Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş 12 eylül sizin için dönüm noktası olur canım :16:
bizimde azo olduktan sonra ilk 1-2 spermi geçen sene 3 kasımda gördük hala dün gibi hatırlıyorum :16:
rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek inş...
hep diyoruz ya bizi bizden başkası anlayamaz diye...
onun içinde acımızda mutluluğumuzda bir oluyor...
bak bikaç güne mercanın ve aaumutun sonrada minikgeliin transferi olacak :16:
heyecanla onların sonucunu bekliycez...
sonra sırada ben, flzask, enfall ve zcu var...
bu böyle devam edip gidecek ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim inşallah doktorun dediği gibi olur,olmasada napalım savaşmaya devam...haftaya kızlardan heyecanla haber bekliycez inşallah,arkasından da sizler,bereketli bir ay olacak :16:
Eşim aynı zamanda kürde uyguluyor saraçoğlundan,ama şimdi kür 2 defa idi,öğlen ve akşam yemeklerden yarım saat önceydi,şimdi sadece sahurda içebiliyor,şimdi kafayı buna taktım acaba nolur diye

yigenin iyi teyzesi ama benim biraz zor geçiyo hamişlik bulantı we halsizlik sorunu yaşıyorum ama bunada şükür sen nasılsın canım

bende iyiyim canım, birde havalarda çok sıcak,artık sıkacan dişini canım ya çok şükür hamişsin ya,bize de hamişken bol bol dua et :16:

canım benim inşallah doktorun dediği gibi olur,olmasada napalım savaşmaya devam...haftaya kızlardan heyecanla haber bekliycez inşallah,arkasından da sizler,bereketli bir ay olacak :16:
Eşim aynı zamanda kürde uyguluyor saraçoğlundan,ama şimdi kür 2 defa idi,öğlen ve akşam yemeklerden yarım saat önceydi,şimdi sadece sahurda içebiliyor,şimdi kafayı buna taktım acaba nolur diye

bu ramazan çok bereketli geçecek inş :16:
canım napabilirsin ki sizede hayıt verdi galiba...
cervanla konuştuk geçen günü oda sadece sahurda verecek...
onca saat aç kalmış adama hayıtı içirrip biraz daha bekletemezsin ki...
sen sıkma canını ramazandan sonra tekrar düzenli kullanmaya başlarsınız...

Evt cnm yaa ben evime alışmışımm rahatlığımaa ama gezmeyide çok severimmm aslında
ama kayınvalşeye değill
bilen arkadaşlar bilir bi ara hiç evde durmazdımmmmmmmmmm:1::1::1::1:
Canımm sen böyle heyecan lanıyosun yaa ben de senin yazını okuyuncaa nedendir bilmem gözlerim doluyooooooo:16::16::16::16:
inşALLAH cnmm kendi tedavin içinde böyle heyecan yapacaksınnnnn:16::16::16:

Insallah birgün bebislerini aliriz hep beraber gezeriz canim pingil pingil ellerinden tutariz arada ben totislerini isiririm :1::1:
Canim ben her zaman kendimden önce sizler icin dua ediyorum kendime 1 istiyorsam sizlere 10 istiyorum herseyin kat be kat fazlasini versin tüm güzellikler iyilikler sizlerle olsun.
Canim benim sizin tedavileriniz olumlu sonuclansin kendimden cok sevinicem inan buna.

bu ramazan çok bereketli geçecek inş :16:
canım napabilirsin ki sizede hayıt verdi galiba...
cervanla konuştuk geçen günü oda sadece sahurda verecek...
onca saat aç kalmış adama hayıtı içirrip biraz daha bekletemezsin ki...
sen sıkma canını ramazandan sonra tekrar düzenli kullanmaya başlarsınız...

Aynen iyi bak cervanda aynısını yapıyor rahatladım biraz,sanırım bizimkinede hayıt verdi,tohuma benziyor çünkü.adamlar yazık iftarı bekliyor,zaten tadı kötğymüş,aç aç birde onu içirip yarım saat daha bekletilmez ki,bakalım Ramazan bir geçsin devam eder ,şifa olur inşallah

Insallah birgün bebislerini aliriz hep beraber gezeriz canim pingil pingil ellerinden tutariz arada ben totislerini isiririm :1::1:
Canim ben her zaman kendimden önce sizler icin dua ediyorum kendime 1 istiyorsam sizlere 10 istiyorum herseyin kat be kat fazlasini versin tüm güzellikler iyilikler sizlerle olsun.
Canim benim sizin tedavileriniz olumlu sonuclansin kendimden cok sevinicem inan buna.

Ayyyyyyyyy inşALLAH canım benimmmmmmm ısırırsınnnn kızz:1::1::1::1:
sennnn işte böylee içten olduğun içinnnnnnn güzel yürekli olduğun içinnnnn ben duygulanıyorummmmm
Allah razı olsunn cnm benimmmm bizler içinn böyle dualar ediyosunn rabbim karşına çıkarsın inşALLAH

Aynen iyi bak cervanda aynısını yapıyor rahatladım biraz,sanırım bizimkinede hayıt verdi,tohuma benziyor çünkü.adamlar yazık iftarı bekliyor,zaten tadı kötğymüş,aç aç birde onu içirip yarım saat daha bekletilmez ki,bakalım Ramazan bir geçsin devam eder ,şifa olur inşallah

hayıt canım o :34:
kadınlarda adet düzeni için kullanıyorrlar ya...
ben bikaç kere içtim iğrenç bişey :27:
ama el mahkum kocişler içecek şifa olur inş :16:

Ayyyyyyyyy inşALLAH canım benimmmmmmm ısırırsınnnn kızz:1::1::1::1:
sennnn işte böylee içten olduğun içinnnnnnn güzel yürekli olduğun içinnnnn ben duygulanıyorummmmm
Allah razı olsunn cnm benimmmm bizler içinn böyle dualar ediyosunn rabbim karşına çıkarsın inşALLAH

Canimsin yaaaa senden de Allah razi olsun bitanem amin canim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin insALLAHHHH..

allahın izniyle herşey yolunda gidecek bebişini alacaksın göbişine :49:
gerçekten drun çok doğru bi karar vermiş...
böylelikle daha fazla embiyon olacak...
allah senden de razı olsun bitanemmmmmmm :70:
inş hayırlısıyla bende güzel haberler veririm size :16:

Allahın izniyle o günler gelecek tatlım:emir_bebek:

ne güzel...Allah devamını da getirsin ve bize de nasip etsin inşallah
teşekkür ederim.Amin inşallah daha güzel haberler vereceksiniz.

Selammmmmmm kızlarrr ben geldimmmmmmmm:3::3::3::3:
nasılsınızzzzz
biz biraz önce geldik kayınvalidemdennnnnnn
hemen topiği açtımmm geçmişi okuyuppp geldimmm
akılm hep burdaydııı
aaumuttt yumoşları toplanmış 9 yumoşş inşş güzelce döllenirlerr:16::16:
mercanımıda embriyolarıı iyimişşşşşşşş rabbimm inş hamiş olduğunu yazmak nasip etsin.:49::49::49:
cansunidanın yumoşlarıdar döllenmemişş ona üzldümm ama en azından deneme şansı varrr o iyi
baharrrrr senin kırmızılarda gelemeye başlamışşşşşşş hadi gözün aydınnnnnnnn tatlımmmmmm:52::52::52::52:
benimkilerdee gelir inş salı-çarşambaaaa:34:

Hoşgeldin canım.Allah razı olsun :70: dün sana flzask yine yollarda yazdım gördün mü:52::52:

olsun valla isterse 10 sayfa olsun ben arkadaşlarım için yinede okurum :16:
dediğin gibi namazdan daha uzun sürüyor nerdeyse :1:
tatlım ben o isimleri tek tek yazmak için ne uğraştım biliyor musun :1:
rabbim biliyor sonuçta nicki olanların kim olduğunu...

Allah razı olsun canım.emeğin büyük yok liste yok dua sırası çok yorduk seni :16::16:rabbim karşılığını kat kat versin inşallah.dualarında isimlerimizi anan tüm arkadaşlarıma bizler için ettikleri dualar kat kat dönsün.

benimmmmmm bitanemmmmmmm gelmiş hoş gelmişşşşşş :70:
iyiyim bitanem keyfim yerinde...
evet yaaa az az lekenlenmeler başladı benimde salı, çarşambaya anca başlar tamamen...
başlıyoruz hayırlısıyla tedaviye bitanem :66::66::66:

oh oh yandan yandan:32::32::32: teşrif etmiş kırmızılar hoşgelmişler.tüm topik saygıyla karşılıyoruz onu.lütfen devamıda gelsin:42:

QUOTE=bahar85;25622385]inş 12 eylül sizin için dönüm noktası olur canım :16:
bizimde azo olduktan sonra ilk 1-2 spermi geçen sene 3 kasımda gördük hala dün gibi hatırlıyorum :16:
rabbim sizinde yüzünüzü güldürecek inş...
hep diyoruz ya bizi bizden başkası anlayamaz diye...
onun içinde acımızda mutluluğumuzda bir oluyor...
bak bikaç güne mercanın ve aaumutun sonrada minikgeliin transferi olacak :16:
heyecanla onların sonucunu bekliycez...
sonra sırada ben, flzask, enfall ve zcu var...
bu böyle devam edip gidecek ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

evet canım bereketli bir yaz mevsimi başladı.Ramazan ayının tüm güzelliği ve bereketi ile devam edecek inşallah.flzaskcımla beraber tedavinizin başlaması ayrı güzellik.bu arada eşine çook geçmiş olsun.çabucak iyileşsin inşallah.

Son düzenleme:
Allahın izniyle o günler gelecek tatlım:emir_bebek:

oh oh yandan yandan:32::32::32: teşrif etmiş kırmızılar hoşgelmişler.tüm topik saygıyla karşılıyoruz onu.lütfen devamıda gelsin:42:

evet canım bereketli bir yaz mevsimi başladı.Ramazan ayının tüm güzelliği ve bereketi ile devam edecek inşallah.flzaskcımla beraber tedavinizin başlaması ayrı güzellik.bu arada eşine çook geçmiş olsun.çabucak iyileşsin inşallah.

evet canım herkes yolunu gözlüyor kırmızıların :52:
inş bikaç güne tamamen teşrif edecekler :9::9::9:
canım ben inanıyorum bu ramazan çok bereketli geçecek :16:
evet canımla beraber başlıycaz herrşey güzel ilerleyecek inş...
saol bitanem uzanıyor sürekli zaten...
inş çabuk geçer...
sen nasılsın ağrın sızın var mı ??

uzunca bir aradan sonra hepinize merhaba canlarım..
kader yoldaşlarım..
duydumki kiminizin tedavisi olumlu sonuç vermiş..
ne kadar sevindim anlatamam Allah herbirinize o gül kokuyu koklamanzı nasip etsin..
Rabbim tedavisi şimdilik sonuç vermemiş olan yoldaşlarıma da rahmetini göstersin..
hayırlı evlatları kucağımızaalmamızı nasip etsin..
şu mübarek ramazanda dualarımızı kabul etsin..
sizleri çok özledim...

baharcım ve flzaskcım nasılsınız canlarım..
flzaskcım sendemi tedaviye başlayacaksın bu ay canım..
Allah yardımcın olsun..
baharcım seninde gözün aydın canım..
geliyormuş kırmızıların...

Allah yardımcın olsun..

İyiyiz canımmmmmmm
sen nasılsınn:16:
evt cnm başlıycağız inşaALAH bu ayyy
Aminnn cnm sağolll

uzunca bir aradan sonra hepinize merhaba canlarım..
kader yoldaşlarım..
duydumki kiminizin tedavisi olumlu sonuç vermiş..
ne kadar sevindim anlatamam Allah herbirinize o gül kokuyu koklamanzı nasip etsin..
Rabbim tedavisi şimdilik sonuç vermemiş olan yoldaşlarıma da rahmetini göstersin..
hayırlı evlatları kucağımızaalmamızı nasip etsin..
şu mübarek ramazanda dualarımızı kabul etsin..
sizleri çok özledim...

Allah yardımcın olsun..

merhaba canım kusura bakma tatlım yazını şimdi gördüm sayfa açıktı ama işim vardı yeni baktım...
iyiyim şükürr canım geleceğim diye haber verdiler bugün saolsunlar :9::9::9:
duaların için çok saol canım...
rabbim seninde gönlünün muradını versin inş :16:
bizde seni çok özledik arada uğrarsın bundan sonra inş görüşmek üzere :54::54::54:

Her sıkıntı ;
Feraha açılan bi kapı olabilir.
ALLAH(c.c.) Fettah'tır.
En umulmadık bir anda sizede bir kapı açabilir....

evet canım herkes yolunu gözlüyor kırmızıların :52:
inş bikaç güne tamamen teşrif edecekler :9::9::9:
canım ben inanıyorum bu ramazan çok bereketli geçecek :16:
evet canımla beraber başlıycaz herrşey güzel ilerleyecek inş...
saol bitanem uzanıyor sürekli zaten...
inş çabuk geçer...
sen nasılsın ağrın sızın var mı ??

kırmızı halı sermediğimiz kalmıştı gelsin tabi buyursun teşrif etsinler.:9::9::9:
canım bugün 3. iğneyi oldum ama bana sor..ilk yapılan tarafa geldi sıra :60::60: zaten geçmemişti durum daha vahimleşti. poliklinikten dönerken yürüdüm mahalle pazarından geçmek zorunda idim.kadın tamda o yere elindeki poşetten dışarı çıkan patlıcan saplarını nasıl denk getirdi bilmiyorum yaş geldi gözümden.:52::52::52: şaka gibi herşey beni buluyor.birde bugün iğneyi yapan acayip kanattı.benim derdim bana yetiyor zaten bide nerde cins var beni buluyor.
yüz üstü yatamıyorum göğüslerim ve karnım şiş. sırt üstü yatamıyorum malum bölge müsade etmiyor yatayım.hassas,saldırgan,kırıcı ve ağlak bir haldeyim.şükürler olsun katil olmama daha var.

Son düzenleme:
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben inanamiyorum halen daha yazdiklarinizi okuyamadim bir gün rahat kafayla okicam sadece yeni haberleri ögrenim dedim kurban oldugum allahim herkese nasip etsin banada verdigine pisman olmasin insallah sag salim tamamini görürüz

Back
X