Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırlısı olsun seninle aynı zamnlarda başlamıştık tedaviye hakkında hayırlısı olsun canım ..hormonlarınız güzel .

inşallah bir sonraki kontrol güzel olur sizin için.

Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef

canım Allahın izniyle çok yaklaşmışsınız sevinçli haber inşallah bundan sonraki kontrole gelir.çünkü spermetitler 10 mikron olunca kuyruk çıkıp sperme dönüyormuş.

slm kızlar ,bugünün celalettin hocanın yanına gittik sonuçlar için.evet biraz gerilemişiz dedi kendisi de menegondan kaynaklı olduğunu söyledi.preglny haftada 3 e çıktı menogonu kesti.eşimi muayne etti bir sıkıntının olmadıını söyledi sağolsun ilgilendi baya.
kontrolümüz 1,5 ay sonra o tesette değişiklik olabilir dedi buna nazaran ..
ayrıca genetik test istedi aranızda genetik test veren var mı kızlar..
maliyeti vs nasıl devlet hastaneleri yapıyo mu bu işi?
bizden haberler bu kadr umarım 1.5 ay sonra iyi olur herşey ..

ayrıca burda duyduğuğum üzüntüden dolayı beni teselli eden arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun kızlar inişler çıkışlar olacak tabi işte bazen sabırsız olabiliyoruz.

canım bir an evvel sonuca :emir_bebek: ulaşırsınız inşallah. istanbuldaysanız genetik testi sadi konuk ,Zeynep kamil , kanuni sultan Süleyman yapıyor bir de üniversite hastaneleri başka illerde de üniversite hastanleri yapıyor diye biliyorum maliyeti özelde yüksek geçenlerde bir arkadaş özelde 800 küsüre yaptırdığını yazmıştı içini ferah tut her şey olacağına varıyor:40:

Canım arkadaşım hayırlısı olsun. Allahın izniyle ne gelişmeler olur üzme kendini. Zamanı var demekki biraz daha sabretmek gerekiyor. :16:

çok sağol canım desteğin için,daha önceki testlerde böyle olmamıştım ,bu sefer fazla beklenti içine girdim oyüzden çok üzüldüm ama toparlamamız gerekiyor bizler güçlü olmak zorundayız Allah hepimize sabır versin,yardımcımız olsun.

canım hayırlısı olsun seninle aynı zamnlarda başlamıştık tedaviye hakkında hayırlısı olsun canım ..hormonlarınız güzel .

inşallah bir sonraki kontrol güzel olur sizin için.

ervae cim çok sağol arkadaşım,dediğin gibi hayırlısı olsun,sende üzülme olurmu?inşallah hepimiz birdahaki testlerimizde ilerleme kaydederiz

canım Allahın izniyle çok yaklaşmışsınız sevinçli haber inşallah bundan sonraki kontrole gelir.çünkü spermetitler 10 mikron olunca kuyruk çıkıp sperme dönüyormuş.

canımm Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur birdahaki testte spermleri görürürüz,testide biraz erken yaptırdık galiba 60 gün geçti bir önceki testin üzerinden,etkisi olmuşmudur bilmiyorum

Arkadaslar esim tahlil vercek fsh lh t testosteron e2 biree progesteron istettim dogru mu bilgisi olan var mi birde arif bete ulasamadik bu cuma sabah orda mi bilen var mi
cnm bizde haftaya gidicez. pazartesi, çarsamba ve cumaları sabahtan olmuyormus. bizde salı gününü tercih ettik bilgin olsun cnm.

canımm Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur birdahaki testte spermleri görürürüz,testide biraz erken yaptırdık galiba 60 gün geçti bir önceki testin üzerinden,etkisi olmuşmudur bilmiyorum

Cnm herseyin hayırlısı en kısa zamnda çıkacak insallah. .nette bunu buldum Yumurtalarda, dakikada yaklaşık 50-200 bin adet sperm üretilir. Yumurtanın içindeki kanallarda oluşan spermler, yumurtanın üst kutbundaki kapıdan epididim adı verilen kanal sistemi içine girerler. Burada da olgunlaşmaya devam eden spermler, epididimin kuyruk kısmına geldiklerinde bağımsız hareket kabiliyeti kazanmış olurlar. Bir sperm hücresinin gelişimini tamamlayıp olgun hale gelişi yaklaşık 70 gün sürmektedir.

Sperm, 5-7 mikron boyunda, 3-4 mikron eninde, armut şeklinde baş, 2-3 mikron boyunda boyun ve 40-45 mikron uzunluğunda kuyruk kısımlarından oluşmaktadır.

esime igne yaptim aniden kan fiskirdi cok korktum bisey olurmu ???? damara falanmi yaptim acaba offff artik sıkıldım yaa 😢😢😢😢😢

Aynen öyle canim pazartesi çarşamba cuma ve hic aksatmadan canim şifa olsun eşine hücre cikislariniz milyonlari bulsuuun

cnm sabahlari igne daha iyi yazmissin galiba, doktormu dedi öyle diye ben daha yeni duydum öyle bisey biz hep aksamlari yapioduk. bide esim kendisine göbekten yapiyor hep farki olurmu bi bilgin varmi acaba?

cnm sabahlari igne daha iyi yazmissin galiba, doktormu dedi öyle diye ben daha yeni duydum öyle bisey biz hep aksamlari yapioduk. bide esim kendisine göbekten yapiyor hep farki olurmu bi bilgin varmicaba?

Hipogonadizm sitesi var orada okumuştum.sabah ve kalçadan daha etkili diye ve buz torbasi ile masaj iğne vurulan kalcaya iğnenin daha iyi dagilmasini sagliyor diye biz boyle yapiyoruz canim kalça için hoca ve eczaci demişti.

Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef

Canım ya gelişme yok ne demek ya.
Baksana spermatit oranınız yükselmiş bile
Bu umut ve güzel gelişme olamaz mı
Süpermenlerin daha çıkma zamanı gelmemiş ne yapalım
Ama az kaldı az daha sabır canım.

11-haremsu___________________10/06/2014 Salı
aslıhikmet________________ 158
ecrin23___________________158

12-zozoo____________________ 12/06/2014 perşembe

aslıhikmet________________158
ecrin23___________________158
yase2____________________158

Okuyan varsa okudum desin.Gözümden kaçmış olabilir.
Lütfen günlük olarak aksatmadan bir şekilde okuyalım çok sarkıyor.

Sıra ZÜMRA11 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ZÜMRA11 canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :41:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım doğadandeva ve zumra arkadaşlarım için okudum Allah kabul etsin inşallah.. :16:

Back
X