Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülayım nerdesin yahu.seni göremedim bugün.ara ara girebildim bende.okuya bildin mi yazdıklarımı bilmiyorum ama Dr.eşim için sende sperm olabilir demiş.yani ameliyatta.
panax ve e1 sipariş ettim.yarında aktarları arayacağım inşallah.

iyisin dımı kuzum sen böyle sessiz kalmazdın

cnm gözün aydın bak hoca sizin vücutta sperm olduğunu görmüşki mikro tesede çokar diyor
ama en güzel doğal yoldan çıkışı sağlamak panax ve e1 le inşlh çıkışıda görürsünüz
eşin içinde kolay değil tabiki allahım acil şifalar versin ve tez zamanda spermleriize kavuşun inşlh...:25:

görmüşmüdür spermleri dersin.ah bende bir gidebilseydim,Celalettin Hocayı bende bir dinleyebilseydim.şimdi daha net konuşabilirdim.eşim ameliyata karşı ya hemen demedi ameliyat olsam sperm bulunabilirmiş diye.dolambaçlı yollardan söylettirdim adama.3 ay tedavi olacakmışım,ondan sonra sperm çıkarmış dışarı dedi.
bu kocişlerle başedebilmek çok zor.hele benimkiyle.
bi doğurayım diyecem bebeğime seni ben tekbaşıma yaptım diye:))

sana birşey diyimmi denizim şikayet ettiğime bakma.rabbim dünümü,bugünümü yaşattığı için,şuanki yüzümdeki tebessümü verdiğin binlerce şükürler olsun.ben bilerek evlendim.ve budurumu 2 kız kardeşimden başka kimse bilmiyor.aileme karşı çok zorlanıyorum artık.belki sırf bunun için güldürür yüzümüzü ha.
güzel rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bengusuu benim eşimin fsh(64) ıh(?) testesteron (6.51) bugünde ınhıbın b sonucu çıktı oda (7) ınhıbın b referans aralığı 16-225 yani alt sınırın bayağı altında bizde celalettin bey e gitmeyi düşünüyoruz ,bakalım bize ne diyecek eşimin yaşı 41 bize bitkiseller le tedavi verirmi bilemem aslında bana göre tek şanşımız microtese
canım öncelikle aramıza hoşgeldin seni ilk defa gördüm sizin azosperm sebebiniz nedir acaba.fsh değeriniz çok yüksek genelde genetik azolularda hormon değerleri bu şekilde oluyor

kızlar tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum
pazar günü opum olacak Allah nasip ederse
sonrası transfer inşallah ve en heyecanlı kısmı da bundan sonrası
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olsun dualarımız seninle
Rabbim yüzünü güldürsün yumoşların can bulsun ve annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
herşey çok güzel olacak inşallah ben canı gönülden inanıyorum son ve bebişli olacak tedavin inşallah:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) BUYURDULAR Kİ;

Kim Cuma günü ve gecesi bana salât ü selâm getirirse, Cenâb-ı Hak, onu, yetmişi âhiret, otuzu dünya ihtiyaçlarından olmak üzere, yüz hâcetini giderir. Sonra Allah bir melek vazifelendirir; size nasıl hediyeler gelirse, o melek de kabrime gelir, bana salevat getirenin -adını, nesebini kabilesine kadar- haber verir; Ben de beyaz bir deftere yazarım.

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED (S.A.V)

canım sağol biraz daha iyiyim bugün
evet canım gittim 4 taneden 3'ü iş yapar dedi güzel dedi
kısmetse pazar günü olacak opum.
CNM NE KADAR OLURSA OLSUN FARKETMEZ allahın izniyle bu sefer hamiş yazacaksın cnm benim
pazar günü acısız rahat geçsin inşşş:16:
PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) BUYURDULAR Kİ;

Kim Cuma günü ve gecesi bana salât ü selâm getirirse, Cenâb-ı Hak, onu, yetmişi âhiret, otuzu dünya ihtiyaçlarından olmak üzere, yüz hâcetini giderir. Sonra Allah bir melek vazifelendirir; size nasıl hediyeler gelirse, o melek de kabrime gelir, bana salevat getirenin -adını, nesebini kabilesine kadar- haber verir; Ben de beyaz bir deftere yazarım.

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED (S.A.V)
:16::16::16::16::16::16:
SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEM

ah kuzum bu son tedavin ve bebekli geçecek inşallah.
kız ben seni nedense hep hamile biliyom.hatta sen her birşeyler yazışında nursen hamile değilmiydi ya gene mi karıştırdım diyorum.
artık hamile kal lütfen benim aklımı da karıştırma.:))
senin yumoşlar gün geçtikçe güçlenmiştir.yatcaz kalkcaz ve Nursen hamile inşallah.
ayyy canım benim ya demek öyle hatırına geliyorum ha :49:
bunu duymak bile çok güzel :16:
inşallah canım ya bu kez beni bırakmaz bebiklerim :16::16::16:
hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olsun dualarımız seninle
Rabbim yüzünü güldürsün yumoşların can bulsun ve annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
herşey çok güzel olacak inşallah ben canı gönülden inanıyorum son ve bebişli olacak tedavin inşallah:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin canım Allah razı olsun dualarımız hep birbirimiz için
inşallah son ve bebişli olur :49:
canım sen de başlıcakmışsın bitkisele miyom için inşallah şifa olur canım
sen de bu sıkıntıdan kolaylıkla kurtulursun inşallah
CNM NE KADAR OLURSA OLSUN FARKETMEZ allahın izniyle bu sefer hamiş yazacaksın cnm benim
pazar günü acısız rahat geçsin inşşş:16:

:16::16::16::16::16::16:
SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEM

tabi ki farketmez canımcım tedavime yetecek miktarda var elhamdülillah
inşallah canım ben de çok istiyorum hamileyim diye yazmayı inşallah nasip olur
amin canım sağolasın.

tülayım nerdesin yahu.seni göremedim bugün.ara ara girebildim bende.okuya bildin mi yazdıklarımı bilmiyorum ama Dr.eşim için sende sperm olabilir demiş.yani ameliyatta.
panax ve e1 sipariş ettim.yarında aktarları arayacağım inşallah.

iyisin dımı kuzum sen böyle sessiz kalmazdın

evet kız okudum hepsini hatta beğendim bile
bugün çok yoğundum buraya pek giremedim gülüm benim.
ama devamlı takibimdesin unutma haaa...
Canım şu anda senin için o kadar çok mutluyum ki anlatamam.
bak gördün mü ne güzel demiş doktor amcası ve rabbimin izni ile 3 ay sonra gelsin spermcikler...
olacak olacaak sen merak etme :16::16::16:

cnm nasılsın inş bu son tedavin olur rabbim hakkında hayırlısını versin inş enfalden sonra sıra sizde inş:16::16:

rabbim her daim yanınızda olsun inşallah.
sevalin dediği gibi bu sefer olacak inşallah.
umarın bu sefer meleğin sana süpriz yapar ve bırakmaz canım.:16:

canımmmmmmm Allah razı olsun :16::16::16:
inşallah canım ya sizler böyle söyledikçe daha da umudum artıyo
iyi ki varsınız :48::48::48:

sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın
inşallah son tedavim olur canım hayırlısı ile

inşallah cnm inşallah bahar bereketiyle gelir inş topiğimiz şenlenir bizde aynı cnm dershaneden geldim az dinleneyim hemde size bakayım dedim :16:

cnm s.a sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor tedaviniz

canım benım ben bu haberı sıze yazarken bıle aglıyarak yazdım sankı ogunu yenıden yasadım okadar guzelkı ben cok cok eksık ıfade ettm duygularımı evet bende rabbım nasıb ederse bır anne adayıyım oncelerı bebek magazalarına kafamı cevırıp bakamazdım ya bebegım olmazsa dıye ama cok ıc gecırdım yıgenlerıme bıle bırsey almadım ablama parasını verdım sen gıt al dedım okadar hersey zoruma gıdıyordukı elımde degıldı ama rabbım umutlarımı yeserttı cok sukur , az kaldı ınsallah sende yazacaksın hamısım dıye hemde aglıya aglıya yazacaksın her hamısım dedıgınde ıcındekı bebısın daha cabuk buyuyecek ben oyle hıssedıyorum , avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorum dun hastanede agladım butun doktorlar hemsıreler gelıp sarıldı bana tebrık ettıler sankı eve ucarak geldım beegımın utrasyon kagıdı elımden dusmuyor okadar tatlıkı nohut kadar 1 santım dedı doktor canım benım ben sıze canı gonulden dua ettım ve edıcemde her anımda her opu ya gırdıgımde transferımde kan verırken hep sızlerı andım dun o sevıncle hep sızlere dua ettım elımde uzuuun bır ısım lıstesı var hepınızın ısmı yazılı hepınıze adınızla dua ettım rabbım sızlerın evıne huzur bolluk bereket ve hayırlı salıklı evlatlar versın hepınız ınsalah esınızle yavrunuzla mutlu huzurlu bır omur gecırırsınız bu gunlerde kotu bır ruya gıbı gerıde kalsın ınsallah

allah razı olsun senden yine duygulandım yine gözyaşlarıma hakim olamadım zaten ayakta dualarla rabbime olan inancımla kalıyorum
aslında okadar çaresizimki ama rabbim var diyorum birgün dular kabul olacak ve bende bu sıkıntılarımdan kurtulacağım canım benim

kızlar galiba güzel cümleler kuracağım sizlere.
biliyorsunuz eşim 2 gündür İstanbuldaydı.
dün akşam geldi.adak etmiştim tahliller güzel çıkarsa 1 hafta oruç tutacağım diye.eşim iş çıkışı aradı dışarda iftar yaparsın, hemde detayları konuşuruz diye.bana telefonda çok net anlatmamıştı çünkü.öncelikle Celalettin hocayı çok sevmiş.sevmeseydi zaten gittiği gün geri dönerdi.Gözdem e de eşine de tekrar tekrar teşekkürler.allah bin kere razı olsun onlardan.Celalettin hoca ilk gün varikosel olabilir demiş,ama renkli ultrasyonda şekil bozukluğu çıkmış.o da aldığı işinlar sonucu olmuş.Hoca sen şuan mikrotese olsan büyük ihtimalle spermler çıkar demiş.mikrotese olacaksanda memorial da ol demiş.ama benim eşim hayır doktor bey ben mikroteseye karşıyım demiş (hiç şaşırmadım.önceden çıkmayacak boşuna neden kestireyim kendimi diyordu şimdi doktor çıkar diyor gene olmaz diyor).doktorda ozaman 3 ay panax ile e1 kullan birde Hüseyin Ermiş ile Şahin beyi ara hormon testlerinin sonucunu söyle,neden azosperm olduğunu söyle sana macun,çay göndersinler demiş.ama ben bugün telefonların yazılı olduğu kağıdı unuttum evde.olsun yarn ararım artık.3 ayın sonunda da gel tekrar bakalım demiş.belki kendiliğinden spermcikler çıkar demiş.
yani bende durumlar böyle.içim içime sığmıyor.güzel şeyler oluyor galiba,rüyada gibiyim.çok ta umutlanmak istemiyorum ama bana kalsa hemen ameliyat olması taraftarıyım bir saniye bile beklemek istemiyorum ama eşim zor biri,çok korkuyor ameliyattan.
işte böyle.[/

seval canım eşin ikna olmuş doktora gitmiş gözün aydın canım doktorda gayet olumlu konuşmuş,çıkma olasılığı çok yüksek demiş,benim eşimede doktor aynı şeyi söylemişti hemen amaliyat oldu ve çıktı iyi bir hekim çıkıp çıkmayacağını hemen anlarmış inş.senin eşinde amaliyata ikna olur ve herşey çok daha güzel olur,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun zamanı gelince Allahın izniyle herşey yoluna girecek A.e.ol:16:

Back
X