dün kontrole gittik bizde.hormonlar normal.kromozon analizinde hiçbir sıkıntı yok.ama sperm testimizde yine hiç sperm yok ama hoca varikosele bağladı.
üretim olduğunu söylüyor.ilk aşamada tese ameliyatında bile sperm bulunabilir ama teseyi şuan önermem, varikosel ameliyatı yapmak lazım dedi.
varikosel ameliyatı yapalım 6 ay bekleyelim, bana senin yaşın genç 6 ay kayıp sayılmaz dedi.
6 ay sonunda sperm çıkacağından umutlu.
ama doğal yolla zor o kadar artmaz 6 ay sonunda çıkarsa hemen tüp bebeğe geçelim dedi.
6 ay sonrası için büyük bir umut belirdi çok seviniyorum ama eşimin ameliyat olacağı fikri üzüyor tabi beni.içim çok garip.
düşünün bana haber verin dedi doktor.bugün işlerini düzene koycak eşim büyük ihtimalle cumartesi ameliyat olcak.
dedimki ona; çok fedakar bir insansın sen?niye dedi.bu ameliyatı olacağın için dedim.kimse bilmiyor sadece ikimizin kardeşleri.
eğer doğarsa babası kendisi için ameliyat olduğunu bilse nasıl sevinirdi, dünyaya gelirse çok sanşlı senin gibi bir babası olduğu için dedim.öyle garip oldu.hiç bu açıdan bakmamıştı herhalde.
rabbim herkese en güzelini,hayırlısı yaşatsın.2014 bizim, en sabırlı anne adaylarının yılı olsun...
İnşallah herşey güzel gider. Hayallerine biran önce kavuşursun.