Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biz ersel beyden yeni ilaçları istedik perşembe günü elimize geçecek şu sıvı olan ilaçlar aramızda bu ilaçları alanlar oldu rica etsem bana fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz hepinizi kocaman öptüm bu arada 13 gün sonra dr gitcez hayırlısı bakalım

selam cnm biz kullandık sıvı ilaçları ve yanında 7 kutu ferex diye biilaç daha geldi 380 TL ödedik hepsine bu arada bizde eşim izin alabilirse yaklaşık 12-13 gün sonra istanbula gitcez belki orada karşılaşırız.

BALIM1905 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NURUSİMA81------ ESMA ------- GÜLERİM -------MAVİMENEKŞE -------SONSUZ__ DAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

21 kasım Perşembe ‘den ------------------- 23 kasım cumartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Balım1905 ………………………………………=2162 ………=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 ……..=okudu
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182 ......=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ......=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sewwgi ………………………………………….=2182 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 ……..=okudu
okudum canım LLAH kabul etsin :16:

ERVAE İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
Pazartesi arkadaşımızın eşinin kontrolü var.hayırlı haberler verir bize…..

23 kasım cumartesi den 25 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2162 ……….=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182………=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
okudum canım ALLAH kabul etsin :)

Oya8282 yazını okudum ve içime bir umut doldu. Biz 2 yıllık evliyiz fazla korunmadık ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik hormonlar normal genetikler normal ama tese sonucu hiç sperm bulunmadı ve yıkıldım her ay hamile olmayı mucize olarak bekliyorum ama hep hüsran çok üzülyorum çünkü evlenmeden 6 ay önce 19 yasındaki erkek kardeşimi 2 yıl kanserle savaşı sonunda kaybettik tek kaldım annem babam yıkıldı bide biZim durumumuz daha da yıktı tek torun sevgisi tadabilecekleri ben varım sağlıklı bi bebek sahibi olmayı cok istiyorum annem babam hayatta iken yol arıyorum napabiliriz diye celalettin hoca bize ışık olabilir mi kndisiyle direk görüşüp derdimi anlatabilirmiyim sence duruma göre yanına gitmek istiyorum eşim tedaviye karşı değil ama sonuc iyi olmasını istiyoruz bana cevap yaz nolursun ben 25 eşim 27 yaşındayız bi cep numarası hocayla görüşmek için varmı

Cok sagol canim bencede biz once bi celalettin hocaya gidelimde ztn oda soyler ne yapmamiz gerektigini. Bide birseyi merak ediyorum, diyelimki biz gittik celalettin hocaya ve sperm testi istedi,sonuctada kaliteli sperm cikti, o dondurma isi nasil oluyo orda donduruyolarmi yoksa bu islem icin testi tup bebek merkezndemi vermek gerekio. Cok sordum galiba ama mera ettim

Gunaydinn canimmm aminnn herkes guzel haberler alsin insallah
cnm celaletti hocanın dediği yerde sperm testti yapılıyor ama dondurma işlemi yok olsun orda gene çıkınca sizde bi tüp bebek merkezine gidersiniz orda dondurulma işlemi yapılır inşlh artarak çoğalır....:16:
nefes alamıyorum çok kötüyüm
eşim dün tahlil verdi
sonuçlara göre
fsh:0,29
lh:0,28
total testesron:3,21
e2:66,6

beta-hcg:42,6 biliyorsunuz bu hormonun yüksek çıkması erkek için testis kanseri anlamına geliyor
celalettin hocayı eşim aramış normal sorun yok hatta iğneleri iki katına çıkart demiş ama sizce normal mi
celallettin hocada tedavi olanların eşlerindede beta-hcg hormonu yüksek olan varmı
testis kanseri teşhisi nasıl konur
eşimin inmemiş testis ve bir testis karın boşluğunda Allahım kafayı yicem bir ceap verin
sizlerinde eşlerinde böylemi çıktı
zamancım cnm ben bu konuda bilgi veremicem bilmediğim için ama arkadaşlar seni aydınlatmış hoca da korkulacak bişey yok demiş inşlh diğer yaptığınız testtede bişey çıkmaz evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun seneye meleğinle girin yeni yılınıza:16::16::16:
merhaba tatlım nasılsın
nerelerdesin 2. Süpriz hamiş ilk önce sen sanmıştım girmedinde topiğe
ee artık bundan sonraki süpriz hamişimizde tez zamanda sen olursun inşlh..:25::25::25::16::16:

:
ah cnm nerdeee topiğe giremedim çünki ailemin yanına gittim 3 gün ordaydım çokta ii geldi zaten testti erteledik diye canım sıkkındı moral oldu bana ah cnm ya keşke ben olsaydım ama malesef:50::50: adetim bu ay 2 gün geçti nasıl heveslendim ama kırmızılar hevesimi kursağımda bıraktı ne yapalım zamanı gelmemiş...:26:
Bizde ağır erkek inferlitesi var. 4 başarısız tüp denememiz, bir de 18 haftalık kaybımız var. Yeni bir dr.la devam ediyoruz. Dr. şiddetli oat diye genetik bir tahlil istedi. Benim sormak istediğim "şiddetli oat" tahlili kandanmı yapılıyor, yoksa semen örneğindenmi? Bu konuda bilgisi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yarın hem spermiogram hem de bu tahlili yaptırmak istiyoruz da. Aynı günde yapa bilirmiyiz?​

cnm bu dediğinin ne olduğunu bilmiyorum ama eğer genetik bi şeyse tıbbi genetik bölümüne gidip anlat onlar yardımcı olurlar sana
inşlh zor ve kötü bir sonuç almazsınız...:34:
Ayy..dolduramadım bir türlü şu 50 mesaj sayısını:47::47::47::47::47::47::47::47:

Sinir oldum:62::62::62:

dolar cnm dolar taşar bile merak etme sen:9::9:

Son düzenleme:
Oya8282 yazını okudum ve içime bir umut doldu. Biz 2 yıllık evliyiz fazla korunmadık ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik hormonlar normal genetikler normal ama tese sonucu hiç sperm bulunmadı ve yıkıldım her ay hamile olmayı mucize olarak bekliyorum ama hep hüsran çok üzülyorum çünkü evlenmeden 6 ay önce 19 yasındaki erkek kardeşimi 2 yıl kanserle savaşı sonunda kaybettik tek kaldım annem babam yıkıldı bide biZim durumumuz daha da yıktı tek torun sevgisi tadabilecekleri ben varım sağlıklı bi bebek sahibi olmayı cok istiyorum annem babam hayatta iken yol arıyorum napabiliriz diye celalettin hoca bize ışık olabilir mi kndisiyle direk görüşüp derdimi anlatabilirmiyim sence duruma göre yanına gitmek istiyorum eşim tedaviye karşı değil ama sonuc iyi olmasını istiyoruz bana cevap yaz nolursun ben 25 eşim 27 yaşındayız bi cep numarası hocayla görüşmek için varmı

Canım merhaba,

Kardeşinizi kaybetmenize çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.Hormon normal, genetik normal peki azo sebebiniz nedir canım?

Canım buradaki arkadaşlarımızın hepsi çok mücadele ediyor, tabiki eşleri de.Bazılarımızın eşleri haftanın 5 günü iğne vurunuyor , tabiki eşlerini sevdikleri için :1:

Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla, Celalettin hoca da bizler gibi çocuk sahibi olmak için uzun süre bu dertle mücadele edip , kazanan biri.Yani bizdi biri.Bizi en iyi anlayabilecek doktor.

Eşim de burada yazılanları okuduktan sonra , Celalettin hoca ya gitmeye karar verdi.Canım sizden ve burada yazdıklarımızı okuyan tüm arkadaşlarımızdan tek isteğim, lütfen fazla üzülmeden bir an önce tedaviye karar verin ve başlayın.Biz biraz da olsa geç başladık tedaviye, tabi biraz pişmanız.Ben 31 eşim 33 yaşındave 7 yıllık evliyiz.

Celalettin hoca bize ışık olabilir mi diye sormuşsun canım.Biz hocamıza güveniyor, yaradanımıza sığınıyoruz.Bir de burada yüzlerce sayfa okudum hiç birinde Celalettin hoca ile ilgili olumsuz bir yorum görmedim. Biz ona güveniyoruz.Eşim hocanın çok ama çok iyi biri olduğunu anlata anlata bitiremedi inanın.Ki eşim inanın artık doktorlardan nefret etmeye başlamıştı.

Hadi canım daha ne duruyorsun, bir an önce başlayın.Kaybedecek bir şeyiniz mi var?

Bu arada azo sebebiniz nedir? ve nerede yaşyorsunuz canım.

Celalettin hoca nın cep telefonu 0 532 605 11 31...(Bir kaç gün sonra da olsa wats up programından dönüş yapıyor) Hoca çok yoğun olduğu için saat 18.00 gibi cepten ulaşabilirsiniz ama hocaya eşiniz muayene olmadan hocanın telefonda bir şey söyleyeceğini sanmıyorum.Okuduğun yazımda istediği testleri yazdım. O testlerin sonuçlarına göre tedavi yolu izliyor.

Yaşınızda genç , inşaallah bir an önce netice de alırsınız.Ne olur bana cevap yaz demişsin, ne demek canım elimizden geleni yaparız ben ve diğer arkadaşlarımız. Sonuçta aynı illet için mücadele ediyoruz.

Buradaki tüm arkadaşlarımız birbirine destek oluyor.Bende her akşam burada yazılanları okuyor , moral buluyor ve bilgi sahibi oluyorum.

Aklına takılan her şeyi her zaman buradan sorabilirsin canım, ben veya diğer arkadaşlarımız sana yardımcı olur.

eşimin testisler geç indirilmiş
tedavi başlangıcında spermiyogram yaptırmadık hocanın yanında
burada yaptırdığında sadece yuvarlak hücre yazardı başka ayrıntı yoktu
sıvılar bitti haplara başladı eşim
test tarihimiz belli değil

canım tabloda sadece 990000 germ hücre değeri var bundan önceki test sonucu nasıldı tedavinin aşamalarını takip edebilmek için önemli de.:34:

merhaba canım tedaviye martta başlamısınız ama tabloda bir tane test sonucu var 0-3 ve 3-6 ve 6-9 ay arlıklarında başka testleriniz varsa tabloya ekleyeyim..

canım özeldem mesaj atmışın yazdım ama mesaj kutun dolu olduğu için gönderilmedi tedavi aşamamızı yazdım ;

canım biz olarak haziran ayında hocaya gittik ve o zaman sperm testi istemedi bizden en son yaklaşık bir yıl önce yaptırmıştık sonuç sıfır çıkmıştı,ilk aylarda sadece ersel beyin gönderdiği ilaçları kullandık bitince hormon testlerini yaptırıp mail attık hiçbi değişiklik olmamıştı hormon sonuçlarından ve eylül ayında prengly 5000 e başladık ersel beyden sıvı ilaçlarımız geldi aralık ayında kontrole gitcez sperm testini o zaman ister galiba hoca yaptırınca yazarım sonuçları.

merhaba canım tedaviye martta başlamısınız ama tabloda bir tane test sonucu var 0-3 ve 3-6 ve 6-9 ay arlıklarında başka testleriniz varsa tabloya ekleyeyim..

canım ilk testimizde dediğim gibi ılk devlt hastanesınde yapıldıgında hıc bı sperm hucresı bulunmadı baska bı hastanede tekrar yapıldıgında ordada hersahada 4 5 hucre bulundugu ama spermın olmadıgı yazıyordu.. snra celalettın hocamızda ılk testımızde sperm bulunamadı tekrar 4 5 yuvarlak hucremız bulundu snra ıkıay snra tekrar ıstedı ondada 1mılyon yuvarlak hucre yazdı lökasıtımız de vardı.. renklı doppler cekıldı orada sağtaraflı varıkosel bulundu ve testıste tam cıkıs bölgesınde kurumus ıltıhap bulundugu bunuda engel oldugunu söyledı canım en sonkı testımız tablodakı gıbı zaten canım

Ervae ve bengusu nun tesbihlerini okudum canim, Rabbim sifalarversin ins

ilk günaydın benden:3::3:
yeni günden herkese merhaba bugün hep güzel geçsin......:71::71:

dün kontrole gittik bizde.hormonlar normal.kromozon analizinde hiçbir sıkıntı yok.ama sperm testimizde yine hiç sperm yok ama hoca varikosele bağladı.
üretim olduğunu söylüyor.ilk aşamada tese ameliyatında bile sperm bulunabilir ama teseyi şuan önermem, varikosel ameliyatı yapmak lazım dedi.
varikosel ameliyatı yapalım 6 ay bekleyelim, bana senin yaşın genç 6 ay kayıp sayılmaz dedi.
6 ay sonunda sperm çıkacağından umutlu.
ama doğal yolla zor o kadar artmaz 6 ay sonunda çıkarsa hemen tüp bebeğe geçelim dedi.

6 ay sonrası için büyük bir umut belirdi çok seviniyorum ama eşimin ameliyat olacağı fikri üzüyor tabi beni.içim çok garip.
düşünün bana haber verin dedi doktor.bugün işlerini düzene koycak eşim büyük ihtimalle cumartesi ameliyat olcak.

dedimki ona; çok fedakar bir insansın sen?niye dedi.bu ameliyatı olacağın için dedim.kimse bilmiyor sadece ikimizin kardeşleri.
eğer doğarsa babası kendisi için ameliyat olduğunu bilse nasıl sevinirdi, dünyaya gelirse çok sanşlı senin gibi bir babası olduğu için dedim.öyle garip oldu.hiç bu açıdan bakmamıştı herhalde.

rabbim herkese en güzelini,hayırlısı yaşatsın.2014 bizim, en sabırlı anne adaylarının yılı olsun...

Back
X