- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnhibin testi 10 günde çıkıyor canım. Özelde yaptırmanıza gerek yok. Hastanede hepsine bakalıyor. Hoca sonra telefonda yada mesajla söylüyor nasıl olduğunu.
kaçgün oldu girmiyeli topiğe yeni hamişlerimiz olmuş. Maşallah maşallah ya allah artırsın inşallah.biyonik ve bursacım allah evlatlarınızı kucağınıza alacağınız günleri de göstersin inşallah.veeeeeee biz perşembe günü allahın izniyle sezaryene giriyoruz.hayırlısıyla uyanık olacağım için size bol bol dua edicem.sizde dualarınızda bizi unutmayın e mi.aslında daha bekliycektik ama kızların durmaya niyetleri yok.sancılar başladı 3 günde bir hastane yolundayız.drlar daha fazla riske gerek yok diyolar.allaha emanet olun canlarımmmm.ameliyatttan sonra hayırlısıyla eve gelince haber veririm.
Cok sagol canim bencede biz once bi celalettin hocaya gidelimde ztn oda soyler ne yapmamiz gerektigini. Bide birseyi merak ediyorum, diyelimki biz gittik celalettin hocaya ve sperm testi istedi,sonuctada kaliteli sperm cikti, o dondurma isi nasil oluyo orda donduruyolarmi yoksa bu islem icin testi tup bebek merkezndemi vermek gerekio. Cok sordum galiba ama mera ettimcnm bence siz celalletin hocaya gidin yani bi çıkıp sonradan çıkmamasını öğrenin morfolojisine ,kalitesine bakılıp iyi ise dondurursunuz aşılama ne kadar sperm varken yapılır bilmem ama olursa aşılama da denersiniz.. benim fikrim bu
Gunaydinn canimmm aminnn herkes guzel haberler alsin insallahherkese günaydınlar olsunn
her yeni gün yeni haberlerle gelsin
tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlarımın sonucundahaberini versin bizlere inşlhhh
bizim gibi de tedavide olanlara rabbim bol bol kaliteli sperm versin..![]()
canım üzülme inanki ben iyiyim sükürler olsunki rabbim sabrını veriyor evet canım üretim var dedi emre bey zaten ameliyata girmeden bizi hazırlamıştı bu sonuca.tahmin ettigi gibide oldu.canım ben eşime bastıramıyorum celattin hoca konusunda zaten 20 gün kullanacakmış klomen verdi günde yarım tablet içiyor bende bu arada kafası dinlensin diye yormuyorum onu insallah canım iyi haberler vermeyi rabbim nasip edercnm inan ki çok üzüldüm ama bi yandan da üretim varmış yazısını okuyunca da sevindim cnm elbette dr. bi ışık görmiş ki size tedavi süreci sunmuş olmayacak bişey değil ama keşke celalettin hocaya gitseniz de belki ordaki tedavi süreciniz daha erken sonuç verirdi ama eşinin kararı önemli tabii bundan sonrası iyi haberler gelsin senden cnm...:26:
insallah canım dualarla sizin güzel kalblerinizle bu süreci atlatacagız allahın izniyle .birazdan patoloji sonucunu yazacam canım sizin tecrübeleriniz daha iyi yardımcı olursanız sevinirim . .insallah canım önce arkadaşlarımı sonrada bizi kurtarır rabbim iyiki varsınızcanımmmmm yaa. ne denir bilmiyorum.üzülmemek elde değil.
dediğin gibi vakti değilmiş.
ama olgunlukla karşılaman çok güzel tatlım. Rabbim bu olgunluğunu inancını görecek elbet.
emre hoca kolay kolay tedavi önermez canım .
tedavi önerdiğine göre umut verici patoloji sonucunuz...
inş tedavilerle olgunlaşır spermler.
dua ile sabırla inş bu illetten sizde kurtulanlardan olursunuz...
evet canım emre beyle yola devam edecez simdilik öyle gözüküyor .insallah sen hayırlı sonuçlarla dönersin.sizde emre beye tedavi olmuştunuz deyilmi bende sastım tedavi vermesine rabbim hepimizin yardımcısı olsuncanım benim bak ne güzel eşine ilaç tedavisi verilmiş inşallah kullandıkları eşine şifa olur.
hepimiz bu yolda emek veriyoruz Rabbim en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin.
emre bey de devam edecekmişsiniz sonuçta emre bey de bu konuda uzman bir doktor kolay kolay ilaç vermez
vermişse de şansınızı deneyin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.![]()
sgl ecrinim .isizde mi emre beyle görüşme yaptınız canım içimi ferahlattın cok sgl. bende acaba bir aklım söyle diyor üzülmiyelim diyemi böyle davrandı diye düşündüm insallah canım rabbim hepimizin dermanını verir o ol dedikten sonra gerisi boşcnm geçmiş olsun emre bey ilaç tedavisi yapalım dediyse mutlaka umutludue sizden çünkü hiç sıcak bakmıyordu ilaç tedavisine , inşallah 9 ay sonra çoook güzel sonuçlar alınrsınız..
umudunu kesme canım tıp okadar ilerliyorki Allahın izniyle atlatacagız .canım ya 2 kere nasıl dayandın.patoloji istemediniz mi canım onda kesin bildiriyorlar rabbim .canım öyle düşünme inan bunlar bir imtihan doktor falan bahaneCanim inan çok üzüldüm benimde basimdan 2 kere geçti ayni şeyler ama bak ne güzel umut var sizi patolajiye falan göndermişler bize hic bir şey yapmadilar kestiler yok hadi gidin oldu bizimkiler sizin doktor tercihiniz iyi bizimkiler cahillikti ama ben Allahtan umudunu hic kesmedim inanıyorum inşallah bir gün güzel sonuçlar alicaz Rabbim hepimizin yüzünü guldursun Safi ismiyle hepimize sifa versin...amin
evet canım daha zamanı gelmedi dün tabloda eşime sizi gösterdim bak mücadelerine neler yapmışlar diye rabbim sükür onları kurtardı biraz sabırla insallah bizide kurtaracak dedim insallah canım faydasını görürüz. içimizde emre beyi en iyi tanıyanlardan biri sensin canım bizi oyalamıyordur deyilmi .ahh ah neyse boş ver canım sen bize canını sıkma .sen nasılsın rabbim seni ve bebegini korusun sag salim dogum yapmanı nasip etsin az kalmışCanım benim seni merak ediyodum dün akşam yazını gördüm ama yazamadım.
sperm çıkmamış ama en azından patoloji sonucunuz güzel çıkmışş.
evt emre bey genelde ilaçla tedavi etmiyor demekki sizde bi gelişme olacağını düşündü.
inşallahda öyle olur.faydasını görürsünüz cnmm
daha zamanı gelmemiş demekki.sabırla duayla yola devammmmm ..:26::26::26::26:
nefes alamıyorum çok kötüyüm
eşim dün tahlil verdi
sonuçlara göre
fsh:0,29
lh:0,28
total testesron:3,21
e2:66,6
beta-hcg:42,6 biliyorsunuz bu hormonun yüksek çıkması erkek için testis kanseri anlamına geliyor
celalettin hocayı eşim aramış normal sorun yok hatta iğneleri iki katına çıkart demiş ama sizce normal mi
celallettin hocada tedavi olanların eşlerindede beta-hcg hormonu yüksek olan varmı
testis kanseri teşhisi nasıl konur
eşimin inmemiş testis ve bir testis karın boşluğunda Allahım kafayı yicem bir ceap verin
sizlerinde eşlerinde böylemi çıktı
merhaba canım öncelikle Allah yardımcın olsun bizde 1 yıldır evliyiz ve 7 aydır korunmuyorduk eşimin azosperm olduğunu öğrendik kaç doktor gezdiysek direk mikro tese dediler sonra burada ki arkadaşların tavsiyeleriyle celalettin hocaya gittik ve eşime tekrar spermiogram testi yapıldı ve sperm bulundu ve başka hastanede yapılan ultrasonda varikosel yok dediler celalettin hoca da varikosel olduğunu öğrendik şimdi tedavideyiz bakalım ne olacak ameliyat çözüm değil Allah yardımcımız olsunherkese merhabalar,
yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz ve son 3 aydır eşimin azospermi olduğunu öğrendik,o an tam olarak ne olduğunu bilmiyorduk,internette araştırınca şok oldum gerçeğin tam olarak öğrendiğimizde.Biz yurdışında yaşıyoruz ve 16 Aralıkta doktorumuz tese amaliyatı yapacak eşim önce burada ameliyat olmak istiyor.türkiye bizim için ilk aşamada biraz pahalı.Öyle çok korkuyorum ki beni ancak siz anlayabilirsiniz çünkü yazdıklarınızı hep okuyorum sanki beni anlatıyosunuz.burda hep Kaan beyin adını duydum ve Fsh hormonumuzun yüksek olmadığını söyledi 9 civarıydı sanırım.Tek dileğim Allahtan teseden sperm bulunması.Gözümün yaşı bir an bile durmuyor.Yüce allahımdan dileğim isteyen herkese versin.İçim yanıyor.
cnm sakin ol önce hoca öyle birşeyden şüphelense mutlaka sizi uyarırdı , bile bile iğnelere devam edin derminefes alamıyorum çok kötüyüm
eşim dün tahlil verdi
sonuçlara göre
beta-hcg:42,6 biliyorsunuz bu hormonun yüksek çıkması erkek için testis kanseri anlamına geliyor
celalettin hocayı eşim aramış normal sorun yok hatta iğneleri iki katına çıkart demiş ama sizce normal mi
celallettin hocada tedavi olanların eşlerindede beta-hcg hormonu yüksek olan varmı
eşimin inmemiş testis ve bir testis karın boşluğunda Allahım kafayı yicem bir ceap verin
canım üzme kendini aklına kötü bir sey getirme ben celattin hocada tedavi görmüyorum ama biiliyorsun kendisi iç hastalıklar doktoru öyle bir sey olsa konlar oyar zaten cogunlugu iç hastalıkların kanser üzerine tezler yapıyorlar sanmıyorum öyle bir sey oldugunu rabbim korusun rabbim yardımcınız olsun iyi düşün iyi olsunnefes alamıyorum çok kötüyüm
eşim dün tahlil verdi
sonuçlara göre
Canımmm öncelikle sakin ol, korkma, bu iğneleri kullanırken beta hcg nin biryere kadar yüksek çıkması normal kabul ediliyor,celalettin hocada sorun yok demiş,hiç bir doktor bile bile sorun yok dermi?Hormon sonuçlarıda çok güzel çıkmış yakında hücreler çıkışa başlar,Buarada sizin tek testis yerinde,tek testis karın boşluğundamı?
Çok teşekkür ederim canım, kafamı karıştırmadın, aksine yol göstermen çok iyi oldu benim için.
Dün yaptırdığı test FSH, LH, testesteron, prolaktin, estradiol içeriyor. Inhibin -b hiç yaptırmadık daha önce. Onun sonucunu o gün yaptırsak ve sonradan göndersek belki ona göre bir yorumda bulunabilir. Ya da bugün eşime söyleyeyim onu da özelde yaptırsın. Yarın yola çıkıyoruz çünkü, başka zamanımız yok.
canım üzme kendini aklına kötü bir sey getirme ben celattin hocada tedavi görmüyorum ama biiliyorsun kendisi iç hastalıklar doktoru öyle bir sey olsa konlar oyar zaten cogunlugu iç hastalıkların kanser üzerine tezler yapıyorlar sanmıyorum öyle bir sey oldugunu rabbim korusun rabbim yardımcınız olsun iyi düşün iyi olsun
merhaba canım öncelikle Allah yardımcın olsun bizde 1 yıldır evliyiz ve 7 aydır korunmuyorduk eşimin azosperm olduğunu öğrendik kaç doktor gezdiysek direk mikro tese dediler sonra burada ki arkadaşların tavsiyeleriyle celalettin hocaya gittik ve eşime tekrar spermiogram testi yapıldı ve sperm bulundu ve başka hastanede yapılan ultrasonda varikosel yok dediler celalettin hoca da varikosel olduğunu öğrendik şimdi tedavideyiz bakalım ne olacak ameliyat çözüm değil Allah yardımcımız olsun
bilmiyorum aklım durdu
eşime korkulacak bişey yok demiş
çarşamba günü yeniden tahlil vericek beta-hcg nin artması lazım artmazsa kötü demiş