Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seval cnm çok mutlu oldum ya bak se varikosel bile değilmiş oh bari ameliyat olma olasılığı ortadan kalkmış:46::46::46:
cnm bence de eşin ameliyat olmasın he bende senin yerinde olsam olsun derim ama biz o yoldan geçtiğimiz için biliyoruz
hem ya çıkış olmassa ameliyatta daha zor bence de bekle
bi bakmışsın 3 ay sonra spermler bol bol çıkmış inş hakkında hep mutluluk olsun cnm

günaydın cnm ben iim sen naısllısn
aminnnnnnn ağzından bal damlamış gene kızzzzzzzzzzzz:16::34:

ah güzel arkadaşım benim.öyle mutluyum ki sanki hamileyim.:))
eşimin ameliyat biranönce ameliyat olmasını istiyordum ama sizlerinde yorumlarını okuduktan sonra o isteğim kalktı.belki çıkıverir spermcikler ha.
az önce kibarlı nın panax ve e1 sipariş ettim.300 TL.ve 1 aylık.allah hepimize ödeme kolaylığı versin.Ermiş aktarı ve Şahin beyide arayıp kür isteyeceğim.
bakalım benimki mırınkırın etmeden içecekmi bunları.

allah hepimize güzel son nasip etsin cemrem.

hepinize tekrar selamlar canlarımmmm :16::16::16:
biraz kendimden bahsedeyim size...
canlar durumumuzda bi değişiklik yok herşey aynı...
sağlık konusuna gelince bu hafta başı tekrar testlerimizi yeniledik benim tiroid ilacımı günde 2 taneye çıkardı dr...
kocişte ise tiroid yine çok yüksek çıktı ve onada günde 2 taneyle başladı tedaviye dr...
drumuz çok tatlı biri kocişe soruyor karının çok mu seviyorsun sen gittin aynı hastalığı nasıl buldun diye...
öyle işte canlar allah beterinden korusun neolacak kullansın kocişimde ilacını şükür tedavisi olan bişey...
buarada bu akşam çok çok canımız sıkıldı resmen çöktük...
biliyorsunuz benim görümcemi sevdiği çocuk 12 ocakta istemiş 13 ocakta sözleri olmuştu...
eşim 10 gün önceden gidip tüm ihtiyaçlarını görmüş herşey layıkıyla olmuştu...
bi büyük görümcem daha var başka bi ilçede oturuyor konyada...
kendisi çalışıyor çocuklarada önceden kayınvalidem bakıyordu...
sonra görümcem çocukları istemedi büyük görümcemde bakıcı tuttu ona baktırıyordu...
bakıcı işten çıkmış bi 15 gündür kayınvalidem onların yanına gitmiş çocuklara bakıyordu...
bekar hanım köyde evde yalnız kalıyordu...
buakşam 19,30 gibi haber geldi...
bizim dengesiz kız sözlüsüyle kaçmış :53:
üstelik çocuk 2 ay sonra askere gidecek...
beynimizden vurulmuşa döndük...
zaten sözü oldu askerden dönünce büyük nişanı olacak bi süre sonrada düğünleri olacaktı...
nerden esti neye karar verdiler belli değil...
aramış ablasını biz kaçıyoruz diye herkes perişan...
eşimin babası yok evin erkek olarak büyüğü...
herşeyiyle o ilgilenirdi hasta adamı üzüntüyle mahvetti senelerdir...
tam aklı başına geldi eski hatalarını düzelticek derken şimdide kaçtı...
kocişim nasıl ağladı annesiyle konuşurken :5:
telleride kapalı nerde oldukları belli değil koskoca bi aile perişan oldu...
saatlerce telle konuştuk teyzelerle amcalarla akıl almak için...
canım kocam ne hayalleri vardı kardeşiyle ilgili...
şimdi perişan oldu :5:
20 yaşında kız çocuk değil ne hale soktu ailesini...
işte böyle canlar kocişte biraz sakinleşti ama dalgın dalgın düşünüyor...
bende sessiz sessiz yanda oturuyorum işte...
offf allah akıl fikir versin bu gençlere...

aman cnm drnuzun verdiği ilaçları düzenli olarak kullanın inşlh faydalı olur...

offf baharcığımm yaa yazdıklarına çok üzüldüm bu kız bu kadarmı cahil sözü kesilmiş sözlüsü askere gidecek :50:
canım eşlerimiz ailenin büyüğü olduğu için babalarıda olmadığı için bütün sorumluluğun kendilerinde hissediyorlar ve ailenin bütün problemmelri eşlerimiz buluyor sıkıntıya sokuyor
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz ne yapsak boş eşlerimizin üzüntüsüne engel olamıyoruz dediğin gibi zaten bizim dertlerimiz bize yetiyor birde ailenin problemleri eşlerimizi daha çok üzüyor...:50::50:

S.a kizlar hayirli cumalar ins hep guzel haberler duymaya devam ederiz sirada tedavide olan arkadaslar var ins onlardan guzel haberler alicaz

selam arkadaşlar aranızda fsh ve lh yüksek testeron normal düzeylerde olupta celalettin hocaya gidenler varmı hoca böyle durumlarda olumlu konuşuyormu yardımcı olurmusuuz.Eşimi ikna edebilirsem istanbula celalettin hocaya gelmek istiyorum ama onu doktora götürmek için ikna etmek sanki ömrümden ömür alıyor

selam arkadaşlar aranızda fsh ve lh yüksek testeron normal düzeylerde olupta celalettin hocaya gidenler varmı hoca böyle durumlarda olumlu konuşuyormu yardımcı olurmusuuz.Eşimi ikna edebilirsem istanbula celalettin hocaya gelmek istiyorum ama onu doktora götürmek için ikna etmek sanki ömrümden ömür alıyor

bengusuu benim eşimin fsh(64) ıh(?) testesteron (6.51) bugünde ınhıbın b sonucu çıktı oda (7) ınhıbın b referans aralığı 16-225 yani alt sınırın bayağı altında bizde celalettin bey e gitmeyi düşünüyoruz ,bakalım bize ne diyecek eşimin yaşı 41 bize bitkiseller le tedavi verirmi bilemem aslında bana göre tek şanşımız microtese

nebidodan sonra hormanlar iyi ise prengly başlanacak daha sonra menopon sizindemi azosperm ?

selam ,fsh ve lh iyi ise yani 90.günden sonra başlanacak değil mi?çünkü nebido 45 gün arayla iki defa. evet bizim de testisleri inmemmiş ve fsh değeri 19. rabbim hepimize yardım etsin.

S.a kizlar hayirli cumalar ins hep guzel haberler duymaya devam ederiz sirada tedavide olan arkadaslar var ins onlardan guzel haberler alicaz

inşallah arkadaşım senin sayende celaleddin hocayı tanıdım Allah bir kere daha razı olsun .söyledğin gibi inşallah herkesin tedavisi bir önce mutlu sonla biter:)

kızlar galiba güzel cümleler kuracağım sizlere.
biliyorsunuz eşim 2 gündür İstanbuldaydı.
dün akşam geldi.adak etmiştim tahliller güzel çıkarsa 1 hafta oruç tutacağım diye.eşim iş çıkışı aradı dışarda iftar yaparsın, hemde detayları konuşuruz diye.bana telefonda çok net anlatmamıştı çünkü.öncelikle Celalettin hocayı çok sevmiş.sevmeseydi zaten gittiği gün geri dönerdi.Gözdem e de eşine de tekrar tekrar teşekkürler.allah bin kere razı olsun onlardan.Celalettin hoca ilk gün varikosel olabilir demiş,ama renkli ultrasyonda şekil bozukluğu çıkmış.o da aldığı işinlar sonucu olmuş.Hoca sen şuan mikrotese olsan büyük ihtimalle spermler çıkar demiş.mikrotese olacaksanda memorial da ol demiş.ama benim eşim hayır doktor bey ben mikroteseye karşıyım demiş (hiç şaşırmadım.önceden çıkmayacak boşuna neden kestireyim kendimi diyordu şimdi doktor çıkar diyor gene olmaz diyor).doktorda ozaman 3 ay panax ile e1 kullan birde Hüseyin Ermiş ile Şahin beyi ara hormon testlerinin sonucunu söyle,neden azosperm olduğunu söyle sana macun,çay göndersinler demiş.ama ben bugün telefonların yazılı olduğu kağıdı unuttum evde.olsun yarn ararım artık.3 ayın sonunda da gel tekrar bakalım demiş.belki kendiliğinden spermcikler çıkar demiş.
yani bende durumlar böyle.içim içime sığmıyor.güzel şeyler oluyor galiba,rüyada gibiyim.çok ta umutlanmak istemiyorum ama bana kalsa hemen ameliyat olması taraftarıyım bir saniye bile beklemek istemiyorum ama eşim zor biri,çok korkuyor ameliyattan.
işte böyle.

cnm gözün aydın bak hoca sizin vücutta sperm olduğunu görmüşki mikro tesede çokar diyor
ama en güzel doğal yoldan çıkışı sağlamak panax ve e1 le inşlh çıkışıda görürsünüz
eşin içinde kolay değil tabiki allahım acil şifalar versin ve tez zamanda spermleriize kavuşun inşlh...:25:

tatlım nasıl oldun iyileşebildinmi
bugün kontrolüne gittinmi yumoşlar nasıllar
opun ne zaman olacak cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...:18::26:

canım inanki eşimin 1 ayı geçmiyor bunların problemleriyle uğraşmadıkları...
habire bi sorun habire...
kardeşi yiğenlerini istemez eşim ilgilenir...
abla kardeş kavga eder eşim ilgilenir...
anneyle kız kavga eder eşim ilgilenir...
bi onunla bi onunla gezer lafı edilir eşim ilgilenir...
inan eşim kök hücre alıp 2 ay dinlenmesi için eve gönderilmişti...
onlarda gelmişti ozaman düşün 3,5 sene öncesi falan eşim o hasta haliyle ona akıl vermeye çalışıyor o ancak boş boş bakıyor...
yapmadığı kalmadı tatlım son 2 senedir saçını kapattı ben eskisi gibi değilim falan diye...
işte 1 senedir bu çocukla konuşuyordu eskisi gibi daldan dala atlamıyordu...
iyi düzgün birini buldu diye sevinirken yine yaptı yapacağını...
canım aynen dediğin gibi çok çocuksu bak senin görümcenin kızıda aynı yaşta evlat sahibi oldu...
bu ise bukadar cahil 2 ay sonra çocuk askere gidicek kalıcak öyle bi hevesle düştü yollara...
herkesin aklı onda çocuğun evinede gitmemişler...
görümcem eniştesinin kuzeniyle sözlüydü...
yani iki kız kardeş aynı ailenin gelini işte...
kayınpederide çok iyi bi yazık oda ağlıyormuş niye yaptılar bunu zaten evlendirecektik diye...
offf ortada değiller habire arıyor bizimkisi bi haber varmı diye...
eşimin antalyada bi erkek kardeşi var onada haber verdik yazık çocuk hemen yollara düştü...
yarında çıkmazlarsa ortaya bizimki iyice delirecek...
inan canım bıktım bunların sorunundan bizim derdimiz bize yetiyor bide bunların dertleriyle uğraşıyorduk...
ama bu son nokta oldu :5:

canım aynen öyle herşey diledikleri gibi olacaktı...
bizimkinin babası yok çocuğunda annesi geçen sene ölmüş...
iki ailede bi tarafları eksik kalacak evlenirken diye nasıl üstlerine düşüyordu...
şimdi herşey birbirine girdi...
inş çıkar gelirlerde bian evvel nikahları olur ortaya çıkmazlarsa ben eşimi zapdedemiycem burda...
ahh ahh cahillik işte herşey olması gerektiği gibi olsaydı ne olurdu...
allah pişman ettirmesin canım ama pişman olacak şimdi değilse bile 2 ay sonra :50:
ah canım kendilerine yazık ediyolar ayrı size ediyolar ayrı
Allah akıl fikir versin yaptıklarının yanlış olduğunu farkedip bir an evvel dönsünler inşallah.
ay cnm ya aynı şeyleri eminimki hepimiz yaşıyoruz kırmızılar biraz geceikse kendimizi hamile sanıyoruz buda yetmezmiş gibi hareketlerimize dikkat ediyoruz aman varsa düşmesin falan die ne olcak bu halimiz bilmem :(

sağol cnm evt başvurumuzu yaptık..esma 16 en güzelini yaptı şansına da sırası çabuk geldi ama bebek nasıl benziyor onlara maşallah..
sperm taşıma işini o kadar çok düşündümki bugünde hatta gelincikle telefonda görüştüm kafam biraz daha rahat enfalde taşımış bizde taşırız inş. hayırlısıyla tekrar başlıcaz ya bakalım.inş. herşey yolunda gider.

a.s cnm bu geçmişi bende oku oku biteremedim bi sayfadan başladım artık ;)) geçmiş olsun cnm inş. atlatırsın hastalığını tamda tedavi zmnı benide hep tedavi zmnı hastalık bulurdu sinir oluodum ..inş.bundan sonrası güzel geçer sizin için..

görümcen ne diye kaçmışki yazık vermesenizde kaçsaydı anlardıkda kendinede ailesinede yazık etmiş Allah akıl fikir versin gerçekten inş. mutlu olurlar..olan abiye oluyor tabi eşin üzülmekte haklı sözlemişte...
sağol canım bugün biraz daha iyiyim hamdolsun transferim olana kadar tamamen iyileşirim inşallah.
canim benim allah razi olsun topigin kanatsiz melegi insallah sag salim alirim kucagima cok heycanliyim bende insallah senin gibi ilerde geriye baktigimda senin gibi dusunurum

canim benim allah razi olsun rabbim senin de bebegini sana bagislasin insllah sag salim kucagina alirsin rabbim banada o gunleri gosterir insallah

kis hic gec olurmu hosgeldin canim benim allah razi olsun hadi bakalim sira sende ve adasim enfal33 TE INSALLAH SIZLERINDE GUZEL HABERLERINI ALIRIM RABBIM EMEKLERIMIZI ZAYI OLMAKTAN KORUSUN HEPIMIZIN YUZUNU TEZ VAKITTE GULDURSUN INSALLAH

CANIM ALLAH RAZI OLSUN DARISI BASINA INSALLAH RABBIM SENIN VE HERKESIN GULDURSUN YUZUNU BU TOPIKTE HIC AZOLU KALMAZ INSALLAH

CANIM ALLAH RAZI OLSUN COK SAOL EVET RABBIM BU ASAMALARA GELMEYI NASIB ETTI COK SUKUR INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAYIDA NASIB EDER DARISI INSALLAH BASINIZA INSALLAH HEPINIZ HEPINIZ PESIM SIRA GELIRSINIZ
inşallah canım sen 3.de aldın mutlu haberini inşallah bize de nasip olur hamile haberlerimizi vermek
kızlar galiba güzel cümleler kuracağım sizlere.
biliyorsunuz eşim 2 gündür İstanbuldaydı.
dün akşam geldi.adak etmiştim tahliller güzel çıkarsa 1 hafta oruç tutacağım diye.eşim iş çıkışı aradı dışarda iftar yaparsın, hemde detayları konuşuruz diye.bana telefonda çok net anlatmamıştı çünkü.öncelikle Celalettin hocayı çok sevmiş.sevmeseydi zaten gittiği gün geri dönerdi.Gözdem e de eşine de tekrar tekrar teşekkürler.allah bin kere razı olsun onlardan.Celalettin hoca ilk gün varikosel olabilir demiş,ama renkli ultrasyonda şekil bozukluğu çıkmış.o da aldığı işinlar sonucu olmuş.Hoca sen şuan mikrotese olsan büyük ihtimalle spermler çıkar demiş.mikrotese olacaksanda memorial da ol demiş.ama benim eşim hayır doktor bey ben mikroteseye karşıyım demiş (hiç şaşırmadım.önceden çıkmayacak boşuna neden kestireyim kendimi diyordu şimdi doktor çıkar diyor gene olmaz diyor).doktorda ozaman 3 ay panax ile e1 kullan birde Hüseyin Ermiş ile Şahin beyi ara hormon testlerinin sonucunu söyle,neden azosperm olduğunu söyle sana macun,çay göndersinler demiş.ama ben bugün telefonların yazılı olduğu kağıdı unuttum evde.olsun yarn ararım artık.3 ayın sonunda da gel tekrar bakalım demiş.belki kendiliğinden spermcikler çıkar demiş.
yani bende durumlar böyle.içim içime sığmıyor.güzel şeyler oluyor galiba,rüyada gibiyim.çok ta umutlanmak istemiyorum ama bana kalsa hemen ameliyat olması taraftarıyım bir saniye bile beklemek istemiyorum ama eşim zor biri,çok korkuyor ameliyattan.
işte böyle.
canım dr olumlu konuşmuş ne güzel
inşallah spermler de normal yolla geliverirler
günaydın kızlar
eşim istanbula gidemedi gözdemin eşi aramış sağolsun
hocanın olmayacağını söylemiş artık başka bir sefere kaldı bir ara işlerini ayarlayacak tekrar gitmek için hayırlısı buymuş biraz daha beklemedeyiz.
eşim mersin ve gaziantep arasında gidip geliyor inşallah en kısa zamanda tekrar ayarlar gider
benden haberler bu kadar
seval güzel haberler almışsınız eşin ikna olur inşallah ameliyata
belki doğal çıkış olur bu tedavi ile kimbilir hakkınızda hayırlısı olsun

canım geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır
inşallah en hayırlı zamanda hocayla görüşmek nasip olur.

tatlım nasıl oldun iyileşebildinmi
bugün kontrolüne gittinmi yumoşlar nasıllar
opun ne zaman olacak cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz...:18::26:

canım sağol biraz daha iyiyim bugün
evet canım gittim 4 taneden 3'ü iş yapar dedi güzel dedi
kısmetse pazar günü olacak opum.

canım sağol biraz daha iyiyim bugün
evet canım gittim 4 taneden 3'ü iş yapar dedi güzel dedi
kısmetse pazar günü olacak opum.

olsun cnm yumoşların sayısı değil kalitesi önemli olan
sonuçta 1-yada 2 transfer edilecek hayırlısı ile
inşlh sendende güzel haberler almayı ümit ediyorum hepimiz düze çıkarız inşl...:26:

olsun cnm yumoşların sayısı değil kalitesi önemli olan
sonuçta 1-yada 2 transfer edilecek hayırlısı ile
inşlh sendende güzel haberler almayı ümit ediyorum hepimiz düze çıkarız inşl...:26:

benim de düşüncem o cnm önemli olan kalitesi
inşallah canım ya bu son ve bebişli tedavim olur.

kızlar tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum
pazar günü opum olacak Allah nasip ederse
sonrası transfer inşallah ve en heyecanlı kısmı da bundan sonrası
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

selam ,fsh ve lh iyi ise yani 90.günden sonra başlanacak değil mi?çünkü nebido 45 gün arayla iki defa. evet bizim de testisleri inmemmiş ve fsh değeri 19. rabbim hepimize yardım etsin.

evet cnm benm değerleri daha önce yazmıştım çok iyi bilmiyorum daha yeniyiz bu hastalıkta burdaki arkadaşlar baya iyiler onlar yardımcı olursa bize bizde bişiler öğrenicez işllah bize fsh kötü dedi aynen 45 gün arayla nebido ve bitkisel karışımlar vericek eğer düzelirse yani fsh yükselirse diğer iğnelere geçicekmişiz daha iğneleri almadık çünki bütün sonuçlarımız çıkmadı bizim değerl şöyle :
1 Testosteron, Serbest 8,67 pg/ml
2 FT4 (Tiroksin, Serbest) 12,64 pmol/L
3 TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 1,535 ulU/mL
4 LH (Luteinizan Hormon) 9,02 mlU/mL
5 FSH (Folikül Stimülan Hormon) 26,19 mIU/mL
6 E2 (Estradiol) 31,42 pg/mL
7 Prolaktin (PRL) 12,36 ng/mL
8 Testosteron, Total 5,21

benim de düşüncem o cnm önemli olan kalitesi
inşallah canım ya bu son ve bebişli tedavim olur.

ah kuzum bu son tedavin ve bebekli geçecek inşallah.
kız ben seni nedense hep hamile biliyom.hatta sen her birşeyler yazışında nursen hamile değilmiydi ya gene mi karıştırdım diyorum.
artık hamile kal lütfen benim aklımı da karıştırma.:))
senin yumoşlar gün geçtikçe güçlenmiştir.yatcaz kalkcaz ve Nursen hamile inşallah.

Back
X