Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah nasib ederse bizde geleceğiz toplantıya,tanışırız inşallah
aa pıtırcık da mı gelicek süpermiş[TABLE="width: 223"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 297, bgcolor: #92D050, colspan: 2"]3. AZO BULUŞMASINA KATILACAK ARKADAŞLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 297, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Değerli Arkadaşlar,
3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBULDA GERÇEKLEŞECEKTİR.
Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.
Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.
Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.
Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.coma ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.
Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız a çısından önem arz etmektedir.
Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]1.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]CEMREM29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]2.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]BALIM1905[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]3.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]GULERİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]4.[/TD]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"]PITIRCIK_43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl71, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
evet canım facede grupta yazdı geliceğiz diye... evet nihayet tanışacağız hatta belki hoca sizi sahneye çıkarıp başarı öykünüzü anlatmanızı ister güzel olur demi amaaa pıtırcık da mı gelicek süpermişseninlede tanışıcam desene
![]()
hadi inşlh görüşürüz bol bol muahabbet ederiz siz sabah namazı zamanı mı geliceksiniz yoksa öğlen organizasyon zamanı mıevet canım facede grupta yazdı geliceğiz diye... evet nihayet tanışacağız hatta belki hoca sizi sahneye çıkarıp başarı öykünüzü anlatmanızı ister güzel olur demi ama![]()
hadi inşlh görüşürüz bol bol muahabbet ederiz siz sabah namazı zamanı mı geliceksiniz yoksa öğlen organizasyon zamanı mı
ayy deme kız ne eşim ne ben çıkıp konuşma yapamayız utanır kalırız orda![]()
sevindim geçen sefere ben gelemedim bu sefer inşlh geleceğim orda tanışırız
![]()
ekledim canım sadece kaç yıllık evli olduğunuzuda yazarsan güzel olur bide spermatid çıkmışmıydı arif beyde yapılan testtecanim bana yazmissin liste icin detaylarimizi yazmam icin, hic görmemistim ismimi canim yoksa yazardim önceden.
tam ne bilgiler lazim oldugunu bilmedigim icin elimde olanlari yaziyorum:
yasimiz 26-27
sorun: azospermi, görünürde hic bir problem yok ne hormonal ne hastalik acisindan ne de genetik
llk tese olmamiz: aralik 2013 sonuc sifir ama patolojide nadir erken ve gec dönem spermatit, sebeb: matürasyon aresti
ilk hocaya gidisimis mayis 2014, round cell: 600 000 cc (77%), lökosit: 462 000 cc (23%), immatür germ hücre: 138 000 cc
ondan beri kullanilanlar: haftada 3 kere pregnyl 5000, sg plus ve kimozin (bitkiseller)
ekledim canım sadece kaç yıllık evli olduğunuzuda yazarsan güzel olur bide spermatid çıkmışmıydı arif beyde yapılan testte
Canım valla gidelim diyoruz benim eşimde çok terliyo tanistgmzdan beri evlilik dahil çok terliyo bildim bileli acaba bundan mi
tülaycım cnm biz kayıt olduk organizasyona inşl hepimiz orda buluşuruz sizleride bekliyorum umarım işleriniz denk gelir de gene gelirsiniz buralara
gelenler kimler kızlar toplantıya