Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze merhabaaa;
kızlarrr öncelikler geçmişii okuyayım dedim ama maşallahınız varr yine çok kaynatmışsınızz :9::9:
öncelikle hamişş olan enfal adaşımıı tebrik ederimm ,rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasi eder umarım..:emir_bebek:
baharcığımmm görümcenin durumuna üzüldümm ,çoktan pişman olmuştur ama iş işten geçti malesef..
ne yapalım onun kaderi de böyleymişş allah utandırmasınn ,mutlu mesut etsin..
nursen canım seninde opun pazarr günümüşş hadi hakkında hayırlısı olsun .güzel haberlerle geri dönersin umarım..

ben nete girme konusunda sıkıntı yaşıyordumm,evimde değilim ist dayımm..
sağolsun flzsk'dan rica ettim duruumum hakkında size bilgi vermesi için.oda sağolsun bilgi vermiş sizee..
yarın sabah 11 de eşimii mikroteseye ...13.00 da beni opuya alacaklar kısmetsee..:18::18:
bu arada flzskk ve eşi yanımızda olacaklarrr .allah onlardan razı olsunn bizi yanlız bırakmıyacaklarrr ..rabbin onların iyi niyetleri hürmetineeee gönüllerinden geçen tüm dilekleri kabul ederrr umarım..
inşallah hayırlı haberlerle geri dönebilirimm..:26:
dularınızı bekliyorumm..
hayırlı geceler...

Son düzenleme:
herkeze merhabaaa;
kızlarrr öncelikler geçmişii okuyayım dedim ama maşallahınız varr yine çok kaynatmışsınızz :9::9:
öncelikle hamişş olan enfal adaşımaaa tebrik ederimm ,rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasi eder umarım..:emir_bebek:
baharcığımmm görümcenin durumuna üzüldümm ,çoktan pişman olmuştur ama iş işten geçti malesef..
nursen canım seninde opun pazarr günümüşş hadi hakkında hayırlısı olsun .güzel haberlerle geri dönersin umarım..

sağolsun flzsk'dan rica ettim duruumum hakkında size bilgi vermesi için.oda sağolsun bilgi vermiş sizee..
yarın sabah 11 de eşimii mikroteseye ...13.00 da beni opuya alacaklar kısmetsee..:18::18:
bu arada flzskk ve eşi yanımızda olacaklarrr .allah onlardan razı olsunn bizi yanlız bırakmıyacaklarrr ..rabbin onların iyi niyetleri hürmetineeee gönüllerinden geçen tüm dilekleri kabul ederrr umarım..
dularınızı bekliyorumm..
hayırlı geceler...

enfal hakkınızda hayırlısı neyse o olsun eşininde seninde Allahım yardımcınız olsun Allah kocaman bir aile olmayı nasip etsin hepimize A.e.ol dualarımdasın:16:

herkeze merhabaaa;
öncelikle hamişş olan enfal adaşımaaa tebrik ederimm ,rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasi eder umarım..:emir_bebek:

dularınızı bekliyorumm..
hayırlı geceler...
cnm ben senin yazını umut tüp bebek sayfasında gördüm neresi olduğuna bile bakmadan sana cvp yazdım :9::9:
burdan da yazayım bari cnm
evet cnm flzask ve eşi gerçekten çok cana yakın ve çok ii insanlar bende yakından tanıdığım için biliyorum bunu
tatlım dualarımız seninleeee:16:
inş yarından sonra senin için çok farklı olacak
eşinin de de sağlığına kavuşmasını ı ve bol bol spermlerin çıkmasını nasip etsin yaradan
yarın güzel haberler alırız senden hadi a.e.o hakkına heppp hayırlar olsun cnm benim:54:

canım gözün aydın maşallah:49: Allahım tamamına erdirsin bebeğin ve evin hayırlı olsun dualarında bizleri unutma A.E.OL:16:

kızlar tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum
pazar günü opum olacak Allah nasip ederse
sonrası transfer inşallah ve en heyecanlı kısmı da bundan sonrası
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

nursenciğim hadi hayırlısı sonuca yaklaşıyorsun hakkınızda hayırlısı neyse olsun inş.herşey yolunda gider ve sonuç olumlu olur ,ben henüz beklemedeğim 15 gün sonra patoloji tahlil sonucum çıkacak sonra ilaç tedavisi sonra transfer galiba yani benimkisi nisan sonu gibi netleşecek hayılısı inş.beni dualarında unutma A.e.ol hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:

hayırlı olsun okurken bende ağladım güzel bir hamilelik geçirirsin ve hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah hemen halayımı cekeyim
:64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64:

Rabbim hepimize hamile olmayı nasip etsin ve bu güzel duyguları bizlerede yaşatsin inşallah
canıım allah razı olsun ınsallah sag salım alırım kucagıma 3 yılın acısıgoz yası korkusu bıter darısı en kısa zamanda basına ınsallah rabbım en kısa zamanda hayırlı bır sekılde nasıb etsın...

allah razı olsun senden yine duygulandım yine gözyaşlarıma hakim olamadım zaten ayakta dualarla rabbime olan inancımla kalıyorum
aslında okadar çaresizimki ama rabbim var diyorum birgün dular kabul olacak ve bende bu sıkıntılarımdan kurtulacağım canım benim
canım benım her seyın bır vaktı zamanı vardır muhakkak
daraltma gonlunu zekerıyya aleyhısselamın duasını oku hergun ; rabbı heblı mın ledunke zurrıyeten dayyıbeh ınneke semıuddua , rabbı la tezernı ferden ve ente hayrul varısın ; ben hıc dılımden dusurmedın bu duayı hala da soyluyorum ınan oyle guzel tesellı ettıkı gonlumu sonunda rabbım zekerrıyya aleyhıselamın duasına ıcabet ettıgı gıbı banada ıcabet ettı elhamdulıllah ... Allahın ıznı ıle olucak ınsallah
herkeze merhabaaa;
öncelikle hamişş olan enfal adaşımıı tebrik ederimm ,rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasi eder umarım..:emir_bebek:
Baharcığımmm görümcenin durumuna üzüldümm ,çoktan pişman olmuştur ama iş işten geçti malesef..
Ne yapalım onun kaderi de böyleymişş allah utandırmasınn ,mutlu mesut etsin..
Nursen canım seninde opun pazarr günümüşş hadi hakkında hayırlısı olsun .güzel haberlerle geri dönersin umarım..

Ben nete girme konusunda sıkıntı yaşıyordumm,evimde değilim ist dayımm..
Sağolsun flzsk'dan rica ettim duruumum hakkında size bilgi vermesi için.oda sağolsun bilgi vermiş sizee..
Yarın sabah 11 de eşimii mikroteseye ...13.00 da beni opuya alacaklar kısmetsee..:18::18:
Bu arada flzskk ve eşi yanımızda olacaklarrr .allah onlardan razı olsunn bizi yanlız bırakmıyacaklarrr ..rabbin onların iyi niyetleri hürmetineeee gönüllerinden geçen tüm dilekleri kabul ederrr umarım..
Inşallah hayırlı haberlerle geri dönebilirimm..:26:
Dularınızı bekliyorumm..
Hayırlı geceler...
saol allah razı olsun nıck dasım darısı basına ınsallah pesımden hemen gelırsın rabbım sanada hayırlı saglıklı akıllı guzel evlatlar versın

canım gözün aydın maşallah:49: Allahım tamamına erdirsin bebeğin ve evin hayırlı olsun dualarında bizleri unutma a.e.ol:16:

[quote=
canım allah razı olsun ınsallah dualarım hep sızlerle ınsallah rabbım sag salım kucagıma almaı nasıb eder darısı basına en kısa zamanda rabbım senın ve tum arkadaslarımın yuzunu guldursun

öncelikle seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer bebişlerine kavuşmanı nasip etsin yüce Mevlam.dualarımız hep seninle ben nasıl bu azoyu dualarla Allah'ın izniyle yendiysem sende inşallah bizlerin dualarıyla bebişine kavuşursun Rabbim her işinde kolaylıklar versin bebişine giden bu yolda hiç sıkıntı çekmeden evladına kavuşursun inşallah.
Allah razı olsun canım benim için çok büyük bir mucize gerçekleşti eşimde sperm çıktı hemde dondurulmuş embriyolarımda var şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı amin.inşallah canım bu miyomdan hayırlısıyla kurtulurum bebişime kavuşurum Rabbimin izniyle.evet canım ben miyomdan aslında korkmuyordum dediğin gibi her 3 kadından birinde varmış.miyom, kist,polip .benim doktorumda ulun bey aslında benimle hiç bu durumun vahimliyinden konuşmadı sadece şöyle dedi herşeyin riski var yolda yürümenin bile riski var diye genel konuştu.daha sonra gittiğim birkaç doktor durum ciddi dedi.en son gittiğim doktor tanıdıktı ve iyisiyle kötüsüyle herşeyi anlattı sen yeni tüpbebek tedavisi yaptırdın şu anda ameliyat olman senin için hiç iyi olmaz 2 ay dinlen daha sonra gel tekrar görüşelim ve seni ameliyata hazırlıyalım dedi.ama miyom rahim duvarına çok güzel yerleşmiş boyutuda çok büyük amaeliyat esnasında çok fazla kanaman olabilir ve rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi.ben çok üzüldüm ağladım topikteki çoğu arkadaşımla istişare yaptım en sonunda 2 ay dinlenmeye ve bu sureçtede elimden geldiğince bitkisel kürler kullanmaya karar verdim inşallah işe yarar belki kendiliğinden yok olur yada boyutu küçülür en azından durumun ciddiyetide azalır.inşallah herşey güzel olur bu tedavi beni bebeğime yaklaştırıyordur dahada imkansız hale getirmiyordur:50::50::50:

canım kardeşim çok sağol inş bu sefer olur ama olmamasına hazırlıklıyım ben Rabbime havale ettim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 7 yıldır çoçuğum yok çok zor günler geçirdim canımı yakan çok oldu ama ben hep Allaha havale ettim ve bu hastalık bana çok şey öğretti beni büyüttü olgunlaştırdı imtihanım hayırlı zamanda kazanarak bitsin ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende ümidini ve azmini bırakma inş.herşey yolunda gider kocaman aile olursunuz bolbol dua et bizleride unutma gelişmeleri yazarım sendende güzel haberler bekliyoruz sabır ve duayla aşacağız Allahın izniyle :16:

Canım tedavın hayırlı olsun dıkkat ettıysen senl hemen hemen aynı donemlere denk geldı tedavımız hadı hayırlı olsun ınsallah sende 3 denemende hamıs kalırsın :49::49: Topıge bahar gelsın artı pes ¨pese verın hamıs haberlerını zı :49::49::49::49:

canıım allah razı olsun ınsallah sag salım alırım kucagıma 3 yılın acısıgoz yası korkusu bıter darısı en kısa zamanda basına ınsallah rabbım en kısa zamanda hayırlı bır sekılde nasıb etsın...

canım benım her seyın bır vaktı zamanı vardır muhakkak
daraltma gonlunu zekerıyya aleyhısselamın duasını oku hergun ; rabbı heblı mın ledunke zurrıyeten dayyıbeh ınneke semıuddua , rabbı la tezernı ferden ve ente hayrul varısın ; ben hıc dılımden dusurmedın bu duayı hala da soyluyorum ınan oyle guzel tesellı ettıkı gonlumu sonunda rabbım zekerrıyya aleyhıselamın duasına ıcabet ettıgı gıbı banada ıcabet ettı elhamdulıllah ... Allahın ıznı ıle olucak ınsallah

saol allah razı olsun nıck dasım darısı basına ınsallah pesımden hemen gelırsın rabbım sanada hayırlı saglıklı akıllı guzel evlatlar versın

canım allah razı olsun ınsallah dualarım hep sızlerle ınsallah rabbım sag salım kucagıma almaı nasıb eder darısı basına en kısa zamanda rabbım senın ve tum arkadaslarımın yuzunu guldursun[/QUOTE .!.:
enfallciğim yazını okudum ve çok duygulandım bu zor bir imtiham ama ALLAHIN izniyle siz kazandınız evet canım dualarında bizleri unutma ben hayırlısını istiyorum olumluyada olumsuzada kendimi hazırladım yeterki Allah bana ve benim gibilere sabır ve güç versin seninde meleğini korusun sağ sağllim kavuşmayı nasip etsin maşallah A.E.OL

herkeze merhabaaa;

dularınızı bekliyorumm..
hayırlı geceler...

Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Bu topik iyilik melekleri ile dolu.
İnşallah sizinde son denemeniz olur ve sende meleğine kavuşanlardan olursun.

ARUNA--------------------------------------------------238=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------238
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------238
BAHAR85-----------------------------------------------238=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------238
BANU_K-------------------------------------------------238=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------238
BEYLEM-------------------------------------------------238
BİRUMUT99---------------------------------------------238=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------238
ECRİN23------------------------------------------------238
ENFAL33------------------------------------------------238=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------238
GVNF---------------------------------------------------238=OKUDU
HASRET------------------------------------------------238=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------238=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------238=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------238
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------238=OKUDU
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------238
NURSEN------------------------------------------------238=OKUDU
NURUSİMA81------------------------------------------238
SAGANAK-----------------------------------------------239
SEVAL0817---------------------------------------------239=OKUDU
SONSUZ-------------------------------------------------238=OKUDU
TULAY20------------------------------------------------238=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------238
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------238=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

cnm ben okudum Allah kabul etsin hayırlısıyla hamiş olsun

Günaydınnnnn herkeseeeee:16::16::16:
beni uyku tutmadıı bu gece :18:
erkenden kalktımm..yağmurlu ve soğuk bi hava var burdaa
birazdan kahvaltımızı yapıp eşimle enfall33' lerin yanına gidiceğiz..
içim bi tuhaf sanki bizim ameliyat günümüz opu günümüz..:31::31:.
Allahım bugün inşallah herşey iyi geçerr güzel şeyler duyarız..
dualarım onlarla..:26::26::26:

nursenimm seninde yarınmış opun :46:
yumoşun azlığına takılma tatlım sende biliyosun kaliteli bitanecik bile olsa ...yeterlii.
rabbim nasip ettikten sonra olurr..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kaç gündür yorgunum inan topiğe giriyorum ama yazamadım bi türlü sana:16::16::16:
aklımdasın ve dualarımdasınnnn :26::26:
hadiiiiiiii topiği şenlendirin şöyle hamişş adaylarıııııııııı:49::49::49::49::49:
:54::54::54:

Canım günaydın,
müsait olunca bana özelden numaranı yazssana sana sormak istediğim tedaviyle ilgili birkaç şey var.
Hem tanışmış oluruz.

Günaydınnnnn herkeseeeee:16::16::16:
beni uyku tutmadıı bu gece :18:
erkenden kalktımm..yağmurlu ve soğuk bi hava var burdaa
birazdan kahvaltımızı yapıp eşimle enfall33' lerin yanına gidiceğiz..
içim bi tuhaf sanki bizim ameliyat günümüz opu günümüz..:31::31:.
Allahım bugün inşallah herşey iyi geçerr güzel şeyler duyarız..
dualarım onlarla..:26::26::26:

nursenimm seninde yarınmış opun :46:
yumoşun azlığına takılma tatlım sende biliyosun kaliteli bitanecik bile olsa ...yeterlii.
rabbim nasip ettikten sonra olurr..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kaç gündür yorgunum inan topiğe giriyorum ama yazamadım bi türlü sana:16::16::16:
aklımdasın ve dualarımdasınnnn :26::26:
hadiiiiiiii topiği şenlendirin şöyle hamişş adaylarıııııııııı:49::49::49::49::49:
:54::54::54:

GÜNAYDIN CANIM.
rabbim o güzel kalbinin hürmetine en kısa zamanda bebişlerini versin sana.
o günlerin aklına geldiği için heycanlandın tabi.
rabbim enfal33 arkadaşımızın eşine de kendisine de yardımcısı olsun.
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.şenlendirin gene topiği.

kızlar galiba güzel cümleler kuracağım sizlere.
biliyorsunuz eşim 2 gündür İstanbuldaydı.
dün akşam geldi.adak etmiştim tahliller güzel çıkarsa 1 hafta oruç tutacağım diye.eşim iş çıkışı aradı dışarda iftar yaparsın, hemde detayları konuşuruz diye.bana telefonda çok net anlatmamıştı çünkü.öncelikle Celalettin hocayı çok sevmiş.sevmeseydi zaten gittiği gün geri dönerdi.Gözdem e de eşine de tekrar tekrar teşekkürler.allah bin kere razı olsun onlardan.Celalettin hoca ilk gün varikosel olabilir demiş,ama renkli ultrasyonda şekil bozukluğu çıkmış.o da aldığı işinlar sonucu olmuş.Hoca sen şuan mikrotese olsan büyük ihtimalle spermler çıkar demiş.mikrotese olacaksanda memorial da ol demiş.ama benim eşim hayır doktor bey ben mikroteseye karşıyım demiş (hiç şaşırmadım.önceden çıkmayacak boşuna neden kestireyim kendimi diyordu şimdi doktor çıkar diyor gene olmaz diyor).doktorda ozaman 3 ay panax ile e1 kullan birde Hüseyin Ermiş ile Şahin beyi ara hormon testlerinin sonucunu söyle,neden azosperm olduğunu söyle sana macun,çay göndersinler demiş.ama ben bugün telefonların yazılı olduğu kağıdı unuttum evde.olsun yarn ararım artık.3 ayın sonunda da gel tekrar bakalım demiş.belki kendiliğinden spermcikler çıkar demiş.
yani bende durumlar böyle.içim içime sığmıyor.güzel şeyler oluyor galiba,rüyada gibiyim.çok ta umutlanmak istemiyorum ama bana kalsa hemen ameliyat olması taraftarıyım bir saniye bile beklemek istemiyorum ama eşim zor biri,çok korkuyor ameliyattan.
işte böyle.[/

seval canım eşin ikna olmuş doktora gitmiş gözün aydın canım doktorda gayet olumlu konuşmuş,çıkma olasılığı çok yüksek demiş,benim eşimede doktor aynı şeyi söylemişti hemen amaliyat oldu ve çıktı iyi bir hekim çıkıp çıkmayacağını hemen anlarmış inş.senin eşinde amaliyata ikna olur ve herşey çok daha güzel olur,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun zamanı gelince Allahın izniyle herşey yoluna girecek A.e.ol:16:

gerçekten size de doktor çıkar demişmiydi.bunu unutmuşum ben.inşallah bizde de böyle olur.insan genede tereddüt ediyor.
sonunda ikna edebildim doktor konusunda.biliyormusun ilk defa eşimle bebek konusunu konuştuk dün akşam.sohbetteydi geç kalma olur mu korkarım tek başıma dedim.yada bir çocuğumuz olsaydı ozaman korkmazdım,istediğin kadar geç gelebilirdin dedim.ozaman ben hiç bırakamam ki aklım hep sizde olur,ya hastalanırsa ne yaparım ben diyor.
o an ağlamamak için kendimi zor tuttum.ilk defa bebek için bukadar uzun cümle kurdu.
allahıma binlerce şükürler olsun.
güzel rabbim bu topiktekilerin ve çocuk özlemiyle tutuşan butün çiftlerin yüzünü güldürsün.

cnm ben okudum Allah kabul etsin hayırlısıyla hamiş olsun

canım sen okudum demişsin ama kim için okudun alıntıladığın listede zaten okumuşsun...
sanırım listeye yanlış alıntıladın...
2 listede eksiğin var enfal33 ve nursen...
kim için okuduğunu yazda ona göre ekleyeyim bende canım...

herkeze merhabaaa;

dularınızı bekliyorumm..
hayırlı geceler...

canım 1 saat önce sana mesaj attım ama burdan da yazayım dedim...
inş güzel günlerin başlangıcı olacak bugün sizin için :16::16::16:
allah yardımcınız olsun canım heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum :46:
valla pişman oldu mu bilmiyorum ama pişman olacağı kesin...
allah mutlu etsin bundan sonra inş...

ah canım kendilerine yazık ediyolar ayrı size ediyolar ayrı
Allah akıl fikir versin yaptıklarının yanlış olduğunu farkedip bir an evvel dönsünler inşallah.

canım dün babasının evine döndüler...
salı günü nikah var kaçar kaçmaz işlemleri başlatmışlar gün almışlar...
bizde pazartesi günü bana rapor alıp gidicez bakalım...
allah haklarında hayırlısını versin...

kızlar tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum
pazar günü opum olacak Allah nasip ederse
sonrası transfer inşallah ve en heyecanlı kısmı da bundan sonrası
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

canımmmmmmm allahın izniyle inş yarın kaliteli yumoşların toplanacak ve kaliteli spermciklerle buluşacaklar inş :46:
inş bebişlerin göbüşüne konacak ve sağlıcakla doğuma kadar seninle kalacaklarrrrrrrrr :16::16::16:
dualarım seninle bitanemmmmmmm allah yardımcınız olsun :16::16::16:

kızlar galiba güzel cümleler kuracağım sizlere.
biliyorsunuz eşim 2 gündür İstanbuldaydı.
dün akşam geldi.adak etmiştim tahliller güzel çıkarsa 1 hafta oruç tutacağım diye.eşim iş çıkışı aradı dışarda iftar yaparsın, hemde detayları konuşuruz diye.bana telefonda çok net anlatmamıştı çünkü.öncelikle Celalettin hocayı çok sevmiş.sevmeseydi zaten gittiği gün geri dönerdi.Gözdem e de eşine de tekrar tekrar teşekkürler.allah bin kere razı olsun onlardan.Celalettin hoca ilk gün varikosel olabilir demiş,ama renkli ultrasyonda şekil bozukluğu çıkmış.o da aldığı işinlar sonucu olmuş.Hoca sen şuan mikrotese olsan büyük ihtimalle spermler çıkar demiş.mikrotese olacaksanda memorial da ol demiş.ama benim eşim hayır doktor bey ben mikroteseye karşıyım demiş (hiç şaşırmadım.önceden çıkmayacak boşuna neden kestireyim kendimi diyordu şimdi doktor çıkar diyor gene olmaz diyor).doktorda ozaman 3 ay panax ile e1 kullan birde Hüseyin Ermiş ile Şahin beyi ara hormon testlerinin sonucunu söyle,neden azosperm olduğunu söyle sana macun,çay göndersinler demiş.ama ben bugün telefonların yazılı olduğu kağıdı unuttum evde.olsun yarn ararım artık.3 ayın sonunda da gel tekrar bakalım demiş.belki kendiliğinden spermcikler çıkar demiş.
yani bende durumlar böyle.içim içime sığmıyor.güzel şeyler oluyor galiba,rüyada gibiyim.çok ta umutlanmak istemiyorum ama bana kalsa hemen ameliyat olması taraftarıyım bir saniye bile beklemek istemiyorum ama eşim zor biri,çok korkuyor ameliyattan.
işte böyle.

canım inş en kısa zamanda sizin içinde halaylara başlarız :64:
hoca güzel konuşunca sen bian evvel ameliyat olsun istiyorsun için içine sinmiyor ama en mantıklısı kürlerini kullanması yine m.tese olacaksa da ozaman olması canım...
inş hocanın dediği gibi kullandıkları şifa olur kocişine ve oluşan spermcikler 3 ay sonraki testte teşrif ederler aranıza :21::21::21:
allahın izniyle inş herşey dilediğinizden daha güzel olur canım...
kocişinin umutları yeşerdi bundan sonra daha çok konuşursunuz bebişlerinizden :34:

canım ya çok üzüldüm.çok büyük hata yapmışlar.ne gereği vardı sanki.ama onlar bu hatayı şimdi göremezler.lisede sınıf arkadaşım kaçmıştı.kaçtıktan 1 hafta sonra görüşmüştük.dediki kaçtığım gecenin sabahı pişman oldum kaçtığıma.ama yapacak birşey yok demişti.
sen eşini teselli et canım.hiç birşeyi düşünmeyin valla.burda önemli olan sen ve eşinsiniz.bizim derdimiz bize yetiyor zaten.
inşallah tez zamanda da tiroyittende kurtulursunuz.erken tedavi çok önemli tiroyitte.

canım sevgili çiftimiz beklemek istemiyor askerden önce evlenmek istiyorlarmış onun için böyle bişey yapmışlar...
alkışlıyorum onları çok yerinde bi karar olmuş :46:
madem böyle bi düşünceniz vardı istemede dile getirseydiniz herkes konuşsaydı durumu...
baktılar bunlar kafaya koymuş istediklerini yapacak belki ozaman ikna olur aileler düğün için hazırlanılırdı...
yani çocuk gibi iki tarafı ikna edebilmek için böyle bi oyun olur mu allah aşkına...
neyseki nikah günlerini almışlar salı gününe...
bizde gidicez pazartesi inş bi tatsızlık yaşanmadan döneriz hayırlısıyla evimize :31:

Back
X