Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım gözünaydınnnnn,tebrik ederim,Allah kucağına aldığın günleride göstersin, bizlerde bu günleri görürüz inşallah

Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm

126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...
cnm tebrik ederim ne güzel haberler okuyoruz son günlerde hep böyle devam eder inşlhhhhhh :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
hormon sonuçlarımız çıkmıştı, kromozon analizinin sonucunu bekliyorduk az önce hocayla görüştük.
onun sonucuda çıkmış.hiçbir sıkıntı yok.hormonlar normal, genetik bir sıkıntı da yok :)))))
hoca yüzyüze görüşelim dedi.yarın saat 12:00 de randevumuz bakalım ne diyecek.
yarın nasıl olcak yaaaa?????
inşlh sorunsuz çıkar testlerin hep birlikte seninle halayını çekerizzzzzzzz:34:
Merhabalar,
Biz öğreneli neredeyse 5 ay oluyor. Eşim de inmemiş testis kaynaklı azospermi var. Bu sürede Ege üniversitesinde tüm testlerimiz yapıldı. Genetik testlerimiz temiz çıktı. Bölüm başkanı testesteronu yükseltmek için 3 ay süren bir ilaç tedavisi yapalım sonra da ameliyat dedi. Ancak biz yetinmedik. Bu hafta istanbula geleceğiz ( izmirde yaşıyoruz) Hem Emre Bakırcıoğlu hem de Celalettin Peru ile görüşmek istedik. Emre Bey'den 3 hafta önce randevu almıştık ancak yurtdışı seyahati çıktı ve randevumuz iptal edildi. Her işte bir hayır vardır dedik. Şimdi cuma günü Celalettin Peru'ya gitmeyi planlıyoruz. Eşim hayırlısıyla tedavi olur ve inşallah ben de hamile haberi verebilirim. Dualarınızı bizden de eksik etmeyin.
Sevgiler.
dualarımız seninle inşlh güzel olumlu haberler getirirsin bize..:34:

cnm ya kusura bakma hakkını helal et ben sana 3 yasin aldım demiştim okundu yazmayı unuttum ne olur kusura bakma inşlh okunanlar hürmetine dileğin niyetin gerçekleşir tatlım..:49::16:

herkese iyi akşamlar bugün celalettin hocaya gittik renkli doblor istedi ve varikosel çıktı iğneye başladık hadi hayırlısı:18: iğneyi de ben vuruyorum :52:

herkese iyi akşamlar bugün celalettin hocaya gittik renkli doblor istedi ve varikosel çıktı iğneye başladık hadi hayırlısı:18: iğneyi de ben vuruyorum :52:
iyi akşamlar cnm varikosel çıktı da dr. ne dedi ameliyat mı yoksa bitkisellerle tedavi mi yapılacak
bende kalçadan eşime iğneyi yapıyorum ne yapalım adam hergün has. gitmekten kurtuldu:9:inşlh iğneler tedavi süreci faydalı olup spermde bol bol artışlar olur...:34:

iyi akşamlar cnm varikosel çıktı da dr. ne dedi ameliyat mı yoksa bitkisellerle tedavi mi yapılacak
bende kalçadan eşime iğneyi yapıyorum ne yapalım adam hergün has. gitmekten kurtuldu:9:inşlh iğneler tedavi süreci faydalı olup spermde bol bol artışlar olur...:34:
ameliyat yok bitkisel tedavi dedi :30: valla ya eşim elime düştü çok konuşma bak iğne yaparım diye şakalaşmaya bile başladık:9::9:

canlarım Allah tamamına erdirsin Rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inş.çok sevindim insan böyle haberler alınca dahada umutlanıyor her geçen gün hamişlerimiz artsın inşşşşşşşşş.....
darısı hepimize olsunnnnn .amiiin:46::46::64::64::64::62::62::62::62::62::54::54::54:

ameliyat yok bitkisel tedavi dedi :30: valla ya eşim elime düştü çok konuşma bak iğne yaparım diye şakalaşmaya bile başladık:9::9:
iyi ameliyatsız çözüm daha iyi oluyo oo eşler zaten elleri mahkum bize iğneler elimizde batırmak serbest:9::9:
iyi olsunlar da onlar iğneye razı bizlerde vurmaya...:26:tedavi süreciniz hep böyle neşeli pozitif geçsin inşlhh:34:

arkadaşlar ben geldim malesef güzel haberlerle dönemedim .eşim ameliyat oldu sperm cıkmadı.bundada vardır hayır diyorum .carsamba günü sabah ameliyat oldu. hiç aglamadım sükür rabbim sabrını verdi.bana gelirse 11 yumurtam oluşmuştu hepsi iyi kaliteymiş olmayınca olmuyormuş arkadaşlar.demek ki vakti saati gelmemiş.ameliyattan sonra emre bey geldi yanıma üzgün bir biçimde iki testiside acmışlar ama bişey bulamadık dedi patoloji sonucunda görüselim dedi . sükürki mevlam umudumuzu tam elimizden almadı .patoji sonucunda sperm duraklaması cıktı .doktorun tabiriyle üretim varmş belli yere kadar geliyormuş duruyormuş.cook sasırdım emre bey klomen verdi esime hormonlarını yükseltelim belki cıkış olabilir dedi. emre beyin pek ilac tavsiye etmedigini biliyorum bizin gibi durumu olanlarda genel de hig. hastalarına verdigini biliyordum sizce bizde bir ışık görmüştür degilmi arkadalar ilac verdigine göre.aynı soruyu kendinede yönelttim patoloji kötü gelseydi hiç bir sey tavsiye etmiyecektim dedi ama sizde belki düzelme olabilir dedi
bu arada yeni hamiş arkadaşlarımız varmış ilk actıgımda yazıyı görünce coook sevindim rabbim devamını getirsin tedavideki arkadaşlarımın yüzünü güldürsün bizden böyle arkadaşlar
cnm inan ki çok üzüldüm ama bi yandan da üretim varmış yazısını okuyunca da sevindim cnm elbette dr. bi ışık görmiş ki size tedavi süreci sunmuş olmayacak bişey değil ama keşke celalettin hocaya gitseniz de belki ordaki tedavi süreciniz daha erken sonuç verirdi ama eşinin kararı önemli tabii bundan sonrası iyi haberler gelsin senden cnm...:26:

rabbim mutlulugunuzu artirsin.sizin mutlu haberleriniz bizimde mutluluguz umuduz umudimiz oluyorr.bu halaylar hic bitmesiiii

esine ve sana hayirli saglikli evladiniz olsunn.:nazar::emir_bebek:

Rica ederim,canım birde öğleden önce verilen tahliller,öğleden sonra çıkıyor,sonuçları gösteremeyebilirsniz

Hangi tahlilleri ıstiyor acaba? Eşim bugün tekrar hormon tahlili verdi. Belki Celalettin bey yakın tarihli test olduğu ıcın tekrar ıstemez. Umarım öyledır yoksa tekrar ne zaman gıdebılırız bilmiyorum:(

herkese merhabalar,
yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ve son 3 aydır eşimin azospermi olduğunu öğrendik,o an tam olarak ne olduğunu bilmiyorduk,internette araştırınca şok oldum gerçeğin tam olarak öğrendiğimizde.Biz yurdışında yaşıyoruz ve 16 Aralıkta doktorumuz tese amaliyatı yapacak eşim önce burada ameliyat olmak istiyor.türkiye bizim için ilk aşamada biraz pahalı.Öyle çok korkuyorum ki beni ancak siz anlayabilirsiniz çünkü yazdıklarınızı hep okuyorum sanki beni anlatıyosunuz.burda hep Kaan beyin adını duydum ve Fsh hormonumuzun yüksek olmadığını söyledi 9 civarıydı sanırım.Tek dileğim Allahtan teseden sperm bulunması.Gözümün yaşı bir an bile durmuyor.Yüce allahımdan dileğim isteyen herkese versin.İçim yanıyor.

herkese merhabalar,
yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ve son 3 aydır eşimin azospermi olduğunu öğrendik,o an tam olarak ne olduğunu bilmiyorduk,internette araştırınca şok oldum gerçeğin tam olarak öğrendiğimizde.Biz yurdışında yaşıyoruz ve 16 Aralıkta doktorumuz tese amaliyatı yapacak eşim önce burada ameliyat olmak istiyor.türkiye bizim için ilk aşamada biraz pahalı.Öyle çok korkuyorum ki beni ancak siz anlayabilirsiniz çünkü yazdıklarınızı hep okuyorum sanki beni anlatıyosunuz.burda hep Kaan beyin adını duydum ve Fsh hormonumuzun yüksek olmadığını söyledi 9 civarıydı sanırım.Tek dileğim Allahtan teseden sperm bulunması.Gözümün yaşı bir an bile durmuyor.Yüce allahımdan dileğim isteyen herkese versin.İçim yanıyor.

Iyi aksamlar aramiza yeni biri daha gelince uzuluyoruz ama bian once kurtulursunuz diye dua ediyoruz
Haklisin turkiyeys gelip ugrasmak ameliyat sizi icin zor gelebilir inslh ameliyatta esinde sperm bulunur..
Cnm kaan hoca dan bahsedilurdi ama artik celalettin hocadan bahsediliyor celalettin hocada tedavi olanlar diye tablomyz var orayi okursa neler yazdigini anlarsin ins sperm cikti diye yazarsi bize..:26:

Merhabalar,
Biz öğreneli neredeyse 5 ay oluyor. Eşim de inmemiş testis kaynaklı azospermi var. Bu sürede Ege üniversitesinde tüm testlerimiz yapıldı. Genetik testlerimiz temiz çıktı. Bölüm başkanı testesteronu yükseltmek için 3 ay süren bir ilaç tedavisi yapalım sonra da ameliyat dedi. Ancak biz yetinmedik. Bu hafta istanbula geleceğiz ( izmirde yaşıyoruz) Hem Emre Bakırcıoğlu hem de Celalettin Peru ile görüşmek istedik. Emre Bey'den 3 hafta önce randevu almıştık ancak yurtdışı seyahati çıktı ve randevumuz iptal edildi. Her işte bir hayır vardır dedik. Şimdi cuma günü Celalettin Peru'ya gitmeyi planlıyoruz. Eşim hayırlısıyla tedavi olur ve inşallah ben de hamile haberi verebilirim. Dualarınızı bizden de eksik etmeyin.
Sevgiler.

Canım merhaba,

Biz de de inmemiş testis kaynaklı azo var.Eşim de Emre bey ve Kaan hoca ya gitti.İki hoca da hormon ve ilaç tedavisinden sonra tese yi öneriyor.Eşim ameliyat olmak istemediği ve sıfır çıkma riskini göze almak istemediğimiz için Celalettin hoca da yaklaşık 2,5 ay önce tedaviye başladık. Size de hayırlı olsun tedaviniz, en kısa zaman hayırlı sonuçlar alırsınız inşaalah.Celalettin hoca dan randevuyu ise gece 11.00 dan sonra internetten almanızı tavsiye ederim.

slm kızlar ,bugün kontrolümüz vardı eve yeni geldim hemen yazayım dedim,sonuçlar iyi mi kötü mü anlamadım..

eşimin fsh ı0,64 idi şimdi 14,29 olmuş yani yükselmiş buna üzüldüm açıkçası,

diğer yandan immatür germ hücresi 3 ay önce 330000 idi lökosit oranı %56 ile 420000 idi şimdi ise

immatür germ hücresi 885000 olmus lökosit oranı ise%41 ile 615 bin .

hoca %200 artmış dedi .ayrıca preglny 2500 vuruluyoduk dozunu artırıp 5000 e çıkardı menegon aynen haftada 3 gün 75 lik devam edecek,ayrıca ersel beyin kürlerini bırakmayın her ayın başında antibiyotik kullanın dedi.

bizden haberler böle kızlar dua eden herkesten Allah razı olsun.Rabbim bize yardım etsin ..birsürü de bebek gördüüm bugün azıcık da ona hüzünlendim ..hayırlısı...

herkese merhabalar,

Canım merhaba,

Allah acil şifalar versin eşinize.Biz de de inmemiş testis kaynaklı azo var canım,Eşim hem kaan hoca ya hem de emre hoca ya gitti.İki hocamız da önce hormon tedavisi yapıp akabinde mikro tese ye yönlendiriyor. Benim eşim ise kararını dahiliye uzmanı olmasına rağmen Celaleddin hoca dan yana verdi.Celalettin hoca sadece tedavi etme yolunu seçiyor.Tedavi süresi de hastanın durumuna göre 4 ay ile 2 sene arası sürebiliyor.Mikro tese de sperm bulunmama ihtimali de bulunuyor.Burada bulunan çoğu arkadaşımız mikro teseyi tavsiye etmiyor.Tabi karar sizin.

Biz 7 yıllık evliyiz, siz daha çooook yenisiniz ağlamayın, tedavi için daha çok vaktiniz var. Erkenden tedaviye başlamışsınız yani.Bir de buradaki arkadaşlarımızın hepsi senin de derdine ortak olup, senin acılarını da azaltabiliriz inşaallah.Çünkü hepimizin acısı aynı canım.

Bu arada azo sebebiniz nedir?Burada konu ile ilgili istediğini sorabilirsin canım, herkes sana yardımcı olur.

Back
X