Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aaa bende kimseer yok diyodum bak hele sen burdaymısın:9::9:
he kız ne bilim amannn kısmetmi ne oluyor anlamadım inşlh zamanı gelmiştir demekten başak bişey gelmiyor elimizden..
olabilir şöle hap içermişişn tüp olurmuş içerde falan ne güzel bi buluş demi:37::9::9:

ben varım içerim vallaha :1:

Guldurdun kiz beni akşam akşam :)) bende istiyorum o haptan bi kactane birden yutcam :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ya cemrem buldu tüp hapıııı:1::1::1:

Allah neşenizi bozmasın kızlar👍 bende size bişeyler anlatayayım şimdi benim yumurtalar toplandı eşimden sperm alındı biz çıktık hastaneden eve geldık her neyse bunlar aradilar şu kadarı döllendi diye eşim döndü bana şimdi bizim bebeklerimizmi var iyide ben seninle bu gün yanlız kalmadım niye bizim bebeği 30kişi yapıyor biz bu işi bilmiyozmu ben sorunlarından aptal oldum gül gül öldük

sağol canem hep beraber katlanarak artsın bu neşeler :16:
hayırlı olsun canım benim 12 gün sonra güzel haberler beklicez senden :16::16::16:

cnmm çok çok geçmiş olsun annecine babacına
çok iyi anlıyorum seni inanın aklını hep orda alıyor iyimi kötümü ama endişelenme Allaha emanetler onlar : )

cnmmm hayırllı haberlelerle gel inşallahh

sağol canım çok tşk ederim.Allah razı olsun desteğin için.:16::16::16:

sağolun canım arkadaşlarım heyecanla bekliyorum sonucuuuu:18::18::18::18:

canım hayırlı haberler inşh güzel sonuçlar alırsınız.:16:

Eczaneden alırken iğnelerin en ince olanını isteyelim dimi cnm gobekten vurmak için olanlrmi oluo en incesi cnm..kalcadnmi vurulmasi daha iyi yoksa gobektenmi

Ferahcim biz kalçadan vuruyoruz.ignede kalça için olan ince uçlu olanindan.hipogonodizim formunu okumuştum orada tedavi olanlar en iyi bu yöntem olduğunu yzamislardi.birde buz torbasi ile masajida yazmislardi bende öyle uyguluyorum hocada eşime kalçadan eczacida kalçadan vurulursun demiş.

Canim çok korkulacak bir durum değil zaten inanki bir iki dene sonrası geliyor Esim ile aramixda artik espiri oluyor bu konu bir müddet sonra kizdirma bak beni iğne yaparim sana diyoruuummm bir de sabahları erken saate vurmaya dikkat edin.hormonların en iyi calistigi zamanmis biz işyerine gitmeden sabah ilk oönce iğneyi vuruyoruz.bunu da atlamistim bak aklima geldi canim dua oku cesaret korku aklinda ne varsa inanaki sende yapacaksin.

ben varım içerim vallaha :1:

evet ya cemrem buldu tüp hapıııı:1::1::1:

sağol canem hep beraber katlanarak artsın bu neşeler :16:
hayırlı olsun canım benim 12 gün sonra güzel haberler beklicez senden :16::16::16:

İnşallah bitanem aminnn bu sıkıntılı Günlerimiz geride kalsın rabbim gönlümüzdeki muradımızı tez zamanda versin aminnn😌

Canım eşinin sonuçları çıkmadı mı daha
Elim halayda hazır bekleyooooo
Hadi bize güzel haberler ver ne olur

:23:
Yaşaaaaa canımsın kardeşim biz o uçakdaki lerden fazlayız kızdırmasınlar😈bizim topink yeter😊😊

Biz o 3. için uçaksız pilotsuz uçamaya razıyız sen ne diyorsunn.. Biz haberini alalım kanatlanır uçarız zatenn :52::52::52::52::124::124::118:

iyiyim canım sen nasılsın bebişler şimdilik iyi sayılır
biraz aşağıda duruyor benim inşallah bu ara dinlenerek vakit geçiriyorum işten de ayrıldım artık evdeyim bir müddet
biraz keyif yapıyorum ama yakında sıkılırım gibi geliyor hayırlısı artık:16:
sen nasılsın iyisindir inşallah:16::16:

canım hayırlısıyla geliyosun artık bişey kalmadı tedavin olacak Allahın izniyle sende hamile kalırsın inşallah dualarımız seninle canım:16:[/

QUOTE]

Yesilimm bol istirahatlar sana o zaman bebisler büyüyünce baslarsin yine calismaya
canim çok sukur bu gunlerimize tedavi devam ediyor.
Hasretle umutle bekliyoruz canim her gunum her dakikam tedavi oldu inanki dua ve sabir ile yenecegiz bu azoyu inşallah

Ferahcim biz kalçadan vuruyoruz.ignede kalça için olan ince uçlu olanindan.hipogonodizim formunu okumuştum orada tedavi olanlar en iyi bu yöntem olduğunu yzamislardi.birde buz torbasi ile masajida yazmislardi bende öyle uyguluyorum hocada eşime kalçadan eczacida kalçadan vurulursun demiş.
Canim çok korkulacak bir durum değil zaten inanki bir iki dene sonrası geliyor Esim ile aramixda artik espiri oluyor bu konu bir müddet sonra kizdirma bak beni iğne yaparim sana diyoruuummm bir de sabahları erken saate vurmaya dikkat edin.hormonların en iyi calistigi zamanmis biz işyerine gitmeden sabah ilk oönce iğneyi vuruyoruz.bunu da atlamistim bak aklima geldi canim dua oku cesaret korku aklinda ne varsa inanaki sende yapacaksin.
cnm sağol Allah razı olsun haftada 3 demiş hoca. Ptesi çarşamba cuma vurulsak olur mu

Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef

Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef

Canım arkadaşım hayırlısı olsun. Allahın izniyle ne gelişmeler olur üzme kendini. Zamanı var demekki biraz daha sabretmek gerekiyor. :16:

Kızlar ya bu ay adetim den bi hafta önce lekelenme ler oluyo 2 3 damla nedendr acaba ilk kez böyle oluyo. . Bu sefer kendimi soriyim dedim :16:

Arkadaslar esim tahlil vercek fsh lh t testosteron e2 biree progesteron istettim dogru mu bilgisi olan var mi birde arif bete ulasamadik bu cuma sabah orda mi bilen var mi

Son düzenleme:
slm kızlar ,bugünün celalettin hocanın yanına gittik sonuçlar için.evet biraz gerilemişiz dedi kendisi de menegondan kaynaklı olduğunu söyledi.preglny haftada 3 e çıktı menogonu kesti.eşimi muayne etti bir sıkıntının olmadıını söyledi sağolsun ilgilendi baya.
kontrolümüz 1,5 ay sonra o tesette değişiklik olabilir dedi buna nazaran ..
ayrıca genetik test istedi aranızda genetik test veren var mı kızlar..
maliyeti vs nasıl devlet hastaneleri yapıyo mu bu işi?
bizden haberler bu kadr umarım 1.5 ay sonra iyi olur herşey ..

ayrıca burda duyduğuğum üzüntüden dolayı beni teselli eden arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun kızlar inişler çıkışlar olacak tabi işte bazen sabırsız olabiliyoruz.

Back
X