Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aaa bende kimseer yok diyodum bak hele sen burdaymısın:9::9:
he kız ne bilim amannn kısmetmi ne oluyor anlamadım inşlh zamanı gelmiştir demekten başak bişey gelmiyor elimizden..
olabilir şöle hap içermişişn tüp olurmuş içerde falan ne güzel bi buluş demi:37::9::9:

Guldurdun kiz beni akşam akşam :)) bende istiyorum o haptan bi kactane birden yutcam :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun ne güzel bir haber bu yaaaaaaa:32:

tebrik ederim.:16: ikinizde sağlıkla olun Allahım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.:16:

Canım benim çok sağol....
ben habire sağlıkla ilgili bülten geçiyorum ama:1: ne yapayım vallahi yazınca rahatlıyorum.
kimse sizler kadar çıkarsız iyi dileklerini sunan birileri yok beni güçlendiriyorsunuz.
ben elden geldiğince yakaladığımca yazıoyrum destek olmaya çalışıyorum.
Allahım herkese herkese şifa versin.:16:

sağol cemrem..inşh atlatıcaz bunada şükür.Allahım beterinden korusun.
Sizlere hiç mi hiç yaşatmasın.:16:

keşke bizim yüreğimiz kadar hasasas olsalar şu işleri yaparken :19:
Hayırlı olsun canım inşh hayırlı haberlerle gelirsin.:16:

İnşallah canim iyi halaylik haberlerin olsun.yatsi ezani okunuyor su an yazarken rabbim muradinuzi versin.okunan ezanlar hurmetine bizleri de anne baba olmayi nasip etsinn..:55::emir_bebek::49::nazar:

Inşallah guzel hayırlı haberlerle gelirsin canım duâ edicem senin için Rabbim kabul eyler inşallah

Ccnm hormonlarin bi kismi iyi bence digerleride boledir o zaman.nasil yanlis yazmislar yaa yarin insl halaylik haberler verirsin bizlere:52:

Ahh cnm ahh yasanacak varsa yasiyoruz annecigim yillarca seker hastaligini cekti sonu ayak agrilsri kalp vve fozlerinden oldu o kadar zordu ki anlatamam:14:rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin ama kaderde ne varsa o ..
Guzel gunler olacak atlatacak ailen bu zor gnleride alalhin iznyle..:16::16:
Çok sağolun arkadaşlar Allah razı olsun dualarınız için,bu testten umutluyum bakalım inşallah umduğumuz gibi olur.

Guldurdun kiz beni akşam akşam :)) bende istiyorum o haptan bi kactane birden yutcam :))

Allah neşenizi bozmasın kızlar👍 bende size bişeyler anlatayayım şimdi benim yumurtalar toplandı eşimden sperm alındı biz çıktık hastaneden eve geldık her neyse bunlar aradilar şu kadarı döllendi diye eşim döndü bana şimdi bizim bebeklerimizmi var iyide ben seninle bu gün yanlız kalmadım niye bizim bebeği 30kişi yapıyor biz bu işi bilmiyozmu ben sorunlarından aptal oldum gül gül öldük

Daha onceki test nasildi canim insallah hersey kalbine göre olur bizde 27 haziranda gitcez

%41 SPERMATİT çıkmıştı canım bir önceki testte,inşallah 27 haziranda sizinde spermleriniz bol bol kaliteli bir şekilde çıkmaya başlar ecrincim Hepiniz dualarımdasınız.

Kurban Bayramına yakın celalettin hocaya gidecek olan varsa hoca hacca gidecekmis herhalde

aaa olsa o hapları ben alıcam herkese dagıtıcam kız:9::9::9::9::9::9::9:
Allah neşenizi bozmasın kızlar👍 bende size bişeyler anlatayayım şimdi benim yumurtalar toplandı eşimden sperm alındı biz çıktık hastaneden eve geldık her neyse bunlar aradilar şu kadarı döllendi diye eşim döndü bana şimdi bizim bebeklerimizmi var iyide ben seninle bu gün yanlız kalmadım niye bizim bebeği 30kişi yapıyor biz bu işi bilmiyozmu ben sorunlarından aptal oldum gül gül öldük
bak sen senin eşinde az değilmiş he hakkaten yanlız kalmadınız nasıl oldu o bebeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:9::9::9:tıp çok ilerlemiş ya yanlız kalamadan da bebekler oluyo he:52::52::1::1:

herkese günaydın inşlh bugün arkadaşlarımdan kim kontrole giderse hesi güzel haberlerle dönsün inşlhhhhhhhhhhh:16::16::16::16:

Gunaydınnnnn cnm napalım yeri geliyor ağlanacak halimize gülüyoruz kasvet kasvet nereye kadar değilmi😊
haklısın cnm ağla üzül hep hayatımızda zaten arada gülsek bile bebeklerimizle ilgili oluyor ki...
sen nasılsın transferin oldu mu

haklısın cnm ağla üzül hep hayatımızda zaten arada gülsek bile bebeklerimizle ilgili oluyor ki...
sen nasılsın transferin oldu mu

Kismetse yarın olacak cnm hakkımızda hayırlısı aynen bizim işimiz güçümüz süt kokulu evlatlar olmuş rabbim inşallah nasip edecek her birimize vermezsede kurban olduğum rabbimin vardır bi hikmeti dicez ben şimdiden hazırladım kendimi☺

Kismetse yarın olacak cnm hakkımızda hayırlısı aynen bizim işimiz güçümüz süt kokulu evlatlar olmuş rabbim inşallah nasip edecek her birimize vermezsede kurban olduğum rabbimin vardır bi hikmeti dicez ben şimdiden hazırladım kendimi☺
oyyy ne heyecan varrdır şimdi sende :18::18:
inş seninle olur bebeğin cnm 12 gün sonra hamileyim diye yazarsın:52::52:
aynen kaderde varsa ne ala yoksa da rabbime hamdolsun ....

oyyy ne heyecan varrdır şimdi sende :18::18:
inş seninle olur bebeğin cnm 12 gün sonra hamileyim diye yazarsın:52::52:
aynen kaderde varsa ne ala yoksa da rabbime hamdolsun ....

Ayy cnm sorma günler geçmek bilmiyordu şimdi saatler gecmiyo☺inşallah cnm çok cokk Sağol inş yazarım olmassada hayat devam ediyor cnm rabbimden gelen herşeye razıyım

Ayy cnm sorma günler geçmek bilmiyordu şimdi saatler gecmiyo☺inşallah cnm çok cokk Sağol inş yazarım olmassada hayat devam ediyor cnm rabbimden gelen herşeye razıyım
inşlhh.. evet inşlh hamiş olursun eğer olmasanda yola devam o bebek kucağımıza gelene kadar devam edeceğiz bırakmak yok
güzel haberler duymak dileğiyle...:16::16:

inşlhh.. evet inşlh hamiş olursun eğer olmasanda yola devam o bebek kucağımıza gelene kadar devam edeceğiz bırakmak yok
güzel haberler duymak dileğiyle...:16::16:

İnşallah cnm aynen rabbim ol deyinceye kadar mücadeleye devam rabbim bize ve eşlerimizin tırnağına zeval getirmesin güçümüzün yettiği yere kadar devammm☺☺

Kızlar hormon sonuçlarımız çıkmış FSH:3.09, T.TESTESTERON:6.83 Çıkmış ama LH yok yanlış girmişler sisteme sağolsunlar:47::47::47: yapılmamış.Yarın sperm testi verecek eşim inşallah halaylık haberler verebilirim:18::18::18::18:

Hormon tahlilleriniz süper gibi gözüküyor.:34:
İNŞALLAH sperm testi sonucunuz da da yüz güldürücü güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız:16:
Halay çekmeye hazırız bizlerde.:42:

Back
X