Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşlerimizde Lökosit sayısının yükselmemesi için Balık- et- yumurta gibi bazı gıdalardan uzak durulması gerekiyor. Protein ve omega 3' ün fazla tüketilmesi vücuttaki beyaz kan hücrelerinin (lökosit) sayısını arttırıyor. Mümkün olduğunca sebze ve kuru baklagiller, özellikle nohut tüketilmesi gerekiyor.

Şöyle düşünün nohut suyu sperm ve hücreleri arttırmaya çalışır. Lökositlerde bu hücreleri tanımadığı için yok etmeye çalışır. İğneler, kullanılan ilaçlar ve yediğimiz içtiğimize dikkat ederek var olan savaşlarına büyük destek sağlamış oluruz :) Bazı sperm testinde germ hücrelerinin, spermatitlerin, spermlerin sayılarında artış yada düşüş görülmesinin nedeni bu.

Tabi bu çok önemli bir konu olduğu için, başka extra bir bilgiye sahip olan varsa bizlerle paylaşın ki, daha iyi mücadele edebilelim :)

şu an çok kötüyüm eşim ilk tessini oldu fakat hiç sperm bulunmadı.patoloji sonucunda germ hücre bulundu yazıyo.Doktor 6 ay sonra tekrar tese olabilirsiniz dedi.İkinci tese ameliyatında bulunabilir mi?ilk tesede bulunmayıp ikinci tesede sperm bulunanan varmı aranız da yardım edin.

Canım biz hic tese olmadık tedavideyiz ama bir keresinde tv de bir doktor ilk tese de bulunmasa bile ikinci de bulunma ihtimali var hatta tese de bulunamayanlara 6 ayda bir spermiyogram yaptirmalarini tavsiye ediyoruz çünkü bazen tese de cikmayip sonradan normal çıkışı olanlar oluyormuş ama bence ikinci teseyi olmayın ve tedaviye baslayin

şu an çok kötüyüm eşim ilk tessini oldu fakat hiç sperm bulunmadı.patoloji sonucunda germ hücre bulundu yazıyo.Doktor 6 ay sonra tekrar tese olabilirsiniz dedi.İkinci tese ameliyatında bulunabilir mi?ilk tesede bulunmayıp ikinci tesede sperm bulunanan varmı aranız da yardım edin.

Canım benimm geçmiş olsun Allah eşine şifa versin inşallah.. Allahın izni ile tedavi olursunuz canım.. 6 ayda toplar eşin kendini.. O yüzden öyle demiştir dr. Ama bende tülaya katılıyorum hemen tese olmaktansa biraz tedavi olup öyle deneyinn.. Bu şekilde daha avantajlı olursunuz ve yapmadık demezsiniz canım benim.

Germ hücrelerinin bulunmuş olması bile güzel bir sonuç aslında, 2. tese ameliyatı en az 1 yıl sonra denenebilir ki bence bu konuyu çok iyi düşünün. Çünki 3 tese ameliyatını sağlık açısından bazı doktorlar yapmak istemiyor. Hastane Paraya öncelik vermiyorsa tabiki ! Çünki her ameliyatta alınan parçadan sonra cinsel olarak azalma oluyor ve bu sayı arttıkça durum vahim sonuçlar doğurabilir.

Siz bence şuan teseden önce germ hücrelerinin sayısını arttırarak sperm oluşumunu başlatmaya yönelik bir tedaviye başlayın. Çogumuz öyle yapıyoruz.

Öncelikle çok geçmiş olsun
Keşke daha önce tedavi olup ta öyle tese olsaydı eşiniz

Germ hücrelerinizin olması sizin için büyük bir nimet
Bizim şimdiki tedavilerimiz germ hücrelerin arttırılarak olgunlaşmasını sağlayarak sperm çıkışı elde etmek
Bu iğneler ve bitkiseller ile bizzat sağlanabiliyor.

Bence 2. bir tese işine kalkışmayın.
Tese olduğu gibi zarar.Düşünsene eşinin testislerinde doku eksiliyor

teseden önce 3 ay ilaç tedavisi gördü eşim hormonlarda sorun vardı bizde doktor hormonları düzelmiş ilaçla dedi peki şimdi hangi bitkileri kullanmalıyım

cevap veren herkese çok teşekkür ederim.zaten eşim ikinci teseyi olmam diyor bende artık zorlamıcam ama bitkisel kürler uygulamayı düşünüyorum bunun için sizler ne kullanıyorsunuz.

cevap veren herkese çok teşekkür ederim.zaten eşim ikinci teseyi olmam diyor bende artık zorlamıcam ama bitkisel kürler uygulamayı düşünüyorum bunun için sizler ne kullanıyorsunuz.

Canım ben sana atarım özelden bizim kullandığımız karışımı. Arkadaşlarda atarlar kendi karışımlarını.. Sakin ol acele etme.. Herşey güzel olur Allahın izniyle.

teseden önce 3 ay ilaç tedavisi gördü eşim hormonlarda sorun vardı bizde doktor hormonları düzelmiş ilaçla dedi peki şimdi hangi bitkileri kullanmalıyım

3 ay ilaç tedavisi bazen yetersiz olabiliyor.
Bazılarında bu durum değişebiliyor.
Bünye ile alakalı.

Bitkisellerden keçi boynuzu kürü,nohut kürü,çakşır kökü suyu falan var.
Ama bizim dr fitoterapi dru ile beraber tedavi ettiği için bir şey diyemeyeceğim

Arkadaşlar eşlerimizde Lökosit sayısının yükselmemesi için Balık- et- yumurta gibi bazı gıdalardan uzak durulması gerekiyor. Protein ve omega 3' ün fazla tüketilmesi vücuttaki beyaz kan hücrelerinin (lökosit) sayısını arttırıyor. Mümkün olduğunca sebze ve kuru baklagiller, özellikle nohut tüketilmesi gerekiyor.

Şöyle düşünün nohut suyu sperm ve hücreleri arttırmaya çalışır. Lökositlerde bu hücreleri tanımadığı için yok etmeye çalışır. İğneler, kullanılan ilaçlar ve yediğimiz içtiğimize dikkat ederek var olan savaşlarına büyük destek sağlamış oluruz :) Bazı sperm testinde germ hücrelerinin, spermatitlerin, spermlerin sayılarında artış yada düşüş görülmesinin nedeni bu.

Tabi bu çok önemli bir konu olduğu için, başka extra bir bilgiye sahip olan varsa bizlerle paylaşın ki, daha iyi mücadele edebilelim :)

ayyy bende bol bol protein yediriyorum ıyıu olur dıye ya ne yanlıs yapıyomusum :(
bizde bir gitsekte doktora baslasak tedavıye cok sabırsızım cok :(

teşekkür ederim canım sayenızde ögrendim dikkat edicem artık ıyıce

Keçi boynuzu, keten tohumu vs. vs. tabiki etkisi olsada ben bunların spermi bulunanlar için gerçekte etki ettiğini düşünüyorum. Bizim gibiler için yeterli değil...
2. teseyi olabilir, bu normal ! ancak sperm testinde 1-2 tanede olsa sperm çıkışı var ise kalkışılacak bir iş, Oda en sağlıklısının bulunabilmesi için.Tabi herkesin yaşaadıkları ve bakış açısı farklı olabilir. Siz panik yapmayın ve acele kararlar vermeyin. Bir doktor yardımı almanız şu durumda şansınızı arttıracaktır.

Canım ben sana atarım özelden bizim kullandığımız karışımı. Arkadaşlarda atarlar kendi karışımlarını.. Sakin ol acele etme.. Herşey güzel olur Allahın izniyle.

çok teşekkür ederim bizim de imtanımız buymuş demek Allah çekemeyeceğimiz daha büyük dertleri bize vermesin.ben hep giremiyorum arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.

ayyy bende bol bol protein yediriyorum ıyıu olur dıye ya ne yanlıs yapıyomusum :(

Bende her hafta buğday,bulgur,nohut ve yeşil mercimeği hepsini ayrı ayrı haşlıyorum
Sonra hepsini karıştırıp üzerine ayran döküyorum.
Bir de nane ve azcık da terayağı gezdirdi mi tadına doyum olmuyor.
Hem kilo aldırmıyo sevdik bu yemeği.:52:

İnşallah en kısa zamanda başlarsınız. Özellikle et ve yumurtayı biliyordum da, balık iyi gelir diye düşünüyorduk ama balıkta yemememiz söylendi :)

Bende her hafta buğday,bulgur,nohut ve yeşil mercimeği hepsini ayrı ayrı haşlıyorum

Yeşil mercimek yemeğinin içine az eriştede atarsanız, tadı daha güzel oluyor :9: buda bir alternetif ayrı bir yemek :)

Son düzenleme:

ooo baya güzel bişey olmusa benzıyor canım:56: evet kılo aldırmamasıda süper bişey
bende deneyeyım ,zayıflamada yardımcı olur belkı bu yemek :1:

İnşallah en kısa zamanda başlarsınız. Özellikle et ve yumurtayı biliyordum da, balık iyi gelir diye düşünüyorduk ama balıkta yemememiz söylendi :)

balıga da elveda desene :( sizin doktorunuz kim?
Yeşil mercimek yemeğinin içine az eriştede atarsanız, tadı daha güzel oluyor :9: buda bir alternetif ayrı bir yemek :)

:) bende bunları denemeye baslıyayım...artık sebze ve baklıyat beslenılecek ozaman

balıga da elveda desene :( sizin doktorunuz kim?

:) bende bunları denemeye baslıyayım...artık sebze ve baklıyat beslenılecek ozaman

Bizim doktorumuz Celalettin Peru ama bu bilgileri bizimle paylaşan kişi değildi, eğer onun için sorduysanız :) Bitkisel ilaçlarımızı aldığımız Ersel bey ve araştırmalarımız sonucu bu bilgilere ulaştık.

Bizim doktorumuz Celalettin Peru ama bu bilgileri bizimle paylaşan kişi değildi, eğer onun için sorduysanız :) Bitkisel ilaçlarımızı aldığımız Ersel bey ve araştırmalarımız sonucu bu bilgilere ulaştık.

yok ben sadece doktor arastırması yapıyorum da oyuzden sormustum..tesekkür ederim bilgiler için

Allah razı olsun canım eger eşinde azosperm varsa kaan hocayı öneririm(ankarada kaan aydos ) azosperm tedavısınden sonra tup bebek aşamasına gelındığinde istanbulda memorıal hastanesinde doktor semra hn var onu tavsıye edebılırım bizim henüz tup bebek aşamamız olmadı sonuclar kotu çıkınca tedavıye devam edıyoruz suan ama bende tup bebek ıçın memorıal ı tercih edeceğim inşallah bu arada sen hangi ilde oturuyorsun arkadaşım
evet canım eşimde azosperm var ve doktorlar tese yada mikrotese önerdi bizde burda tedavi yapamayacağımız için adanayamı başkent Hastanesi ne gittik ama bide kaan hocaya görünelim istedik ama kasım ayına randevu alabildik anca, biz hatayda oturuyoruz siz şu an kimde tedavi oluyorsunuz rabbim yüzünüzü güldürür insallah tedaviniz olumlu sonuç verir sizin probleminiz nedir ne zamandır tedavi oluyorsunuz canım

Back
X