Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evt cnm yaa 5-5-5 lik evlilik :1::1: amma çok beş varrrrrr..:1::1:
önceden ne güzel sohbet ederdikkkkkk .ama şimdi hiç o muhabetler yokkkk özlüyorummm o günleri:31::31::16:

evet çok 5 li evlilik oldu:1::1::1::1::1::1:
aynen ne güzel sohbet ederdik artık telde çeneye vuruyoruz:1::1::1:
buarada seninle konuştuktan sonra koşu bandı beğendim şimdide baya güzeldi bunu al dersem benimki isyan edecek artık:1:

evet çok 5 li evlilik oldu:1::1::1::1::1::1:
aynen ne güzel sohbet ederdik artık telde çeneye vuruyoruz:1::1::1:
buarada seninle konuştuktan sonra koşu bandı beğendim şimdide baya güzeldi bunu al dersem benimki isyan edecek artık:1:

Evt ya telde bi başladımı kapatamıyoruzzzzz:1::1::1:
insan başladımı duramıyor alışverişe internetten kolay oluyo tabi al kapıya gelsin..:34:
ama tabi koçişler yakında isyan edicekkkkk:9::9::9:
Benim içinde çok kolay oldu bu dönemde dışarı çıkamdığım içinn.

Son düzenleme:
Evt ya telde bi başladımı kapatamıyoruzzzzz:1::1::1:
insan başladımı duramıyor alışverişe internetten kolay oluyo tabi al kapıya gelsin..:34:
ama tabi koçişler yakında isyan edicekkkkk:9::9::9:

dakikaları suluyoruz son 10 günde sadece çağrılık dakikalar kalıyo:1::1::1::1:
evet kolay oluyoda ben bi ağzını aradım kocişiminde sonra vazgeçtim ya.
kilo alırsam ozaman alırım şimdi almayayım yoksa iyice eriycem dimi ama:52:
yaa buarada kuzucuğum doğmasına 27 günmü kaldı yaaaa çok az kalmış:16:
sabırsızlıkla bekleniyorrr:10:

dakikaları suluyoruz son 10 günde sadece çağrılık dakikalar kalıyo:1::1::1::1:
evet kolay oluyoda ben bi ağzını aradım kocişiminde sonra vazgeçtim ya.
kilo alırsam ozaman alırım şimdi almayayım yoksa iyice eriycem dimi ama:52:
yaa buarada kuzucuğum doğmasına 27 günmü kaldı yaaaa çok az kalmış:16:
sabırsızlıkla bekleniyorrr:10:

he ya ben 2 aydır dakikaları bitiremiyorum ama performans düşüklüğü var bende :60::60:
senin kilon gayet iyi cnm benim biraz daha verirsennnnn bilmiyorum nasıl olursun.:34:.
bana lazımda koşu bandı aslındaaaa:9::9:
evt cnm 27 yazıyo ama sezeryan olucağı çin daha az bi zaman varr
salı günü gidicem bakalım gün verir herhaldeeeeee

he ya ben 2 aydır dakikaları bitiremiyorum ama performans düşüklüğü var bende :60::60:
senin kilon gayet iyi cnm benim biraz daha verirsennnnn bilmiyorum nasıl olursun.:34:.
bana lazımda koşu bandı aslındaaaa:9::9:
evt cnm 27 yazıyo ama sezeryan olucağı çin daha az bi zaman varr
salı günü gidicem bakalım gün verir herhaldeeeeee

evet senin performans düştü buaralar:1:
koşu bandına gerek yok panik atak iyi eritiyo insanı:1::1::1:
ayy evet ya tahmini nezamana çağırır kızz doğuma?
çantan hazırmı diye sormayacağım anladın sen onu:1::1::1::1::1:

evet senin performans düştü buaralar:1:
koşu bandına gerek yok panik atak iyi eritiyo insanı:1::1::1:
ayy evet ya tahmini nezamana çağırır kızz doğuma?
çantan hazırmı diye sormayacağım anladın sen onu:1::1::1::1::1:

Ya aman olmasın kimse panik atak cnm zorr.
ama neler yaşıyoruz işte olmamak eldemii.:31:
ben hep 6 ocak gibi düşünüyorum.
tabi acele etmezse naz hanımmmm:34::34:
herbişeyi hazırrrrrr bekliyoruz kuzuyu:1::1::1:

Ya aman olmasın kimse panik atak cnm zorr.
ama neler yaşıyoruz işte olmamak eldemii.:31:
ben hep 6 ocak gibi düşünüyorum.
tabi acele etmezse naz hanımmmm:34::34:
herbişeyi hazırrrrrr bekliyoruz kuzuyu:1::1::1:

hemde ne zor ya sağlık gibisi yok canım ama dediğin gibi yaşadıklarımız kolay değil:50:
yok yok acele etmez prenses annesi şimdiye kadar seni hiç yormadı üzmedi.
şimdide inşallah doktorum dediği zamanda sıkıntısız doğumuna girersin hayırlısıyla.
bilmemmi kaç zamandır hazır nazın herbişeyi:1:
hadi bakalım şimdi yatağa yorma nazımızı dikkat edin kendinize.
öpüyorum canım :54::54::54::54:

hemde ne zor ya sağlık gibisi yok canım ama dediğin gibi yaşadıklarımız kolay değil:50:
yok yok acele etmez prenses annesi şimdiye kadar seni hiç yormadı üzmedi.
şimdide inşallah doktorum dediği zamanda sıkıntısız doğumuna girersin hayırlısıyla.
bilmemmi kaç zamandır hazır nazın herbişeyi:1:
hadi bakalım şimdi yatağa yorma nazımızı dikkat edin kendinize.
öpüyorum canım :54::54::54::54:

Evt cnm benim aynen sağlık gibi yok.:31:
Kuzum hiç üzmedi beni gerçekten şimdide zamanında gelir inşallah:26:
tamam cnm bende yavaştan gideyim uyuyabilirsemmmm artıkkk
iyi geceler cnm bende öptümmmmm:54::54::54:

yazmamak için zor tuttum kendimi ama duramadım yine de.bundan 1 yıl önce mikrotese ameliyatından sonra ürolog çıkıp bulamadık dediğinde o anki durum hala kafamın içinde bi kurt kemirip bitirir beni hatırladıkça.herkes kaderini yaşar derler ya tesadüfen gördüm burda hocanın ismini bütün umutlar kaybolup gitmişken ve bize yapılacak hiç bişey yok denmişken Allah karşıma çıkardı bu güzel ismi CELALETTİN PERU ona gittiğim gün kapısından içeri girerken besmele ile girdim umudumu tamamen bağladım önce Rabbime sonra hocaya teslim olduk verende Allah alanda celalettin hoca sadece vesile ve aracı.memnun olmayan kafasında soru işareti olan arkadaşlar var inanın aklımın ucundan bile geçmedi öyle sizin düşündüğünüz şeyler çünkü geçen hafta elime tahlil kağıdını aldığımda bütün değerler sıfırken orda sayı görmenin ne demek olduğunu onun mutluluğunu anlatmama gerek yok sanırım burada sizlere en zor vakalardan biriyiz testis yetersizliği ve tedavimiz olumlu ilerlemeye başladı çok şükür ki ben bu kadarını beklemiyordum çünkü hoca en az 2 yıl demişti sabrettim ve kafama 2 yılı kaydettim onun öncesinde bişey beklemedim bile.neyse uzatmanın anlamı yok sonuçta burada herkes yavaş yavaş da olsa sonuç almaya başladı hoca da çok uzatmaya gerek yok.o aklında soru işareti olan arkadaşlar bence artık hocanın kapısına bile uğramasın önce inanmak ve güvenmek gerek bi işe başlarken.
neyse arkadaşlar son bişey daha söylüyorum eğer ki hoca burada yazılanlardan etkilenip burada olan olmayan bir çok hastasının tedavisini yarım bırakırsa eğer ben gider kapısında yatarım çünkü tek umudumuz o şu anda bize tek kapı açan insan o kapının arkasında ne var Allahtan başkası bilemez ama o kapıyı gösteren bile bu hoca.dedim ya eğer bırakırsa bi kaç asılsız söze karşın o insanlar ahımı alır unutmasın...
PITIRCIĞIM Allah senden razı olsun senin kadar net yazamazdı kimse duygularımızı ben panik atak hastasıyım sinirlendim biraz karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın.

günaydın :3:
artık yeni bir gün olsun bu tartışmalar son bulsun. yepyeni taze bir sabaha günaydın diyelim herkesin gönlündeki güzellikler gerçek olsun
Rabbim kimseye çok aratırmadan çok bekletmeden evlat sahibi yapsın inşallah

Dünyanın en sabırlı,fedakar anne adayları Allahın selamı şifası üzerinize olsun.canlarım kendinizi çok yıpratıyorsunuz giden gün geri gelmiyor şu doktor bu doktor ddeğil tevekkül ve sabır...nasrettin hocaya sormuşlar kim haklı diye oda sende haklısın oda haklı demiş...bu tedavisi olan zor bir hastalık ama herkes aynı yolun yolcusu.bizimde moralimizi bozan çok insan oldu doktorundan tut en cahiline kadar.lütfen bu tip şeylere celallenmeyin sabredin bakın yollar nasıl açılacak.Rabbim herşeye kadir ya şifasını veriyor yada sabrını yani çözümsüz bırakmıyor.inşifak suresinde her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır diyor.kimseye çekemeyecegınden fazlasını vermem diyor.lütfen tam teslim olun.okumuş okumamış cahilin yanında kitap gibi sessiz olun.azminiz ve sabrınız bol olsun.yolunuz zahmetli ama sonu cennete gidiyor eşlerinize destek olun.Herşey Allahn taktiri karşınıza hayırlı şifalı eller çıkartsın.herkesin kalbini Allah bilir Allah herkesin kalbine göre versin.alıngan vve kırılgan olmakta çok haklısınız.ama kim hatalıysa hatasını anlar inş.çünkü bu çok hassas bir konu...beni soracak olusanız yaklaşık 50 gündür hast.odasındaym.artık sona geldik enfazla 10 gün içinde alacaklar bebişleri korku ve heyecan birarada.herzaman dualarımdasınız.hayatın her evresi ayrı zor.Allah ğepimize sabır ve güç versin.Allaha emanetsiniz .saglıgınızın kıymetini bilin.

Günaydın canım
Maalesef giden gelse idi babam geri gelirdi
Çaldılar adım gibi eminim.Hatta evimize gelen misafirler.
Daha önce böyle huyları vardı.Şimdi yapmazlar diye düşünmüştük
El altından gitti cüzdanım.
haram ya nasıl bogazlarından geçecek.ayrıca bilip söyliyimemekte çok zor.evine alma öyle insanları canım ya geçmiş olsun.

Back
X