- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cn. Annene babana cok gecmis olsun evet ana baba olunca mevzu korku uzuntu ayni anda yasaniyor uff inslh atlatirlar butun hastaliklarini..Herkese Merhabalar; zoozz canım sonucun için üzüldüm inşh en yakın zamansa dilerim hayırlı güzeller sonuçlar alırsınız.
Nasılsınız Canlar?
Benim azcık içim sıkılıyor herşey geldi mi üstüstte gelir yaa
annem babalar gününde banyoda kayıp düşmüş hemde 2 defa ...hatırlıyorsunuz belki kanser kendisi zaten çok ağrıları var kilolu ,babam zate kalp hastası onu kaldırcam diye oda tıkanmış.ben yoktum ama canım nasıl acıdı anlatamam.
Bugün enerjim çok düşük başladım güne...
hala dahada öyle devam ediyorum...bugün bitse diyorum.![]()
Oo gule gule kullansin esin.Kızlar cuma günü sipariş ettiğim çamaşırlar geldii az önce..Şöyle bir baktım dokusu falan çok hoştu.. Ön kısmında ince şeritler halinde gümüş örgü var gözüküyor..İnşallah güzeldir
![]()
Teseye ucuncu bi kez hic cesaretim yok haploid bile yokken sperm nasil ciksin ki yani bu doktorlarida anlamak garip:44: o yikimi tekrar yasayamam napalim tedaviye dewm artikk ama celalettin hoca aklimda ona gitmeyi dusunuyorum.
Kızlar cuma günü sipariş ettiğim çamaşırlar geldii az önce..Şöyle bir baktım dokusu falan çok hoştu.. Ön kısmında ince şeritler halinde gümüş örgü var gözüküyor.. İnşallah güzeldir
![]()
canımbenimm yaa bizde kaan hocaya gidecez de tedavinin uzun sürüp olumsuz olması açıkçası beni korkutuyor çünki yaşım aldı basını gidiyor ve süreç uyarsa ne olacak bilmiyorum otuzdan sonra çocuk doğurmak biraz riskli ve ben otuzumu yazılarım sizin tedaviniz iki buçuk yıldır sürüyor öyle değilmi siz tedavi olmadan mikrotese yaptınız galiba bize de. Aynısını öneriler önce bi mikrotese yapalım ilk çocuk garanti olsun sonra tedaviye başlarız dediler ama biz emin olamadık bu yüzdendir kaan hocaya görünelim istedik Size nasıl bibtedavi uyguluyor bem eşime nohut kürünü kırkkilit kürünü uyguluyorum ama.daha ne kadar zamana kadar içecek bilmiyorum saraçoğlu zamanla ilgili bişey demedi uzun süre içmek zarar verirmi onuda bilmiyorum canımbence direk kaan hocaya gıdın hıc kafan karısmasın bız daha once bırcok doktora gıttık hepsıde docent yada profesor du para ıcın bu ısı yapıyor coğu onun ıcın kaan hoca sadece ısıne odaklanıyor ve elınden gelenı yapmaya calısıyor gtıtiğımız hıcbır doktor onun bıze verdıgı tedavıyı uygulamadı canım
arkadaşlar sperm testi yaptırdık aralıkta 1 milyon çıktı. üzüldük ama umudumuzu kaybetmedik anlatılanlar gibi yedik içtik ,öğrendim ki 6 haftalık hamileyim.allahım en yakın zamanda sizlere de nasip etsin.
Canim ya allah onlara şifa versin.
İkisi birbirine destek oluyorlar en azindan ne güzel rabbim daha kötülerinden korusun onlari
Sen üzme kendini ddesende çok zor rabbim sana da güç kuvvet saglik moral versiiiiiiiin.
Cn. Annene babana cok gecmis olsun evet ana baba olunca mevzu korku uzuntu ayni anda yasaniyor uff inslh atlatirlar butun hastaliklarini..
:
Kızlar hormon sonuçlarımız çıkmış FSH:3.09, T.TESTESTERON:6.83 Çıkmış ama LH yok yanlış girmişler sisteme sağolsunlaryapılmamış.Yarın sperm testi verecek eşim inşallah halaylık haberler verebilirim:18::18::18::18:
Kızlar hormon sonuçlarımız çıkmış FSH:3.09, T.TESTESTERON:6.83 Çıkmış ama LH yok yanlış girmişler sisteme sağolsunlaryapılmamış.Yarın sperm testi verecek eşim inşallah halaylık haberler verebilirim:18::18::18::18:
hayirli olsun cnm :) bu nasil bi ic camasiri idi ogün galiba folyolu mu yazmistin? yani benim bildigim eger öyle biseyse o sicak tutar, e sicakta bizimkilere yasak yani iyi degil ya, onun icin sormak ve belirtmek istedim. eger iyiyse yazarsin cnm![]()
Ccnm hormonlarin bi kismi iyi bence digerleride boledir o zaman.nasil yanlis yazmislar yaa yarin insl halaylik haberler verirsin bizlereKızlar hormon sonuçlarımız çıkmış FSH:3.09, T.TESTESTERON:6.83 Çıkmış ama LH yok yanlış girmişler sisteme sağolsunlaryapılmamış.Yarın sperm testi verecek eşim inşallah halaylık haberler verebilirim:18::18::18::18:
hayırlı olsun ne güzel bir haber bu yaaaaaaa
tebrik ederim.ikinizde sağlıkla olun Allahım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.
Canım benim çok sağol....
ben habire sağlıkla ilgili bülten geçiyorum amane yapayım vallahi yazınca rahatlıyorum.
kimse sizler kadar çıkarsız iyi dileklerini sunan birileri yok beni güçlendiriyorsunuz.
ben elden geldiğince yakaladığımca yazıoyrum destek olmaya çalışıyorum.
Allahım herkese herkese şifa versin.
sağol cemrem..inşh atlatıcaz bunada şükür.Allahım beterinden korusun.
Sizlere hiç mi hiç yaşatmasın.
keşke bizim yüreğimiz kadar hasasas olsalar şu işleri yaparken
Hayırlı olsun canım inşh hayırlı haberlerle gelirsin.![]()
Ccnm hormonlarin bi kismi iyi bence digerleride boledir o zaman.nasil yanlis yazmislar yaa yarin insl halaylik haberler verirsin bizlere
Ahh cnm ahh yasanacak varsa yasiyoruz annecigim yillarca seker hastaligini cekti sonu ayak agrilsri kalp vve fozlerinden oldu o kadar zordu ki anlatamamrabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin ama kaderde ne varsa o ..
Guzel gunler olacak atlatacak ailen bu zor gnleride alalhin iznyle..![]()
aman hayat her zaman güzel gelmiyoramin cemrem inşh canım benim.
sizde neler neler yaşamışsınız.:26:
Canım bi yanlis anlasilma var herhalde. O konu şöyle, ben ruyamda esimin ic camasirina folyo dikmeliymisim öyle gördüm. :)) Sonra arastirdim googledan biraz. Baktim dagcilarin kullandigi kisin sicak yazin serin tutan bi ic camasiri var. %80 i pamuk diger kismi gümüş elyaf örgü. Mikrop öldürme özelliğine sahipmiş. 400 kusur mantarı öldürüyormus. Broşür gönderdiler onlari yaziyorum bende size. Geldi dokusu hoş gercekten belli pamuk olduğu. Birde gerçekten ag kismi komple gümüş rengi icerden. Radyasyonu da uzak tutuyormus. Daha bi sürü şey yaziyorda canim benim hatirladiklarim bunlar. Merak edip aldim ama fena deil gerçekten. Eşim de beğendi. Ese.lerde begenirse yazariz canim buradan.
aman hayat her zaman güzel gelmiyor
bu günümüze şükür cnm aminnn bu yıl hepimizin yılı olsun evlatlarımız gelsin de biraz acılarımızı hafifletsin..![]()
ahhh ne tüpmüş cnm bi türlü başlayamadık heamin cemrem inşh.bu ıl bizim olsunçbirlikte başlıcaz tüpe![]()
ahhh ne tüpmüş cnm bi türlü başlayamadık heinşlh zamanı gelmiştri tatlım aminnnn
![]()
aaa bende kimseer yok diyodum bak hele sen burdaymısınhe yaaa bi başlayamakdık biztüp yapana kadar başka çare bulacaklar yaa![]()