Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün çok güzel bir gün hem cuma hemde ramazanan ilk günü cumanız mubarek ramazanınız hayırlı ne bereketlı tüm isteklerinizin olduğu bir ay olsun.

hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar cnm..
inş bu ayda tüm dualarımız kabul olur:16:

öyle tabiki de ama yan etkileri herkeste aynı olacak diye bir kaide yok .canım size başka neler gönderdi .bize bal polen gönderdi eşime evicap aldım birde brokoli kürünü yapıcaz bu kür bitince .Allah senden de razı olsun elbette bildikleimiz paylaşıcaz yoksa ne işe yarar bilmemiz:34::34::34::34:

tohumla birlikte bal karışımı ve evicap kullan demiş ikinci kür olarak sallama poşette çay yollamış onunla birlikte keçiboynuzu kürünü yap demiş bunlar iki ay sürecekmiş sonra yeniden ara ikinci tedaviye geçelim dedi birde üçüncü aşama varmış bakalım nasıl olacak siz kaçıncı aşamadasınız sizin doktorunuz kaan hocamıydı?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
herkese hayırlı cumalar
herkese hayırlı ramazanlar
benim iş yerinde modem arızalı olduğu için 2 gündür
net yoktu çok sıkıldım sizleride çok özledim
evdede yatılı misafirlerim olduğu için nete girmeye fırsatım yoktu
sizler naptınız varmı güzel geşişmeler
baharın kırmızıları geldimi
bi arkadaşın masaldı galiba eşi ameliyat olacaktı
sonucu ne inşlh sperm çıkmıştır
bu mubarek ramazan ayının hürmetine rabbim hepimizin kucağını doldursun inşlh amin...

iyiyim cnm sen nasılsın??
hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar..
amin cnm inş kimsenin kucağı boş kalmaz..

Bir zerreyim Ya Rab! Lütfuna talibim...
Sen ikram etmezsen,ben gariplerden de garibim...
Sen dilersen,boşa çıkmaz emeklerim...
Dost ver Ya Rab! Kıyamete değin sevecek...
Can ver Ya Rab! Yolunda ölecek...
Göz ver Ya Rab! Dünyada ağlasa da ahirette gülecek...
Kendine layık kul et Ya Rab! Bu aciz beden toprak oluncaya dek...

AMİN AMİN AMİN

hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar çok güzel birdua Allah razı olsun

anladım canım okadar önemli bi dua haa içim bi garip oldu valla...
Canım diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin başlarız sonra...
Ama sen bu duayı önce ayrıntılı bişekilde anlatır mısın çok karışık gibi geliyor...
Yani o besmele okunan yerlerini heryerde nekadar okunuyor falan...

selam canım sana zahmet olmazsa soylermısın bu duayı ayrıntılı bı sekılde

Slm KiZlar nslsiniz ..
Ben cok sukur evimi taşıdım ama maffoldum ivir zivir islerim kaldı çamaşır makinanın önünde yatıyorum resmen habire bsy yikanior:)
Tam 1 hafta sonra transferim var:) hemen olsun istiyorum:)
Evimide tam bitirirm..iftara alacaklarımı alcam bu 1 haftada:)
Sonrada yatcam bebisimle:)
Herkesin ramazanı hayırlı olsun bu bereketli ayda Rabbim bebek nasip etsin..oruç tutamıyorum ilaçlardan insan üzülüyor ins dogum yaparimda sonra tutarım hepsini:)
Bu arada sayfalara baktım
Bangi üzüldüm ama bı süre sonra insanı ilk öğrendiği günkü gibi acitmiyor..ins diger denemeye nasip eder Rabbim...

Cansunida cnm cok sevindim ins bebis haberleri verirsin:)
Mercan cnm bak cok uZulmustun bisuru yumosun olmuş:) ultrasonda herzaman doğru sayamiyorlar:) hadi bakalım Cansunida ile mercan ayını sıralarda guzel haberler gercekler sonrada ben ins ..başka kim var bilmiyorum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın...
Bu arada baharrrr adetin çokmu gecikti adet sokturucu alıyorsun...banada doktor demişti 10 gun gecikmişti kendi tup. Beek doktorum 5 gun daha bekle demişti olmuştum..
Neyse beklemek kötü bilirim heleki ilk deneme ayrı bı heycan :) ikincisi ilki kdr cok heycanladiriyor insan alışıyor Heralde:)

öyle tabiki de ama yan etkileri herkeste aynı olacak diye bir kaide yok .canım size başka neler gönderdi .bize bal polen gönderdi eşime evicap aldım birde brokoli kürünü yapıcaz bu kür bitince .Allah senden de razı olsun elbette bildikleimiz paylaşıcaz yoksa ne işe yarar bilmemiz:34::34::34::34:

bizde kullanıyoruz saraçoğlu kürlerini hayıt tohumu ve bal propolis karışımını evicapı daha alamadık ama alırız bugün..
bizdede bi problem yok herşey normal şimdilik..
ama sperm de yok biraz moralimiz bozuldu dün kullanmadı eşim bugün kullanırmı bilmiyorum..
brokoli kürünü nasıl yapcaksınız?? bize brokoli enginar kereviz tüketin yazmış..

tohumla birlikte bal karışımı ve evicap kullan demiş ikinci kür olarak sallama poşette çay yollamış onunla birlikte keçiboynuzu kürünü yap demiş bunlar iki ay sürecekmiş sonra yeniden ara ikinci tedaviye geçelim dedi birde üçüncü aşama varmış bakalım nasıl olacak siz kaçıncı aşamadasınız sizin doktorunuz kaan hocamıydı?

anladım canım poşet çayda at kuyruğu canım bize göndermedi ama kullanabilirsiniz dedi çünkü dışarıda daha ucuz .canım benim eşimin doktoru emre bakırcıoğlu bizim sorun genetik 47xxy şans olarak ibrahim saraçoğlu yanlış hatırlamıyorsam %30 şans vermişti

anlatayım canım bende de demir havan yok bize 2 paket göndermişti bir paketi robota koydum iyice dövülünceye kadar beklettim sonra ağzı iyice kapanan cam kavanoza koydum
içme suyunu kaynattım ve altını kapattım bir tatlı kaşığı tohumu ekledim üzerini örttüm demlendi ılınınca eşime içirdim.canım bende okudum kadınlık hormonu için kullanılıyor ve cinsel isteği azaltıyor diye ama bizde öyle bir sorun olmadı aksine isteği arttırdı.

cnm çok az dövün diyor bzde bizdede havan yok ama eşim eziyor sonra demliyor.
robota koyup ezmek mantıklımı özelliğini kayetmesin böyle

hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar çok güzel birdua Allah razı olsun
hayırlı ramazanlar canım sağol senden de Allah razı olsun
Slm KiZlar nslsiniz ..
Ben cok sukur evimi taşıdım ama maffoldum ivir zivir islerim kaldı çamaşır makinanın önünde yatıyorum resmen habire bsy yikanior:)
Tam 1 hafta sonra transferim var:) hemen olsun istiyorum:)
Evimide tam bitirirm..iftara alacaklarımı alcam bu 1 haftada:)
Sonrada yatcam bebisimle:)
Herkesin ramazanı hayırlı olsun bu bereketli ayda Rabbim bebek nasip etsin..oruç tutamıyorum ilaçlardan insan üzülüyor ins dogum yaparimda sonra tutarım hepsini:)
Bu arada sayfalara baktım
Bangi üzüldüm ama bı süre sonra insanı ilk öğrendiği günkü gibi acitmiyor..ins diger denemeye nasip eder Rabbim...

Cansunida cnm cok sevindim ins bebis haberleri verirsin:)
Mercan cnm bak cok uZulmustun bisuru yumosun olmuş:) ultrasonda herzaman doğru sayamiyorlar:) hadi bakalım Cansunida ile mercan ayını sıralarda guzel haberler gercekler sonrada ben ins ..başka kim var bilmiyorum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın...
Bu arada baharrrr adetin çokmu gecikti adet sokturucu alıyorsun...banada doktor demişti 10 gun gecikmişti kendi tup. Beek doktorum 5 gun daha bekle demişti olmuştum..
Neyse beklemek kötü bilirim heleki ilk deneme ayrı bı heycan :) ikincisi ilki kdr cok heycanladiriyor insan alışıyor Heralde:)

canım hadi hayırlı olsun yeni evin güle güle otur yeni evine bi bebiş gelsin inşallah.

canım maşallah 8 yumurtan döllenmiş inş sana tutunmalarını nasip eder rabbim tabi 8 tanesini birden değil 2şer 2şer konsa 8 tane çocuğun olur :1:

cnm çok az dövün diyor bzde bizdede havan yok ama eşim eziyor sonra demliyor.
robota koyup ezmek mantıklımı özelliğini kayetmesin böyle

bilmiyorum ki canım ben dövemedim neden özelliğini kaybetsinki metal değmesinden dolayımı havanda da dövse metal değecek onun haricinde başka ne sorun olabilirki

anladım canım poşet çayda at kuyruğu canım bize göndermedi ama kullanabilirsiniz dedi çünkü dışarıda daha ucuz .canım benim eşimin doktoru emre bakırcıoğlu bizim sorun genetik 47xxy şans olarak ibrahim saraçoğlu yanlış hatırlamıyorsam %30 şans vermişti

bizede yüzde 35 şans dedi rabbim bilir artık önceden doktora gidicez tedavi olacaz bebek sahibi olacaz diye hayal ederdim artık sadece rabbim verirse olur diyorum

bilmiyorum ki canım ben dövemedim neden özelliğini kaybetsinki metal değmesinden dolayımı havanda da dövse metal değecek onun haricinde başka ne sorun olabilirki

cnm metal değmesi değilde beklemesi ama bişey olmaz heralde çok az dövün yazıyor ya biz az bişey dövüyoruz..
bişey olmaz bilmiyorum sorsan bi arayıp olur aslında..

evet canım çok önemli bunu şimdi olmasada normal hayatında uygulamaya çalış mesela şimdi eşinin iyi bir iş bulması için yapabilirsin
aklından bile geçiremeyeceğiniz işe sahip olucak görürsün bak o zaman bana duacı olursun dediğim gibi herkes bilsede bu duayı herkes uygulayamaz
eğer sana birşey kısmet edilecekse ve sende bu duaya başvurursan daha iyisi ve güzeli seni bulur ben sadece bir kere denedim şükürler olsun rabbim olmazları oldurdu
bu arada tam bir saat sürüyor ve kesinlikle önce uyuyup sonra uykunuzdan uyanmanız lazım yani uyanık kalıp bu namazı kılamazsınız :9::9::9::9:

evet canım çok önemli bunu şimdi olmasada normal hayatında uygulamaya çalış mesela şimdi eşinin iyi bir iş bulması için yapabilirsin
aklından bile geçiremeyeceğiniz işe sahip olucak görürsün bak o zaman bana duacı olursun dediğim gibi herkes bilsede bu duayı herkes uygulayamaz
eğer sana birşey kısmet edilecekse ve sende bu duaya başvurursan daha iyisi ve güzeli seni bulur ben sadece bir kere denedim şükürler olsun rabbim olmazları oldurdu
bu arada tam bir saat sürüyor ve kesinlikle önce uyuyup sonra uykunuzdan uyanmanız lazım yani uyanık kalıp bu namazı kılamazsınız :9::9::9::9:
ÇOK KARIŞIK DEĞİL ASLINDA ÖNCE 2 REKAT ALLAH RIZASI İÇİN TEHECCÜD NAMAZI KILIYORSUNUZ
SONRA NİYET VE DUA EDİP SÖYLEDİĞİM TESBİH NAMAZINI KILIYORSUNUZ
ÖNCE ELLER BAĞLIYKEN 100 KERE SONRA RÜKUDA 100 SONRA SECDEDE100 SONRA OTURARAK 100 KERE SONRA YİNE SECDEDE 100KERE SONRA AYAKTA 100KERE SONRA RÜKUDA 100KERE EN SON SECDEDE 86 KERE BESMELE ÇEKİYORSUN VE BİTİNCE TEKRAR DİLEĞİNİ MURADINI SÖYLÜYORSUN BİTİYOR

enfal canım bahara yazdığım cevaplar uygulamaya karar verirsen aynı zamanda yapalım olurmu canım

bence metalden değilde robotta fazla ezilirse diye düşündüm ondan havan alalım dedim birde fazla dövmeyin demiş ya heralde amaç tohumların ortadan ikiye ayrılması

bahar canım bu arada benim eşim ayın 30 operasyon geçireceği için ben bu akşam yapmaya başlıycam inşallah dün yapacaktım ama başım çok dönüyordu
Rabbim inşallah nasip eder kılabiirim tesbihata katılmak isteyen olursa hep beraber yapalım inşallah
bu arada bu duanın bir başka hikmeti daha var mesela aynı sohbet ortamında bulunduğun yani dostluk kurduğun kişiler bile gıyabında haberi olsun olmasın senin kalkıp kıldığın duadan nasibini alırmış
hatta arkadaşım dediki sen kılsan bile ben senin sevabına nail olurum dedi.inşallah rabbim bana kılmayı nasip ederse hepiniz içinde duacı olmuş olucam :16::16::16::16::16::16::16:

canım gerçekten çok güzel bi duaymış...
rabbim kabul etsin dileğinide...
kalkabilirsem bende namazı kılarım sizin için...

bizede yüzde 35 şans dedi rabbim bilir artık önceden doktora gidicez tedavi olacaz bebek sahibi olacaz diye hayal ederdim artık sadece rabbim verirse olur diyorum

bizde şans 40 saraçoğlu bize torpil yapmış:1:
umudumu kaybettim nereye giti acaba ama bize 40 dedi..
belki zaman lazım inş hepimizde çıkar..Rabbim bu günlerin hatrına dualarımızı kabul eder inşallah.

ne oldu biliyormusun ibrahim saraçoğlu ile konuşuyorum hoca kızım elimden geleni yapıcam ama çok fazla birşey bekleme dedi nasıl üzülüyor söylemekten haya ediyor
neyse ben yüzde kaç şansımız var hocam dedim oda %30 dedi .bende ben ne şanslıyım hocam siz %30 şans verdiniz Rabbimede %100 güveniyorum şansım %130 oldu dedim hoca şok oldu:53::53::53:

Back
X