Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım merhaba dondurulmuş bebişlerin varmış maşallah çok sevindim ,bu çok güzel bir haber diğer konuyuda okudum miyom meselesi ama güzel olanla başlamak istedim ,tatlım bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum ve o yavrularının senin göbüşünde hayat bulacağına inanıyorum biraz daha sabır ve azim miyom kirst her kadınada olurmuş benim acizane küçük bir fikrim var birde başka bir kadın hastalıkları uzmanına görün ,her doktor konulara farklı yaklaşıyor biliyorsun,bu sorunu Allahın izniyle aşacaksın kocaman bir aile olacaksınız A.E.OL kendine ve eşine çok iyi bak:16:
öncelikle seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer bebişlerine kavuşmanı nasip etsin yüce Mevlam.dualarımız hep seninle ben nasıl bu azoyu dualarla Allah'ın izniyle yendiysem sende inşallah bizlerin dualarıyla bebişine kavuşursun Rabbim her işinde kolaylıklar versin bebişine giden bu yolda hiç sıkıntı çekmeden evladına kavuşursun inşallah.
Allah razı olsun canım benim için çok büyük bir mucize gerçekleşti eşimde sperm çıktı hemde dondurulmuş embriyolarımda var şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı amin.inşallah canım bu miyomdan hayırlısıyla kurtulurum bebişime kavuşurum Rabbimin izniyle.evet canım ben miyomdan aslında korkmuyordum dediğin gibi her 3 kadından birinde varmış.miyom, kist,polip .benim doktorumda ulun bey aslında benimle hiç bu durumun vahimliyinden konuşmadı sadece şöyle dedi herşeyin riski var yolda yürümenin bile riski var diye genel konuştu.daha sonra gittiğim birkaç doktor durum ciddi dedi.en son gittiğim doktor tanıdıktı ve iyisiyle kötüsüyle herşeyi anlattı sen yeni tüpbebek tedavisi yaptırdın şu anda ameliyat olman senin için hiç iyi olmaz 2 ay dinlen daha sonra gel tekrar görüşelim ve seni ameliyata hazırlıyalım dedi.ama miyom rahim duvarına çok güzel yerleşmiş boyutuda çok büyük amaeliyat esnasında çok fazla kanaman olabilir ve rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi.ben çok üzüldüm ağladım topikteki çoğu arkadaşımla istişare yaptım en sonunda 2 ay dinlenmeye ve bu sureçtede elimden geldiğince bitkisel kürler kullanmaya karar verdim inşallah işe yarar belki kendiliğinden yok olur yada boyutu küçülür en azından durumun ciddiyetide azalır.inşallah herşey güzel olur bu tedavi beni bebeğime yaklaştırıyordur dahada imkansız hale getirmiyordur:50::50::50:

Yazını okuyunca çok duygulandım çokda sevindm allah kucağına almayıda nasip eder inşallah gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar:

CANIM BENIMMM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH RABBIM SANADA YAVRUNU SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIB ETSIN BEN HALA SOKTAYIM COK COK GARIP HOS SICAK BIR DUYGU RABBIM INSALLAH EVLAT ISTEYEN HIC BIR KADINI MAHRUM ETMESIN BU DUYGUDAN SUAN YASADIGIM O SIKINTILARIN O UMUTSUZLUGUN BIR RUYA OLDUGUNU ZANNEDIYORUM SANKI HIC YASAMAMISIM GIBI
aman allahım bune güzel bir haber böyle.bir döndün pir döndün.ben biraz ara verirsiniz diye düşünüyordum.çok yıpranmıştın çünkü.aferin kız sana.seni gönülden tebrik ediyorum.bu haberi verdirtenede şükürler olsun.
bende halaydayım.:64::64::64::64:

CANIIM BENIIM GUZEL ARKADASIM KIZ TAM 4 AY ARA VERDIM SANKI 4 YIL GIBI GELMISTI BANA KORKA KORKA GITTIM HASTANEYE UCARAK CIKTIM COK SUKUR HADI INSSAAALLLLAAAAH EN KISA ZAMANDA SENINDE GUZEL HABERLERINI ALIRIIM :49::49::49:

canım gözün aydın Allah sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin.inşAllah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Rabbim buradaki arkadaşlarımada en kısa zamanda nasip etsin.[/QUOTE]

ALLAH RAZI OLSUN BITANEM COK COK TESEKKUR EDERIM INSALLAH BURDAKI HERKESTE BIRGUN BENIM GIBI HAMILEYIM YAZISINI YAZICAK BEN INANIYORUM BUNA ER YADA GEC INSALLAH ER OLSUN GEC OLMASIN

enfalcim çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin canım mutluluğumun tarifi yok umutlarım yeşerdi :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :32: :32: :32: :32: :32: :32:

AHHH CANIM BENIM BENIM BILE UMUTLARIM YENI YENI YESERMEYE BASLADI SUANI YASADIM YA OLSEMDE GAM YEMEM HERALDE RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN BANA CIFT CIZGIYI GORMEYI NASIB ETTI ULTRASYON KAGIDINI ELIME ALIP O NOHUT KADAR OLAN BEBISIMI GORMEYI NASIB ETTI YA BEN BUGUNLERI GORDUM YAA RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN

Enfal çok sevindim maşAllah inşAllah herşey yolunda devam eder :):49::55:
CANIIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH CANIM BENIM INSALLAH RABBIM SAG SALIM KUCAGIMA ALMAYI NASIB EDER DAHA BU YOLUUN COOK BASINDAYIM RABBIM BEBEGIMI BENI KORUSUN INSALLAH SANADA EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN EN UMITSIZ OLDUGUN ANDA INSALLAH HAMILE HABERINI ALIRSIN BU GECE HEPINIZ ICIN DUA EDICEM HEP EDIYORDUM AMA OZELLIKLE BU GECE SADECE SIZIN ICIN DUA EDICEM

yanlış yazdım enfale yazacaktım :)

enfal hayırlı olsun inşallah
CANIIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH EN KISA ZAMANDA SENINDE OLUR
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bitanem gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52:
şükürler olsun sende hamişler arasına katıldın :46::46::46:
çok sevindim sizin adınıza bitanemmmmmm...
hele eşinin testi heyecanla eşine verdiğin eşinin ağladığını yazdığın satırları okurken öyle duygulandım ki tutamadım bende kendimi çok ağladımmmm :43:
seni cadı seni faceden attığın mesajdan ben anlamıştım :49: olduğunu zaten...
size güzel haberlerim var gelince yazarım demiştin...
ben hamiş misin canım bak yaz merakta bırakma dedim ama kendin haber vermek için söylemedin dimi cadı :34:
neyse böyle tüm ayrıntılarıyla öğrenmek daha iyi oldu...
allah hayırlısıyla sonuna kadar götürsün sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inş :16::16::16:
darısı hepimizin başına inşşşşşşşşşşşş :66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

BAHARIIIMMMM BEN SANA KIYAMAM INSALLAH SENDE YASARSIN BENDE SANA AGLARIM :43::43::43::43:KISSS BEN SANA CITLATTIM SENDE HEMEN ANLADIN COK FENASIN :52::52::52::52: SANA FACEDEN YAZDIGIMDA HENUZ KESEYI GORMEMISTIK OYUZDEN HAMISIM DIYE YAZAMADIM DOKTOR KESEYI GORUNCE BELLI OLUR DEDI KESEYI GORENE KADAR BEKLEDIM AMA RABBIME SUKURLER OLSUNKI GORMEYI NASIB ETTI BIRDE BURDA BENIM MUJDEYI VERIP SIZLE AYNI HEYCANI SEVINCI PAYLASMANIN TADI BASKA UYANIK TABIKI MUJDEYI BEN VERICEM 3 YILDIR BUNUN HAYALINI KURDUM BEN :49::49::49::49::49:SAKA SAKA DEDIGIM GIBI KESEYI GORMEDEN SOYLIYEMEDIM :9::9::9::9::9::9::9: :46::46::46::46: DARISI BASINA HADI INSALLAH SENIN VE TUM BURDAKI ARKADASLARIMIN INSALLAHH

canımm benimmmmmm ne güzel bi süpriz yaptın bizeee:52::52::52:
haberinin bahardan aldımm çokkkkk sevindim..:16::16:
baharında dediği gibi faceden yazışınca bişey söylemedin ama bende tedavide olduğunu anlamıştımm...
ama sen bizeeeee süpriz yapmak istedinnnnnnnn çokkta güzel olduuuuuuu....
Rabbim tamamına erdirsinn hayırlsıyla inş....:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı bizlerin başınaa
yeni evindede güle güle otur cnmm ..
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::
CANIIIM BITANEEM EVET SUPRIZ YAPMAK ISTEDIM SIZE ICIM ICIME SIGMIYO ILK SIZLERE SOYLEDIM HIC KIMSE DAHA BILMIYO SOYLEMEYIDE DUSUNMUYORUM KALP ATISINI DUYAYIM BEBISIMIN OZAMAN SOYLIYCEM HERKESE INSALLAH GUZEL DUALARINA CANI GONULDEN AMIN DIYORUM RABBIM SANA VE TUM ARKADASLARIMA NASIB ETSIN INSALLAH , HAKIKATTEN YENI EVIMDE GULE GULE OTURUYORUM SUAN HERSEY OKADAR GUZELKI GOZUMDE ICIM KIPIR KIPIR HEYCANLIYIM TELASLIYIM :52: COKK MUTLUYUM MASALLAH RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN

efall canım gözün aydın inan çok sevindim uzun zamandır girmiyordun topiğe dönüşün muhteşem oldu Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım arkadaşlarım sizler nasılsınız kusura bakmayın selam vermeden direk daldım şükürler olsun bugünde güzel haber aldık inşallah nursen,enfal33,durudenizderya ve tedavide olan bütün arkadaşlarım bebişlerine kavuşurlar.:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkese slm kızlarrr
bugüne görümcemin kızının hastaneye doğuma gitti haberiyle başladım
bebek dönmediği için sezeryana alıcaklarmış öğlen gibi
rabbim cümle hamileleri bi avaz da kurtarsın inş
yani bugün ben o mis kokulu , süt kokan bi melek görücem :nazar::emir_bebek:bi de erkek adı da mirac olacakmış
rabbim bana dayanma gücü versin:14:

cnm bugün ikmizinde görümceleri meleklerine kavuştu desene
sabah 5 buçuk gibi görümcemin eşi aradı bizi hastanedeyiz diye hemen eşimle hazırlanıp saat 6 da hastaneye gittik
görümcem sancı odasındayı ara ara sancıları vardı bebeğin kalbi pıt pıt pıt diye çok hızlı atıyordu çok güzeldi sancısının rakamını gösteren cihaz felan neler neler yaa hiç bişeyden haberimiz yok insan bi tuhaf oluyor bi mazlumluk çöküyor ister istemez duygusallaşıyor neyse ben saat 9 a kadar görümcemin yanındaydım sonra işe geçtim saat 10 da bebek doğmuş eltim arayıp müjdeyi verdi kızları var:nazar:
ben henüğz bebeği görmedim şimdi eşimi bekliyorum eşim gelince hastaneye gidicez bebeği görücez hem heyecan hem hüzün var
çok garip bi duygu inşlh bizlerde o aşamalara gelebiliriz bizlerde anne baba oluruz inşlh sabah içimden hepimiz için dua etttim darısı bizlere olsun inşlh...:25::25::25::25::25::25:

HERKESLERE MUJDELI GUZEL GUNLER OLSUN BEN GELDIM KIZLAR BIRAZ UZUN ZAMAN OLDU BURAYA GELMIYELI AMA DONUSUM MUHTESEM OLDUUUUU :52::52::52::52::52::52:

KIZLAR CANLAR DERT ORTAKLARIM BENIM EN KOTU GUNLERIMIN SIFASI CANIM ARKADASLARIM ILK AZOSPERMI DUYUNCA ICIMDEKI FIRTINALARI DINDIREN DOSTLARIM SIRDASLARIM HEPINIZI COK OZLEDIM , VEFASIZ DEGILIM BI SURE ARANIZDAN AYRILDIM
CUNKU PSOKOLOJIK OLARAK KOTU GUNLER GECIRDIM IKINCI DENEMEMDEKI OLUMSUZLUKTAN SONRA PEK KOLAY TOPARLANAMADIM, KARAR ALDIM BENDE , ARTIK BEBEK TEDAVI SPERM KELIMELERINI DUYMAK ISTEMIYORDUM O SIRA BIR TELASIM BASLADI SANKI RABBIM DUNYANIN NEKADAR MESGULIYETI VARSA BASIMA VERMISTI SIKAYETCI DEGILIM HATTA COKTA IYI GELDI , YENI EVIME TASINDIM GITTIM SIFIRDAN TEKRAR MOBILYA CEKTIM A DAN Z YE KADAR HERSEYI YENILEDIM 3 YILLIK EVLIYIM ILK DEFA EVIM YENI GELIN EVINE BENZEDI :1::1::1: NEYSE BIRDE BILIYOSUNUZ BEN CAMIDE MINIKLERE HOCALIK YAPIYORUM HAFTANIN IKI GUNU COCUKLARA ISLAM VE TURK KULTURU UZERINE DERSLER VERIYORUM SIMDI HANIMLARADA BASLADIM HEM COCUKLAR HEM HANIMLAR DERKEN YEMEK YEMEYE BILE ZAMAN BULAMADIM EVIMDEKI INTERNET DE KESILMISTI BIR TURLU FIRSAT BULUP INTERNETIMI BAGLATAMADIM , HAA BU ARADA TEDAVI OLDUGUM DOKTORU BIRAKMISTIM BASKA BIR HASTANEYE GITTIM ESIMIN SPERMLERI O HASTANEYE TRANSFER EDILDI BU SUREC TE COK UZUN SURDU DOKTOR BIZE 29 OCAGA RANDEVU VERDI GITTIK KONUSTUK AMA GELIN BIRDE BANA SORUN NASIL GITTIM AGLAYA AGLAYA GITTIM AYAKLARIM HEP GERI CEKTI BENI ISIN EN ILGINC YANI NEYDI BILIYOMUSUNUZ BU SEFER ESIM HEYCANLIYDI BENI TABIRI CAIZSE KOLUMDAN CEKE CEKE GOTURDU RANDEVU GUNLERINI TAKIP ETMESINDEN TUTUNDA HER AYRINTIYI O HATIRLATIYORDU BANA , 29 OCAKTA DOKTORLA KONUSTUK ARTIK BEBEGIMI ISTEYIP ISTEMEMEKTE EMIN DEGILDIM DOKTOR BANA SANA HISTERESKOPI YAPICAZ SUBAT ADETINDE GEL DEDI TAM 1 AY DAHA BEKLIYCEM TAMAM DDIM CIKTIM HASTANEDEN EVE GELDIK O BIR AYI BEKLESEM OKADAR CABUK GECMEZDI AMA BU SEFER SU GIBI GELDI GECTI 28 SUBATTA ADET GORDUM 2 MARTTA IGNELERE BASLADIK INANIRMISINIZ IGNE SAATLERINI UNUTURUM DIYE ESIM HER IGNE SAATINDE BENI ARIYORDU IGNELERINI UNUTMA DIYE :1: ONCEKI TEDAVILERIMDE HABERI BILE YOKTU IGNEYI KACTA YAPTIGIMDAN SANKI ILGILENIYOMUS GIBI DAVRANIDI AMA HIC ORALI OLMAZDI , IGNELERDEN SONRA TAM 10 TANE YUMOSUM OLDU ILK IKI TEDAVIMDE BIRINCISINDE 6 TANE 2 CISINDE 7 TANE OLMUSTU BU 3 CU TEDAVIMDE TAM 10 YUMURTAM VARDI BUNU DUYUNCA MORALIM DUZELMEYE BASLADI HAFIFTEN ICIM KIPIRDADI :1: HASTANE SUPERDI DOKTORLAR SUPERDI PSIKIYATRIYLE CALISIYOLARDI KENDIMI OKADAR IYI HISSETTIMKI KORKULARIM YAVAS YAVAS GITMEYE BASLADI , 10 YUMOSUMDAN 3 TANESI DOLLENDI ONCEKI TEDAVIMDEN 2 CI GUN HEMEN TRANSFER ETMISTI DOKTOR AMA BURDA 5 GUN BEKLETILDI blastosist 5 GUN EMBRIYOSU DEMEK MIS, 17 SUBATTA IKITANE MINIGIMI TRANSFER ETTILER TRANSFERDEN SONRA DOKTOR BANA ISTEDIGIN KADAR DINLENE BILIRSIN KENDINI NEZAMAN IYI HISSEDERSEN EVINE GIDEBILIRSIN DEDI YATAGIMIN AYAK KISMINI YUKSELTTILER ESIM SORMUS BIZE DAHA ONCE BOYLE BISIY UYGULANMADI SIZ NEDEN BOYLE BISIY YAPIYOSUNUZ DEMIS DOKTORDA BOYLE HASTA PSOKOLOJIK OLARAK KENDINI DAHA IYI HISSEDIYOR DEMIS HAKIKATTENDE OYLE OLDU KIZLAR 4SAAT DINLENDIM SONRA EVIMIZE GELDIK EVDEDE ILK IKI GUN DINLENDIM SONRA HERGUN KUCUK YURUYUSLERE CIKTIM AMILELIK LE ALAKALI HIC BIRSEY OKUMADIM ARASTIRMADIM KENDIMI SUREKLI FARKLI SEYLERLE MESGUL ETTIM 13 GUN SONRA OGRENECEKTIM GUYAA :1::1: AMA BURAYA KADAR HERSEY GUZELDE ICIMDE GIZLI BIR KURT 10 GUN OLDU BIR IDRAR TESTI YAP ARTIK DIE BENI KEMIRDI DURDU DAYANAMADIM GITTIM 1 IDRAR TESTI ALDIM GELDIM HEMEN YAPTIM AMA BAKMAYA HIC CESARETIM YOKTU KALBIM YERINDEN CIKICAKTI BELKI YARIM SAAT AGLADIM:43::43::43: VE DUA ETTIM ALLAHIM 3 CU BIR HAYAL KIIKLIGINI BANA YASATMA EGER OLUMSUZSA BANA GUC VER DIYE COK DUA ETTM YARIM SAAT SONRA TUM CESARETIMI TOPLADIM VE TESTE BAKTIMMMMM SUAN BILE HALA O ANI YASIYORUM ELIM AYAGIM ZANGIR ZANGIR TITREDI GOZLERIM KARARDI KALBIM DURACAK ZANNETTIM :18::18::18::18::18: KIZLAAR TEST CIFT CIZGIYI GOSTERMISTI :2::2::2: MUCIZEYDI SOK OLDUM INANAMADIM BIR YANDAN DELILER GIBI AGLIYORUM BIR YANDAN EVIN ICINDE 4 DONUYORUM BIR YANDAN SECDEYE KAPANIP RABBIME SONSUZ TESEKKUR EDIYORUM BELKI 1 SAAT SONRA KENDIME GELDIM TEKRAR BAKTIM TESTE AKSAMA KADAR EVIN ICINDE DOLANIP DURDUM ESIME TEST CUBUGUNU BIR PAKET YAPTIM AKSAM EVE GELDIGINDE SANA HAYALINI KURDUGUM HEDIYEMI VERMEK ISTIYORUM DEDIM ESIM GELDI HEDIYESINI VERDIM SOK OLDU BANA SARILIP BIR AGLADIKI O AN ANLADIM ONUNDA ICININ NASIL YANDIGINI NASIL HASRET KALDIGINI NASIL MUTLU OLDUGUNU RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN , YASADIGIM HER ANIMDA HEPINIZ AKLIMDAYDINIZ HEPINIZE DUA ETTIM HALADA EDIYORUM INSALLAH , DAA ITMEDI DUN BEBISIMIN KESESINI GORDUM 1 TANESI TUTUNMUS ANACIGINA :49: RABBIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIB ETSIN HERGUN 1 YASIN OKUYORUM YAVRUMA SIMDI BEN 6 HAFTALIK HAMILEYIIIIIMMMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: DARISI HEPINIZIN BASINA INSALLAH RABBIM BENIM GORDUGUM BU GUNLERI SIZEDE GOSTERIR HEPINIZI RABBIME EMANET EDIYORUM

canım o kadar güzel yazmışsınki her satırını heyecanla okudum gözlerin aydın çok şükür
sonunda anneliğe adım attın inş birgün bende anne oldum hamişim diy eszilere yazarım tatlım
hamilelerin duası kabul olur dualarında beni lütfen unutma bu dualara çokkk ihtiyacım var
yaxdıklarını gözyaşları içinde okudum sen ve eşin ve bebşin allah emanet olun

efall canım gözün aydın inan çok sevindim uzun zamandır girmiyordun topiğe dönüşün muhteşem oldu Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

CANIIM BENIIM COK SAOL DARISI BASINA EVET CANIM DONUSUM MUHTESEM OLSUN ISTEDIM RABBIMDE NASIB ETTI COK SUKUR HER GECENIN VARMIS BIR SABAHI BUNU DAHA IYI ANLADIM ICIMDEKI KARA BULUTLAR YAVAS YAVAS DAGILMAYA BASLADI COK SUKUR ASIL MUTLULUGU SAG SALIM KUCAGIMA ALDIGIMDA YASIYCAM SU ASAMAYA GELDIM COK SUKUR AMA BUNLADA BITMIYOR SIMDIDE DIS GEBELIK OLMSIN DIYE DUA EDIYORUM SAG SALIM KUCAGIMA ALAYIM DIYE DUA EDIYORUM ENDISELERIM ANCA KUCAGIMA ALINCA KOKLAYINCA BITER HERALDE :18::18::18::18: RABBIM BUYUKTUR NASIB EDERSE OLUR OL DERSE OLUR BEN HEP RABBIME SIGINDIM SIZLER GIBI INSALLAH BEN EMINIM SIZLEREDE SANADA NASIB EDECEK :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

CANIIM BENIIM COK SAOL DARISI BASINA EVET CANIM DONUSUM MUHTESEM OLSUN ISTEDIM RABBIMDE NASIB ETTI COK SUKUR HER GECENIN VARMIS BIR SABAHI BUNU DAHA IYI ANLADIM ICIMDEKI KARA BULUTLAR YAVAS YAVAS DAGILMAYA BASLADI COK SUKUR ASIL MUTLULUGU SAG SALIM KUCAGIMA ALDIGIMDA YASIYCAM SU ASAMAYA GELDIM COK SUKUR AMA BUNLADA BITMIYOR SIMDIDE DIS GEBELIK OLMSIN DIYE DUA EDIYORUM SAG SALIM KUCAGIMA ALAYIM DIYE DUA EDIYORUM ENDISELERIM ANCA KUCAGIMA ALINCA KOKLAYINCA BITER HERALDE :18::18::18::18: RABBIM BUYUKTUR NASIB EDERSE OLUR OL DERSE OLUR BEN HEP RABBIME SIGINDIM SIZLER GIBI INSALLAH BEN EMINIM SIZLEREDE SANADA NASIB EDECEK :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin canım Allah razı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişine kavuşmayı.canım seni çok iyi anlıyorum hepimizin korkusu bu zaten hamile kalmakla herşey bitmiş olmuyor.keseyi görmek,kalp atışlarını duymak,2li 3lü test yaptırmak vs.dediğin gibi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almadan tamamen kurtulmuş olmuyoruz dualarımız seninle inşallah herşey çok güzel olacak Rabbim sizleri nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım o kadar güzel yazmışsınki her satırını heyecanla okudum gözlerin aydın çok şükür
sonunda anneliğe adım attın inş birgün bende anne oldum hamişim diy eszilere yazarım tatlım
hamilelerin duası kabul olur dualarında beni lütfen unutma bu dualara çokkk ihtiyacım var
yaxdıklarını gözyaşları içinde okudum sen ve eşin ve bebşin allah emanet olun

canım benım ben bu haberı sıze yazarken bıle aglıyarak yazdım sankı ogunu yenıden yasadım okadar guzelkı ben cok cok eksık ıfade ettm duygularımı evet bende rabbım nasıb ederse bır anne adayıyım oncelerı bebek magazalarına kafamı cevırıp bakamazdım ya bebegım olmazsa dıye ama cok ıc gecırdım yıgenlerıme bıle bırsey almadım ablama parasını verdım sen gıt al dedım okadar hersey zoruma gıdıyordukı elımde degıldı ama rabbım umutlarımı yeserttı cok sukur , az kaldı ınsallah sende yazacaksın hamısım dıye hemde aglıya aglıya yazacaksın her hamısım dedıgınde ıcındekı bebısın daha cabuk buyuyecek ben oyle hıssedıyorum , avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorum dun hastanede agladım butun doktorlar hemsıreler gelıp sarıldı bana tebrık ettıler sankı eve ucarak geldım beegımın utrasyon kagıdı elımden dusmuyor okadar tatlıkı nohut kadar 1 santım dedı doktor canım benım ben sıze canı gonulden dua ettım ve edıcemde her anımda her opu ya gırdıgımde transferımde kan verırken hep sızlerı andım dun o sevıncle hep sızlere dua ettım elımde uzuuun bır ısım lıstesı var hepınızın ısmı yazılı hepınıze adınızla dua ettım rabbım sızlerın evıne huzur bolluk bereket ve hayırlı salıklı evlatlar versın hepınız ınsalah esınızle yavrunuzla mutlu huzurlu bır omur gecırırsınız bu gunlerde kotu bır ruya gıbı gerıde kalsın ınsallah

cnm tebrik ederim çok sevindim uzun bir aradan sonra nasıl güzel haberle geldin böyle
yazdıkların beni çok sevindirdi inşlh bizler ettiğin duaların hürmetine bizlerde hamiş olup evlat sahibi oluruz sağlıkla kucağına al inşlh cnm a.e.o:52::52::52::52:

canımm benimmmmmm pıtırcığımm nasılsınn..:16::16:
enfalin bugün kontrolü vardı ama bulunduğu yerde internete giremeyebilirim demişti..
eğer giremezsem benden rica etti arkadaşlara bilgi verirsin diyee.
yumoşlar iyiymiş ve cumartesi inş opu ve eşinin m.tese ameliyatı olucakmışş..
saat 11.de eşini 1' de de enfali alıcaklarmışş..
hepinizdennn dua bekliyo :26::26::26:
sayılı günler kaldı artıkk..çok şükür herşey yolundaa
sıkıntılar yaşadı ama inşallah bu sefer herşeyyyy güzel olur..
gönlü güzell arkadaşımınn..:16::16::16:

slm canımcım.iyiyim şükür .
sen nasılsın?
teşekkür ederim tatlımm inan merak ediyordum enfali.
dua etmez olurmuyum hiç
hep dualarımda .işlerini kolay eder Rabbim inş.
inş bu sefer kavuşur bebişlerine ve kurtulurlar bu azo illetinden.
enfall ciğim için herşey gönlüne göre ilerlesin inş.amin.

aleyküm selam birtanem bugün daha iyiyim şükürler olsun
eltim geldi sabahleyin sağolsun eşimin işe gittiğini biliyordu en sevdiğim böreklerden almış
tek başıma kahvaltı yapmayacağımı ve canımın sıkkın olduğunu bildiği için beni ziyarete gelmişti
daha sonra biraz dışarı çıktık hava çok güzeldi güzel bir gün geçirdim
sonra kendi kendime karar verdim biliyorsun dün ermiş hocayı aradım ve bana kür önerdi bugün ilk işim onu yapmak oldu
daha sonra nette araştırma yaparken o kürün kan yapıcı özelliği olduğunu öğrendim
aktarımızda eşime bitkiselleri verince bu miyom için değil kan yapıcı özelliği var demiş eşime
eşimde kullan miyom için olmazsada ameliyat öncesi kan yapar daha iyi olur belki dedi
ama yinede içim rahat etmedi ermiş hocayı aradım Allah razı olsun hemen cevap verdi ve bu kürün hem miyom için hemde kan yapımı için iyi bir kür olduğunu söyledi 20gün sonra çok acı bir kür varmış onu verecekmiş
ben inanarak yapıcam şifa Allah'tan inşallah işe yarar belki ameliyata bile gerek kalmaz
dualarınız için çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun inşallah hepiniz en yakın zamanda Rabbimin mucizelerini yaşarsınız:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim. toparlanmana sevindim inan.
canım bugünlerine azmin ve inancın sayesinde geldin . bundan sonrada inş inancınla azminle kavuşacaksın beebişlerine.
canım bugünlere getiren de Allah inş bundan sınra da yardım edecek olan Rabbim olacak inş.
iyi olmuş tekrar araman ermiş hocayı.için rahat bir şekilde kullanırsın kürünü şimdi.
inş canım inş kürlerle yeneceksin miyomu.
Rabbimin izniyle ameliyatsız bebişlerini alacaksın göbüşüne.
bütün kalbimle dualarım seninle.

bu arada desene bebişin için kan depolayacaksın bu kür sayesinde.
kanlan canlan tatlım .
şifan olsun inş.

merhaba bayanlar. bazılarınız hatırlar belki yaklaşık 1 buçuk yıl önce eşime azospermi teşhisi konmuştu. sağolsunlar bu topikteki arkadaşlar sayesinde moral bulmuş ve ayakta durabilmiştim. teşhis konduktan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım ve şu anda 4 aylık dünyalar tatlısı bebeğimi yatırarak girdim topiğe. hamileliğimi buradan bildirmiştim. bazılarınız soru sormuş fakat topiğe giremediğim için göremedim ve cvp yazamadım, çünkü sorunlu bir hamilelikti başından sonuna kadar kusmalar ve bulantılardan dolayı hastanelerdeydim. kendi evimde dahi kalamadım. açıp yazılan mesajları görünce cvp veremediğim için suçluluk hissettim. hakkınızı helal edin arkadaşlar. ve bir şey daha eklemek istiyorum asla umudunuzu yitirmeyin ben başımı duvarlara vurarak tüp bebek merkezi araştırırken hamile olduğumu öğrendim. darısı en kısa zamanda tüm isteyenlerin başına. Allah yardımcınız olsun, kucağınıza alın inşallah nur topu gibi bebeklerinizi:3:

canım benim Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin evladını.
ne tatlıdır maşallah şimdi bebişin.
dualarını eksik etme bizim içinde .
inş hepimiz kavuşuruz tatlı bebişlerimize.haklısın canım azimle inançla hepimiz yeneceğiz bu illeti.
duaların için de Allah razı olsun.bebişini kokla bizim için bol bol canımmmm.

cnm tebrik ederim çok sevindim uzun bir aradan sonra nasıl güzel haberle geldin böyle
yazdıkların beni çok sevindirdi inşlh bizler ettiğin duaların hürmetine bizlerde hamiş olup evlat sahibi oluruz sağlıkla kucağına al inşlh cnm a.e.o:52::52::52::52:

canım benıım allah razı olsun ınsallah en kısa zamanda darısı basına evet uzun bır ara verdım ama cok sukur guzel haberlerle geldım hepınıze moral olmustur ınsallah rabbım sag salım kucagıma almayı nasıb eder ınsallah dualarımda hep vardınız hepte var olucaksınız ınsallah ben sıze hep canı gonulden dua ettım sız benım sırdasımdınız bu derdı bırtek sızlerle paylastım hepınız benım dert ortagımdınız ılk azoyu ogrendıgım gun burda aglayarak yazmıstım sıze her bırınız ayrı ayrı tesellı ettınız derdıme derman oldunuz sımdı yıne aynı sekılde varsınız rabbım hepınızden razı olsun bende buraya gırıp hamıs kalanların kabul olunmus duasıyım bunu cok ıyı bılıyorum ve bunun ıcın sıze ve bebısıme cok dua edıyorum

selam arkadaşlar çok sık girip yazamasam da , ama sürekli takip etmeye çalışıyorum topiği, bizde geçtiğimiz pazartesi celaleddin hocaya, gittik , gözdem hanımın eşi bize çok yardımcı burdan tekrar tekrar gözdem hanıma ve eşine teşekkür ediyorum, celaleddin bey gerçekten çok iyi bir insan, inşallah Rabbim hepimizin çabalarını boş çıkarmaz, benim eşimin hormonlarıyla ilgii sorunu vardı, fsh yüksek, testesteron düşük , inhibin b testi de 5 in altında çıkmıştı,celaleddin bey bize anlayacağımız şemalar çizerek azospermiyi ,tedavi şeklini,bir güzel anlattı, olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum dedi inşallah dediği gb olur, inanmak çok önemli, biz şuana kadar bir çok dr. gittik ama hep tereddütlerim vardı,hocayla konuştuktan sonra nedenini bilmediğim bir teslimiyetçi zihniyete sahip oldum hocayla konuştuktan sonra , İstanbulu bilmeyen arkadaşlar hiç korkmasın bizde bilmiyorduk eşimle, rabbim öyle güzel kolaylıklar verdiki her işimiz rast gitti , zorlanmadan gidip geldik

canım tedaviniz hayırlı olur inş.
ve inş celalettin hoca hepimize sebep olur kavuşuruz hasretle beklediğimiz bebişleerimize.
canım gidilen yol hayırsa inan her yol açılıyor.
inş hep böyle güzel haberlerle mutluluku haberlerini verirsin bize.
kullanacağınız ilaç ve kürler şifa olur inş eşine .amin.

herkese slm kızlarrr
bugüne görümcemin kızının hastaneye doğuma gitti haberiyle başladım
bebek dönmediği için sezeryana alıcaklarmış öğlen gibi
rabbim cümle hamileleri bi avaz da kurtarsın inş
yani bugün ben o mis kokulu , süt kokan bi melek görücem :nazar::emir_bebek:bi de erkek adı da mirac olacakmış
rabbim bana dayanma gücü versin:14:

bir çırpıda bebişini kucağına alır inş görümcen canım.
Allah analı babalı büyütsün inş.
darısı sana ve hepimize olsun inş canımcım.
canım dayan inan bugünler geçecek ve kavuşacaksın sende cennet kokuluna...amin

HERKESLERE MUJDELI GUZEL GUNLER OLSUN BEN GELDIM KIZLAR BIRAZ UZUN ZAMAN OLDU BURAYA GELMIYELI AMA DONUSUM MUHTESEM OLDUUUUU :52::52::52::52::52::52:

KIZLAR CANLAR DERT ORTAKLARIM BENIM EN KOTU GUNLERIMIN SIFASI CANIM ARKADASLARIM ILK AZOSPERMI DUYUNCA ICIMDEKI FIRTINALARI DINDIREN DOSTLARIM SIRDASLARIM HEPINIZI COK OZLEDIM , VEFASIZ DEGILIM BI SURE ARANIZDAN AYRILDIM
CUNKU PSOKOLOJIK OLARAK KOTU GUNLER GECIRDIM IKINCI DENEMEMDEKI OLUMSUZLUKTAN SONRA PEK KOLAY TOPARLANAMADIM, KARAR ALDIM BENDE , ARTIK BEBEK TEDAVI SPERM KELIMELERINI DUYMAK ISTEMIYORDUM O SIRA BIR TELASIM BASLADI SANKI RABBIM DUNYANIN NEKADAR MESGULIYETI VARSA BASIMA VERMISTI SIKAYETCI DEGILIM HATTA COKTA IYI GELDI , YENI EVIME TASINDIM GITTIM SIFIRDAN TEKRAR MOBILYA CEKTIM A DAN Z YE KADAR HERSEYI YENILEDIM 3 YILLIK EVLIYIM ILK DEFA EVIM YENI GELIN EVINE BENZEDI :1::1::1: NEYSE BIRDE BILIYOSUNUZ BEN CAMIDE MINIKLERE HOCALIK YAPIYORUM HAFTANIN IKI GUNU COCUKLARA ISLAM VE TURK KULTURU UZERINE DERSLER VERIYORUM SIMDI HANIMLARADA BASLADIM HEM COCUKLAR HEM HANIMLAR DERKEN YEMEK YEMEYE BILE ZAMAN BULAMADIM EVIMDEKI INTERNET DE KESILMISTI BIR TURLU FIRSAT BULUP INTERNETIMI BAGLATAMADIM , HAA BU ARADA TEDAVI OLDUGUM DOKTORU BIRAKMISTIM BASKA BIR HASTANEYE GITTIM ESIMIN SPERMLERI O HASTANEYE TRANSFER EDILDI BU SUREC TE COK UZUN SURDU DOKTOR BIZE 29 OCAGA RANDEVU VERDI GITTIK KONUSTUK AMA GELIN BIRDE BANA SORUN NASIL GITTIM AGLAYA AGLAYA GITTIM AYAKLARIM HEP GERI CEKTI BENI ISIN EN ILGINC YANI NEYDI BILIYOMUSUNUZ BU SEFER ESIM HEYCANLIYDI BENI TABIRI CAIZSE KOLUMDAN CEKE CEKE GOTURDU RANDEVU GUNLERINI TAKIP ETMESINDEN TUTUNDA HER AYRINTIYI O HATIRLATIYORDU BANA , 29 OCAKTA DOKTORLA KONUSTUK ARTIK BEBEGIMI ISTEYIP ISTEMEMEKTE EMIN DEGILDIM DOKTOR BANA SANA HISTERESKOPI YAPICAZ SUBAT ADETINDE GEL DEDI TAM 1 AY DAHA BEKLIYCEM TAMAM DDIM CIKTIM HASTANEDEN EVE GELDIK O BIR AYI BEKLESEM OKADAR CABUK GECMEZDI AMA BU SEFER SU GIBI GELDI GECTI 28 SUBATTA ADET GORDUM 2 MARTTA IGNELERE BASLADIK INANIRMISINIZ IGNE SAATLERINI UNUTURUM DIYE ESIM HER IGNE SAATINDE BENI ARIYORDU IGNELERINI UNUTMA DIYE :1: ONCEKI TEDAVILERIMDE HABERI BILE YOKTU IGNEYI KACTA YAPTIGIMDAN SANKI ILGILENIYOMUS GIBI DAVRANIDI AMA HIC ORALI OLMAZDI , IGNELERDEN SONRA TAM 10 TANE YUMOSUM OLDU ILK IKI TEDAVIMDE BIRINCISINDE 6 TANE 2 CISINDE 7 TANE OLMUSTU BU 3 CU TEDAVIMDE TAM 10 YUMURTAM VARDI BUNU DUYUNCA MORALIM DUZELMEYE BASLADI HAFIFTEN ICIM KIPIRDADI :1: HASTANE SUPERDI DOKTORLAR SUPERDI PSIKIYATRIYLE CALISIYOLARDI KENDIMI OKADAR IYI HISSETTIMKI KORKULARIM YAVAS YAVAS GITMEYE BASLADI , 10 YUMOSUMDAN 3 TANESI DOLLENDI ONCEKI TEDAVIMDEN 2 CI GUN HEMEN TRANSFER ETMISTI DOKTOR AMA BURDA 5 GUN BEKLETILDI blastosist 5 GUN EMBRIYOSU DEMEK MIS, 17 SUBATTA IKITANE MINIGIMI TRANSFER ETTILER TRANSFERDEN SONRA DOKTOR BANA ISTEDIGIN KADAR DINLENE BILIRSIN KENDINI NEZAMAN IYI HISSEDERSEN EVINE GIDEBILIRSIN DEDI YATAGIMIN AYAK KISMINI YUKSELTTILER ESIM SORMUS BIZE DAHA ONCE BOYLE BISIY UYGULANMADI SIZ NEDEN BOYLE BISIY YAPIYOSUNUZ DEMIS DOKTORDA BOYLE HASTA PSOKOLOJIK OLARAK KENDINI DAHA IYI HISSEDIYOR DEMIS HAKIKATTENDE OYLE OLDU KIZLAR 4SAAT DINLENDIM SONRA EVIMIZE GELDIK EVDEDE ILK IKI GUN DINLENDIM SONRA HERGUN KUCUK YURUYUSLERE CIKTIM AMILELIK LE ALAKALI HIC BIRSEY OKUMADIM ARASTIRMADIM KENDIMI SUREKLI FARKLI SEYLERLE MESGUL ETTIM 13 GUN SONRA OGRENECEKTIM GUYAA :1::1: AMA BURAYA KADAR HERSEY GUZELDE ICIMDE GIZLI BIR KURT 10 GUN OLDU BIR IDRAR TESTI YAP ARTIK DIE BENI KEMIRDI DURDU DAYANAMADIM GITTIM 1 IDRAR TESTI ALDIM GELDIM HEMEN YAPTIM AMA BAKMAYA HIC CESARETIM YOKTU KALBIM YERINDEN CIKICAKTI BELKI YARIM SAAT AGLADIM:43::43::43: VE DUA ETTIM ALLAHIM 3 CU BIR HAYAL KIIKLIGINI BANA YASATMA EGER OLUMSUZSA BANA GUC VER DIYE COK DUA ETTM YARIM SAAT SONRA TUM CESARETIMI TOPLADIM VE TESTE BAKTIMMMMM SUAN BILE HALA O ANI YASIYORUM ELIM AYAGIM ZANGIR ZANGIR TITREDI GOZLERIM KARARDI KALBIM DURACAK ZANNETTIM :18::18::18::18::18: KIZLAAR TEST CIFT CIZGIYI GOSTERMISTI :2::2::2: MUCIZEYDI SOK OLDUM INANAMADIM BIR YANDAN DELILER GIBI AGLIYORUM BIR YANDAN EVIN ICINDE 4 DONUYORUM BIR YANDAN SECDEYE KAPANIP RABBIME SONSUZ TESEKKUR EDIYORUM BELKI 1 SAAT SONRA KENDIME GELDIM TEKRAR BAKTIM TESTE AKSAMA KADAR EVIN ICINDE DOLANIP DURDUM ESIME TEST CUBUGUNU BIR PAKET YAPTIM AKSAM EVE GELDIGINDE SANA HAYALINI KURDUGUM HEDIYEMI VERMEK ISTIYORUM DEDIM ESIM GELDI HEDIYESINI VERDIM SOK OLDU BANA SARILIP BIR AGLADIKI O AN ANLADIM ONUNDA ICININ NASIL YANDIGINI NASIL HASRET KALDIGINI NASIL MUTLU OLDUGUNU RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN , YASADIGIM HER ANIMDA HEPINIZ AKLIMDAYDINIZ HEPINIZE DUA ETTIM HALADA EDIYORUM INSALLAH , DAA ITMEDI DUN BEBISIMIN KESESINI GORDUM 1 TANESI TUTUNMUS ANACIGINA :49: RABBIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIB ETSIN HERGUN 1 YASIN OKUYORUM YAVRUMA SIMDI BEN 6 HAFTALIK HAMILEYIIIIIMMMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: DARISI HEPINIZIN BASINA INSALLAH RABBIM BENIM GORDUGUM BU GUNLERI SIZEDE GOSTERIR HEPINIZI RABBIME EMANET EDIYORUM

canımmmmmmm gözün aydın.
inan gözlerim yaşararak okudum yazdıklarını.
çoooook sevindim inan senin adına
çektiklerin az uz şeyler değildi.RAbbim dualarını duydu inş.
Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin .amin.
sevinmezmi hiç eşin ....erkeklerin içi inan daha çok yanıyor.onlar içlerinde yaşıyorlar herşeyi.
:64::64::64::64::64: şimdi halay zamanı.....
dualrında bizleri hiç unutma tatlım.
darısı hepimize olsun inş.

canımmmmmmm gözün aydın.
Inan gözlerim yaşararak okudum yazdıklarını.
çoooook sevindim inan senin adına
çektiklerin az uz şeyler değildi.rabbim dualarını duydu inş.
Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin .amin.
Sevinmezmi hiç eşin ....erkeklerin içi inan daha çok yanıyor.onlar içlerinde yaşıyorlar herşeyi.
:64::64::64::64::64: şimdi halay zamanı.....
Dualrında bizleri hiç unutma tatlım.
Darısı hepimize olsun inş.

canım benım allah razı olsun cok cok tesekkur ederım bıtanem evet rabbım sonunda nasıb ettı darısı ınsallah en kısa zamanda basına ben bebısımı kucagıma lana kadar sende hamıs kalırsın ınsallah , evet erkekler bellı etmıyolar ama guzel haberı alıncada benden cok agladı canım askım ıcını doktu ogun evet halay zamanı bıtanem ayagımı surte surte gezınıyorum pes pese gelın arkamdan ınsallah :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

BAHARIIIMMMM BEN SANA KIYAMAM INSALLAH SENDE YASARSIN BENDE SANA AGLARIM :43::43::43::43:KISSS BEN SANA CITLATTIM SENDE HEMEN ANLADIN COK FENASIN :52::52::52::52: SANA FACEDEN YAZDIGIMDA HENUZ KESEYI GORMEMISTIK OYUZDEN HAMISIM DIYE YAZAMADIM DOKTOR KESEYI GORUNCE BELLI OLUR DEDI KESEYI GORENE KADAR BEKLEDIM AMA RABBIME SUKURLER OLSUNKI GORMEYI NASIB ETTI BIRDE BURDA BENIM MUJDEYI VERIP SIZLE AYNI HEYCANI SEVINCI PAYLASMANIN TADI BASKA UYANIK TABIKI MUJDEYI BEN VERICEM 3 YILDIR BUNUN HAYALINI KURDUM BEN :49::49::49::49::49:SAKA SAKA DEDIGIM GIBI KESEYI GORMEDEN SOYLIYEMEDIM :9::9::9::9::9::9::9: :46::46::46::46: DARISI BASINA HADI INSALLAH SENIN VE TUM BURDAKI ARKADASLARIMIN INSALLAHH

tamam bak söz verdim sende ben hamiş olunca ağlıycan :1:
canım benim bunlar mutluluk gözyaşları inş birbirimiz için hep bu sebepten ağlarız :16:
aaaa anlarım tabi :1:
ben hemen anladım zaten :49: olduğunu...
sen netim gelince giricem topiğe dedim ya benimde o an öğrenmemi merak etmemi istediğini düşündüm :1:
iyi etmişsin ilk mesajımda da dedim tüm ayrıntısını okuyarak öğrenmek çok çok güzel oldu :16:
allah mutluluğunu daim etsin bitanemmmm :16::16::16:

adaşım ya hakkını helalet.aslında merak ettiğini tahmin ediyordum ama bu saat oldu giremedim.bugün kdv,muhtasar verme günümdü yeni bitti işim.anca girebildim.eşimden de haberi 12 de alabildim zaten.yarım saatten fazla görüşmüşer hocayla.varikosel den düş şüphelenmişti ama yokmuş.3 ay bitkiselleri kullanacakmış.ilaç,iğne vermemiş.ben senden umutluyum önce iyice bir yükleyelim sana dopingi demiş.bide korunmayın demiş.onu niye demiş anlamadım.hiç korunmadıkki zaten.:))
detayları evde konuşuruz ,şimdi çok yorgunum dedi.arabadaydı bende akşamı bekliyorum.
bugünlerimize elhamdülillah.sizleri tanıdığıma şükürler olsun.bana verdiğiniz her bir bilgi için hepinize çok teşekkür ediyorum.Gözdem'e de eşinden de allah razı olsun.Celalettin hocayı çok sevmiş eşim.allah hem budünyada hem de ahirette cennetini versin inş.

canım sevalciğim hadi gözün aydın.
kız inş normal yolla geliverir bebişin.
hoca korunmayın dedine göre hadi hayırlısı
inş inş dualarım seninle .
normal hamileyim haberini dört gözle bekliyeceğimmmmmmmmm.

:16::16:

canım benım allah razı olsun cok cok tesekkur ederım bıtanem evet rabbım sonunda nasıb ettı darısı ınsallah en kısa zamanda basına ben bebısımı kucagıma lana kadar sende hamıs kalırsın ınsallah , evet erkekler bellı etmıyolar ama guzel haberı alıncada benden cok agladı canım askım ıcını doktu ogun evet halay zamanı bıtanem ayagımı surte surte gezınıyorum pes pese gelın arkamdan ınsallah :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

canım Allah söyletmiş olsun ve hamile kalayım artık inş.
ben ve buradaki bütün arkadaşlarım inşşşş hepimiz yaşarız bu güzel duyguları.
RAbbim seni ve bebişini korusun ve sağsalim alıver tatlım kucağına.
sürü tatlım sürü ayağını ...bol bol sürü :1::1:
bu arada arkanda olucaz inş her zaman :1:
:64::64::64: 40 gün 40 gece halaya tey tey tey.........:64:66::66::66:
:81::81::81::81:

Son düzenleme:
cnm bugün ikmizinde görümceleri meleklerine kavuştu desene
sabah 5 buçuk gibi görümcemin eşi aradı bizi hastanedeyiz diye hemen eşimle hazırlanıp saat 6 da hastaneye gittik
görümcem sancı odasındayı ara ara sancıları vardı bebeğin kalbi pıt pıt pıt diye çok hızlı atıyordu çok güzeldi sancısının rakamını gösteren cihaz felan neler neler yaa hiç bişeyden haberimiz yok insan bi tuhaf oluyor bi mazlumluk çöküyor ister istemez duygusallaşıyor neyse ben saat 9 a kadar görümcemin yanındaydım sonra işe geçtim saat 10 da bebek doğmuş eltim arayıp müjdeyi verdi kızları var:nazar:
ben henüğz bebeği görmedim şimdi eşimi bekliyorum eşim gelince hastaneye gidicez bebeği görücez hem heyecan hem hüzün var
çok garip bi duygu inşlh bizlerde o aşamalara gelebiliriz bizlerde anne baba oluruz inşlh sabah içimden hepimiz için dua etttim darısı bizlere olsun inşlh...:25::25::25::25::25::25:

canım sizinde bebişiniz dünyaya gelmiş allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün inş :16:
darısı sizin başınıza inşşşşşşşş :16::16::16:
canım dün akşam beni aramışsın ama geç gördüm bugünde dönemedim sana kusura bakma...
yarın uygun bi zamanda ararım konuşuruz olur mu :54:

tatlım azmin seni inş cennette bekleyen bir bebeğinle ödüllendirdi.
sonuna kadar dayandın tatlım.
en güzel mutluluklara layıksın.
inş bundan sonrası daha güzel olacak.
tatlım sayınız az ama artabilir.
celalettin peru var
burada çoğumuz şu anda onda tedavideyiz.
2 yıldır verdiğimiz mücedeleye şimdi umutla devam ediyoruz.
2 yıldır sıfır kağıdı görürüken sperme dönüşür mü bilemem ama hücre çıkışı başladı tatlım bizde.
celalettin hoca vesile oldu hücre çıkışına.
müsait bir zamanınızda gidin derim.
inş celalettin hocanın vesilesiyle artar tatlım spermleriniz.
yine normal yolla kavuşursun bebişine inş.
dualarım seninle tatlım.
azmin ve inancın ayaykta dimdik duruşunla bize örneksin tatlım bu arada unutma.
öpüyorum seni çok.

tatlım sizinde bebişiniz olmuş
gözünüz aydın.
Allah analı babalı büyütsün .
darısı sana ve hepimize olsun amin.

nasılsın bu arada neler yaıyorsun.?

Back
X