Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lökosit İltihap demek.
Her şeyden lökosit oluyor.
Yediğin içtiğin şeylerden çamaşırlardan dahi oluyor
Bu konuda çok dikkatli olunması lazım
Çamaşırlardan dahiiiiiiii kesinlikle katılıyorummmmmmmm![]()
Sen katıl diye yazdım zatiiiii
Sayende eşlerimize organik çamaşır giydirecez valla ha![]()
Bi gelsinde beğenirsem söylicem size.. Beğenmezsem uzak durun dicemm..Ese'yle bi bakarız biz aynı şehirdeyiz.. O da onaylarsa size söyleriz kızlar.. Almak isteyenler alırlar..
![]()
Bi gelsinde beğenirsem söylicem size.. Beğenmezsem uzak durun dicemm..Ese'yle bi bakarız biz aynı şehirdeyiz.. O da onaylarsa size söyleriz kızlar.. Almak isteyenler alırlar..
![]()
evetttt kalite kontol yapıcaz biz burda incelerriz iyce:
sonra yazarız kızlar hemen alın die
merhaba arkadaşlar nasılsınız??????
bu lökosit nedir??? eşimin test sonucunda yazıyorda....eşim bol da su içer denen olur bilen var mı???
Anlaştık tamam kızlar
Bu sayede o firmaları da zengin edecez![]()
Ettirmem ben onları zengin bi dünya gider yaptım ben bugün onlaraTavrınıza bakarım dedim niye online satış yok falan dedim kızdımm.. Müşteri memnuniyeti için sadece bayi bazlı çalışıyoruz dedi.. Ne alakaysa.. Ben bayağı indirim yaptırdım ama şimdi bi bakalım size öyle söylicem.. Vebal kalmasın üstümde bakmadan söylemem ben. Olmazsa o kadını arar konuşurum yine beni söylersiniz ona göre indirim yapsınlar deriz.. Hatta daha da indirtmeye çalışırımm Allahın izniyle. Sana ben gönderirim Tülaycımm.. Sen almanyadaydın dimi?? Benim iş yerimden dolayı indirimim var kargoda yurtdışına falan gönderebiliyorum indirimli ondan dedim canımm
![]()
Lökosit diyelim idrar tahlilinde çıkarsa ilthap-bakteri demek.
Kanda çıkarsa lökositin anlamı beyaz kan hücresidir. enfeksiyonlara karşı korur, zararlı hücreleri (kanser gibi) ve yabancı maddeleri yok eder. Spermde lökosit görüldüysede aynı şekilde. bu lökosit beyaz kan hücreleri hepimizde mevcut ancak spermde lökositlerin sayısı arttıkça yeni oluşacak hücreleri (germ -spermatit gibi) malesef zararlı madde olarak görüp yok etmeye çalışıyor. Azospermli hastalarında zaten işi zorken hepten zorlaşıyor.
Lökosit İltihap demek.
Her şeyden lökosit oluyor.
Yediğin içtiğin şeylerden çamaşırlardan dahi oluyor
Bu konuda çok dikkatli olunması lazım
Çamaşırlardan dahiiiiiiii kesinlikle katılıyorummmmmmmm![]()
Lökosit diyelim idrar tahlilinde çıkarsa ilthap-bakteri demek.
Kanda çıkarsa lökositin anlamı beyaz kan hücresidir. enfeksiyonlara karşı korur, zararlı hücreleri (kanser gibi) ve yabancı maddeleri yok eder. Spermde lökosit görüldüysede aynı şekilde. bu lökosit beyaz kan hücreleri hepimizde mevcut ancak spermde lökositlerin sayısı arttıkça yeni oluşacak hücreleri (germ -spermatit gibi) malesef zararlı madde olarak görüp yok etmeye çalışıyor. Azospermli hastalarında zaten işi zorken hepten zorlaşıyor.
Ben türkişliyim.denizli de yaşıyoruz canım.
Banada gönderirsin tatlım.Anlaşırız aramızda![]()
bunu nasıl en aza ındırırız canım..yanı yedıklerımıze camaşırlarımıza bır pimpirikli olarak dıkkat de ederim nasıl oldu anlamadım...
iç çamaşırı ütülemeyi bıraktım acaba ondan mı oldu ki???
bu organık camasır nedır ben kacırmısımda konuyu canım
sperm testınde cıktı canım...zaten sperm yok bıde lökosit olanı yok ediyosa yandık biz....doktor tedavısı harıc benım nelere dıkkat etmem gerek bılıyo musunuz arkadaşlar ya(
bu organık camasır nedır ben kacırmısımda konuyu canım QUOTE]
Boşver birtanem pek önemli değil şuan zaten.. Bi rüya gördüm.. İnat ettim o çamaşırı buldum aldım dakullanalım bi bakalım sonra haber vercem sizede alın almayın diye
![]()
Antibiyotik tedavisi ile bu azaltılabilir.
Bir de eşler bir müddet korunmalıymış
Et türü ve yumurta yasak.
Sen yine iç çamaşırlarını ütülemeye devam et.
bu organık camasır nedır ben kacırmısımda konuyu canım QUOTE]
Boşver birtanem pek önemli değil şuan zaten.. Bi rüya gördüm.. İnat ettim o çamaşırı buldum aldım dakullanalım bi bakalım sonra haber vercem sizede alın almayın diye
![]()
hayır olsun canım ozaman rüyan canım![]()
Cnm çok az kaldı bitirecem inşallahCanlarım mümkünü varsa zozoo kardeşimiz için tefriciyeyi bu akşama kadar bitirebilirmisiniz
Eşi yarına test verecek.Bir an önce tamamlayalım istiyorum
ALLAH Razı Olsun Hepinizden
Çok güzel açıklamışssın canım
Ama maalesef çoğu dr lar bunu bilmiyor
Ne kadar mantıklı bir şey değil mi
şu an çok kötüyüm eşim ilk tessini oldu fakat hiç sperm bulunmadı.patoloji sonucunda germ hücre bulundu yazıyo.Doktor 6 ay sonra tekrar tese olabilirsiniz dedi.İkinci tese ameliyatında bulunabilir mi?ilk tesede bulunmayıp ikinci tesede sperm bulunanan varmı aranız da yardım edin.