Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dün kontrole gittik bizde.hormonlar normal.kromozon analizinde hiçbir sıkıntı yok.ama sperm testimizde yine hiç sperm yok ama hoca varikosele bağladı.
üretim olduğunu söylüyor.ilk aşamada tese ameliyatında bile sperm bulunabilir ama teseyi şuan önermem, varikosel ameliyatı yapmak lazım dedi.
varikosel ameliyatı yapalım 6 ay bekleyelim, bana senin yaşın genç 6 ay kayıp sayılmaz dedi.
6 ay sonunda sperm çıkacağından umutlu.
ama doğal yolla zor o kadar artmaz 6 ay sonunda çıkarsa hemen tüp bebeğe geçelim dedi.

6 ay sonrası için büyük bir umut belirdi çok seviniyorum ama eşimin ameliyat olacağı fikri üzüyor tabi beni.içim çok garip.
düşünün bana haber verin dedi doktor.bugün işlerini düzene koycak eşim büyük ihtimalle cumartesi ameliyat olcak.

dedimki ona; çok fedakar bir insansın sen?niye dedi.bu ameliyatı olacağın için dedim.kimse bilmiyor sadece ikimizin kardeşleri.
eğer doğarsa babası kendisi için ameliyat olduğunu bilse nasıl sevinirdi, dünyaya gelirse çok sanşlı senin gibi bir babası olduğu için dedim.öyle garip oldu.hiç bu açıdan bakmamıştı herhalde.

rabbim herkese en güzelini,hayırlısı yaşatsın.2014 bizim, en sabırlı anne adaylarının yılı olsun...

İnşallah herşey güzel gider. Hayallerine biran önce kavuşursun.:16:

Canım bengusu nun dualarını okudum. Allah tez zamanda dileklerine kavuştursun

dün kontrole gittik bizde.hormonlar normal.kromozon analizinde hiçbir sıkıntı yok.ama sperm testimizde yine hiç sperm yok ama hoca varikosele bağladı.
üretim olduğunu söylüyor.ilk aşamada tese ameliyatında bile sperm bulunabilir ama teseyi şuan önermem, varikosel ameliyatı yapmak lazım dedi.
varikosel ameliyatı yapalım 6 ay bekleyelim, bana senin yaşın genç 6 ay kayıp sayılmaz dedi.
ama doğal yolla zor o kadar artmaz 6 ay sonunda çıkarsa hemen tüp bebeğe geçelim dedi.

6 ay sonrası için büyük bir umut belirdi çok seviniyorum ama eşimin ameliyat olacağı fikri üzüyor tabi beni.içim çok garip.
düşünün bana haber verin dedi doktor.bugün işlerini düzene koycak eşim büyük ihtimalle cumartesi ameliyat olcak.

dedimki ona; çok fedakar bir insansın sen?niye dedi.bu ameliyatı olacağın için dedim.kimse bilmiyor sadece ikimizin kardeşleri.
eğer doğarsa babası kendisi için ameliyat olduğunu bilse nasıl sevinirdi, dünyaya gelirse çok sanşlı senin gibi bir babası olduğu için dedim.öyle garip oldu.hiç bu açıdan bakmamıştı herhalde.

rabbim herkese en güzelini,hayırlısı yaşatsın.2014 bizim, en sabırlı anne adaylarının yılı olsun...

durumunuzun iyi olmasına cok sevındım.Rabbim devamınıda getirir inş.bu arada bu ameliyattan hıç korkmayın benım eşmde oldu.bırkaçgun içinde toparlandı şükür.amelıyatın ertesı günüde hastaneden çıktık.o gun bıle çıkanlar oluyor.tabıkı yınede uzuluyor sonuçta amelıyat fakat güzel sonuçlar için değer diye düşünüyorum.aeo.

inşallah 6 ay sonrası hayatının en mutlu haberini aldığın zaman olur, çookk sabır gerektiriyo ama sonunda hepimiz güzel günler göreceğiz inşallah

Bir şey sormak istiyorum,doktorunuz kim ben türkiyede olmadığım için doktor araştırıyorum.bize doktorumuz direkt tese dedi burda micro tese bile yok:(benim eşiminde tüm hormon değerleri normal.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz.

ERVAE İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

23 kasım cumartesi den 25 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182.........=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2162 ……….=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182 ……=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 .......=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182………=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

canım rabbim kabul etsin niyetini

Celaleddin hocanın mesajındaki hamişler kim acababiri azo diğeri hipo yazıyor,hipo olan arkadaşınki çok kısa sürdü tedavisi diyor, ne güzel kim acaba , tedavi ne kadar sürdü ki, acab doğal yolla mı gebelik oldu v.s vs. v.s. insan bir sürü şey sormak istiyor, nerdeki bu arkadaşlar yavvv , ne mutlu onlara Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin

arkadaslar bu igneleri esinize sizmi yapiyorsunuz hergün doktorami gidiyorlar??? offffff skldim artik ya burda esim doktora gitti yapmamis menogona bu erkekler icin degil demis kadinlar icinmis ben sorumluluk kabul edemem demis esimde tartismis cikmis ya ne yapmamiz gerekiyor ya bende bir türlü cesaret edemiyorum kendim yapmaya bisey olur diye korkuyorum

arkadaslar bu igneleri esinize sizmi yapiyorsunuz hergün doktorami gidiyorlar??? offffff skldim artik ya burda esim doktora gitti yapmamis menogona bu erkekler icin degil demis kadinlar icinmis ben sorumluluk kabul edemem demis esimde tartismis cikmis ya ne yapmamiz gerekiyor ya bende bir türlü cesaret edemiyorum kendim yapmaya bisey olur diye korkuyorum

cnm eşinin elinde reçetesi yokmu reçete ile heryerde iğnesini yaptırabilir...
biz pregniyi hastanede yaptırıyoruz
menegonuda eşim göbekten kendi vurunuyor
dün gece yatak odasına geldi
göbeğini gösterdi iğneyi yaptığı yer fısır fısır kabarmış
çok korktum birde iğne geçmiyo çok zor geçiyor artık sizlerdedemi öyle oluyor kızlar
offf işimiz çok zor rabbim artık biran önce sesimizi duyar inşlh...:25::25:

Son düzenleme:
çok korktum birde iğne geçmiyo çok zor geçiyor artık sizlerdedemi öyle oluyor kızlar
offf ne işimiz çok zor rabbim artık biran önce sesimizi duyar inşlh...:25::25:

canim türkiyenin recetesini kabul etmiyorlar bu tedavi seklinide onaylamiyorlar offff gercekten cok skldim nerdeyse esime tedavi falan olma diyesim geliyor ilaclari bulma ayri dert yaptirma ayri dert pregnly yaptirirken her seferinde doktor soruyordu ne zamana kadar yapilacak diye menogonuda hic yapmadilar ben nasil vurabilirimki ya o kuonularda cok cesaretsizim

canim türkiyenin recetesini kabul etmiyorlar bu tedavi seklinide onaylamiyorlar offff gercekten cok skldim nerdeyse esime tedavi falan olma diyesim geliyor ilaclari bulma ayri dert yaptirma ayri dert pregnly yaptirirken her seferinde doktor soruyordu ne zamana kadar yapilacak diye menogonuda hic yapmadilar ben nasil vurabilirimki ya o kuonularda cok cesaretsizim

cnm biçok kişi iğnelerini kendi bacaktan yapıyor
hipigonadizm sitesinde nasıl yapıldığı ile ilgili video var ordan bakıp kendiniz yapmayın deneyin...

sitenin adresi aşağıda cnm
http://www.hipogonadizm.com/Hipogonadizm_Bilgiler

Son düzenleme:

canım ne güzel haberler ile gelmişsin varikosel ameliyatını çok büyütmeyin inşallah eşin ve senin için herşey güzel olur.
eeee 6 ay sonra tüp bebeğe başlarsın arkasından sen de hamişler kervanına katılırsın inşallah:16::16:

Kızlar ; 9. Gün sonucum : 126.1
11. Gün sonucum : 226.6 cıktı . Umarım hersey yolundadır.
bence yolunda gibi sonuçta değerin katlanmış hamişliğin :49::49:tadını çıkar canım benim:34:

offf işimiz çok zor rabbim artık biran önce sesimizi duyar inşlh...:25::25:

Caniiim bizde ilk zamanlar menegon ignenn kengi siringasiyla yapiyodik cok zor batiyodu esm cok aci cekiyodu hocaya sorduk seker hastalarinn vurulgugu insulun ignesnden yapabilirsinz demisti 100 milimligini aldik simdi cok rahat hic aci cekmiyo neredeyse

Caniiim bizde ilk zamanlar menegon ignenn kengi siringasiyla yapiyodik cok zor batiyodu esm cok aci cekiyodu hocaya sorduk seker hastalarinn vurulgugu insulun ignesnden yapabilirsinz demisti 100 milimligini aldik simdi cok rahat hic aci cekmiyo neredeyse

cnm bizde menegonu hep insilün iğnesiyle yaptırıyoruz
kaan hocanın tedavisindeyken ameliyattan önce 6 ay gün aşırı menegonu hep insilün iğnesiyle vurundu
celalettin hocaylada hep insülünle vurunuyor gece çok korktum uyku uyuyamadum neden kabarmı olabilirki alerjimi oldu acaba :50::50:

cnm bizde menegonu hep insilün iğnesiyle yaptırıyoruz
kaan hocanın tedavisindeyken ameliyattan önce 6 ay gün aşırı menegonu hep insilün iğnesiyle vurundu
celalettin hocaylada hep insülünle vurunuyor gece çok korktum uyku uyuyamadum neden kabarmı olabilirki alerjimi oldu acaba :50::50:

Olabilir cnm yaa enfeksiyon mu oldu acaba rabbim tez zamanda sifalarini wersin kocislerimizin :-)

ben kendim vuruyorum canım kalçadan ilk tereddüt ettim ama üçüncü iğnemiz yarın :26:

Bir şey sormak istiyorum,doktorunuz kim ben türkiyede olmadığım için doktor araştırıyorum.bize doktorumuz direkt tese dedi burda micro tese bile yok:(benim eşiminde tüm hormon değerleri normal.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz.

canım bizimde tüm değerlerimiz normal ama benim eşimde varikosel var.aslında varikosel olanlarda azda olsa sperm çıkabiliyor ama bizde 3 ayrı testte de hiç sperm çıkmadı.
hoca tesede yapılıp bakılabilir ve sperm de çıkabilir ama ben önermem ilk aşamada dedi.önce bir ameliyatla varikoseli halledelim.6 ay ilaç tedavisi eşiliğinde bekleyip 6 ay sonra bi daha test yapalım dedi.
menide çıkan sperm tese ile bulunana göre çok daha kıymetli tese ile bulmayı önermem dedi.

canım biz ankarada yaşıyoruz.genart tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz.varikosel ameliyatımızda orda olcak.hocamız üroloji doktoru müfit günel.netten bir araştır derim.biz çok memnunuz.burda herkese çok sordum.netten çok araştırdım.şimdiye kadar araştırmalarıma ters hiçbişey demedi doktor.tavrı tarzı da çok hoş.eşim kendini çok rahat hissediyor.tavsiye ederim.

sizede bol şans.rabbim yardım etsin.

Back
X