım tatlım.inşallah sperm varmı dememişimdir.hayl etsene masada bir kadın sperm var mı hareketi varmı?morfoloji nasıl diye sayıklıyor.:52::52::52:

ben geçmişi okuyup yazana kadar zaman geçiyor.sonra sizlerin yeni yazdıklarını okuyorum.bir bakıyorum ben fazla dayanamadan küt yatağa.uyumasamda dönüp duruyorum.her sabah erken kalkmak yordu beni.yarın dinlenirim inşallah

canım bizden beklenir valla okadar odaklanmışız ki sperme herşeyi söyleyebiliriz :9::9::9::9::9:
bazen bana da olur uykum olmasına rağmen bitürlü dalamam...
sonrada sinirlenir sinirden uyuyamam :52:
masaldan haber yok canım...
inş güzel haberlerle döner :16:
canım sen yorma dilediğin zaman dilediğinini yap...
biz sonrada sohbet ederiz :70:
yeterki sen yorulma bebişini dinç karşıla :16::16::16:

saol canım allah dualarını kabul etsin :16:
canım dualara başlarız tabide pek kimse yok topikte...
herkesin ya işi var ya temizliği...
ama ramazanda herkes toplanır karar veir başlarız ozaman dualara :16:

vck canım dualarla ilgili sen bişey söylemedin sonra...
benim fikrim böyle sen ne dersin nasıl yapalım :34:

amin canım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var
rabbim seninde bebişini sana bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin amin

amin insallah tatlım walla kendime ettigim kadar hepinize duacıyım herzaman

canım bizden beklenir valla okadar odaklanmışız ki sperme herşeyi söyleyebiliriz :9::9::9::9::9:
bazen bana da olur uykum olmasına rağmen bitürlü dalamam...
sonrada sinirlenir sinirden uyuyamam :52:
masaldan haber yok canım...
inş güzel haberlerle döner :16:
canım sen yorma dilediğin zaman dilediğinini yap...
biz sonrada sohbet ederiz :70:
yeterki sen yorulma bebişini dinç karşıla :16::16::16:

doğru valla yapılan spora bile sperm olur diyorsak her şey beklenir bizden :1::1:
bir ara istifra ettim narkozdandı galiba acayip başım döndü ama şimdi iyiyim çok şükür.kanamada ağrıda sızıda yok.hepsi hastanede kaldı.
masalda güzel haberlerle döner inşallah.ondanda haber alsaydık keşke.
sağol canım arkadaşım dinleniyorum.aklım sizde kalıyor fırsat buldukça giriyorum.kocişe diyorumki sağlıkı olursa dokuzunuda doğurasım gelir.ne eziyetler çektim.soğuk bidonlarda bırakamam evlatlatımı diyorum.:1::1::1: evlatlarımı verin baaanaaa :1::1::1::1:

doğru valla yapılan spora bile sperm olur diyorsak her şey beklenir bizden :1::1:
bir ara istifra ettim narkozdandı galiba acayip başım döndü ama şimdi iyiyim çok şükür.kanamada ağrıda sızıda yok.hepsi hastanede kaldı.
masalda güzel haberlerle döner inşallah.ondanda haber alsaydık keşke.
sağol canım arkadaşım dinleniyorum.aklım sizde kalıyor fırsat buldukça giriyorum.kocişe diyorumki sağlıkı olursa dokuzunuda doğurasım gelir.ne eziyetler çektim.soğuk bidonlarda bırakamam evlatlatımı diyorum.:1::1::1: evlatlarımı verin baaanaaa :1::1::1::1:

onu diyen bendim :17: :9::9::9:
negüzel bi sıkıntın yok böyle gider inş...
bazılarında sancı olabiliyor çünkü...
tabi tatlım bırakma evlatlarını soğuk bidonlarda :9::9::9:
al gel hepsini acısını çıkarın onca senenin :38::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :60::60::60:

MERCANIMM canım benim yumoşları teslim etmişsinnnnnn hadi cnm bi aşamada daha atlattınn hayrılısıyla az kaldııııııı mutlu sonaaa Allahın izniylee:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım buda geçti şükürler olsun.inşallah sonucuda güzel olur.Allahım sanada nasip etsin canım arkadaşım az kaldı.ben sonucumu beklerken sizler tedavide olacaksınız.bu kadar ekşını kaldırırmı bünyem bilemiyorum.her gün yüreğimi hoplatacaksınız mutluluktan yerimde duramıycam. inşallah :16::16:

bir başak olarak 3 eylül doğum tarihim :3::3: ben bazı huylarımı sevmiyorum ama. düzen titizlik beni yoruyor.olacakları önceden kestirip çırpınmak herşeyi kontrol altında tutma isteği ve plansız pazara bile gitmemek gibi huylarım beni deli ediyor.yaşlandıkça yetişemiyorum ve daha çok huzursuzlanıyorum.:52::52:

İnş cnm benimmmmmm sonucunudaa bekliyceğizzzz dörtgözleee:53:
sağol bitanemm rabbim bizlerede nasip eder inş.
ayyyyy inş dediğin gibi olur cnm hergünnnn bi ekşınnnnnn yaşatırızzzzz:1::1::1::1:
ama sennnnnn heyecannnnnnn yapmazsınnnnnn çokkkkkk bebeişinleeee dinlenirsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bizi beklersinnnnnnn:1:
aman doğru ya o kadar titiz olmandan belli sendee tipik bi başaksınnnnnnn:1::1::1::1:
bende sevmiyorum cnmmmmm bazı huylarımı bide çok plan yaparımm gece yatağa yatıpp yarın kalkıp sırayla ne yapacağımı düşünürümmmm:44:
sen şimdi dinleeeeee tatlımmmmm sonra yinee sohbet ederizzzzzzz:16::16::16::16:

canım,ben geçen sefer ofishisteroskopi yapıldığında beynimde ne varsa onunla uyandım.odada sayıkladım baharcım ondan soruyor.

sağol canım.darısı başına olsun inşallah.:16:

:64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66: oynamasam halay çekmesem şişerdim.canım bak onca engel karşısında sabredip mükafatını aldın.:nazar::nazar:

canım ŞEMS derki,işimiz Allaha kaldıysa olmuş demektir. Sende çok güzel haberler vereceksin ve halayını çekicez seninde.Zamanı gelince herşey oluyor azıcık daha sabret tatlım.:16::16:

hayırlısıyla opuyu atlattın geldi yolun yarısı sakın kendini yorma trasfere kadar birde üşütme ayağına çorap falan giy ben dikkat etmedim kötü oldum inşAllah hepsi sağlıklı ebriyolar olur ve annelerine sıkı sıkı tutunur.:64::64::64::64:

canım çok sağol.dikkat etmeye çalışıyorum ama ateşim var gibi.çorap falan giyemiyorum.çok sıcak.Allahım bu heyecanları dilkeyen her kuluna versin.sizler gibi yüreği temiz arkadaşlarıma mucizelerinmi göstersin mübarek günlerin hatırına.

mercanım geçen hafta narkozu çok rahat aldım rahat uyandım ama hemşire kuzenime sizin hasta çok geveze hiç soramadım daha bunun iğnesi var opusu var transferi var:9:artık tüm dedikodularım umutta zor muydu

al gel hepsini acısını çıkarın onca senenin :38::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :60::60::60

inşallah canım.daha bir saat dolmadan çıkmak istiyorum diye hemşire arattım kocişe.biraz sabırsızım galiba.benim öğretmen arkadaşımın çocuğu tüp bebek ve dondurulmuşla olmuş.bizim öğrencimizdi.çok soğuk ve mesafeli bir çocuk.biz kendi aramızda dondurulup çözüllmektem soğuk kanlı bu.mesafeli diye severiz onu.benimkiler babasına çekerse hiç gülmezler asık suratlan gezerler.bana çekerse hep kikirik olurlar.:9::9:

[
İnş cnm benimmmmmm sonucunudaa bekliyceğizzzz dörtgözleee:53:
sağol bitanemm rabbim bizlerede nasip eder inş.
ayyyyy inş dediğin gibi olur cnm hergünnnn bi ekşınnnnnn yaşatırızzzzz:1::1::1::1:
ama sennnnnn heyecannnnnnn yapmazsınnnnnn çokkkkkk bebeişinleeee dinlenirsinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bizi beklersinnnnnnn:1:
aman doğru ya o kadar titiz olmandan belli sendee tipik bi başaksınnnnnnn:1::1::1::1:
bende sevmiyorum cnmmmmm bazı huylarımı bide çok plan yaparımm gece yatağa yatıpp yarın kalkıp sırayla ne yapacağımı düşünürümmmm:44:
sen şimdi dinleeeeee tatlımmmmm sonra yinee sohbet ederizzzzzzz:16::16::16::16:

flzaskcım,ben yatınca bütün günü yeniden yaşar içime sinerse uyurum yoksa dön babam dön.sizinle ekşın yaşamaya razıyım her gün göbek atarım kuzum karnımda.sizin bize yetişmenizi bekleriz.

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrr :54::54::54:
iyi geceler canım.Allah rahatlık versin:16:

[mercanım geçen hafta narkozu çok rahat aldım rahat uyandım ama hemşire kuzenime sizin hasta çok geveze hiç soramadım daha bunun iğnesi var opusu var transferi var:9:artık tüm dedikodularım umutta zor muydu

canım çok güldüm buna :9::9: sen tüm havadisleri vermişsin hastaneye.yok canım yattım kalktım eve geldim.ağrı sızı kanama hiç bişey yok.benim diğeride böyle olmuştu.Allah o noktaya getirsin inşallah herşeye razı oluyor insan.:16::16:

Son düzenleme:
al gel hepsini acısını çıkarın onca senenin :38::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :60::60::60

inşallah canım.daha bir saat dolmadan çıkmak istiyorum diye hemşire arattım kocişe.biraz sabırsızım galiba.benim öğretmen arkadaşımın çocuğu tüp bebek ve dondurulmuşla olmuş.bizim öğrencimizdi.çok soğuk ve mesafeli bir çocuk.biz kendi aramızda dondurulup çözüllmektem soğuk kanlı bu.mesafeli diye severiz onu.benimkiler babasına çekerse hiç gülmezler asık suratlan gezerler.bana çekerse hep kikirik olurlar.:9::9:

flzaskcım,ben yatınca bütün günü yeniden yaşar içime sinerse uyurum yoksa dön babam dön.sizinle ekşın yaşamaya razıyım her gün göbek atarım kuzum karnımda.sizin bize yetişmenizi bekleriz.

iyi geceler canım.Allah rahatlık versin:16:

canım çok güldüm buna :9::9: sen tüm havadisleri vermişsin hastaneye.yok canım yattım kalktım eve geldim.ağrı sızı kanama hiç bişey yok.benim diğeride böyle olmuştu.Allah o noktaya getirsin inşallah herşeye razı oluyor insan.:16::16:

Ayy biz hiçç rahat edemiyoruzzzzzz hep bişeylerr düşünmektennnnnnnn:1::1::1:
ayyy yesinn o kuzuyuuuuuu teyzesiiiiiiiiiii:emir_bebek:

SELAMUN ALEYKUM ONCELIKLE HEPINIZIN HEPIMIZIN RAMAZAN AYI HEPIMIZE MUBAREK OLSUN BU AYIN RAHMETI BEREKETI UZERINIZE OLSUN GUNAHLARIMIZ AF DUALARIMIZ KABUL OLSUN BU AYIN HAKKINI VERMEK INSALLAH HEPIMIZE NASIB OLSUN ...

CANLARIM BENIM ONCELIKLE KENDIMDEN BAHS EDEYIM KIZLAR BENIM IKINCI DENEMEME 11 GUN KALDI COK SUKUR SAYILI GUN NERDEYSE BITTI AGUSTOSUN 1 DE YADA 2 SINDE BASLIYCAM BENIM HIC DONDURULMUS YUMURTAM YOK OYUZDEN SIL BASTAN TEKRAR IGNELER FALAN AMAAAN OLSUN BUNADA SONSUZ SUKURLER OLSUN RABBIM BI UMUT NASIB ETTI YA GUCUM YETENE KADAR DENIYCEM AMA INSALLAH RABBIM UGRASTIRMAZ HASTANE KAPILARINDA BIRAKMASIN BENI VE HIC BIRIMIZI SIMDILIK OMEGA 3 FOLIK ASIT B1 B2 B3 B6 B12 VITAMINI ALIYORUM INSALLAH BU SEFERE BOMBA GIBI BASLIYCAM KAFAM RAHAAT OHHHH KEYFIM CAKIR MASALLAH :nazar::nazar::nazar::33::33::33::33::33::52::52::52::52::51::51::51::51: BANGI CANIM UZULME DEMEK KOLAY AMA YASADIGIN ZOR BENDE AYNI DURUMU YASAYAN BIRI OLARAK BUGUN MESAINI OKUKEN AYNI SEYLERI HISSETTIM KARDESIM AMA INAN ZAMANLA ATLATIYORSUN RABBIM BUYUK SABRINI VERECEK INSALLAH SADECE TEVEKKUL ET ONA SIGIN OZAMAN RAHATLARSIN COK SUKURKI DENEME SANSIMIZ VAR DUA ET INSALLAH RABBIM HAYIRLI VAKITTE HAYIRLI BI SEKILDE NASIB ETSIN .........

CANSUNIDA CANIM KARDESIM RABBIM INSALLAH HEP BU SEVINCI YASATSIN SANA COK SEVINDIM INSALLAH SAG SALIM KUCAGINADA ALMAYI NASIB ETSIN NOLUR DUALARINDA UNUTMA HEMEN HALAYIMI CEKEYIM BAYILIYORUM SU HALAYLARAA :64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

BAHAAARRR CANIM BENIIM KIZ BEN GIRIP OKUYORUM PEK KATILMAYA FIRSATIM OLMUYO NAPAYIM SIZSIZDE OLMUYO ALISKANKLIK YAPTINIZ BENDE ANAMI BABAMI BUKADAR MERAK ETMIYORUM :9::9::9: SENIN KIRMIZILARDA SEZON SONU DIZILERE BENZIYO :52::52::52: HERGUN KESIN BUGUN ADET OLMUSSUNDUR DIYE GIRIYORUM YOK ANAM SENDE TIK YOK MASALLAH INSALLAH DURUR DURUR TURNAYI GOZUNDEN VURURSUN SOYLE 2IZLERIN OLSUN INSALLAH :33::33::33::33: HEPINIZI COK SEVIYORUM HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN

Back
X