Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayrıca hepinize dünkü kontrolümüzle ilgili iyi niyetleri ve güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
dün gerçekten çok sevindik biz.rabbim hepinizi daha çok sevindirsin, mutlu etsin.

Caniiim bizde ilk zamanlar menegon ignenn kengi siringasiyla yapiyodik cok zor batiyodu esm cok aci cekiyodu hocaya sorduk seker hastalarinn vurulgugu insulun ignesnden yapabilirsinz demisti 100 milimligini aldik simdi cok rahat hic aci cekmiyo neredeyse

Arkadaşlar pregnyl ve menagon iğnelerinin kas içine yapılması daha etkili oluyormuş,kas içi yaptırırsanız daha iyi olur

Caniiim bizde ilk zamanlar menegon ignenn kengi siringasiyla yapiyodik cok zor batiyodu esm cok aci cekiyodu hocaya sorduk seker hastalarinn vurulgugu insulun ignesnden yapabilirsinz demisti 100 milimligini aldik simdi cok rahat hic aci cekmiyo neredeyse

cnm eşinin elinde reçetesi yokmu reçete ile heryerde iğnesini yaptırabilir...
biz pregniyi hastanede yaptırıyoruz
menegonuda eşim göbekten kendi vurunuyor
dün gece yatak odasına geldi
göbeğini gösterdi iğneyi yaptığı yer fısır fısır kabarmış
çok korktum birde iğne geçmiyo çok zor geçiyor artık sizlerdedemi öyle oluyor kızlar
offf işimiz çok zor rabbim artık biran önce sesimizi duyar inşlh...:25::25:

Canim gecmis olsun insan eşlerini o şekilde görmeye dayanamiyo ama ne çare Rabbim yar ve yardimcimiz olsun canim niye göbekten yapiyoki oradan mi yapilmasi lazim ? Biraz kalçadan falan yaptirsin alerji falan yapmis olabilir
Bu arada canim ben manavgattayim antalyaya gelirsek haberleselim görüşelim inşallah :34:

Arkadaşlar pregnyl ve menagon iğnelerinin kas içine yapılması daha etkili oluyormuş,kas içi yaptırırsanız daha iyi olur

Evet bunu duyuyorum burdaki arkadaslardan ama hoca gobekten vurun dedi bizde o sekilde devam ediyoruz ;-) bilmiyorum o kadar kafam karisiyoki her duydugumuzu yapmayada cesaret edemiyoruz allahim diledikten sonra her iki sekildede olur insallah

BALIM1905 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

21 kasım Perşembe ‘den ------------------- 23 kasım cumartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 …….=okudu
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Balım1905 ………………………………………=2162 ………=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ervae ………………………………………….…=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182 ……..=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 ……..=okudu
gulerim ………………………………………….=2182 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2182……..=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ………=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182 ……..=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2182 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 ……..=okudu

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, BALIM1905 nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

ERVAE İÇİN 70 BİN LEM YELİD

FLZ01 İN EŞİ -------NİLDA015 ---------- ARUNA -------- BALIM1905 --------- FLZ01 --------MAVİMENEKŞE --------PAPATYAİNCİ DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

23 kasım cumartesi den 25 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Lamyay ………………………………………….=2182 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2162 ……….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182 ……=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182………=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

BENGUSUU İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

25 kasım pazartesi den ------------------------ 27 kasım Çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182 ………=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………………….=2162
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
gulerim ………………………………………….=2182 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182 ……..=okudu

DOĞADANDEVA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

evlatlara sahip olmak.

27 kasım Çarşamba dan ------------------------- 29 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. =2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 …………………………………………=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva …………………………………………..…=2162
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

BALIM1905 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih saliha evlatlara sahip olmak.

21 kasım Perşembe ‘den ------------------- 23 kasım cumartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Balım1905 ………………………………………=2162 ………=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ………=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Ervae ………………………………………….…=2182 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2182 ……..=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182 ……..=okudu
gulerim ………………………………………….=2182 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 ……..=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2182……..=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ………=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182 ……..=okudu
Sewwgi ………………………………………….=2182 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ………=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182 ……..=okudu

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, BALIM1905 nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

Allah hepinizden razı olsun,ağzınıza sağlık ,umarım hepimizin niyetleri en kısa zamanda gerçekleşir

Ervae arkadaşımızın lem yelidlerini okudum,Allah tez zamnda niyetini gerçekleştirsin inşallah

Canım merhaba,

Kardeşinizi kaybetmenize çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.Hormon normal, genetik normal peki azo sebebiniz nedir canım?

Canım buradaki arkadaşlarımızın hepsi çok mücadele ediyor, tabiki eşleri de.Bazılarımızın eşleri haftanın 5 günü iğne vurunuyor , tabiki eşlerini sevdikleri için :1:

Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla, Celalettin hoca da bizler gibi çocuk sahibi olmak için uzun süre bu dertle mücadele edip , kazanan biri.Yani bizdi biri.Bizi en iyi anlayabilecek doktor.

Eşim de burada yazılanları okuduktan sonra , Celalettin hoca ya gitmeye karar verdi.Canım sizden ve burada yazdıklarımızı okuyan tüm arkadaşlarımızdan tek isteğim, lütfen fazla üzülmeden bir an önce tedaviye karar verin ve başlayın.Biz biraz da olsa geç başladık tedaviye, tabi biraz pişmanız.Ben 31 eşim 33 yaşındave 7 yıllık evliyiz.

Celalettin hoca bize ışık olabilir mi diye sormuşsun canım.Biz hocamıza güveniyor, yaradanımıza sığınıyoruz.Bir de burada yüzlerce sayfa okudum hiç birinde Celalettin hoca ile ilgili olumsuz bir yorum görmedim. Biz ona güveniyoruz.Eşim hocanın çok ama çok iyi biri olduğunu anlata anlata bitiremedi inanın.Ki eşim inanın artık doktorlardan nefret etmeye başlamıştı.

Hadi canım daha ne duruyorsun, bir an önce başlayın.Kaybedecek bir şeyiniz mi var?

Bu arada azo sebebiniz nedir? ve nerede yaşyorsunuz canım.

Celalettin hoca nın cep telefonu 0 532 605 11 31...(Bir kaç gün sonra da olsa wats up programından dönüş yapıyor) Hoca çok yoğun olduğu için saat 18.00 gibi cepten ulaşabilirsiniz ama hocaya eşiniz muayene olmadan hocanın telefonda bir şey söyleyeceğini sanmıyorum.Okuduğun yazımda istediği testleri yazdım. O testlerin sonuçlarına göre tedavi yolu izliyor.

Yaşınızda genç , inşaallah bir an önce netice de alırsınız.Ne olur bana cevap yaz demişsin, ne demek canım elimizden geleni yaparız ben ve diğer arkadaşlarımız. Sonuçta aynı illet için mücadele ediyoruz.

Buradaki tüm arkadaşlarımız birbirine destek oluyor.Bende her akşam burada yazılanları okuyor , moral buluyor ve bilgi sahibi oluyorum.

Aklına takılan her şeyi her zaman buradan sorabilirsin canım, ben veya diğer arkadaşlarımız sana yardımcı olur.

Canım azo sebebini bilmiyorum doğuştan da olabilir dedi vücut hiç üretmiyo da olabilir dedi aslıda teseden sonra net bişey demedi doktor 6 ay sonra tekrar tese öneriliyor bulunma şansı %5 yine bulunamaZsa başka tese önermiyorum dedi tam da bilemiyorum aslında sebebini acaba iyi bi yerde olmadık mı bu operasyonu tüp bebek merkezinin adını verebiliyomuyuz bilmiyorum alper bey ameliyatı yaptı biz gebzede oturuyoruZ aslında bu forum işlerinden de pek anlamıyorum 😒durumu öğrendiğimden beri burdakileri hep okuyodum senin yazını okuyunca üye olup irtibat kurmak istedim nereden başlamalıyım bilmiyorum eşimin arkadaşı da test yaptırdı 16 milyon çıkmış ama hareketsizmiş sonra bi aktar bulmuş ve ondan karışım almış 6 hafta karışımı kullandıktan sonra 24 milyon olmuş hareketli hepsi ve şuan eşi hamile bu yüzden bizde o karışımdan aldık sence biZde 6 hafta kullanıp sonuca göre mi celalettin hocaya gitsek

Canım azo sebebini bilmiyorum doğuştan da olabilir dedi vücut hiç üretmiyo da olabilir dedi aslıda teseden sonra net bişey demedi doktor 6 ay sonra tekrar tese öneriliyor bulunma şansı %5 yine bulunamaZsa başka tese önermiyorum dedi tam da bilemiyorum aslında sebebini acaba iyi bi yerde olmadık mı bu operasyonu tüp bebek merkezinin adını verebiliyomuyuz bilmiyorum alper bey ameliyatı yaptı biz gebzede oturuyoruZ aslında bu forum işlerinden de pek anlamıyorum 😒durumu öğrendiğimden beri burdakileri hep okuyodum senin yazını okuyunca üye olup irtibat kurmak istedim nereden başlamalıyım bilmiyorum eşimin arkadaşı da test yaptırdı 16 milyon çıkmış ama hareketsizmiş sonra bi aktar bulmuş ve ondan karışım almış 6 hafta karışımı kullandıktan sonra 24 milyon olmuş hareketli hepsi ve şuan eşi hamile bu yüzden bizde o karışımdan aldık sence biZde 6 hafta kullanıp sonuca göre mi celalettin hocaya gitsek

Sizinde teseden cikmadi galiba insallah tedaviyle normal yoldan cikar
Cok kisi var teseden cikmayip normal yoldan cikan sizinde neden oyle olmasinki,umutlu olun cikar ins

İnşallah kim evlat sahibi olmak istiyorsa Rabbim bizlere nasip etsin sağlıklı birer evlat inan benim kardeşim vefat edince ve ben tek kalınca 4 tane çocuk yapacaktım ve isimlerini de hazırlamıştım hatta kıyafet bile alcaktım ama hep bişey beni durdurdu ve durumu öğrenince iyiki almamışım dedim benim amcamın kızıda aynı durumda ve biz 2 tane kızız ama onun eşi maddiyat yüzünden tese olamadı o hep tese olunca bebeği olcak sanıyor benim durumumu da bilmiyor kimseye söylemedik herkes bebek bekliyo bizden sadece ailelerimiz biliyor 😞

Allahın slm üzerinize olsun.canlar biliyorsunuz ben 21 gündür hast.yatıyorum.bekliyoruz.burası devlet hast.burada birsürü acı hikaye duydum,gördüm.şu anda da bir bayan dogum yaptı.bebegi ortada kaldı.kadının hayati tehlikesi var.kanaması durmuyormuş.çoçuk mahsum mahsum uyuyor.hastalar ilgileniyor.lütfen o kadın için dua edin...hepinizi öpüyorum A.e.olun

canım ervae arkadaşım için duamı okudum rabbim niyetini kabul etsin amin...

Back
X