- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy biz hiçç rahat edemiyoruzzzzzz hep bişeylerr düşünmektennnnnnnn
ayyy yesinn o kuzuyuuuuuu teyzesiiiiiiiiiii![]()
canım, içim bir hoş oldu sen öyle diyince.bu nasıl bir duyguya inan aklım orda kaldı.nasıllar acaba diye düşünüyorum.bir tanesi bana nasip olacakmı,benim sıcacık göbişim varken soğuk yerlerde üşütecek evlatlarım.
kocişe bunları diyorum. bana sen sıyırıyorsun destek alalım mı diyor.bende babalık sonradan öğrenilirmiş sen anlamazsın diyorum.bana bugün bende çok heyecanlandım diyor.dedim 10 gün sonra olduysa ruhsuz kocamı tebrik ediyorum.![]()
canım bende çıkıyorum şimdilikkkkkkkk
bi kaç saat sonraa kalkıcammmmmmmmm sahuraaa
iyi gecelerrrrrrrrrrr![]()
kızlar topikte nekadar çok başak var
daha öncede yazmıştım benim burcumda başak 26 ağustos![]()
kızlar yazmandan geçemeyecağim bende pinpirikli başağım 9 eylül
yaaaaa sende başaksın demekkkkk
evt cnm çoğalıyooo başaklarrrrrrr:90:
BENDE 8 eylül başagım cok duygusal we sulu gözüm bide şimdi hamiş olunca hormonlardan daha bi sulu göz oldum :) boşuna kader arkadasları degilmişiz çogumuzun burcu bile aynıymış :))))
canım,ben geçen sefer ofishisteroskopi yapıldığında beynimde ne varsa onunla uyandım.odada sayıkladım baharcım ondan soruyor.
bir başak olarak 3 eylül doğum tarihimben bazı huylarımı sevmiyorum ama. düzen titizlik beni yoruyor.olacakları önceden kestirip çırpınmak herşeyi kontrol altında tutma isteği ve plansız pazara bile gitmemek gibi huylarım beni deli ediyor.yaşlandıkça yetişemiyorum ve daha çok huzursuzlanıyorum.
ben geçmişi okuyup yazana kadar zaman geçiyor.sonra sizlerin yeni yazdıklarını okuyorum.bir bakıyorum ben fazla dayanamadan küt yatağa.uyumasamda dönüp duruyorum.her sabah erken kalkmak yordu beni.yarın dinlenirim inşallah
Yarenimmmmmmm nerelerdesinnnnn canım benimmmmmm bi görüyorumm bi kayboluyosunnnnn:44:![]()
bende başağım 4 eylül ne çok başak var topikte benim anladığım hepimiz titiz temiz kadınlarız bazı kötü yanları var ama olsun..
Canim benim nasilsin?? Annenin ev hali ne durumda tamirat bittimi temizligi bitirdiniz mi, hepinize gecmis olsun evinde güle güle otursun annecigin. Canim giriyorum ama yazasim yok hic sadece sahsima yazilmis bisey varsa cvplayip cikiyorum.
Bugünlerde pek keyfim yok sirt agrilarim devam ediyor, ve disime implant icin amelyat olmustum ya tatilde, o bi yandan agri cekiyorum bu ara durgunluk ve huzurluk yasiyorum.
inşallah canım.daha bir saat dolmadan çıkmak istiyorum diye hemşire arattım kocişe.biraz sabırsızım galiba.benim öğretmen arkadaşımın çocuğu tüp bebek ve dondurulmuşla olmuş.bizim öğrencimizdi.çok soğuk ve mesafeli bir çocuk.biz kendi aramızda dondurulup çözüllmektem soğuk kanlı bu.mesafeli diye severiz onu.benimkiler babasına çekerse hiç gülmezler asık suratlan gezerler.bana çekerse hep kikirik olurlar.
iyi geceler canım.Allah rahatlık versin![]()
SELAMUN ALEYKUM ONCELIKLE HEPINIZIN HEPIMIZIN RAMAZAN AYI HEPIMIZE MUBAREK OLSUN BU AYIN RAHMETI BEREKETI UZERINIZE OLSUN GUNAHLARIMIZ AF DUALARIMIZ KABUL OLSUN BU AYIN HAKKINI VERMEK INSALLAH HEPIMIZE NASIB OLSUN ...
CANLARIM BENIM ONCELIKLE KENDIMDEN BAHS EDEYIM KIZLAR BENIM IKINCI DENEMEME 11 GUN KALDI COK SUKUR SAYILI GUN NERDEYSE BITTI AGUSTOSUN 1 DE YADA 2 SINDE BASLIYCAM BENIM HIC DONDURULMUS YUMURTAM YOK OYUZDEN SIL BASTAN TEKRAR IGNELER FALAN AMAAAN OLSUN BUNADA SONSUZ SUKURLER OLSUN RABBIM BI UMUT NASIB ETTI YA GUCUM YETENE KADAR DENIYCEM AMA INSALLAH RABBIM UGRASTIRMAZ HASTANE KAPILARINDA BIRAKMASIN BENI VE HIC BIRIMIZI SIMDILIK OMEGA 3 FOLIK ASIT B1 B2 B3 B6 B12 VITAMINI ALIYORUM INSALLAH BU SEFERE BOMBA GIBI BASLIYCAM KAFAM RAHAAT OHHHH KEYFIM CAKIR MASALLAH![]()
BAHAAARRR CANIM BENIIM KIZ BEN GIRIP OKUYORUM PEK KATILMAYA FIRSATIM OLMUYO NAPAYIM SIZSIZDE OLMUYO ALISKANKLIK YAPTINIZ BENDE ANAMI BABAMI BUKADAR MERAK ETMIYORUMSENIN KIRMIZILARDA SEZON SONU DIZILERE BENZIYO
HERGUN KESIN BUGUN ADET OLMUSSUNDUR DIYE GIRIYORUM YOK ANAM SENDE TIK YOK MASALLAH INSALLAH DURUR DURUR TURNAYI GOZUNDEN VURURSUN SOYLE 2IZLERIN OLSUN INSALLAH
HEPINIZI COK SEVIYORUM HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN
Canım yaa şaka gibiiiiiii ne çok başak varmışşşbu öğrendiğimizz iyi oldu ama
Bahar 26 ağustos
mercan 3 eylül
esma 4 eylül
askbebek 9 eylül
nurdah 8 eylül
aaumut 12 eylül
veeeee bennnnnnnnn 14 eylül
şimdilik bu kadarrrr bakalımmmmm bekliyoruzzzz başkaa varmııııııııı
ve bende başağım 9 eylül.kızlar yoksa başakların kaderimi bu?
ve bende başağım 9 eylül.kızlar yoksa başakların kaderimi bu?