Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pitircik her iki arkadasimizin lem yelidlerini okudummm.rabbim kabul eylesin.

ervae canim esine safi ismi hurmetine sifa versin.en yakin zamanda sizede mucizeler versin.cifter cifter saglikli hayiri evlatlar versiin.seninde halayini cekelinburadaaaa insallahhhh

balim ayni dualarim senin icinde gecerli.rabbim cennet kokularini kucagina almyi naaip etsin bir an onceee.evin evlat sesleriyle dolsuunnnnn.

evet halaya kimler hazır çok beklettim hakkınızı helal edin ama anca yazabildim HAAAAAAAAMMMMMMMMMMİLEEEEYYYYYYYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: ÇOOOOOOKKKKK ŞÜKÜRRRR DARISI BURDA KALAN HERKESE:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

YAAA BEN HALAYIN SONUNA KATILIYORUM AMA OLSUN:64::64::64::64::64:
CANIM TEBRİK EDERİM İNŞALLAH MİS KOKULUNU KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ DE GÖRÜRSÜN:nazar::nazar:
DARISI BİZLERE ARTIK:49::49::49:

arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
bu arada yeni hamiş arkadaşlarımız varmış ilk actıgımda yazıyı görünce coook sevindim rabbim devamını getirsin tedavideki arkadaşlarımın yüzünü güldürsün bizden böyle arkadaşlar

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun eşine....
dediğin gibi henüz vakti zamanı değilmiş
ama patoloji raporu umut verici
hocanın dediğni yapın bakalım cnm
şifanın nerden nasıl kimin vesilesi ile geleceği belli olmaz
emekleriniz yer bulur ve ümşit ettiğiniz o güzel günler çabucak gelsin inşlh....:25::25::25:

hepinize hayırlı bir hafta diliyorum
bu haftada hepimiz güzel haberler alıp verelim inşlh...
2 .hamişten hala ses seda yok galiba...
bende hasta oldum:2::2::2::2::2:
sürekli hapşırıyorum
ama süpriz hamişimizide burda bekliyorum...:52::52::52:

bursa arkdaşımm çokkkk sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin tamamına erdirsin inşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46:

pıtırcık erva arkadaşın lemyelidlerini çektim Allah yardımcıları olsun

Kader cnm zamanı varmış demkki ümidini kaybetme bunlar dahada güçlendirsin inşallah seni

arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
bu arada yeni hamiş arkadaşlarımız varmış ilk actıgımda yazıyı görünce coook sevindim rabbim devamını getirsin tedavideki arkadaşlarımın yüzünü güldürsün bizden böyle arkadaşlar

Canım eşin için çok geçmiş olsun.
Sizde de maturasyon arresti çıkmış demekki.
Bizimde öyleydi.
İlaçlarla sperm çıkışı sağlanır inşallah
Umudunu kaybetme umut her zaman vardır.
Ama size tavsiyem yine en iyisini Celalettin Hoca bilir.

.
kadercim duyunca üzüldüm ama senin metanetli olmana çok sevindim.
Emre Bey ilaç verdi demişsin normalde ilaç vermez Emre bey demekki sizde bir umut görmüş canım
inşallah kullandığınız ilaçlar faydasını yakın zamanda gösterecektir. dualarım seninle Rabbim en yakın zamanda sanada hamiş olmayı nasip etsin

hepinize hayırlı bir hafta diliyorum
bu haftada hepimiz güzel haberler alıp verelim inşlh...
2 .hamişten hala ses seda yok galiba...
bende hasta oldum:2::2::2::2::2:
sürekli hapşırıyorum
ama süpriz hamişimizide burda bekliyorum...:52::52::52:

geçmiş olsun hasta olmuşsun Rabbim şifa versin
bende meraklandım iyice 2.hamiş kim diye çiçek olabilir diye tahmin ediyorum. 2.hamiş gelse de öğrensek merakımız gitse yaaa:34:

Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm

126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...

Bursa arkadaşım doğal yoldan gelen mucizeniz için seni ve eşini çok tebrik ederim :) Biyonik seni de Allah tamamına erdirsin. Hayırlı ve güzel günler görelim hep beraber inşallah :)

Allah yardımcınız olsun. Ümidini kaybetmemen ne güzel. Öyle şeyler yaşıyor ki insan şu hayatta, rabbim sabrını veriyor. Umarım sabrınızın/sabrımızın sonu selamet olur... Güzel haberlerini duymak ümidiyle...

Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm

126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...

cnm tebrik ederim gözün aydın
çiçek zannetmiştik
ama tülay sen olduğunu tahmin etmişti haydi halaya:64::64::64::64::64:

Canım tebrik ederim.:46:
Seni de anne adayları tarafına alalım :52:
Rabbim sağ salim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah :16:
Değerin gayet çok güzel.
Ağla için açılır ama sevinçten ağla :43:
Artık kötü günler geride kaldı :3:

Haydiinnn halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleyen: Moderatör:

Tebrik ederimm arkadaşımmmmmm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hayırlı olsunnnn Rabbim tamamına erdirsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
9. gün değerin çok iyi .:46::46:
Merak ediyoduk hamiş kim acaba diyeeeeeee :49::49::49::49::49:
cnm insan acayip oluyo,ben bi ağlıyodum bi gülüyodum deli olmuştummmmmm:52::52:
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah:26::26::26:

CANIMM HOŞGELDİİNN ÇOK ÜZÜLDÜMMM:5::5::5:
RABBİM SABRINI VERİYOR AMA İÇİMİZ KAN AĞLIYOR :50::50:
bundada vardır bir hayır İNŞALLAHH spermler olgunlaşır
siz hiç tedavi olmadınızmı? direk tesemi oldunuz bizde ilk öğrendiğimizde hemen tese olmuştuk şimdi aklım olsa asla eşimi ameliyat ettirmezdim ama o hatayı yaptık bir kere
İNŞALLAH birgün bizde hamileyim diye yazarız buraya ALLHIM katından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAHHH

canim sikma canini allah büyük vakti zamani var herseyin hic ummadigin bi anda allah karsina cikarir ben biseyi merak ettim siz tedavi olmadanmi amaliyat oldunuz?????

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun eşine....
dediğin gibi henüz vakti zamanı değilmiş
ama patoloji raporu umut verici
hocanın dediğni yapın bakalım cnm
şifanın nerden nasıl kimin vesilesi ile geleceği belli olmaz
emekleriniz yer bulur ve ümşit ettiğiniz o güzel günler çabucak gelsin inşlh....:25::25::25:

Canım eşin için çok geçmiş olsun.
Sizde de maturasyon arresti çıkmış demekki.
Bizimde öyleydi.
İlaçlarla sperm çıkışı sağlanır inşallah
Umudunu kaybetme umut her zaman vardır.
Ama size tavsiyem yine en iyisini Celalettin Hoca bilir.

.
kadercim duyunca üzüldüm ama senin metanetli olmana çok sevindim.
Emre Bey ilaç verdi demişsin normalde ilaç vermez Emre bey demekki sizde bir umut görmüş canım
inşallah kullandığınız ilaçlar faydasını yakın zamanda gösterecektir. dualarım seninle Rabbim en yakın zamanda sanada hamiş olmayı nasip etsin

Allah yardımcınız olsun. Ümidini kaybetmemen ne güzel. Öyle şeyler yaşıyor ki insan şu hayatta, rabbim sabrını veriyor. Umarım sabrınızın/sabrımızın sonu selamet olur... Güzel haberlerini duymak ümidiyle...

kızlar hepinizden Allah razı olsun bilgisayarımda problem var o yüzden teker teker cvp veremedim format atmam lazım .inanını bana o kadar iyi geliyorki yazdıklarınız sglun evet rabbim sabrını veriyor sükürler olsun rabbime.biz hiç tedavi olmadık ancak kendi yaptıgımız seyler eşimi razı edemedim tedaviye .yoksa ilk duragım celaleddin hocaya gitmekti ama nasip olmayınca gidilmiyor bir senedir boş yere bekledik olsun bundada vardır hayır emre bey fsh la oynayacakmış biraz yükseltirsek cıkış olabilir dedi esimin fsh degeri 5 lh 4 larde birseydi bende cook sasırdım eşime seni bırakmıyacaz dedi galiba 9 ay hormon yükleyeccek .eşim simdilik emre beye devam etmek istiyor ben ise celadden hocaya rabbim bizi en hayırlı kişiye yönlendirir insallah. rabbim hepimizi korusun hakkımızda hayırlı ise muradımıza nail etsin

Allah tamamına erdirsin. Sağl sağlım kucağınıza da almayı nasip etsin.:32::32::32:[:32::32::64::64: :64::64:
Sizin sıkıntı neyid tam olarak ?:26::26::26:

Son düzenleme:
canım tebrik ederim.:46:
Seni de anne adayları tarafına alalım :52:
Rabbim sağ salim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah :16:
Değerin gayet çok güzel.
Ağla için açılır ama sevinçten ağla :43:
Artık kötü günler geride kaldı :3:

Haydiinnn halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tesekkur ederim canım . Amin inşallah rabbim herkese saglıkla kucagına almayı nasıp etsin ...inşallah rabbim kucagımıza da almayı nasıp eder sag salım

Canım benim seni merak ediyodum dün akşam yazını gördüm ama yazamadım.:19:
sperm çıkmamış ama en azından patoloji sonucunuz güzel çıkmışş.
evt emre bey genelde ilaçla tedavi etmiyor demekki sizde bi gelişme olacağını düşündü.
inşallahda öyle olur.faydasını görürsünüz cnmm
daha zamanı gelmemiş demekki.sabırla duayla yola devammmmm ..:26::26::26::26:

Back
X