Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahın slm üzerinize olsun.canlar biliyorsunuz ben 21 gündür hast.yatıyorum.bekliyoruz.burası devlet hast.burada birsürü acı hikaye duydum,gördüm.şu anda da bir bayan dogum yaptı.bebegi ortada kaldı.kadının hayati tehlikesi var.kanaması durmuyormuş.çoçuk mahsum mahsum uyuyor.hastalar ilgileniyor.lütfen o kadın için dua edin...hepinizi öpüyorum A.e.olun

Canım benim nasılsın? Bebislerin nasıl her duamizda varsin canım. . Doğum yapan bayanida Allah im eşine ve bebeğine bagisla sin insallah canım A.e.ol

Canım azo sebebini bilmiyorum doğuştan da olabilir dedi vücut hiç üretmiyo da olabilir dedi aslıda teseden sonra net bişey demedi doktor 6 ay sonra tekrar tese öneriliyor bulunma şansı %5 yine bulunamaZsa başka tese önermiyorum dedi tam da bilemiyorum aslında sebebini acaba iyi bi yerde olmadık mı bu operasyonu tüp bebek merkezinin adını verebiliyomuyuz bilmiyorum alper bey ameliyatı yaptı biz gebzede oturuyoruZ aslında bu forum işlerinden de pek anlamıyorum 😒durumu öğrendiğimden beri burdakileri hep okuyodum senin yazını okuyunca üye olup irtibat kurmak istedim nereden başlamalıyım bilmiyorum eşimin arkadaşı da test yaptırdı 16 milyon çıkmış ama hareketsizmiş sonra bi aktar bulmuş ve ondan karışım almış 6 hafta karışımı kullandıktan sonra 24 milyon olmuş hareketli hepsi ve şuan eşi hamile bu yüzden bizde o karışımdan aldık sence biZde 6 hafta kullanıp sonuca göre mi celalettin hocaya gitsek

Canım merhaba,

Yukarıda da yazmışsın azo nun sebebi belli değil diye.Bir de sizin durumunuzla arkadaşınızın durumu aynı durumu aynı değil.Diyelim ki , sizin dişiniz ağrıyor doktorunuz iltihap tan dolayı diş ağrısı olduğunu söylüyor ve doktorunuz size iltihap kurutucu bir hap veriyor ve iyileşiyorsunuz.Arkadaşınızın dişi de ağrıyor diyelim ama arkadaşınızın dişinin ağrımasının nedeninin ne olduğunu bilmeden iltihap kurutucu bir hap kullanması doğru mudur? Tabi ki değildir.

Arkadaşınızın eşinin rahatsızlığına iyi gelen bitkisel tedaviler eşiniz belki de zarar verecek veya hiç bir fayda sağlamayacak ve 6 hafta daha kaybetmiş olacaksınız.Her sıfır çıktığında eşiniz biraz daha tedaviden soğıyacak ve moraliniz bozulacak.

Bir de bence o gittiğinizi doktora bir daha gitmenizi önermem.Bir doktorun azo sebebinizi bilememesi anlaşılır gibi değil doğrusu.

Buradaki arkadaşlarımızın eşlerinin bir kısmı yurtdışından bir kısmı da uzak şehirlerden İstanbul'a gelerek Celalettin hoca da tedavi oluyor.Hem sizin eviniz de çok yakın.

Celalettin hoca, eşinizi fiziki olarak muayene etmiyor ve eşiniz bundan dolayı da gayet rahat bir şekilde doktora gidebiliyor üzülmeden.

Celalettin hoca, ilk kez muayeneye gelen hastalarından genelde fsh, lh, total testesteron, inhibin B (kan testlerini ücretsiz bir şekilde kendi çalıştığı devlet hastanesinde yaptırtıyor), ultrason filmi (Şirinevler de bir yer) ve spermogram (eşim bu güne kadar 10 dan fazla spermogram testi yaptırdım, hiç bu kadar ayrıntılı spermogram testi görmedim diyor)(Fatih te biryer) testlerini istiyor.Belki sizden farklı bir iki test daha isteyebilir.Bu testleri (inhibin b ve spermogram hariç) akşama doğru eşim hocaya götürdü , Akşamda spermogram mail olarak hocaya gitti.Hoca da akşam mesajla durumunu bildirdi.

Muayene sırasında da bir tane eczanenin telefon numarasını bir de aktarın telefon numarasını ve bir de ayrıntılı spermogram yaptıraacağı yerin telefn numarasını vermiş.İğneleri bedavaya almak için eşime hemen rapor çıkartmış ve iğneleri bir gün sonra kendi reçeteyle yazıp bize gönderdi.

Canım Celalettin hocanın tedavi yöntemi özetle;

1-) Azonun neden kaynaklı olduğunu tespit ediyor.
2-) Hormon düzenlemesi yapıyor.
3-) Germ hücresi çıkışını sağlamaya çalışıyor.(Germ hücresi yoksa).Bitkisellerle
4-) Germ hücresi varsa sperm üretimi için iğne ve bitkisel tedaviyi bir arada kullanıyor.
5-) Sperm üretimi olduğunda ise tüp bebekten ziyade sperm sayısını arttırarak doğal yoldan hamileli gerçekleştirmeye çaba gösteriyor.
6-) Yukarıdaki aşamaların hepsinde ise eşlerimizin ve bizim MORALİMİZİ YÜKSEK TUTMAK için çaba da gösteriyor.(Bütün hastalarının cep telefonunu kendi cebine kaydetmiş ve sperm çıkışı olduğunda veya birinin hamilelik haberinde herkese mesaj atıyor ve böylece o hastalara ve eşlerine moral vermiş oluyor.)

Kısacası ; Tıbbi tedavi, bitkisel tedavi bir arada yürütülürken aynı zaman da psikolojik tedavide yapılmış oluyor.

Benim eşimin yemediği bitki kalmadı nerdeyse.Gitmedi aktar kalmadı.Zavallı benim kocama ya. :1:Canım tabiki de karar sizin, ben yaşadıklarımı anlattım, sadece size bir nebze de faydalı olabilmek için...

DOĞADANDEVA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

27 kasım Çarşamba dan ------------------------- 29 kasım Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260
Ucubirarada ……………………………………. =2182
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182
Lamyay ………………………………………….=2182
Nilda015 …………………………………………=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2182
Bengusuu ………………………………………..=2182
Doğadandeva …………………………………………..…=2162
Ecrin23 ………………………………………….=2182
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182
Eda09 ……………………………………………=2182
Ese44 ……………………………………………=2182
Esma …………………………………………….=2182
Esmerimyarim …………………………………..=2182
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182
huzuryolu ……………………………………….=2182
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182
Umut99 ………………………………………….=2182
Yase2 ……………………………………………=2182
Yeşil34 ………………………………………….=2182
Dermannnn ……………………………………….=2182
Zaman …………………………………………….=2182
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

canım ben okudum Rabbim kabul etsin inaşallah

kızlar benım eşimde azospermı ... 2 kez tese oldu... bende de pko var... 4 kez tüp bebek denedık sonuc negatıf ... benım durumumda olan arkadaslar varmı? :50:

olmaz mı canım bir sürüyüz maalesef :50: :50: bu forumdaki herkesin eşi azosperm. bende senin gibi pko luyum. biz sorunun bende olduğunu, pko yüzünden çocuğumuz olmadığını zannederken azo süprizi ile karşılaştık :50::50: biz tedavi sürecinin başında sayılırız, biraz yavaş ilerliyoruz:9: henüz tese filan olmadı eşim.

merhaba. 3 yıllık evliyim. eşim azospermi. ama bununla ilgili pek bişey bilmiyorum. sadece tüp bebek tedavisi olmamız gerektiğini biliyorum :) beni bilgilendirir misiniz. ilk etapta ne yapmalıyız. şimdiden teşekkürler :)

merhaba. 3 yıllık evliyim. eşim azospermi. ama bununla ilgili pek bişey bilmiyorum. sadece tüp bebek tedavisi olmamız gerektiğini biliyorum :) beni bilgilendirir misiniz. ilk etapta ne yapmalıyız. şimdiden teşekkürler :)
merhaba canım ben de bu konuda yeni sayılırım ama ALLAHIN izni ile tedaviye başladık celalettin hocada ... burada ki bir çok arkadaş da hocamız da tedavi oluyor onlar daha çok tecrube sahibiler seni bilgilendirirler ALLAH yardımcımız olsun hz. meryeme yoktan var edip hz.isayı bahşeden RABBİM,,, elbet bizede birgün bahşeder YETERKİ ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYALIM:20:

Allahın slm üzerinize olsun.canlar biliyorsunuz ben 21 gündür hast.yatıyorum.bekliyoruz.burası devlet hast.burada birsürü acı hikaye duydum,gördüm.şu anda da bir bayan dogum yaptı.bebegi ortada kaldı.kadının hayati tehlikesi var.kanaması durmuyormuş.çoçuk mahsum mahsum uyuyor.hastalar ilgileniyor.lütfen o kadın için dua edin...hepinizi öpüyorum A.e.olun

canımmmmmm. kalbi temizzz ,melek arkadaşımmm benimmm.
kendi derdini unutup çevresiyle dertlenen arkadaşım benimmmm.
Allah kalbiyin temizliğinin hürmetine her ne istiyorsan nasip etsin sana ve ailene...amin.

RAbbim doğum yapan bayana da yardım etsin.
masum sabisine bağışlasın inş....
teldede konuştuk tatlım birşeyleri elde etmek mühim değil hayırlısını elde etmek mühim.
Allah hepimize hayırlısını versin .amin.
dualarım seninle ve doğum yapan bayanla.
inş kanaması durur ve ailesine bağışlar RAbbim.amin.

hg aramıza...
tez zamanda ada kurtularak git aramızdan.amin.

canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama önce iyi bir doktor bulun.
azo sebebinizi bulun.
tese derlerse sakın olmayın arkadaşım.

bizlerin çoğu dr. celalettin peruda tedavideyiz.
imkanınız varsa gidin derim.tese olmayan azolularda tedavi daha kolay oluyor .
Allah yardımcınız olsun....

aklına takılan sorulardada hepimiz yardımcı oluruz.
burası kocaman bir aile ...:16::16::16:

merhaba canım ben de bu konuda yeni sayılırım ama ALLAHIN izni ile tedaviye başladık celalettin hocada ... burada ki bir çok arkadaş da hocamız da tedavi oluyor onlar daha çok tecrube sahibiler seni bilgilendirirler ALLAH yardımcımız olsun hz. meryeme yoktan var edip hz.isayı bahşeden RABBİM,,, elbet bizede birgün bahşeder YETERKİ ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYALIM:20:

celalettin hoca hangi ilde? ya da hangi hastanede?

ERVAE İÇİN 70 BİN LEM YELİD

FLZ01 İN EŞİ ------------ ARUNA ---------- FLZ01 --------- MAVİMENEKŞE DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

23 kasım cumartesi den 25 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2162 ……….=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182 ……=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182 ……..=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182………=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

sperm analiz testi yaptırdık, sonuç 0(sıfır) çıktı. tese yaptırmamız gerekmiyor mu bu durumda?

CANIM sakın tese olmayın.
bazen sebep hormonel oluyor hormonları ilaçlarla ayarlayıp
çıkış elde edilebiliniyor.
bazen varikosel oluyor varikosel amelitayı ile çıkış sağlanıyor.
o yüzden önce sebebi bulun.

canımmmmmm. kalbi temizzz ,melek arkadaşımmm benimmm.
kendi derdini unutup çevresiyle dertlenen arkadaşım benimmmm.
Allah kalbiyin temizliğinin hürmetine her ne istiyorsan nasip etsin sana ve ailene...amin.

RAbbim doğum yapan bayana da yardım etsin.
masum sabisine bağışlasın inş....
teldede konuştuk tatlım birşeyleri elde etmek mühim değil hayırlısını elde etmek mühim.
Allah hepimize hayırlısını versin .amin.
dualarım seninle ve doğum yapan bayanla.
inş kanaması durur ve ailesine bağışlar RAbbim.amin.

hg aramıza...
tez zamanda ada kurtularak git aramızdan.amin.

canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama önce iyi bir doktor bulun.
azo sebebinizi bulun.
tese derlerse sakın olmayın arkadaşım.

bizlerin çoğu dr. celalettin peruda tedavideyiz.
imkanınız varsa gidin derim.tese olmayan azolularda tedavi daha kolay oluyor .
Allah yardımcınız olsun....

aklına takılan sorulardada hepimiz yardımcı oluruz.
burası kocaman bir aile ...:16::16::16:
arkadaşım çok cana yakınsın herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. grup olup tesbih çekiyor ve sevabınıza sevap ekliyorsunuz İNŞALLAH tez zamanda ALLAHIM senin de kucağını doldurur ve buraya kocaman harflerle HAMİLEYİM DİYE YAZAR HALAYLAR ÇEKERİZ biz yolun başındayız siz daha uzun yollar kat etmişsiniz inşallah sabrınızın mükafatını en güzel tatlı yumuk elleri olan bir bebişle tamamlarsınız ALLAH yolumuzu açık etsin:16:

Canim ben bengusuunun lem yelidini okudum Allah kabul etsin hayirli evlatlar nasip etsin...amin

CANIM sakın tese olmayın.
bazen sebep hormonel oluyor hormonları ilaçlarla ayarlayıp
çıkış elde edilebiliniyor.
bazen varikosel oluyor varikosel amelitayı ile çıkış sağlanıyor.
o yüzden önce sebebi bulun.

yeni evliyken gittiğimiz bir doktor prolaktin hormonundan kaynaklanıyor dedi. prolaktin değeri yüksek çıkmıştı. yaşım 23. ve anne olmayı yeni yeni düşünüyorum. öncesinde hiç araştırma yapmadım. ama şimdi anne olmayı çok istiyorum.

Back
X