Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
azosperm tablosu ne kadar genişlemiş.yarrabbim sen merhamet et.allahtan tablodan güzel sonuçlarla ayrılan olmuş.

kızlar ben bu gün cuma ezanı ve sela arsı ikinizede birer tane yasin okudum rabbim niyetinizi kabul etsin insallah rabbim analık duygusunu en kısa zamanda hayırlı bir vakitte taddırır sizlere insallah

canım gözünüz aydınnnnnnnnnnnn biraz geç oldu ama bende katılayım halayaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64:
inş en kısa zamanda spermler içinde halay çekeriz canım :16:

Arkadaşım teşekkürler. inş. o güzel günlerde gelecek. dr.muz çok yakınız dedi. Allah Celalettin beyden geylani baharattan sebeb olan herkesten razı olsun. çok sevinçliyiz. inş. devam eder.. Bahar arkadaşım dün sana çok içten dua ettim bilmeni isterim. durumunuz beni çok üzüyor. Rabbim bi çıkış yolu nasip etsin inş.
dua ile..

iyi geceler kızlar:3:
kimseler yok bende zaten çıkıyorum hepinizi :54:

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnn kızlarr:16::16::16::16::16::16:
güzel bi haftasonu geçirirsiniz inş..hava süper bugünnnnnnnnn:52::52::52::52:

Selamunaleykum arkadaşlar. Tabloya bakınca bir kez daha yıkıldım şansım çok az :17: durumumu paylaşayım arkadaşlar. ben de 1 kez tüp bebek denedim kese tam oluşamadı gelişemediğinden 6. haftada düşük oldu. daha sonra eşimin sperm sayısı daha kötü azosperme yakın duruma geldiğini gördük. çift taraflı varikoseli vardı sol tarafı çok ilerlemişti ondan dolayı spermler 0 a düşmüş olabilir doktor söyledi. ameliyat oldu şimdilik keçiboynuzu kürü uyguluyorum 3 ay devam edicem. Hayırlısını Allah (cc)' tan diliyoruz. Yinede ümidimizi yitirmemeliyiz derdi veren dermanını da verir inşaAllah. Üzülmeyelim de sağlığımızı bozmayalım kader sınavımız böyle imiş. inşaAllah çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur. Sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.

herkese guzel ve hayirli haftasonlari olsun .size bir haberim var nur.efsan dogum yapmis 21 gun olmus bir oglusu oldu:nazar::nazar::emir_bebek: rabbim saglikli uzun omurler nasib etsin insallah darisi hepimizin basina :49: :emir_bebek::emir_bebek: hepiniz allaha emanet oluun

Son düzenleme:
selamunaleykum arkadaşlar. Tabloya bakınca bir kez daha yıkıldım şansım çok az :17: Durumumu paylaşayım arkadaşlar. Ben de 1 kez tüp bebek denedim kese tam oluşamadı gelişemediğinden 6. Haftada düşük oldu. Daha sonra eşimin sperm sayısı daha kötü azosperme yakın duruma geldiğini gördük. çift taraflı varikoseli vardı sol tarafı çok ilerlemişti ondan dolayı spermler 0 a düşmüş olabilir doktor söyledi. Ameliyat oldu şimdilik keçiboynuzu kürü uyguluyorum 3 ay devam edicem. Hayırlısını allah (cc)' tan diliyoruz. Yinede ümidimizi yitirmemeliyiz derdi veren dermanını da verir inşaallah. üzülmeyelim de sağlığımızı bozmayalım kader sınavımız böyle imiş. Inşaallah çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur. Sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.

ve aleykumselam canım , ahh canım hemen neden olumsuzluga kapılıyosun burda ne mucızeler yasandı hemen neden moralını bozuyosun rabbım buyuktur dert verdıyse sabrınıda dermanınıda verdı herseyın zamanı var canım benım kımımız bu yolda kosarak ılerlıyoruz kımımız emeklıyerek , ıyı bır doktor dogru bır tedavı yontemı cıkar ınsallah karsınıza , cok dua et canım ınsallah sennde yuzun gulecek umıdını kaybetme azımle tedavıne devam et ınsallah yuzunuz guler mujdelı haberlerını almak nasıb olur

Canıım az kaldı mujdelı haberını almaya hadı ınsallah halayımızı cekerız enfal33 le beraber buranın havasını degıstırın :32::32: Cok sabırsızlandım kıs ınsallah yuzunuz guler soyle sevıncten havalara ucarsınız :52::52::52:

Günaydınnnnnnn kızlarr:16::16::16::16::16::16:
güzel bi haftasonu geçirirsiniz inş..hava süper bugünnnnnnnnn:52::52::52::52:
günaydın canım ben de geçmişi okurken anca cevap yazabildim sen de gitmişsin :(
evet canım hava çok güzel maşallah ama ben malum evdeyim:(
Selamunaleykum arkadaşlar. Tabloya bakınca bir kez daha yıkıldım şansım çok az :17: durumumu paylaşayım arkadaşlar. ben de 1 kez tüp bebek denedim kese tam oluşamadı gelişemediğinden 6. haftada düşük oldu. daha sonra eşimin sperm sayısı daha kötü azosperme yakın duruma geldiğini gördük. çift taraflı varikoseli vardı sol tarafı çok ilerlemişti ondan dolayı spermler 0 a düşmüş olabilir doktor söyledi. ameliyat oldu şimdilik keçiboynuzu kürü uyguluyorum 3 ay devam edicem. Hayırlısını Allah (cc)' tan diliyoruz. Yinede ümidimizi yitirmemeliyiz derdi veren dermanını da verir inşaAllah. Üzülmeyelim de sağlığımızı bozmayalım kader sınavımız böyle imiş. inşaAllah çektiğimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur. Sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.
aleyküm selam canım moralini bozma ama ya bizim çok merhametli herşeye kadir Rabbimiz var
bir zat diyor ki(ismi hatırımda değil şimdi) "Vermek istemeseydi istemek vermezdi." biz de Rabbimizden isticez sabredicez isyan etmicez
şifa yalnız Rabbimizden eşlerimize şifalar versin bizlere de tez vakitte tattırsın inşallah analık babalık duygularını.
herkese guzel ve hayirli haftasonlari olsun .size bir haberim var nur.efsan dogum yapmis 21 gun olmus bir oglusu oldu:nazar::nazar::emir_bebek: rabbim saglikli uzun omurler nasib etsin insallah darisi hepimizin basina :49: :emir_bebek::emir_bebek: hepiniz allaha emanet oluun

maşallah berakallah Allahım hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün inşallah yeğenimizi.

Canıım az kaldı mujdelı haberını almaya hadı ınsallah halayımızı cekerız enfal33 le beraber buranın havasını degıstırın :32::32: Cok sabırsızlandım kıs ınsallah yuzunuz guler soyle sevıncten havalara ucarsınız :52::52::52:

evet canım 2 güncük kaldı kısmetse:52::52:
inşallah canım inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah hamile olmamızı:16::16::16:

günaydın canım ben de geçmişi okurken anca cevap yazabildim sen de gitmişsin :(
evet canım hava çok güzel maşallah ama ben malum evdeyim:(

aleyküm selam canım moralini bozma ama ya bizim çok merhametli herşeye kadir Rabbimiz var
bir zat diyor ki(ismi hatırımda değil şimdi) "Vermek istemeseydi istemek vermezdi." biz de Rabbimizden isticez sabredicez isyan etmicez
şifa yalnız Rabbimizden eşlerimize şifalar versin bizlere de tez vakitte tattırsın inşallah analık babalık duygularını.

maşallah berakallah Allahım hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün inşallah yeğenimizi.

evet canım 2 güncük kaldı kısmetse:52::52:
inşallah canım inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla nasip eder inşallah hamile olmamızı:16::16::16:

yok cnm gitmedimm burdayım arada bakıp çıkıyorum.
birazdan giidicemm koçişle dışarı çıkıcağız..
arkadaşlarla buluşcağızz.....:34::34::34::34:
olsun ncm sende sonra bebiş veya bebişinle gezersinnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52:
önümüz yaz zatennnnnn ooo daha ne günler olurrrrrrrrr bitanemmmmmm:16::16::16::16::16:
öpüyorumm seniiiiii heeycanla bekliyorum senin ve enfalin sonucunuuuuuuu:18::18::18::18::54::54::54::54::54::54::54::54:

yok cnm gitmedimm burdayım arada bakıp çıkıyorum.
birazdan giidicemm koçişle dışarı çıkıcağız..
arkadaşlarla buluşcağızz.....:34::34::34::34:
olsun ncm sende sonra bebiş veya bebişinle gezersinnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52:
önümüz yaz zatennnnnn ooo daha ne günler olurrrrrrrrr bitanemmmmmm:16::16::16::16::16:
öpüyorumm seniiiiii heeycanla bekliyorum senin ve enfalin sonucunuuuuuuu:18::18::18::18::54::54::54::54::54::54::54::54:

ohhhhh maşallah gidin gezin benim yerime de gezin
sen de nasılsa tedavine başlıcan o zaman sen gezemicen işte :19::19::1::1::1: şaka şaka
inşallah canım hayırlısı bakalım
inşallah güzel haberlerimizi:49::49: vermek nasip olur

Bende dün aynısını söyledim kendime bu sınav bu sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur inşallah,ben çok umutsuz gittim hastaneye 6 yıllık evliyim ilk defa geçen hafta gittik düşün ikna edemedim eşimi meğerse bütün spermler idrar kesesine düşüyormuş Tip1 diyabet olduğu için dedi doktor,ben yeni keşfettim burayı ve sorunlar hep aynı aşağı yukarı kimi erken kimi geç ama herkes zamanı gelince çözecek inşallah sorununu. Allah kimseyi korkusuyla bırakmasın umutluyum 1 haftadır..

canım valla 2 haftadır burnumuzdan geldi okadar üzüldüğümüze mi yanayım, eşimin sinir küpü olmasına mı yanayım,
hiç bişey düşünmeden kaçıp sonrada sürekli düğün istiyorum diye hergün biz bizi bi annesini arayıp ağlamasına mı yanayım bilemiyorum valla :50:
Zaten en son nokta konuldu kayınpederi yapmıyor düğün "benim karım yeni öldü düğün yapmıycam" dedi...
"ben söyledim gelinime o kabul etti ama sürekli siz onu arayıp baskı yapıyorsunuz oda ağlayıp sızlıyor" diyor eşime...
Eşim çıldırdı "biz ne baskısı yapıcaz hergün arayıp düğün istiyorum diye bize ağlayan o " dedi eşimde...
Onlara sesi çıkmıyor sonra karşı tarafta ailesi baskı yapıyor sanıyor...
Konuşuldu kapandı düğün mevzusu...
Eşim kardeşiylede konuştu "beni kimlerle muhattap ettin sırf kaçtın ayağınla gittin diye adam düğün yapmak istemiyor...
Artık boşuna ağlama kendin ettin kendin buldun" dedi...
önünü arkasını düşünmeden hareket etti kendinide ailesinide perişan etti...
Allah sonunu hayır etsin inş...
Canım bizim içinde evladımıza kavuşmamız için zamanımız gelmedi demekki...
şükür sperm çıkışı başladı embriyo var ama para yok işte kaldık son noktada...
Demekki daha beklememiz gerekiyor onun için önümüze bu engeller çıkıyor...
Allah hepimize dayanma gücü versin hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin bian evvel inş :16:

Canım allah dualarınızı kabul etsin bende 1 yasin alıyorum canım...
Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz...
Rabbim en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin inş :emir_bebek::emir_bebek:

Canım salı gününden sonra girememiştim yine foruma...
Duaları paylaşmıyorum zaten canım tekrar tekrar paylaşmaya gerek yok...
Bi sürü liste var 2 sayfayı dolduruyor...
Herkes eksiğini biliyor zaten eksiklerini tamamlayanlar topiğe yazsınlar...
Tüm listeler tamamlanınca paylaşıcam yeni listeyi...

adamın evibe zaten gelin eliyle gelmiş
ne diye masraf edecekki
aman cnm boş ver hiç üzülme bence bundan sonrasını kendi düşünüp geçinecek
girmeyince arıyorum özlüyor insan tatlım sende çok ara veriyorsun artık
canım benim 1 adet de yasinimi almışsın
saolasın allah bin kere razı olsun okuduğun duanın hürmetine senide bütün dertlerinden sıkıntılarından kurtarsın feraha erdirsin rabbim
hepimizeze sonunda çifter çifter evlatlar verir inşlh rabbim
cnm eksik dualardan bende okumak isterdim ama dün kırmızıları gördüm
diğer eksiklere yardımcı olurum bende...:16::16::54::54:
kızlar ben bu gün cuma ezanı ve sela arsı ikinizede birer tane yasin okudum rabbim niyetinizi kabul etsin insallah rabbim analık duygusunu en kısa zamanda hayırlı bir vakitte taddırır sizlere insallah
cnm beim allah razı olsun okuduğun dualar sevabıyla sana dönsün inşlh...:25::25:

arkadaşım teşekkürler. Inş. O güzel günlerde gelecek. Dr.muz çok yakınız dedi. Allah celalettin beyden geylani baharattan sebeb olan herkesten razı olsun. çok sevinçliyiz. Inş. Devam eder.. Bahar arkadaşım dün sana çok içten dua ettim bilmeni isterim. Durumunuz beni çok üzüyor. Rabbim bi çıkış yolu nasip etsin inş.
Dua ile..

cnm benim bebeğine adı adı yaklaşıyorsun inşlh
senin eşin polismi dün ruhi geylana ile görüştük celalettin bey 2.aşamada oraya yönlendirdi
ruhi bey inşlh şifa bulacaksınız dedi
2 gün önce macun hazırladığım poliste ne ölü ne diri sperm vardı geçen aradılar şimdi çıkıyormuş artık dedi
umutlarım yeniden yeşerdi yakında burdan sizden haber aldık siz aklıma geldiniz de sorayım demiştim:26::26:

Tedavimizin kısa zamanda olumlu sonuç vermesi canlı canlı spermlerimizin bulunması ve onlardan hayırlı evlatlarımızın olması niyetiyle 41 yasine başlamıştım sizlerinde yardımlarıyla 41 yasinim tamamlandı
allah c.c. Hepinizden bin kere razı olsun hepiniz hakkınızı helal edin
amin diyen bütün yürekten ettiğiniz dualar misliyle sizlere geri döner inşlh....:25::25:

Bende dün aynısını söyledim kendime bu sınav bu sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur inşallah,ben çok umutsuz gittim hastaneye 6 yıllık evliyim ilk defa geçen hafta gittik düşün ikna edemedim eşimi meğerse bütün spermler idrar kesesine düşüyormuş Tip1 diyabet olduğu için dedi doktor,ben yeni keşfettim burayı ve sorunlar hep aynı aşağı yukarı kimi erken kimi geç ama herkes zamanı gelince çözecek inşallah sorununu. Allah kimseyi korkusuyla bırakmasın umutluyum 1 haftadır..
merhaba arkadaşım Allah şifalar versin eşinize
peki bu sorun tedavi edilebiliyor mu eğer bu durum ortadan kalkarsa spermleri göreceksiniz inşallah
Tedavimizin kısa zamanda olumlu sonuç vermesi canlı canlı spermlerimizin bulunması ve onlardan hayırlı evlatlarımızın olması niyetiyle 41 yasine başlamıştım sizlerinde yardımlarıyla 41 yasinim tamamlandı
allah c.c. Hepinizden bin kere razı olsun hepiniz hakkınızı helal edin
amin diyen bütün yürekten ettiğiniz dualar misliyle sizlere geri döner inşlh....:25::25:

Allah kabul etsin canım okudum canım ben de dün söyleyim yine de.

arkadaşlar mixer07 isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
kendisi ayetel kürsi listemizde daha hiç bi arkadaşada duasını okumamış...
beyleme kadar eksiklerinin hepsi duruyor sonrada adet oldum demiş listeye okuyamıyor diye kendini ekletmiş...
bidaha da ne temizlendim diye ne de eksiklerimi okudum diye yazmamış...
defalarca buradan yazdım eksiklerinizi tamamlayın diye...
ayrıca ayyuzlum ve mixere özelden mesaj attım foruma girmesine rağmen cevap dahi vermedi...
kimse kusura bakmasın ama daha fazla taviz gösteremiycem...
kendisini listeden çıkarıyorum...

mixer07'in eksiği olan sureler:
ayyuzlum'e=278=gamze42 aldı...
bahar85'e=278=hkmkdr aldı...
bahar247'ye=303
banu_k'ya=303=enfal33 aldı…
bengusu'ya=256

arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı...
bu eksikler tamamlanınca ayyuzlumu çıkarıcam listeden...
bunlar tamamlanınca onlarıda tamamlarız...
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...

canım ben de bengusuu'nun eksiğini alayım 256 tane.

Gözdemciğim bence sana yazılanlara fazla kulak asma .
Burada sizinle birebir tanışan arkadaşlar sizi fazlasıyla tanıyor. Ve niyetinizin halis olduğunu biliyor.
O yüzden yazılanlar seni üzmesin.
sizin önerilerinizle Celalettin hocaya giden arkadaşlardan biz dahil hiç kimse memnuniyetsizlik göstermedi.hatta sadece azo hakkında değil nurusimanın eşinin boğaz meselesinde bile karşılıksız Celalettin hocanın öyle yardımı oldu ki…..

Aksine böyle zorlu bir hastalıkta en ince ayrıntısına kadar açıklama yapan bir doktor böylesine sabırlı ve hiçbir beklentisi olmayan bir doktor hayatımda görmedim.
Bazı arkadaşlar hala baklava meselesine takılıyor gördüğüm kadarıyla.baklava meselesini topiğe yazan ilk ek hatalıyken hala bu konu senin etrafında dönüyor .
Buradan pay canımcım. bu konu tedavi ve ilaç yorumlarıyla hiç bağdaşmıyor .
arkadaş tanımadığı bir doktora bile yanlış yolda yada bu iğneyi bilmiyor diyebiliyorsa pessssss

Tıpta doğru tektir.ağrı kesici sadece ağrı kesici için kullanılır.
Mide ilacı da mide için kullanılır.bukadar basit ilaçlarında yan etkileri var.
Ama öncelik tedavi etmeye verildiği için yan etkileri hep göz ardı edilir.
Yan etkileri tedavinin maksadını aşarsa ancak o zaman ilaç bıraktırılır.
Pregly de masum bir ilaç değil lakin bizim gibi azolar için umut veren bir iğne.
Her ilacın yan etkileri herkeste farklıdır.bu bana yaramadı sakın kullanmayın diye bir şey yok.
Birine yarmayan diğeri için şifa .bu bitkiler için bile böyle.
Biz burada ne bitkiler kullandık bize yaramayan bizde şifa olmayan bir başka azoluda çıkış sağlayan
Bu topikte neleri okuduk.ne mucizelere şahit olduk.

Ki Celalettin hoca ilk tedaviye başladığında bütün tetkikleri yaptırıyor ve vereceği ilaçları ve tozununa çıkan sonuçlara göre ayarlıyor.
Biz 2 yıl kaan hocada tedavideyken ne karaciğer enzimlerine bakıldı ne hipovize nede diğer kan tetkiklerine bakıldı hiç bir tetkik yapmadan biz pregly kullandık .yaklaşık 3 ay pregly kullandırdı ve henüz spermiyogram bile istemeden 3.teseye almak istedi .bu mu doğru tedaviiii..

İşte burada Celalettin hocaya güvenimizin artma nedeni girdi araya .

Nedenleriyle sonuçlarıyla tetkikleriyle açıkladı bize ve giden arkadaşlara tedavi şeklini.
Celalettin hocaya vesile olanda hiç tartışılmaz ki sizsiniz.
Bizi ancak bu konuda müzdarip olan anlar. Biz hastalığımızla tedavimizle uğraşırken bazı doktorlar önce cüzdanımıza baktı
sizde bunları yaşadığınız için bizleri her konuda aydınlatma yoluna gittiniz.yanlış bilinen bilgileri doğruya çevirdiniz ki insanları boşu boşuna söğüşlenmekten kurtarmak için elinizden geleni yaptınız.

ha bu bazı kişiler için sizin reklam peşinde olduğunuz imajını verse de gerçek şifa bulmak isteyenler için umut ışığı olduğunuz ,
Sperm değil normal yolla hücre bile çıkmaz dendi bize.
Şükür ki şimdi hücreler çıktı.Önce Rabbimin sonra Celalettin hocanın sayesinde inş spermleride göreceğiz.
Umut etmek başarmanın yarısı . Canını sıkmaya değmeeeeeezzzzzz.
Rabbim bu yolda inanarak mücadele eden herkesin yolunu açık etsin .amin.

Gözdemciğim bence sana yazılanlara fazla kulak asma .
Burada sizinle birebir tanışan arkadaşlar sizi fazlasıyla tanıyor. Ve niyetinizin halis olduğunu biliyor.
O yüzden yazılanlar seni üzmesin.
sizin önerilerinizle Celalettin hocaya giden arkadaşlardan biz dahil hiç kimse memnuniyetsizlik göstermedi.hatta sadece azo hakkında değil nurusimanın eşinin boğaz meselesinde bile karşılıksız Celalettin hocanın öyle yardımı oldu ki…..

Aksine böyle zorlu bir hastalıkta en ince ayrıntısına kadar açıklama yapan bir doktor böylesine sabırlı ve hiçbir beklentisi olmayan bir doktor hayatımda görmedim.
Bazı arkadaşlar hala baklava meselesine takılıyor gördüğüm kadarıyla.baklava meselesini topiğe yazan ilk ek hatalıyken hala bu konu senin etrafında dönüyor .
Buradan pay canımcım. bu konu tedavi ve ilaç yorumlarıyla hiç bağdaşmıyor .
arkadaş tanımadığı bir doktora bile yanlış yolda yada bu iğneyi bilmiyor diyebiliyorsa pessssss

Tıpta doğru tektir.ağrı kesici sadece ağrı kesici için kullanılır.
Mide ilacı da mide için kullanılır.bukadar basit ilaçlarında yan etkileri var.
Ama öncelik tedavi etmeye verildiği için yan etkileri hep göz ardı edilir.
Yan etkileri tedavinin maksadını aşarsa ancak o zaman ilaç bıraktırılır.
Pregly de masum bir ilaç değil lakin bizim gibi azolar için umut veren bir iğne.
Her ilacın yan etkileri herkeste farklıdır.bu bana yaramadı sakın kullanmayın diye bir şey yok.
Birine yarmayan diğeri için şifa .bu bitkiler için bile böyle.
Biz burada ne bitkiler kullandık bize yaramayan bizde şifa olmayan bir başka azoluda çıkış sağlayan
Bu topikte neleri okuduk.ne mucizelere şahit olduk.

Ki Celalettin hoca ilk tedaviye başladığında bütün tetkikleri yaptırıyor ve vereceği ilaçları ve tozununa çıkan sonuçlara göre ayarlıyor.
Biz 2 yıl kaan hocada tedavideyken ne karaciğer enzimlerine bakıldı ne hipovize nede diğer kan tetkiklerine bakıldı hiç bir tetkik yapmadan biz pregly kullandık .yaklaşık 3 ay pregly kullandırdı ve henüz spermiyogram bile istemeden 3.teseye almak istedi .bu mu doğru tedaviiii..

İşte burada Celalettin hocaya güvenimizin artma nedeni girdi araya .

Nedenleriyle sonuçlarıyla tetkikleriyle açıkladı bize ve giden arkadaşlara tedavi şeklini.
Celalettin hocaya vesile olanda hiç tartışılmaz ki sizsiniz.
Bizi ancak bu konuda müzdarip olan anlar. Biz hastalığımızla tedavimizle uğraşırken bazı doktorlar önce cüzdanımıza baktı
sizde bunları yaşadığınız için bizleri her konuda aydınlatma yoluna gittiniz.yanlış bilinen bilgileri doğruya çevirdiniz ki insanları boşu boşuna söğüşlenmekten kurtarmak için elinizden geleni yaptınız.

ha bu bazı kişiler için sizin reklam peşinde olduğunuz imajını verse de gerçek şifa bulmak isteyenler için umut ışığı olduğunuz ,
Sperm değil normal yolla hücre bile çıkmaz dendi bize.
Şükür ki şimdi hücreler çıktı.Önce Rabbimin sonra Celalettin hocanın sayesinde inş spermleride göreceğiz.
Umut etmek başarmanın yarısı . Canını sıkmaya değmeeeeeezzzzzz.
Rabbim bu yolda inanarak mücadele eden herkesin yolunu açık etsin .amin.

şuanda yazdıklarını okurken pes dedim doğrusu.
konuyu nereden nereye getirdiniz farkındamısınız.
bakın konu celalettin hoca,ahmet hoca,mehmet hoca meselesi değil ben anlatamıyorum galiba.
ben bu iğne konusunu geçen sene şubat ayında yazmıştım zaten.
ozaman ortada celalettin hoca falan yoktu.
ben insanları kasti bir şekilde etkilemek istesem sürekli buraya girer celalettin hocanın tedavisini uygulamayın falan derdi.
ama hiç böyle bişey olmadı bana sadece bir soru soruldu ve ben gerekçesiyle birlikte cevabını verdim.
hala altında ne aramaya çalışıyorsunuz.
bu iğnelerin vucuda zarar verdiğini bütün üroloji doktorları söylüyor zaten.
evet bütün ilaçların yan etkisi var aspirin bile ama kimse aspirini aralıksız 2 sene 3 sene boyunca kullanmıyor ikisinin yan etkisinide bir tutamazsınız bu bir hormon ilacı sonuçta.
kimin ne tedavi tedavi gördüğü beni ilgilendirmez iğne kullanıp kullanmamasınada ben karışamam.
ama ben üzerime düşeni yaparım başıma gelen olayı burada arkadaşlarıma aktarırım.
eğer söylemezsem işte ozaman kötülük yapmış olurum.
ne diyosunuz yani şöylemi deseydim amannnnn bana ne kim zarar görürse görsün beni ilgilendirmez mi deseydim.
işte ozaman insanlığımdan şüphe ederdim.
şuanda topikte celalettin hocada tedavi gören birçok arkadaşla telde sürekli konuşuyoruz.
ben onlarada aynısı diyorum ''bizde celalettin hocaya gidecektik ama iğneden dolay korkuyoruz ondan gitmek istemiyoruz inşallah sizde güzel gelişmeler olur'' diyorum.
aylar önce ben gözdeme özelden mesaj attım bizde gitmek istiyorum iğnenin haricinde başka ilaç kullandıracaksa yani bilgin varsa ona göre gidelim diye yazmıştım.
celalettin hocanın kişiliği karekteri beni ilgilendirmiyo farkındaysanız asla yorum yapmadım bu konuyla ilgili.
ben gerçekten bu yazılanları okurken çok şaşırıyorum.
artık insanlar fikirlerinidemi söyleyemeyecek bu nedir ya.
açıklama yapma zorunluluğum olmadığı halde sizlere defalarca açıklama yaptım fakat anlamamak için mücadele ediyorsunuz.
gerçekten diyecek bir söz bulamıyorum.
beni burada bilen bilir ben kaan hocada tedavi görürkende sürekli yanlış giden şeyleri hep yazdım.
m.surenin sahte olduğunu bizzat ben yazdım çünkü ilacı satan kişi artık itiraf etmişti.
ne yani sadece kendimizi düşünüp amannn diğerleri neyaparsa yapsın banane deyip insanları bilgiledirmesemiydim.
şimdi ben bunları yazıyorum ama siz yine anlamayacaksınız anlamak istemiyorsunuz çünkü.
boşuna yoruyorum kendimi...

Son düzenleme:
Back
X