Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
devlet hastanesinde baktırın ürolojye randevu alın gdin
cnm ast alt testleri onlar yaptırın ...

Merhaba cemrem
Sana bir sorum olacakti ..esim yaklasik 1.5 yildircelalettin hocada tedavi oluyor igne tedavisi
Buradaki igneler hakkindaki seyleri okuyunca cok korktum pregnyl hakkinda falan
En fazla 5-6ay gibi bisey yazmislar
Biz bayadir kullaniyoruz
Sizde sperm ciktigi icin kullanmayi kestinizmi?
Ne kadar suredir kullandiniz igneleri

Benim ilk tedavlm subatta oldu canim.doktorum yine sertac hocaydi.ben cok memnun kaldi.ilk denemede hamilede kalmistim aslinda.aama 9.haftada bebegimizi kaybettik.simdi 2.deneme agustosta insallah.hic tereddut etmeden genart ve sertac hoca dedik biz.esimde bende cok guvendik ona.gayet ilgili ve bilgili.insallah sende memnun kalirsin canim ve yavruna kavusursun.

çok teşekkür ederim canım bilgin için. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza allahım ol desin olsun sağlıklı bi şekilde inşallah

Sanırım microtese olacaksınız testesteron önemli bildiğim kadarıyla neden biraz daha yükseltmesini beklemiyorsunuz yani şansımız yok demişsin madem öyle düşünüyorsun sonradan pişman olmaktansa bir süre daha bekleyin en azından testesteron artisk icin takviyeler yiyecekler var onları deneyin

canım neyin önemli olduğu belli olmuyorki.testesteronu yüksek olanda çıkacak diye bir kural yokmuş.artık ne çıkarsa bahtımıza.elden bu kadar geliyor.yoksa tedavi olmadık değil.4 yıldır bir fiil iğne aldı eşim.daha ne kadar tedavi olacak.artık buna bir son vermek gerekiyor bana göre.en azından önümüzü görelim.hayatımızı hep doktorlar yönetti.demek ellerinden bu kadar geliyor bizim için.yoksa görmediğimiz tedavi gitmediğimiz doktor kalmadı.bakalım bunca ilacın bize faydası ne olmuş.

evet canim biz bikere tese olduk yani mikrotese degil ve okadar. orda da patelojide matürasyon aresti yaziordu, nadir gec dönem spermatit ve nadir erken dönem spermatit yaziodu. ama kistmis yok basa biseymis yazmio öyle seyler bide saten benim anlamadigim tesede doku parcasi aliyorlar ya ama testistin tam icerigini bilemezlerki böyle tese ameliyatindan. hadi mikrotesede neyse orda testisleri tam yaridan acip bakiolar herseyi görüyorlar ama dedigim gibi teseden nasil tam bu bu diyebilirlerki vede dokuyu ta baska yere gönderiyorlar incemeleri icin...biz burda teseden sonra doktorumuz diyorki mikrotese de daha belli oluyor bide onu yapin!! sanki önce söyleselerdi ölürlerdi :41:

Anladım canım ya inşallah kendiliğinden çıkar spermler ben doktora sordum epididim kisti yazıyor nedir diye zararsız dedi ama internette içinde ölü sperm bulunur yazinca aceba dedim üretim var mı içerde neyse canım hayırlısı

Su an cok canim sıkkın şu iğnelere takıldı kafam
Hep zaten esım tedavıye basladığından beri korkuyorum bır yan etkisivardır dıye
Burada iğneler hakkında kı ozellıkle pregnyl hakkindekileri okuyunca çok korktum yaa
Benim eşim 1.5yıldır iğne tadavısinde celalettin hocada
Bız hocaya güvendiğimiz ve bir sürükişi bu ikaçları kullandığı için hiçaraştırmadık zararlarını
Şu an kafam çok karışık bızım tek caremız bu iğneler...çünki yıllardır hiç bir dr bıze tedavi vermedi ümitsiz vakasınız dediler yani
Celalettın hocada ümit var deyince yapıştık tedavıye,sonuçarda ıyıgıbı suan
Ama beni korkutan iğneler
Bızım gibi uzun süre kullanan varmı bu iğneleri???

canım neyin önemli olduğu belli olmuyorki.testesteronu yüksek olanda çıkacak diye bir kural yokmuş.artık ne çıkarsa bahtımıza.elden bu kadar geliyor.yoksa tedavi olmadık değil.4 yıldır bir fiil iğne aldı eşim.daha ne kadar tedavi olacak.artık buna bir son vermek gerekiyor bana göre.en azından önümüzü görelim.hayatımızı hep doktorlar yönetti.demek ellerinden bu kadar geliyor bizim için.yoksa görmediğimiz tedavi gitmediğimiz doktor kalmadı.bakalım bunca ilacın bize faydası ne olmuş.
Haklısın tabi siz elinizden geleni yapmışsınız bundan sonrası Allah in takdiri inşallah sperm bulunur hamile kalirsin da onca çaba boşa gitmez ve artık kendi hayatınızı istediğiniz gibi gönlünüzce yaşarsınız

inş çıkış başlamıştır canm bende heycanla bekliyorum sizin sonuçları :)ameliyat ı kaça yaptı canm sizinkini 4000 tl dedi bize. siz ilaç kullanmıymıydınz canm hiç bide hormonlarınz kaçtı kan testinidemi ağustosda yaptrcaksınız çok soru sordum kusura bakma :) bide testisin ısısını elle hissedebiliyomusunuz siz biz elle pek hissedemiyoruzda merak ettim .bizede 2 ay vücut dinlensin dedi eylül gibi olcak inş
inşallah canımm dualrınızı eksik etmeyin.Ameliyatı 4000 tl ye yaptırdık biraz pahalı gelebilir ama ben özellikle müfit bey yapsın istedim canım o yüzden parayı falan gözü görmüyor insanın.Yoksa herhangi bir özel hastanede yaptırabilirdik.Tek sonu güzel olsun canım.Hiç ilaç kullanmadık.fsh 7.46 total testesteron 2.96 ydı canım.Şimdi de ilaç kullanmıyoruz ameliyatın testesterona etkisini görmek için.Tahlilden sonra bakıcaz canım artık ama iğne kullanmayı düşünmüyoruz vitamin ve bitkisel takviyeler alıcaz sanırım.testis ısısı elle çok anlaşılıyordu bizim canım ama ameliyattan sonra hiç kalmadı ısı.İnşallah sizde hayırlısıyla atlatırsınız canım ameliyatı ve sperm çıkışlarınız olur.Bize doktor normal yoldan çıkış olabilir sizde dedi bakalım inşallah öyle olur
Cnm bizim burda gittgmz dr bakmışti var gibi fln doppler de öyle çıktı. Ama esim diyoki ben bakınca ben bile anlıyorum.bilmiyorum ki kafam karışıyor. Cnm siz önce kimde tedavi oluoyodnz

o zaman iyi bi üroloji doktoruna gidip muayene olun canım.Genelde doktorlar azoda varikosel ameliyatı işe yaramaz diyolar bize de hep öyle dediler.Ama btd arkadaşımızın eşi de azoluydu ama ameliyattan 1 ay sonra çıkış oldu.Biz de ondan sonra müfit beye gitmeye karar verdik zaten.Şimdiye kadar da tedavi eden bi doktor olmadı canım.siz de bi üroloji doktoruna gösterin bakalım ameliyat gereklidir belkidee ama dediğim gibi her doktor da ameliyat işe yarar demez

ooo canım ne güzel ne sevindirici...
burdaki tüm arkadaşlara nasip olsun böyle güzellikler inşallah...
bizimde varikosel ameliyatı sonrası kendiliğinden çıkış başladı.bende ilk tüp bebek denememi şubat ayında genartta yaptırdım.eşimin doktoru orda varikosel ameliyatını orda oldu.
şimdi 2.denememi yine orda yaptırcam.bizde allah nasip ederse ağustosta başlıcaz.
merkezede doktorumada çok güveniyorum.inşallah sende memnun kalışın ve yavruna kavuşursun.

canım bir heyecanla test sonucunuzu bekliyorum bende.
teste buraya gelirseniz görüşürüz belki.7-8 ağustos gibi başlıcak benimde tedavim.bi aksilik olmazsa inşallah..
bide canım meniyi bi incele bak.ameliyattan önce bildiğin düz sıvı gibiydi.ameliyattan sonra bigün bi baktık çok minik minik kristal gibi parçalar var.toz şeker taneleri gibi falan.eşim bi değişiklik var bunda dedi.acaba çıkış başladımı falan dedik.sonra yok yok ameliyattandır dedik.
ve 1 hafta-10 gün sonra teste gittik biz çıkış başlamış.şuan meni hala öyle...

canım biz de çok heyecanlıyız bakalım az kaldı inşallah bizde de çıkış olur.tahlil için bursaya gitmeye karar verdik iyi bi tüp bebek merkezi araştırıyorum.Aslında genarta gitmek istiyoruz ama yakın diye bursayı seçtik.Ama karar değiştirirsek mutklaka sana haber vericem canım tanışmayı çok isterim.meniyi inceliyoruz canım o kadar değişti ki ameliyattan sonra.Rengi su gibiydi şimdi bembeyaz oldu, o parçalar da var ama anlamıyoruz tabi ne olduğunu.İnşallah çıkış vardır şu an canım ya olumsuzu hiç düşünmüyorum.Eşim de ilk defa böyle umutlu.Olumsuz bişey olacak ta pes edicek diye aklım çıkıyo.Bi de eşim geceleri çok terlerdi canım.Ben hep uyanıp atletini değiştirirdim,yüzü ter içinde kalırdı.Ameliyattan beri hiç terlemedi.Demekki varikoselden terliyormuş.Senin tedaviye de az kaldı kaldı dularımdasın canım inşallah bu sefer Rabbim güldürecek yüzünü.İnşallah ağustos ayı ikimize de uğurlu gelsin canımmm halaylarımızı çekelim burda inşallahhhhh

Burada iğneler hakkında kı ozellıkle pregnyl hakkindekileri okuyunca çok korktum yaa
Bız hocaya güvendiğimiz ve bir sürükişi bu ikaçları kullandığı için hiçaraştırmadık zararlarını
Şu an kafam çok karışık bızım tek caremız bu iğneler...çünki yıllardır hiç bir dr bıze tedavi vermedi ümitsiz vakasınız dediler yani

Okuduklarınız gerçek ama her ilacın yan etkisi var. Daha önce kendimden örnek vermiştim. Şimdide babamı anlatayım. Babam Kalp hastası ve sürekli acile gidiyorlardı. Sık sık fenalaşıyordu, aklımıza kötü kötü şeyler geliyordu. Meğer ilaçları yaramamış. İyileşme yerine alah korusun ama neredeyse gidiyordu. İlaçlar değişince Allaha şükür 2 yıldır, rutin kontrol harici hastaneye gitmiyor. Halbuki başka hastalar sorunsuz kullanıyor.

Bu şekilde düşünün olayı.

Bizde şuan prengly kullanıyoruz hemde 5000 olanından, Allaha emanet ama şimdilik başka şansımız yok. Devam edicez ama en fazla 6 aya kadar bir ilerleme olmazsa devam etmeyi düşünmüyorum. Ancak ilerleme olursa devam ederim. Tabi gerekli doktor kontrolleri tahlilleri yaptırıp bir sorun olmadığını gördüğüm taktirde. Sizde uzun süredir kullanıyorsunuz, Bir doktora gidip tahlil vs. yaptırın ve birşey çıkmazsa tabiki iğnelere devam edin. Çünki başka seçeneğimiz yok.

canim bizimde ayni durum hersey normal ama sperm yok! bizde almanyada tese olduk bisey cikmadi spermatit haric ama biliyorsun burda tek sperme bakiyorlar. biz mayis ta celalettin hocaya gittik ve kendisi cok iyi konustu...ama ins sonuda gercekten öyle olur. banada genelde bööyle olumsuzluklar geliyor aklima ve iyice umutsuzluga kapiliyorum ama sonra allahima siginiyorum eger nasipimizde varsa olur diyorum. biliyorumki ins birgün olucak... siz nerde tedavci görüyorsunuz simdi?

Biz şimdi Selahattin beye gidiyoruz Mersin'de kendisi. Spermatit olması güzel sanırım en azından üretim var. Ben çok kez Celalettin beyi düşündüm ama bitkiseller eşime zarar verir diye korkuyorum. Eşim şimdi ovitrelle iğne oluyor. Eylül gibi Emre beye gitmek istiyoruz orda detaylı sperm testi yapıyorlarmı acaba burda yazıyor arkadaşlar yuvarlak hücre falan. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah tez zamanda normal spermleri görürsünüz. Celalettin bey hormonlar normalse dahamı olumlu konuşuyor?

Arkadaşlar detaylı sperm testini sadece Celalettin hoca mı yapıyor. Biz yurt dışındayız Eylül gibi İstanbul gelmek istiyoruz. Burdan okuyorum yuvarlak hücre spermatit bu testleri nerde yaptırabiliriz yardımcı olabilirmisiniz.

Valla cnm bende korkmaya başladım. Bide 3 gündür eşimde kasiginda kasılmalar kramplar olunca yarın hocayı ariycaz hormon testi yaptrdi k fsh ve lh 0.23 ve 0.3 olmuş bu durumda tosbagg arkadasimizn dediği gibi ya dozu dusurulecek yada başka bi secenek bilmiyoruz Kaş yapalım derken göz cikarmayalim

inşallah canımm dualrınızı eksik etmeyin.Ameliyatı 4000 tl ye yaptırdık biraz pahalı gelebilir ama ben özellikle müfit bey yapsın istedim canım o yüzden parayı falan gözü görmüyor insanın.Yoksa herhangi bir özel hastanede yaptırabilirdik.Tek sonu güzel olsun canım.Hiç ilaç kullanmadık.fsh 7.46 total testesteron 2.96 ydı canım.Şimdi de ilaç kullanmıyoruz ameliyatın testesterona etkisini görmek için.Tahlilden sonra bakıcaz canım artık ama iğne kullanmayı düşünmüyoruz vitamin ve bitkisel takviyeler alıcaz sanırım.testis ısısı elle çok anlaşılıyordu bizim canım ama ameliyattan sonra hiç kalmadı ısı.İnşallah sizde hayırlısıyla atlatırsınız canım ameliyatı ve sperm çıkışlarınız olur.Bize doktor normal yoldan çıkış olabilir sizde dedi bakalım inşallah öyle olur

o zaman iyi bi üroloji doktoruna gidip muayene olun canım.Genelde doktorlar azoda varikosel ameliyatı işe yaramaz diyolar bize de hep öyle dediler.Ama btd arkadaşımızın eşi de azoluydu ama ameliyattan 1 ay sonra çıkış oldu.Biz de ondan sonra müfit beye gitmeye karar verdik zaten.Şimdiye kadar da tedavi eden bi doktor olmadı canım.siz de bi üroloji doktoruna gösterin bakalım ameliyat gereklidir belkidee ama dediğim gibi her doktor da ameliyat işe yarar demez
Canım valla gidelim diyoruz benim eşimde çok terliyo tanistgmzdan beri evlilik dahil çok terliyo bildim bileli acaba bundan mi

cnm benim eşiminde ilk tahlillerinde fsh lh ve testosteron tahlilleri 0 çıkmıştı

Cnm bizim ilk tahliller değil 3.kez yaptrdik testesteron baya yükseldi 5 Küsürdü 3.86 oldu şimdi 12.48 olmuş. Igne den sonra fsh ve lh 7 ve 6 civariydı 0.23 ve 0.3 olmuş dediğim gibi prolaktin 20 ye çıkmış.

Aminnnnn cemrecim rabbim ibadetlerimiz dualarimiz kabul etsinn.çok üzülüyorum ramazan bitiyor hic bir ay böyle tatil güzel olmuyor.rabbim seneye evlatlarimizla oruç acmayi bayram geçirmeyi nasip etsin.
Evlat yokluğu ile yanan tüm hepimize mukafatlarini versiinn.
evet cnm ya ben bugün bayağı hüzünlendim ramazan artık gidiyor diye:14:olsun inşlh seneye de sağlıkla evlatlarımızla çıkmak nasip olur....
Cemrem in anlattıklarına benziyor onun eşi mi acaba
cnm yazıyı benim eşim yazmış evet o yazı benim hikayem eşim arkadaşalrıyla konuşuyrodu yazmadık biz demiş yazmış umut olmak adına hatta inanmayanlar olursa beni araya bilir demiş bile bende bilmiyordum banada süpriz oldu:52:
16 AĞUSTOS 2014 3.AZO BULUŞMASI (FACEDEKİ GRUPTAN ALINTI)

Değerli Arkadaşlar,

3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEKTİR.

Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.

Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.

Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.

Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.com’a ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.

Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız açısından önem arz etmektedir.

Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktı
tülaycım cnm biz kayıt olduk organizasyona inşl hepimiz orda buluşuruz sizleride bekliyorum umarım işleriniz denk gelir de gene gelirsiniz buralara
gelenler kimler kızlar toplantıya

Merhaba cemrem
Sana bir sorum olacakti ..esim yaklasik 1.5 yildircelalettin hocada tedavi oluyor igne tedavisi
Buradaki igneler hakkindaki seyleri okuyunca cok korktum pregnyl hakkinda falan
En fazla 5-6ay gibi bisey yazmislar
Biz bayadir kullaniyoruz
Sizde sperm ciktigi icin kullanmayi kestinizmi?
Ne kadar suredir kullandiniz igneleri
cnm benim eşimde yaklaşık 1,5 seneyi geçiyor iğne kullanalı hamdolsun bişey olmadı ve eşim şuan hala menapur ve pregly kullanıyor
korkularımız olmaz olur mu tabiki korkuyoıruz ama başka da yapacak bi şeyimiz yok herşeyleri yılalrca denedik olmadı bunu deneyelim diyporuz bide sonuç alanalr olunca ki bizde aldık şükür bililyorsun daha da sarılıyor insan tedaviye benim tavsiyem hormon sonuçlarını yaptırıken eşinin ast alt sine de baktır hiç değilse aklın gönlün ferah olur ...

Biz şimdi Selahattin beye gidiyoruz Mersin'de kendisi. Spermatit olması güzel sanırım en azından üretim var. Ben çok kez Celalettin beyi düşündüm ama bitkiseller eşime zarar verir diye korkuyorum. Eşim şimdi ovitrelle iğne oluyor. Eylül gibi Emre beye gitmek istiyoruz orda detaylı sperm testi yapıyorlarmı acaba burda yazıyor arkadaşlar yuvarlak hücre falan. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah tez zamanda normal spermleri görürsünüz. Celalettin bey hormonlar normalse dahamı olumlu konuşuyor?

canim emrre bey normal spermiyogram yaptirio yani spermatit felan yazmio en azindan subat ayinda böyleydi. ah keske almanyada da detayli test yapsalar anlamadim gitti ya koca almanyada bi halt yapmiolar esim sirf test vermek icin agustos yada eylülde istanbula gitmeli. düsün yani... bence bitkiseller yan etki yapmaz nedenki sonucta kimyasiz hap hem bitkisel. etse o aldiklari hormonlar zarar verir gibi gelior bence. ja söyle benim algiladigim: eger hormonlarda bi bozukluk yada baska biseyde bi rahatsizlik varsa, onlari düzeltip herseyin rayina girme ihtimali var. ama bizdeki gibi hersey normal, burdaki doktorlara teseye hazirlik icin hap yada ne bileyim hormon felan verin dedigimde veremeyiz hersey normal dediler, yani böyle olunca hem iyi hemde daha bi kötü oluyor. ama dedigim gibi celalettin hoca ve ersel bey belirli testlerde iyi ciktigi icin olumlu konusmus cok. bence siz giderseniz istanbula hem emreye gidin hemde celalettin beye görüsün sonrada kararinizi verirsiniz dediklerine göre. bende simdi keske öyle yapsaydik dedim biz bi extra emreye gittik sonra bikac ay degisiklik olmayinca celalaettin hocaya...

Back
X