Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tülay nasılsın.2. hamileyi tanıyormusun.

Biraz rahatsızım.
İyi olmaya çalışıyorum.
O 2. hamile ben değilim ama
İnan ki daha bilgi alamadım ve merakten çatlamak üzereyim
Her kimse yazsın şuraya daha fazla bekletmesin bizi :47:
Valla işimiz gücümüz var yani :18:

Biraz rahatsızım.
İyi olmaya çalışıyorum.
O 2. hamile ben değilim ama
İnan ki daha bilgi alamadım ve merakten çatlamak üzereyim
Her kimse yazsın şuraya daha fazla bekletmesin bizi :47:
Valla işimiz gücümüz var yani :18:

geçmiş olsun arkadaşım.sende olacaksın inşallah.ama böyle yapma.hemen bize haber ver.inan bekliyorum kim diye ama sesiz ve gizemli hamişimiz benim demiyor.bende bugün bir iş yapmadım hala bekliyorum.

geçmiş olsun arkadaşım.sende olacaksın inşallah.ama böyle yapma.hemen bize haber ver.inan bekliyorum kim diye ama sesiz ve gizemli hamişimiz benim demiyor.bende bugün bir iş yapmadım hala bekliyorum.

Çok sağol canım.
İnşalllah hamiş olmayan kimse kalmaz burda
Ben sana söz veriyorum ilk paylaşacağım kişiler sizler olacaksınız.
Ben öyle bekletmeyi sevmem.
Ama o gizemli hamişin vardır bir bildiği elbet.

Çok sağol canım.
İnşalllah hamiş olmayan kimse kalmaz burda
Ben sana söz veriyorum ilk paylaşacağım kişiler sizler olacaksınız.
Ben öyle bekletmeyi sevmem.
Ama o gizemli hamişin vardır bir bildiği elbet.

inşallah o günleri kısa zamanda görürüz.ilk biz seviniriz.muhakkak bir bildiği varda bizde merak ediyoruz.acaba kimin evinde mutluluk hakim.

evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kardeşim gözün aydın Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhalı kucağına alıp hyırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.Allah her şeye kadirdir Ool dedimi olmayacak birşey yok. inşallah Rabbim bütü evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizede bu mutluluğu tataırsın.....

Kardeşim gözün aydın Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhalı kucağına alıp hyırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.Allah her şeye kadirdir Ool dedimi olmayacak birşey yok. inşallah Rabbim bütü evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizede bu mutluluğu tataırsın.....

allah iyiliğini versin emi.bende senin hamile olduğunu sandım.

canım arkadaşım bi kez de burdan tebrik edeyim ,gözün aydın olsun inşallah evladınız size sevinç,huzur getirsin,bu kadar ay en karamsar olduğum en çıkmaza girdiğim zamnlarda bu konuda hep tesellini gördüm hatta ve hatta senin vesilen ile celaladdin hocayı tanıdım,Allah razı olsun senden canım benim.sevincin sevincim olsun..Allah uatandırmasın önce sağlıklı sıhatli kucağına almanı sonra sana hayırlı evlat olmasını nasip etsin ...

cnm benim bitanem sağol duygulandırdın beni:5::5: inşallah sende yarın güzel sonuçlar alırsın sırayla sen ve burdaki herkes için halay çekeriz rabbim senden ve burdaki herkesten razı olsun en yakın zamanda muradınızı versin inşallah iyiki varsınız yaaa:16::16::16::16::16:

yarın sonuçları göstermek üzere celalettin hocaya gidiyoruz bakalım 8 canlı spermle 21 ölü sperme ne diyecek cok heyecanlıyım :52::52::52:

Son düzenleme:
ECRİN canım çokkkkkk sağol allah razı olsun
DOĞADANDEVA canım sendende allah razı olsun
EYİNAS iyi dileklerin için çok sağol cnm rabbim razı olsun
YAREN16 canım çok sağol
YETEERRR canım çok sağol sendende allah razı olsun veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inşallah sırayla sizdende müjdeli haberler alırız rabbim gönlünüzün muradını versin dularım sizinle burdaki herkesle allah razı olsun tekrar:16::16::16::16::16:
BANGİ cnm çok sağol inşallah rabbim sağlıkla kucagına almanı almamızı nasip etsin inşallah rabbim yardımcın olsun cnm :16:

canlar sizede tşk ederim allah razı olsun inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün çok sağolun:16::16::16::16:

SELAM CANLAR..:16:
harika bir haber 5816BURSA canim masaallah,RABBIM tamamina erdirsin cok sevindim.benim oglusum gibi bir yavrun olur ins, cooooookkkkkk tatliii:64::64::64::64::64::64::64::64::71::71::71:
.bu guzelligi tum arkadaslarimiz yasasin.amin.
ikinci hamile kim cok meraklandik hadi bir halay daha..:21:

ayyyy inşallah cnm sağol allah razı olsun rabbim oğluna hayırlı ömürler nasip etsin ailesine hayırlı evlat olsun inşallah darısı kalanlara inşallah oğlunu benim içinde öp:16::16::16:

"Yüce Rabbim sen burada olan ve olmayan Anne olmayı canı gönülden isteyen bütün kardeşlerimize, bizlere en yakın zamanda çifter çifter salih hayırlı evlatlar nasip eyle..."

Rabbim senden başka dayanağımız yok sen bizlere acil şifalar ihsan eyle...

Hamilenin duası makbuldür ve bizi en iyi siz anlarsınız nolur dualarınızı eksik etmeyin geride boynu bükük kalan bizlere...

canım güzel haberini hast.ögrendim çok duygulandım çok mutlu oldum.hayırlı ugurlu ömürlü olsun.inş.yakında atamanda olur.bebegin nasibide gelır.senide eşinide tebrik ediyorum.buradaki diger kardeşlerimede nasip edecek rabbim buna inanıyorum.seni cok öpüyorum.herşey gönlünce olsun.

kardeşim allah razı olsun çok sağol inşallah sende sorunsuz alırsın yavrularını kucağına rabbim yardımcın olsun cuma günü inşallah senin sevdiğin yerlere gidicez:34::34: nasip olursa keseyi görmeye gidicez ve senin için burdaki herkes için dua edicem rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın aeol cnm :16::16::16::16::16::16:

ayyyy inşallah cnm sağol allah razı olsun rabbim oğluna hayırlı ömürler nasip etsin ailesine hayırlı evlat olsun inşallah darısı kalanlara inşallah oğlunu benim içinde öp:16::16::16:

çok çok çok sevindim RABBİM daim etsin inşlh kucağına sağsalim almayı nasip etsin canım arkadaşım sana sormak istediğim bişey var celaleddin hocadan önce hiç sperm çıkışı olmuşmuydu sizde canım bana tedavinizi ve öncesini biraz anlatırmısın bizde hipogonadizm hastasıyız

canım bitanem çokkkkk sağol rabbim inşallah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hala şoktayım:53::53: mucizeyi duyardım ama yaşadım olmaz denilen oldu rabbime hamdolsun inşallah tek tek herkesin haberini alırız seviniriz allahım yüzünüzü güldürsün inşallah canımmmmmm:16::16::16::16:

amin canım amin... aynen canım dediğin gibi mucizeeeeee.
Allah istedikten sonra herşey olur...
canım sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inşşşşş.
inş hepimizin hamile haberini veririz .amin......

tekrardan hayırlı olsun....
mutluluk hiç bırakmasın artık peşinizi.....

inşlh cnm inşlh
burda evlat için mücadele eden herkes tez zamanda
hamiş haberi versin hepimizi bu dertten kurtarsın rabbim
hadi bundan sonrada sizin spermlerin çıkışı için çekelim halayları :64:64:64:

ağzından bal damlıyor kızzzzz.....
inş canımcım inş ilk sizlerle paylaşmıcamla kiminle paylaşcam....
sen ben hepimiz sperm hamilelik haberlerimizi vereceğiz inş........

beni merak eden,düşünen,dua eden hepinizdede Allah razı olsun.hala hast.deyiz.bekliyorum.ilaçlar igneler devam.sizde benim dualarımdasınız A.e.olun.

canım ben de seni merak ediyordum.
aramak istiyorum rahatsız ederim diye arayamıyorumda ...
dualarım seninle.
RAbbim yardımcın olsun....
hayırlısıyla gününde gelecek inş bebişlerin....

sevgili arkadaslar

Allah oncelikle herkese aiz tadinda bir yuva kurmayi ve devamini nasip etsin..Sperm sorunu malasef o Kadar fazla duyulmaya basladiki son yillarda Turkiyede, bu üzücü bir durum bence..Herseye ragmen pes etmeyin cve devam ediniz

Tatlimmm nasilsin??
Uzun zamandir görüsemedik evet girmiyordum bi bakayim dedim...
Inan ki esimle konusurken sizi hep anariz..
Bize öncü oldunuz Allah razi olsun...Ne muradiniz varsa versin...
Sorma canim pastalarla bu ara kavgaliyim...:1::1::1::1:
Tek tük yapiyorum...
Kendine iyi bak Allaha emanet ol tatlim benim...:16::16::16::16:

canımmmmcımm Allah hepinizden razı olsun...
estağfirullah öyle deme.. aynı kaderi paylaşınca insan anlıyor biribirini sadece.
çekilen sıkıntılar ortak tatlım ve acı....
inş hepimiz kurtuluruzda bu dertten gerisi boşşş.

canım hayırdır neden kavgalısın pastalarla?
kızdırmışlarmı arkadaşımı bakim pastalar ? hımmm:20::20::20::20::20:

canım görüşelim inş ... benim de hep dualarımdasın.
tedaviniz ne aşamada ?
kendine iyi bak tatlım.Allah aemanet ol...:16::16:

Allah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almak nasip etsin akaradaşım. Darısı burdaki herkesin başına olusn.

Arkadaşlar bişey sorucam şu leydig ve sertoli eşlerinizde performans düşüklüğü yaptı mı :14:?

canım biz kullandık ama. yan etkisi olmadı.
aksine biraz arttı performans :9::1:
canım ersel hocaya danışın derim. yan etkisi olduysa...

Back
X