Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef
slm kızlar ,bugünün celalettin hocanın yanına gittik sonuçlar için.evet biraz gerilemişiz dedi kendisi de menegondan kaynaklı olduğunu söyledi.preglny haftada 3 e çıktı menogonu kesti.eşimi muayne etti bir sıkıntının olmadıını söyledi sağolsun ilgilendi baya.
kontrolümüz 1,5 ay sonra o tesette değişiklik olabilir dedi buna nazaran ..
ayrıca genetik test istedi aranızda genetik test veren var mı kızlar..
maliyeti vs nasıl devlet hastaneleri yapıyo mu bu işi?
bizden haberler bu kadr umarım 1.5 ay sonra iyi olur herşey ..
ayrıca burda duyduğuğum üzüntüden dolayı beni teselli eden arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun kızlar inişler çıkışlar olacak tabi işte bazen sabırsız olabiliyoruz.
Canım arkadaşım hayırlısı olsun. Allahın izniyle ne gelişmeler olur üzme kendini. Zamanı var demekki biraz daha sabretmek gerekiyor.![]()
canım hayırlısı olsun seninle aynı zamnlarda başlamıştık tedaviye hakkında hayırlısı olsun canım ..hormonlarınız güzel .
inşallah bir sonraki kontrol güzel olur sizin için.
Arkadaşlar sperm çıkmamış Spermatit %48 olmuş birde 5 10 mikron yazıyor nedemek bilmiyorum pek bir gelişme yok malesef
canım Allahın izniyle çok yaklaşmışsınız sevinçli haber inşallah bundan sonraki kontrole gelir.çünkü spermetitler 10 mikron olunca kuyruk çıkıp sperme dönüyormuş.
Canım üzülme sakın biraz daha sabret mutlu sona az kaldı
cnm bizde haftaya gidicez. pazartesi, çarsamba ve cumaları sabahtan olmuyormus. bizde salı gününü tercih ettik bilgin olsun cnm.Arkadaslar esim tahlil vercek fsh lh t testosteron e2 biree progesteron istettim dogru mu bilgisi olan var mi birde arif bete ulasamadik bu cuma sabah orda mi bilen var mi
canımm Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur birdahaki testte spermleri görürürüz,testide biraz erken yaptırdık galiba 60 gün geçti bir önceki testin üzerinden,etkisi olmuşmudur bilmiyorum
Aynen öyle canim pazartesi çarşamba cuma ve hic aksatmadan canim şifa olsun eşine hücre cikislariniz milyonlari bulsuuun
Sagol teşekkür ederim canim yarin tekrardan ulasir da kesinlestiririzcnm bizde haftaya gidicez. pazartesi, çarsamba ve cumaları sabahtan olmuyormus. bizde salı gününü tercih ettik bilgin olsun cnm.
cnm sabahlari igne daha iyi yazmissin galiba, doktormu dedi öyle diye ben daha yeni duydum öyle bisey biz hep aksamlari yapioduk. bide esim kendisine göbekten yapiyor hep farki olurmu bi bilgin varmicaba?