Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım çok cana yakınsın herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. grup olup tesbih çekiyor ve sevabınıza sevap ekliyorsunuz İNŞALLAH tez zamanda ALLAHIM senin de kucağını doldurur ve buraya kocaman harflerle HAMİLEYİM DİYE YAZAR HALAYLAR ÇEKERİZ biz yolun başındayız siz daha uzun yollar kat etmişsiniz inşallah sabrınızın mükafatını en güzel tatlı yumuk elleri olan bir bebişle tamamlarsınız ALLAH yolumuzu açık etsin:16:

canım benimmmm ... estağfirullah canım sizin kalbinizin güzelliği...
sizin cana yakınlığınız...
canımmm uzun yıllar çekmek te aynı acıyı yaşatıyor
1 gün çekmekte aynı acıyı yaşatıyor.
RAbbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.
ve inş bizler şifa bulalım da bizler gibi bu dertle savaşacak olanlara umut olalım.
temennim bu derde bundan sonra kalıcı çözüm bulunması.
bu acıyı ancak yaşayan biliyor tatlım....

dualarına yürekten amin diyorum.
inş ettiğin dualar kat kat sana dönsün.amin.
ağzından bal damlıyorrr ...:36::36::36:
inş hepimiz hamileyimmmm haberini verelim
hepimizin kucağı çifter çifter dolsun.amin.

canım tabloda sadece 990000 germ hücre değeri var bundan önceki test sonucu nasıldı tedavinin aşamalarını takip edebilmek için önemli de.:34:

eşimin daha önce yapılan tahlillerinde germ hücre bakılmazdı sonuç sıfır yazardı ve yuvarlak hücre sayısı bulunurdu sanko hastanesi tüp bebek merkezindeki tahlil sonuçları böyle olurdu
İstanbul'daki tahlilde germ hücre bakıldı eylülden sonra spermiyogram yaptırmadı

yeni evliyken gittiğimiz bir doktor prolaktin hormonundan kaynaklanıyor dedi. prolaktin değeri yüksek çıkmıştı. yaşım 23. ve anne olmayı yeni yeni düşünüyorum. öncesinde hiç araştırma yapmadım. ama şimdi anne olmayı çok istiyorum.

canım prolaktin hormonu önemli.
ilaç önermedilermi .?
prolaktin hormonunu düşürünce çıkış olacak belki.
hemen tese olmanın faydası olmaz.
her tese de eşiyin testisleri hasar görür canım.
ilerleyen yaşlarda daha da sıkıntı tatlım tesenin zararları...
inş çok istediğin anneliği sende yaşarsın.amin.
çifter çifter bebişlerle evin dolar inş.

günaydın tatlım nasılsın:16::16::16:
merhaba cnm iim ne olsun bugün kayınv.deydim topiğe giremedim..
eşinin göbeğinde iğneden dolayı tahriş olmuştur keşke sen vursan kalçadan artık ben yapıyorum eşime hem hast. gidip tanıdık görmekten kurtuldu hede evde rahat rahat iğnesini oluyo adam sen nasılsın bayağıdır yazışamadık seninle nasıl gidiyo tedavi fish testtiniz ne oldu...:26:
dün kontrole gittik bizde.hormonlar normal.kromozon analizinde hiçbir sıkıntı yok.ama sperm testimizde yine hiç sperm yok ama hoca varikosele bağladı.
üretim olduğunu söylüyor.ilk aşamada tese ameliyatında bile sperm bulunabilir ama teseyi şuan önermem, varikosel ameliyatı yapmak lazım dedi.
varikosel ameliyatı yapalım 6 ay bekleyelim, bana senin yaşın genç 6 ay kayıp sayılmaz dedi.
6 ay sonunda sperm çıkacağından umutlu.
ama doğal yolla zor o kadar artmaz 6 ay sonunda çıkarsa hemen tüp bebeğe geçelim dedi.

6 ay sonrası için büyük bir umut belirdi çok seviniyorum ama eşimin ameliyat olacağı fikri üzüyor tabi beni.içim çok garip.
düşünün bana haber verin dedi doktor.bugün işlerini düzene koycak eşim büyük ihtimalle cumartesi ameliyat olcak.

dedimki ona; çok fedakar bir insansın sen?niye dedi.bu ameliyatı olacağın için dedim.kimse bilmiyor sadece ikimizin kardeşleri.
eğer doğarsa babası kendisi için ameliyat olduğunu bilse nasıl sevinirdi, dünyaya gelirse çok sanşlı senin gibi bir babası olduğu için dedim.öyle garip oldu.hiç bu açıdan bakmamıştı herhalde.

rabbim herkese en güzelini,hayırlısı yaşatsın.2014 bizim, en sabırlı anne adaylarının yılı olsun...
iyi akşamalr cnm ne güzel olumlu gelişmeler yaşamış ve duymuşsunuz inşlh zamanal devamı gelecekktir...:16:
arkadaslar bu igneleri esinize sizmi yapiyorsunuz hergün doktorami gidiyorlar??? offffff skldim artik ya burda esim doktora gitti yapmamis menogona bu erkekler icin degil demis kadinlar icinmis ben sorumluluk kabul edemem demis esimde tartismis cikmis ya ne yapmamiz gerekiyor ya bende bir türlü cesaret edemiyorum kendim yapmaya bisey olur diye korkuyorum
cnm ben yapıyorum eşime kalçadan önceleri korkuyrdum ama artık alıştım birde iğneden sonra buz torbası koyuyorum kaba et olduğu için zamanla sertleşiyor buz torbasını koyunca eti de yumuşadı rahat giriyor iğne.. bacaktan göbekten de yapıyorlar ama biz kalçadan yapıyoruz cnm...
Kızlar ; 9. Gün sonucum : 126.1
11. Gün sonucum : 226.6 cıktı . Umarım hersey yolundadır.
biyonikkk artık meleğin kesin seninleeeeeee sonuna kadar sağlıklı gitsin bebeğinin gelişimi....:52::52::52::52::52::52:
Allahın slm üzerinize olsun.canlar biliyorsunuz ben 21 gündür hast.yatıyorum.bekliyoruz.burası devlet hast.burada birsürü acı hikaye duydum,gördüm.şu anda da bir bayan dogum yaptı.bebegi ortada kaldı.kadının hayati tehlikesi var.kanaması durmuyormuş.çoçuk mahsum mahsum uyuyor.hastalar ilgileniyor.lütfen o kadın için dua edin...hepinizi öpüyorum A.e.olun
cnm yazını okudum içim acıdı cnm yandı rabbim o meleğe bağışlasın annesini.. şimdiden annesine hasret onun kokusuna hasret bırakmasın mevlam amin:43:

ERVAE İÇİN 70 BİN LEM YELİD

FLZ01 İN EŞİ -------NİLDA015 ---------- ARUNA -------- BALIM1905 --------- FLZ01 --------MAVİMENEKŞE --------PAPATYAİNCİ DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

23 kasım cumartesi den 25 kasım pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. =2182 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2182
Alev99 …………………………………………..=2182 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….=2182 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2182
Aruna ……………………………………………=2182
Balım1905 ……………………………………….=2182
Ervae ……………………………………………=2162 ……….=okudu
Bengusuu ………………………………………..=2182 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2182 ……..=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2182 …….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2182 …….=okudu
Ese44 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2182 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2182 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2182
gulerim ………………………………………….=2182 ……=okudu
huzuryolu ……………………………………….=2182 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….=2182 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2182
Papatyainci ………………………………………=2182
Papatyayarim ……………………………………=2182 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………=2182
Sonsuz__ ………………………………………..=2182 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2182 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………=2182 ……..=okudu
Yeşil34 ………………………………………….=2182 ……..=okudu
Dermannnn ……………………………………….=2182………=okudu
Zaman …………………………………………….=2182 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

ervae için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

canım benimmmm ... estağfirullah canım sizin kalbinizin güzelliği...
sizin cana yakınlığınız...
canımmm uzun yıllar çekmek te aynı acıyı yaşatıyor
1 gün çekmekte aynı acıyı yaşatıyor.
RAbbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.
ve inş bizler şifa bulalım da bizler gibi bu dertle savaşacak olanlara umut olalım.
temennim bu derde bundan sonra kalıcı çözüm bulunması.
bu acıyı ancak yaşayan biliyor tatlım....

dualarına yürekten amin diyorum.
inş ettiğin dualar kat kat sana dönsün.amin.
ağzından bal damlıyorrr ...:36::36::36:
inş hepimiz hamileyimmmm haberini verelim
hepimizin kucağı çifter çifter dolsun.amin.
inşallah arkadaşım İYİ bir iş yapıyorsunuz ben önceden girerdim kadınlar kulübüne bu topik gözüme çarpardı ama yolum düşmediği için bakmazdım ama nerden bileyim benimde bu yollardan geçeceğimi zor bir durum ama ALLAHIN ol dediği olur hayırlısı ne diyelim:16:

Ne kadar çok arkadaşımız katılıyo aramıza :19::19:
Allahım herkesi kurtarsın bu dertten.:5::5::5:
Evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ..:26::26:

çok teşekkür ederim. biz diyarbakırda yaşıyoruz. burada bir doktor buldum. iyi olduğunu söylüyorlar. ona gidip gitmemekte kararsızız.
aramıza hoşgeldin cnm inşlh sende meleğine tez zamanda kavuşursun..
cnm öğrendiğiniz andan itibaren sakin ameliyat olmayın o hatalara biz düştük siz düşmeyin madem diyarbakırdasınız yani türkiyedesin işin kolay yurt dışından bile gelenler olunca sen şanslısın bence bi an önce celallettin hocaya gidip tedaviye başlayın çünki yolun başında güvenilir,bi tedaviye başlarsanız zaman geçmeden en kısa zamanda sonuca ulaşırsınız inşlhhh bizde cellalettin hocada tedavideyiz 6.cı ayda hamdolsun ki sperm gördük :nazar: darısı size bize ve bütün arkadaşlarıma da nasip olsun...:16:

bu akşam topiğimiz dolup taşıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
20 kişi var :46::46: haydi toplanın muhabbetin dibine vuralımmmmmm:7:

Allahın slm üzerinize olsun.canlar biliyorsunuz ben 21 gündür hast.yatıyorum.bekliyoruz.burası devlet hast.burada birsürü acı hikaye duydum,gördüm.şu anda da bir bayan dogum yaptı.bebegi ortada kaldı.kadının hayati tehlikesi var.kanaması durmuyormuş.çoçuk mahsum mahsum uyuyor.hastalar ilgileniyor.lütfen o kadın için dua edin...hepinizi öpüyorum A.e.olun

Allah sana şifa versin
Rabbim o anneyi evladına bebeğide annesine bağışlasın
inşallah kanaması hemen durur

cimbom bom hadi bastırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
goller gelsinnnnnnnnnnn
:27::37::46::33::33: bugün kafam güzel galiba benim ya :9::9:

muhabbet edelim derdim ama sabahçıyım 6:30da okulda oluyorum
ben yatacağım hepinize iyi geceler :16::16::16::16: sizi

Hoşbulduk kızlar eşim böbrek nakli olmuş ondan olabilir dediler ve ilaç kullanıyor böbrek için hergün tüp bebek yaptırdık Mart ayında ama olmadı çok zor bir durum ya ne yapacağımızı bilmiyoruz doktorlar kesin bir teşis koyamadılar eşimin daha önce çocuğu olmuş ama almak Zorunda kalmışlar eşi rahataızmuş her ikimizinde ikinci evliligimiz

Slm kızlar ben yeni. Katıldım benim eşimde azoospermi
aramıza her gecen dakika yeni birileri geliyor inşlh evlatlarımız olur hepimizin de..
cnm sizin azo sebebi bellimi kendinden bahset tanışalım inşlh güzel ahberler vereceğin günlerinde gelir...:34:
muhabbet edelim derdim ama sabahçıyım 6:30da okulda oluyorum
ben yatacağım hepinize iyi geceler :16::16::16::16: sizi
olsun cnm sen git uyu erken kalkıcan bende erkenciyim hep iyi uykularrrrrrrrrrr:54::16::16:

Back
X