Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlar insalahhh cikacak o supermenler bu topikte inşallah supermenlerri değil evlatlarimizida yaxdigimuz günler olucakkk.

Herkese Merhabalar; zoozz canım sonucun için üzüldüm inşh en yakın zamansa dilerim hayırlı güzeller sonuçlar alırsınız.:16:

Nasılsınız Canlar?

Benim azcık içim sıkılıyor herşey geldi mi üstüstte gelir yaa

annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.

Bugün enerjim çok düşük başladım güne...:53:

hala dahada öyle devam ediyorum...bugün bitse diyorum.:50:
Cn. Annene babana cok gecmis olsun evet ana baba olunca mevzu korku uzuntu ayni anda yasaniyor uff inslh atlatirlar butun hastaliklarini..
Kızlar cuma günü sipariş ettiğim çamaşırlar geldii az önce..:9::9::9: Şöyle bir baktım dokusu falan çok hoştu.. Ön kısmında ince şeritler halinde gümüş örgü var gözüküyor..İnşallah güzeldir :16::16::16:
Oo gule gule kullansin esin.
Teseye ucuncu bi kez hic cesaretim yok haploid bile yokken sperm nasil ciksin ki yani bu doktorlarida anlamak garip:44: o yikimi tekrar yasayamam napalim tedaviye dewm artikk ama celalettin hoca aklimda ona gitmeyi dusunuyorum.

Tatlim dr.hakkinda en iyizini yaptin cinki hicbisey yokken ameliyata girmek ne demek cok iyi bilirim..esim ilk ameliyati ole olmustu uzuntusu sikintisi bide esimin agrisini hic unutmam..bencede once bi tedavi yolunu deneyin baktinz ondan da sonuc alamazsanz ameliyat ..
Insl cok gzel gelismeler yasayip goreceksin ve burdada yazip hepimiz sevinecegiz..:34:

Kızlar hormon sonuçlarımız çıkmış FSH:3.09, T.TESTESTERON:6.83 Çıkmış ama LH yok yanlış girmişler sisteme sağolsunlar:47::47::47: yapılmamış.Yarın sperm testi verecek eşim inşallah halaylık haberler verebilirim:18::18::18::18:

Kızlar cuma günü sipariş ettiğim çamaşırlar geldii az önce..:9::9::9: Şöyle bir baktım dokusu falan çok hoştu.. Ön kısmında ince şeritler halinde gümüş örgü var gözüküyor.. İnşallah güzeldir :16::16::16:

hayirli olsun cnm :) bu nasil bi ic camasiri idi ogün galiba folyolu mu yazmistin? yani benim bildigim eger öyle biseyse o sicak tutar, e sicakta bizimkilere yasak yani iyi degil ya, onun icin sormak ve belirtmek istedim. eger iyiyse yazarsin cnm:21:

bence direk kaan hocaya gıdın hıc kafan karısmasın bız daha once bırcok doktora gıttık hepsıde docent yada profesor du para ıcın bu ısı yapıyor coğu onun ıcın kaan hoca sadece ısıne odaklanıyor ve elınden gelenı yapmaya calısıyor gtıtiğımız hıcbır doktor onun bıze verdıgı tedavıyı uygulamadı canım
canımbenimm yaa bizde kaan hocaya gidecez de tedavinin uzun sürüp olumsuz olması açıkçası beni korkutuyor çünki yaşım aldı basını gidiyor ve süreç uyarsa ne olacak bilmiyorum otuzdan sonra çocuk doğurmak biraz riskli ve ben otuzumu yazılarım sizin tedaviniz iki buçuk yıldır sürüyor öyle değilmi siz tedavi olmadan mikrotese yaptınız galiba bize de. Aynısını öneriler önce bi mikrotese yapalım ilk çocuk garanti olsun sonra tedaviye başlarız dediler ama biz emin olamadık bu yüzdendir kaan hocaya görünelim istedik Size nasıl bibtedavi uyguluyor bem eşime nohut kürünü kırkkilit kürünü uyguluyorum ama.daha ne kadar zamana kadar içecek bilmiyorum saraçoğlu zamanla ilgili bişey demedi uzun süre içmek zarar verirmi onuda bilmiyorum canım

arkadaşlar sperm testi yaptırdık aralıkta 1 milyon çıktı. üzüldük ama umudumuzu kaybetmedik anlatılanlar gibi yedik içtik ,öğrendim ki 6 haftalık hamileyim.allahım en yakın zamanda sizlere de nasip etsin.

hayırlı olsun ne güzel bir haber bu yaaaaaaa:32:

tebrik ederim.:16: ikinizde sağlıkla olun Allahım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.:16:
Canim ya allah onlara şifa versin.
İkisi birbirine destek oluyorlar en azindan ne güzel rabbim daha kötülerinden korusun onlari
Sen üzme kendini ddesende çok zor rabbim sana da güç kuvvet saglik moral versiiiiiiiin.

Canım benim çok sağol....
ben habire sağlıkla ilgili bülten geçiyorum ama:1: ne yapayım vallahi yazınca rahatlıyorum.
kimse sizler kadar çıkarsız iyi dileklerini sunan birileri yok beni güçlendiriyorsunuz.
ben elden geldiğince yakaladığımca yazıoyrum destek olmaya çalışıyorum.
Allahım herkese herkese şifa versin.:16:

Cn. Annene babana cok gecmis olsun evet ana baba olunca mevzu korku uzuntu ayni anda yasaniyor uff inslh atlatirlar butun hastaliklarini..

:

sağol cemrem..inşh atlatıcaz bunada şükür.Allahım beterinden korusun.
Sizlere hiç mi hiç yaşatmasın.:16:

Kızlar hormon sonuçlarımız çıkmış FSH:3.09, T.TESTESTERON:6.83 Çıkmış ama LH yok yanlış girmişler sisteme sağolsunlar:47::47::47: yapılmamış.Yarın sperm testi verecek eşim inşallah halaylık haberler verebilirim:18::18::18::18:

keşke bizim yüreğimiz kadar hasasas olsalar şu işleri yaparken :19:
Hayırlı olsun canım inşh hayırlı haberlerle gelirsin.:16:

İnşallah canim iyi halaylik haberlerin olsun.yatsi ezani okunuyor su an yazarken rabbim muradinuzi versin.okunan ezanlar hurmetine bizleri de anne baba olmayi nasip etsinn..:55::emir_bebek::49::nazar:

Inşallah guzel hayırlı haberlerle gelirsin canım duâ edicem senin için Rabbim kabul eyler inşallah

hayirli olsun cnm :) bu nasil bi ic camasiri idi ogün galiba folyolu mu yazmistin? yani benim bildigim eger öyle biseyse o sicak tutar, e sicakta bizimkilere yasak yani iyi degil ya, onun icin sormak ve belirtmek istedim. eger iyiyse yazarsin cnm:21:

Canım bi yanlis anlasilma var herhalde. O konu şöyle, ben ruyamda esimin ic camasirina folyo dikmeliymisim öyle gördüm. :)) Sonra arastirdim googledan biraz. Baktim dagcilarin kullandigi kisin sicak yazin serin tutan bi ic camasiri var. %80 i pamuk diger kismi gümüş elyaf örgü. Mikrop öldürme özelliğine sahipmiş. 400 kusur mantarı öldürüyormus. Broşür gönderdiler onlari yaziyorum bende size. Geldi dokusu hoş gercekten belli pamuk olduğu. Birde gerçekten ag kismi komple gümüş rengi icerden. Radyasyonu da uzak tutuyormus. Daha bi sürü şey yaziyorda canim benim hatirladiklarim bunlar. Merak edip aldim ama fena deil gerçekten. Eşim de beğendi. Ese.lerde begenirse yazariz canim buradan.

Ccnm hormonlarin bi kismi iyi bence digerleride boledir o zaman.nasil yanlis yazmislar yaa yarin insl halaylik haberler verirsin bizlere:52:
hayırlı olsun ne güzel bir haber bu yaaaaaaa:32:

tebrik ederim.:16: ikinizde sağlıkla olun Allahım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.:16:

Canım benim çok sağol....
ben habire sağlıkla ilgili bülten geçiyorum ama:1: ne yapayım vallahi yazınca rahatlıyorum.
kimse sizler kadar çıkarsız iyi dileklerini sunan birileri yok beni güçlendiriyorsunuz.
ben elden geldiğince yakaladığımca yazıoyrum destek olmaya çalışıyorum.
Allahım herkese herkese şifa versin.:16:

sağol cemrem..inşh atlatıcaz bunada şükür.Allahım beterinden korusun.
Sizlere hiç mi hiç yaşatmasın.:16:

keşke bizim yüreğimiz kadar hasasas olsalar şu işleri yaparken :19:
Hayırlı olsun canım inşh hayırlı haberlerle gelirsin.:16:

Ahh cnm ahh yasanacak varsa yasiyoruz annecigim yillarca seker hastaligini cekti sonu ayak agrilsri kalp vve fozlerinden oldu o kadar zordu ki anlatamam:14:rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin ama kaderde ne varsa o ..
Guzel gunler olacak atlatacak ailen bu zor gnleride alalhin iznyle..:16::16:

Ccnm hormonlarin bi kismi iyi bence digerleride boledir o zaman.nasil yanlis yazmislar yaa yarin insl halaylik haberler verirsin bizlere:52:

Ahh cnm ahh yasanacak varsa yasiyoruz annecigim yillarca seker hastaligini cekti sonu ayak agrilsri kalp vve fozlerinden oldu o kadar zordu ki anlatamam:14:rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin ama kaderde ne varsa o ..
Guzel gunler olacak atlatacak ailen bu zor gnleride alalhin iznyle..:16::16:

amin cemrem inşh canım benim.
sizde neler neler yaşamışsınız.:26:

Canım bi yanlis anlasilma var herhalde. O konu şöyle, ben ruyamda esimin ic camasirina folyo dikmeliymisim öyle gördüm. :)) Sonra arastirdim googledan biraz. Baktim dagcilarin kullandigi kisin sicak yazin serin tutan bi ic camasiri var. %80 i pamuk diger kismi gümüş elyaf örgü. Mikrop öldürme özelliğine sahipmiş. 400 kusur mantarı öldürüyormus. Broşür gönderdiler onlari yaziyorum bende size. Geldi dokusu hoş gercekten belli pamuk olduğu. Birde gerçekten ag kismi komple gümüş rengi icerden. Radyasyonu da uzak tutuyormus. Daha bi sürü şey yaziyorda canim benim hatirladiklarim bunlar. Merak edip aldim ama fena deil gerçekten. Eşim de beğendi. Ese.lerde begenirse yazariz canim buradan.

hee serin tutuosa cok iyimis canim :) ozaman heyecanla beklicez dusuncelerinizi :)

bende kaçtım kimseler yok zaten herkese iyi uykular:3::3:

he yaaa bi başlayamakdık biztüp yapana kadar başka çare bulacaklar yaa :1::1::1:
aaa bende kimseer yok diyodum bak hele sen burdaymısın:9::9:
he kız ne bilim amannn kısmetmi ne oluyor anlamadım inşlh zamanı gelmiştir demekten başak bişey gelmiyor elimizden..
olabilir şöle hap içermişişn tüp olurmuş içerde falan ne güzel bi buluş demi:37::9::9:

Back
X