Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bence metalden değilde robotta fazla ezilirse diye düşündüm ondan havan alalım dedim birde fazla dövmeyin demiş ya heralde amaç tohumların ortadan ikiye ayrılması

yok canım ya zaten robotada fazla ezilmiyor hafif ya birde çok sert yani un ufak olmuyor havanda daha ufak olur hatta yarısı halen turp gibi maşallah robot işlememiş yani:1::1::1::1::1::1:

canım ben ınsallah bu gece kalkıp yapmak ıstıyorum , sız hangı gun yapıcaksınız ?

canım bende bugün kalkıcam inşallah o zaman birlikte yapalım ama bir hafta boyunca yapılıyor biliyorsun değilmitam gününe denk geldi cuma günü başlayıp cuma günü bitiriliyor.ben dün sadece teheccüd namazı kıldım bugün hem teheccüd hem tesbihat yapıcam inşallah

ne oldu biliyormusun ibrahim saraçoğlu ile konuşuyorum hoca kızım elimden geleni yapıcam ama çok fazla birşey bekleme dedi nasıl üzülüyor söylemekten haya ediyor
neyse ben yüzde kaç şansımız var hocam dedim oda %30 dedi .bende ben ne şanslıyım hocam siz %30 şans verdiniz Rabbimede %100 güveniyorum şansım %130 oldu dedim hoca şok oldu:53::53::53:

allah senin iyiliğini versin :1::1:
koskoca profa yapılırmı bu adamı şok etmişsin..:53:
inş cnm rabbime güvenimiz sonsuz inş herşey gönlünce olur..

ne oldu biliyormusun ibrahim saraçoğlu ile konuşuyorum hoca kızım elimden geleni yapıcam ama çok fazla birşey bekleme dedi nasıl üzülüyor söylemekten haya ediyor
neyse ben yüzde kaç şansımız var hocam dedim oda %30 dedi .bende ben ne şanslıyım hocam siz %30 şans verdiniz Rabbimede %100 güveniyorum şansım %130 oldu dedim hoca şok oldu:53::53::53:

hoca şaşırmış çok akıllı bir kadın demiştir
ben şans falan sormadım kendi dedi ona bakarsan bizim 1.5 yıl tedavi olduğumuz doktor yüzde 10 şans verdi zaten olmadı

allah senin iyiliğini versin :1::1:
koskoca profa yapılırmı bu adamı şok etmişsin..:53:
inş cnm rabbime güvenimiz sonsuz inş herşey gönlünce olur..

:1::1::1::1::1::1::1::1:evet canım söyledim ibrahim bey çok üzüldü elimden fazlası gelmiyor ki kızım diyor.bende siz üzülmeyin dedim
aslında senelerdir alıştık olumsuzluklara hoca kırmak istemiyor ilmimin yetti yere kadar size yardımcı olurum ama çok şansınız yok değince bende Rabbime sığınıyorum demek istedim aslında
Rabbim isterse olmazları oldurur istemezse olanları soldurur

saol canım temiz şıktı şükür...
rahatça başlarız inş tedavimizede :16:
inş cnm benim şu kırmızılar bi gelse .
bi bakmışsın bebişler göbüşünde bu kadar yakınsın..
hayali bile çok güzel Rabbim bu yolda kolaylık verir inş..

canım bende bugün kalkıcam inşallah o zaman birlikte yapalım ama bir hafta boyunca yapılıyor biliyorsun değilmitam gününe denk geldi cuma günü başlayıp cuma günü bitiriliyor.ben dün sadece teheccüd namazı kıldım bugün hem teheccüd hem tesbihat yapıcam inşallah

tamam canım olsun degıl bır hafta bır ay olsa yıne yaparım yeterkı bu namazın yuzu suyu hurmetıne rabbım gonlumun muradını versın ınsallah , canım belcıka turkıyeye gore bı saat gerı yanı ben gece 2 de kalkıyorsam sen 3 te kalkarsın sımdı nasıl oluyo sen zahmet olmazsa anlat bana esımde kalkıp yapıcak canım benım boyle guzel bırseye vesıle oldugun ıcın rabbım ınsallah senın muradını en tez vakıtte verır

tamam canım olsun degıl bır hafta bır ay olsa yıne yaparım yeterkı bu namazın yuzu suyu hurmetıne rabbım gonlumun muradını versın ınsallah , canım belcıka turkıyeye gore bı saat gerı yanı ben gece 2 de kalkıyorsam sen 3 te kalkarsın sımdı nasıl oluyo sen zahmet olmazsa anlat bana esımde kalkıp yapıcak canım benım boyle guzel bırseye vesıle oldugun ıcın rabbım ınsallah senın muradını en tez vakıtte verır

Slm KiZlar nslsiniz ..
Ben cok sukur evimi taşıdım ama maffoldum ivir zivir islerim kaldı çamaşır makinanın önünde yatıyorum resmen habire bsy yikanior:)
Tam 1 hafta sonra transferim var:) hemen olsun istiyorum:)
Evimide tam bitirirm..iftara alacaklarımı alcam bu 1 haftada:)
Sonrada yatcam bebisimle:)
Herkesin ramazanı hayırlı olsun bu bereketli ayda Rabbim bebek nasip etsin..oruç tutamıyorum ilaçlardan insan üzülüyor ins dogum yaparimda sonra tutarım hepsini:)
Bu arada sayfalara baktım
Bangi üzüldüm ama bı süre sonra insanı ilk öğrendiği günkü gibi acitmiyor..ins diger denemeye nasip eder Rabbim...

Cansunida cnm cok sevindim ins bebis haberleri verirsin:)
Mercan cnm bak cok uZulmustun bisuru yumosun olmuş:) ultrasonda herzaman doğru sayamiyorlar:) hadi bakalım Cansunida ile mercan ayını sıralarda guzel haberler gercekler sonrada ben ins ..başka kim var bilmiyorum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın...
Bu arada baharrrr adetin çokmu gecikti adet sokturucu alıyorsun...banada doktor demişti 10 gun gecikmişti kendi tup. Beek doktorum 5 gun daha bekle demişti olmuştum..
Neyse beklemek kötü bilirim heleki ilk deneme ayrı bı heycan :) ikincisi ilki kdr cok heycanladiriyor insan alışıyor Heralde:)

canım gözün aydın taşınmışsınız...
tatlım ev taşımak kolay mı bisürü iş çıkıyor...
kalanlarıda yavaş yavaş halledersin artık...
transferinede az kalmış hayırlısıyla bu defa kavuşursun bebişlerine inş :49:
canım bugün 37. gün çok gecikti bukadar fazla yani...
son aylarda 33. gün oluyordum en sonki adet 32. gündü...
önceden 35. güne kadar çıkıyordu...
ama buçok fazla haftasonuna kadar bende streste yoktu...
haftasonunda neden gelmiyor diye canım sıkılmaya başladı...
bukadar etkilenir mi bundan bilemiycem...
druma sordum bekleyeyim mi adet olmayı yoksa adet söktürücü mü kullanayım diye...
drum önerdi bende dün başladım...
pazara bitecek 1 hafta içinde adet olurmuşum...
geç olsun güç olmasın ne diyeyim :16:

canım gerçekten çok güzel bi duaymış...
rabbim kabul etsin dileğinide...
kalkabilirsem bende namazı kılarım sizin için...

inşallah canım kalkabilirsin teheccüd namazı kılmakta çok eftaldir önemli olan kalkıp Allah rızası için namaz kılmak ve duada bulunmak:34::34:

kızlar maşallah ya topik bayağı kalabalık bugün
işte görüyo musunuz ramazan ayının bereketi bu maşallah :)

yok cnm sperm yok ama eşim tese oldu tesede haraketsiz sperm çıktı..
belki ona dayanarak yüzde 40 dedi bize
dün test yaptırdık yine sıfır sizde problem ne??

bizde inmemiş testis ameliyatı olmuş tese yaptık mayısta çıkan bir şey olmadı şimdi kendimizi toparlayıp yeniden hastane hastane doktor doktor kür kür koşturacağız ama bu sefer tek çare rabbim o istemezse hiç bir şey olmaz tek çare rabbim hepimizin yüzü güler işallah

canım gözün aydın taşınmışsınız...
tatlım ev taşımak kolay mı bisürü iş çıkıyor...
kalanlarıda yavaş yavaş halledersin artık...
transferinede az kalmış hayırlısıyla bu defa kavuşursun bebişlerine inş :49:
canım bugün 37. gün çok gecikti bukadar fazla yani...
son aylarda 33. gün oluyordum en sonki adet 32. gündü...
önceden 35. güne kadar çıkıyordu...
ama buçok fazla haftasonuna kadar bende streste yoktu...
haftasonunda neden gelmiyor diye canım sıkılmaya başladı...
bukadar etkilenir mi bundan bilemiycem...
druma sordum bekleyeyim mi adet olmayı yoksa adet söktürücü mü kullanayım diye...
drum önerdi bende dün başladım...
pazara bitecek 1 hafta içinde adet olurmuşum...
geç olsun güç olmasın ne diyeyim :16:

canım yaa olması bi dert olmaması bi dert
:emir_bebek: yoksa gelir bir an evvel de sen de başlarsın tedavine
sıkma canını güzelim bunda da vardır bi hayır
ama bi de :emir_bebek: varsa Allaaaahhhhh bayram yeri olur burası
bi daha test yaptırdın mı canım?

canım aynı anda kalkmak gerekmiyorki önemli olan gecenin 3te birinde uyuyup tekrar uyanmak şartıyla önce 2 rekat teheccüd namazı kılmak.ben şu şekilde yapıcam sahurdan bir saat önce uyanıcam çünkü ben bir saattte kılmıştım bu namazı.2 rekat teheccüd namazı kılıp dua ve niyetini yap .sonra tekrar ayağa kalk namaz kılar gibi her defasında 100besmele çek elinde tesbih olabilir.niyet et ve ellerin bağla 100besmele çek
sonra rükuda 100tane secdede 100tane oturunca 100 tekrar secdede 100tane 786 olana kadar sonuncusu secdede oluyor.sonra bitince dualarını oku ve rabbimden hayırlısını iste inşallah Rabbim kabul eder dualarını.Allah razı olsun canım .aklına takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin

canım aynı anda kalkmak gerekmiyorki önemli olan gecenin 3te birinde uyuyup tekrar uyanmak şartıyla önce 2 rekat teheccüd namazı kılmak.ben şu şekilde yapıcam sahurdan bir saat önce uyanıcam çünkü ben bir saattte kılmıştım bu namazı.2 rekat teheccüd namazı kılıp dua ve niyetini yap .sonra tekrar ayağa kalk namaz kılar gibi her defasında 100besmele çek elinde tesbih olabilir.niyet et ve ellerin bağla 100besmele çek
sonra rükuda 100tane secdede 100tane oturunca 100 tekrar secdede 100tane 786 olana kadar sonuncusu secdede oluyor.sonra bitince dualarını oku ve rabbimden hayırlısını iste inşallah rabbim kabul eder dualarını.allah razı olsun canım .aklına takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin

canım benım ben anlaadım 2 rekat teheccud namazı kıldıktan sonra nıyet edıcem sonra tekbır alıcakmıyım yanı namaz kılar gıbı dedın ya tekbır aldıktan sonra herhangı bı sure okuycammı nıyet et ellerını bagla demıssın nıyet nasıl olucak

Back
X