Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gözün aydın 8 tane ebmriyon olmuş maaşAllah hayırlısıyla hamilelik haberlerinide alalım canım.

kızlar masaldan hala haber yok demi .canım inşAllah sende güzel haberlerle gelirsin .

kızlar masaldan hala haber yok demi .canım inşAllah sende güzel haberlerle gelirsin .

hala haber yok canım onlar ankaraya gittiler ya belki orda kalmışlardır...
eve dönünce haber verir bize...
inş güzel haberlerle döner aramıza :16::16::16:

merhaba kızlar
ramazanınız ve cumanız mübarek olsun Allah bu mübarek ve bereketli günlerin hürmetine hepimize hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin
cansunida sperm bulunmuş sevindim darısı hepimize diğer tedavideki arkadaşlar inşallah bebeklerinizi göbüşünüze alırsınız ve doğana kadar bırakmazsınız

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
herkese hayırlı cumalar
herkese hayırlı ramazanlar
benim iş yerinde modem arızalı olduğu için 2 gündür
net yoktu çok sıkıldım sizleride çok özledim
evdede yatılı misafirlerim olduğu için nete girmeye fırsatım yoktu
sizler naptınız varmı güzel geşişmeler
baharın kırmızıları geldimi
bi arkadaşın masaldı galiba eşi ameliyat olacaktı
sonucu ne inşlh sperm çıkmıştır
bu mubarek ramazan ayının hürmetine rabbim hepimizin kucağını doldursun inşlh amin...

kızlar nevar yok nasılsınız ben çok iyi degilim sacım oluyor nedendir anlaşılamadı yatıyorum hep doktor rahim genişledigi için diyor inşallah öyledir fazla oturamıyorum bi iş yapamıyorum yatarsam biraz iyiyim oturdugumda yada ufak işler yapmaya kalktıgımda sancımdan duramıyorum beni hem rahatsız ediyor bukadar agrı hem huzursuz bebeklere bişey olmasında razıyım genede geçen perşembe doktordaydık iyiymiş gelişimleri çok şükür 11 haftaya girdik bu hafta inşallah iyi olurlarda genede ben çok önemli degilim valla evin işlerini eşim gelen giden yapıyor ben ancak yat kalk wc evden biyerede gidemiyorum korkumdan yürüyecek halim yok zaten sıcakta çıkma dedi doktor rahmi gevşetirmiş zaten antalyada çıkılacak bir durum yok 24 saat klima çalışıyor odada artık 500 mi gelir napar bilmem elektirik şu havalar serinlese ve bende rahatlaşsam bi 4-5 aylık olsa karnım düşük tehlikesi geçse beni kimse tutamaz bukadar evdede neyse bunada şükür bugünüme bu günü gördüm ya gerekirse 9 ay yatarım yeterki sag selamet kucagımıza alalım..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bu arada hepinizin ramazanışerifi hayırlı mubarek olsun hayırlara vesile olsun seneye kadar bebeksiz kimse kalmasın hamilelerin kucagına almak nasip olsun hamile olmayanlarda hamile olsun yapılan dualar geri çevrilmesin herkezinki kabul olsun..:16::16::16:

Amin hepimize evlat nasip etsin sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
hala haber yok canım onlar ankaraya gittiler ya belki orda kalmışlardır...
Eve dönünce haber verir bize...
Inş güzel haberlerle döner aramıza :16::16::16:

cnm nasılsın netim yoktu bende seni merak ettim
noldu senin kırmızılar gelmemiş anladığım kadarıyla
hayırlısı olsun gelir bugün yarın bekliyorsun ya
naz yapıyor:)
geç olsun güç olmasın cnm
herşey yolunda giderde bebeğine biran önce kavuşursun inşlh...

herkese hayırlı cumalar
bu mubarek ramazan ayının hürmetine rabbim hepimizin kucağını doldursun inşlh amin...

Merhaba cnmm sanadaa hayırlı cumalarrrrrr
hayırlı ramazanlarrrr
bende merak ediyodum seniiii nerde bu kızzzzz diyeeeeee:16::16::16::16:
cnm dün cansunidanın eşi tese oldu ve sprem bulundu bugünde yumoşları toplanıcaktııı:52::52:
mercanın dün yumoşları toplandıı 9 tane 8 i döllenmişşşşşş gayet iyilermişşş:52::52::52:

herkese hayırlı cumalar

cnm nasılsın netim yoktu bende seni merak ettim
noldu senin kırmızılar gelmemiş anladığım kadarıyla
hayırlısı olsun gelir bugün yarın bekliyorsun ya
naz yapıyor:)
geç olsun güç olmasın cnm
herşey yolunda giderde bebeğine biran önce kavuşursun inşlh...

canım bizde seni özledik hoşgeldin :70:
sana da hayırlı ramazanlar...
canım güzel haberler var topikte...
dün cansunidanın eşi m.tese oldu ve sperm bulundu :52:
mercanın 9 yumoşu toplandı ve 8 i döllendi :52:
masaldan haber yok...
cansunidanın bugün yumoşları toplanacak aaumutunda yarın :46:
tek kötü haber banginin sonucu negatif...
inş bidahaki denemesinde kavuşur bebişine...
benim kırmızılar nazlanıyor hala :1:
ulun hocaya mail attım adet söktürücü verdi pazar bitecek 1 hafta içinde adet olacakmışım...
çok bekledim sonu hayılrı olur inş :16:

vck canım dualarla ilgili sen bişey söylemedin sonra...
benim fikrim böyle sen ne dersin nasıl yapalım :34:

canım kusura bakma dün aniden çıkmak zorunda kaldım ve yazını görmedim
evet kimsecikler yok ama dua söz konusu olunca topiğe çok fazla girmeyen arkadaşlar bile dualarımıza katılmışlardı
ben naçizane fikrimi söyliyeyim ve aklımdaki duada şu herkes fikrini söyler kabul gören uygulanır
bu dua tam 7 gün sürüyor zaten hepimiz sahura kalktığımız için çok kolay olacak ama biraz sabır istiyen bir dua
gecenin 3te birinde kalkıp Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp ne muradımız varsa söylüyoruz ben toplu şekilde isimler söylenerek yapılsın istiyorum
sonra namazımız bitince tekrar namaz kılar gibi ayağa kalkıp dileğimizi söylüyoruz ve ellerimizi bağlayıp 100kere bismillahirrahmanirrahiym diyoruz sonra rükuda secdede heryerde100 okuyoruz toplam 786 besmele
çektikten sonra namazımızı bitiriyoruz biraz zor ama çok etkili bir dua Rabbimin kesinlikle geri çevirmeyeceği rivayet ediliyor.
rabbim geceleyin nida edermiş yokmu sağlık isteyen yokmu mal mülk isteyen yokmu...........isteyen dermiş ve hiç bir isteği geri çevirmezmiş duası kabul olanlardan eylesin rabbim hepimizi
bu arada bu namazı hastaykende kılabilirsiniz:34::34::34::34::34:

vck canım dualarla ilgili sen bişey söylemedin sonra...
benim fikrim böyle sen ne dersin nasıl yapalım :34:

bu arada belki bu teklif ettiğim dua sizin için zor olabilir çünkü siz tedaviye başlıycaksınız yapabilen arkadaşlar namazı kılsın yapamayanlarda en büyük şifa ayeti olan fatihayı okusun yada daha önce istiyorumbebeğimi için okuduğumuz gibi ihlas suresini okuyalım.ama muhakkak hepimiz için toplu yapılmasını çok istediğim teheccüd namazını kılabilecek arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok iyi olur biz namzı kılarız tedavideki arkadaşlarda tesbihat çekerler tabiki sizde uygun görürseniz:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

mercan canım bu arada gözün aydın 8 tane yumoşun kaliteliymiş inşallah Rabbim onlara can versin ve sağlıklı bebişinin olmasını nasip etsin amin

canım kusura bakma dün aniden çıkmak zorunda kaldım ve yazını görmedim
evet kimsecikler yok ama dua söz konusu olunca topiğe çok fazla girmeyen arkadaşlar bile dualarımıza katılmışlardı
ben naçizane fikrimi söyliyeyim ve aklımdaki duada şu herkes fikrini söyler kabul gören uygulanır
bu dua tam 7 gün sürüyor zaten hepimiz sahura kalktığımız için çok kolay olacak ama biraz sabır istiyen bir dua
gecenin 3te birinde kalkıp Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp ne muradımız varsa söylüyoruz ben toplu şekilde isimler söylenerek yapılsın istiyorum
sonra namazımız bitince tekrar namaz kılar gibi ayağa kalkıp dileğimizi söylüyoruz ve ellerimizi bağlayıp 100kere bismillahirrahmanirrahiym diyoruz sonra rükuda secdede heryerde100 okuyoruz toplam 786 besmele
çektikten sonra namazımızı bitiriyoruz biraz zor ama çok etkili bir dua Rabbimin kesinlikle geri çevirmeyeceği rivayet ediliyor.
rabbim geceleyin nida edermiş yokmu sağlık isteyen yokmu mal mülk isteyen yokmu...........isteyen dermiş ve hiç bir isteği geri çevirmezmiş duası kabul olanlardan eylesin rabbim hepimizi
bu arada bu namazı hastaykende kılabilirsiniz:34::34::34::34::34:

evet canım öncekilerde herkes katılmıştı...
ama bu sıra kimse girmiyor diye ramazan girsin herkesle görüşelim öyle karar verelim dedim...
ayıca gerçekten bu dua çok zormuş...
dediğin gibi çok etkili bi duadır eminim...
ama yapabilir miyiz bilemiyorum :44:
heryerde 100 defa besmele okurken nasıl 786 ya tamamlıycaz...
ayrıca o şekildeyken zikirmatik falan kullanamayız heralde sayıyı nasıl doğru olarak sayıcaz :44:
dua konusuna bukonuda gerçekten bilgili arkadaşlar karar versin zaten...
siz fikrinizi söylersiniz en son hep beraber karar veririz...
7 yasin 7 meryem ve tefriciyeleri bitirdik...
farklı şekilde dua etmek daha iyi olur tabi...

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar rabbim bu mubarek ayda hepimizin oruçlarını namazlarını dualarını kabul etsin işallah
kızlar saraçoğlundan kürler geldi birinci tedavi kutusu geldi hayıt tohumu eşim pek sevmedi bir de ramazana denk geldi miğdesinde problem oldu ne yapsam bilemiyorum kullanan var mı bu tohumu fikir verirseniz sevinirim

bu arada belki bu teklif ettiğim dua sizin için zor olabilir çünkü siz tedaviye başlıycaksınız yapabilen arkadaşlar namazı kılsın yapamayanlarda en büyük şifa ayeti olan fatihayı okusun yada daha önce istiyorumbebeğimi için okuduğumuz gibi ihlas suresini okuyalım.ama muhakkak hepimiz için toplu yapılmasını çok istediğim teheccüd namazını kılabilecek arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok iyi olur biz namzı kılarız tedavideki arkadaşlarda tesbihat çekerler tabiki sizde uygun görürseniz:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

dediğin gibi biz haftaya başlıyoruz gece kalkıp namaz kılmaz zor olabilir...
ama bilemiyorum nasıl olacak başka arkadaşlarında fikrini alalım...
bu dua çok etkili olduğu için sen yapılsın istiyorsun herşekilde değil mi??

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar rabbim bu mubarek ayda hepimizin oruçlarını namazlarını dualarını kabul etsin işallah
kızlar saraçoğlundan kürler geldi birinci tedavi kutusu geldi hayıt tohumu eşim pek sevmedi bir de ramazana denk geldi miğdesinde problem oldu ne yapsam bilemiyorum kullanan var mı bu tohumu fikir verirseniz sevinirim

hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin amin allah razı olsun.benim eşimde hayıt tohumu kullandı ilk 3 gün çok kötüydü hatta işten izin alıp gelmişti sonraları alıştı
benim eşimde çok rahatsız oluyor ama mecbur kullanıyor şimdi ramazan ayına girdiğimiz için sahurda ben çayını hazırladım yemek yemeden yarım saat önce uyandırıp çayını verdim sonra yemeğini yedi senin içinde biraz zor olacak uykundan taviz vereceksin.

Merhaba cnmm sanadaa hayırlı cumalarrrrrr
hayırlı ramazanlarrrr
bende merak ediyodum seniiii nerde bu kızzzzz diyeeeeee:16::16::16::16:
cnm dün cansunidanın eşi tese oldu ve sprem bulundu bugünde yumoşları toplanıcaktııı:52::52:
mercanın dün yumoşları toplandıı 9 tane 8 i döllenmişşşşşş gayet iyilermişşş:52::52::52:
OOOOOOO MAŞALLAH MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
ÇOK SEVİNDİM İNŞLH SPERMLERİ YUMUOŞLARIYLA DÖLLENİR VE HAMİLE HABERLERİNİDE ALIRIZ
MERCAN CNM MAŞALLAH 8 YUMOŞUN DÖLLENDİ HA
1 TANE OLSUN SAĞLIKLI OLSUN SLOGANINA İNAT 8 TANE HA
MAŞALLAH MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM DARISI KUCAĞINIZA ALMAYA İNŞLH
DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞLH...

canım bizde seni özledik hoşgeldin :70:
sana da hayırlı ramazanlar...
canım güzel haberler var topikte...
dün cansunidanın eşi m.tese oldu ve sperm bulundu :52:
mercanın 9 yumoşu toplandı ve 8 i döllendi :52:
masaldan haber yok...
cansunidanın bugün yumoşları toplanacak aaumutunda yarın :46:
tek kötü haber banginin sonucu negatif...
inş bidahaki denemesinde kavuşur bebişine...
benim kırmızılar nazlanıyor hala :1:
ulun hocaya mail attım adet söktürücü verdi pazar bitecek 1 hafta içinde adet olacakmışım...
çok bekledim sonu hayılrı olur inş :16:

CANSUNİDAYA VE MERCANA ÇOK SEVİNDİM CNM
ALLAHIM KUCAKLARINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞLH
BANGİ İÇİNDE ÇOK ÜZÜLDÜM
İNŞLH BİDAHAKİNE OLUR
HENÜZ VAKTİ DEĞİŞMİŞ DEMEKKİ
DEMEK ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANIYORSUN HAYIRLISI OLSUN
CNM YAAA
BEKLİYORSUN YA İNAT ETTİLER İŞTE
AMA HERŞEY O GÜZEL GÖNLÜNCE OLUR İNŞLH
DUALARIM HEP SİZİNLE
ŞİMDİ SELA İLE ÖĞLEN ARASINDA OKUDUĞUM ESMALAR VAR ONLARI
OKUYACAĞIM VE YİNE HEPİMİZ İÇİN DUA EDİCEM
ALLAH KABUL EDER İNŞLH...

vck huhuuuuuuuuuuuu sorularıma cevap vermedin ayrıntılı anlatsana bu teheccüd namazını :34:

dediğin gibi biz haftaya başlıyoruz gece kalkıp namaz kılmaz zor olabilir...
Ama bilemiyorum nasıl olacak başka arkadaşlarında fikrini alalım...
Bu dua çok etkili olduğu için sen yapılsın istiyorsun herşekilde değil mi??

evet canım bunu yapan arkadaşım aslında bu zikiri sır gibi saklıyordu aslında o kadar çok şey değiştiki arkadaşımın hayatında hiç aklımzdan bile geçiremediğimiz şeyler oldu
mesela çok sevdiği ve ulaşılmaz olduğunu düşündüğü eşiyle evlenmiş,sonra kendini bile zor geçindirirken dublex daire almış ,6 sene boyunca çocuğu olmayan kişi bu duayı okuduğu ay hamile kalmış.bunu duayı kendisine çok önemli bir şeyh öğretmiş bunu herkes yapamaz eğer kısmetinde olacak birşey için dua edecek kimse varsa ancak ona yapmak kısmet olur demiş.ve ben zor bele öğrendim arkadaşımdan her muradının olma vesilesini .canım namazda tesbih kullanılabiliyor bunu sakıncası yok yoksa dediğin gibi sayıyı aklında tutamazsın.:34::34::34:

CANSUNİDAYA VE MERCANA ÇOK SEVİNDİM CNM
ALLAHIM KUCAKLARINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞLH
BANGİ İÇİNDE ÇOK ÜZÜLDÜM
İNŞLH BİDAHAKİNE OLUR
HENÜZ VAKTİ DEĞİŞMİŞ DEMEKKİ
DEMEK ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANIYORSUN HAYIRLISI OLSUN
CNM YAAA
BEKLİYORSUN YA İNAT ETTİLER İŞTE
AMA HERŞEY O GÜZEL GÖNLÜNCE OLUR İNŞLH
DUALARIM HEP SİZİNLE
ŞİMDİ SELA İLE ÖĞLEN ARASINDA OKUDUĞUM ESMALAR VAR ONLARI
OKUYACAĞIM VE YİNE HEPİMİZ İÇİN DUA EDİCEM
ALLAH KABUL EDER İNŞLH...

evet canım adet söktürücüye başladım dün...
çok inatçılar bezdirdiler benide :1:
saol bitanem allah razı olsun :70:
allah dualarını kabul etsin canım benim :16::16::16:
misafirlerini nezaman uğurlayacaksın ??

Back
X