Biliyorum uzun oldu ama son birşey daha, doğuracağımız çocuğun biz her ne kadar üstüne düşüp iyi yetiştireceğimize inansak ta, iyi bir insan olup olmayacağını allah bilir, belki de bir katil olup masum canlar alıcak, belki de bir dikdatör olup savaşlar çıkarıp binlerce cana kıyacak... Unutmayın ki hz adem in oğlu kendi kardeşinin canına kıydı, hz nuh un oğlu babasının dinine inanmayarak gemiye binmedi, hiçbirimiz peygamberlerimiz kadar örnek kullar değiliz üstelik, kimse bunu iddaa edemez, hele ki şimdi yaşadığımız çağı ve sapkınlıkları düşününce... O nedenle lütfen allahtan tabiki dualarınızı esirgemeyin, her zaman yalvarın, ama ne olur hayırlı, sağlıklı, iman dolu ve merhametli bir evlat isteyin... Bir bebek herşey değil diye düşünüyorum, hele hele hayırsız bir evlat olacaksa allah vermesin dostlar diye düşünüyorum.... Verirse de yine kabulumdur, ne gelirse allahtan gelir, o da hoş gelir inşallah... Suan biz tedavilerimize başlamadık, ama bizim durumumuzda çok zor gözüküyo, ben kendimi şimdiden anne olamayacağıma hazırladım, böylece olmadığında üzülmem ama olursa da sevinmek adına... Lütfen metanetli olalım dostlar, elimizdekilere şükredelim, suan sahip olamadığımız bir bebek yerine bazen de sahip olduğumuz sağlığımız, aile huzurumuz, başımızdaki çatımıza, varlığımıza, ulaşabildiğimiz tüm rızıklara şükredelim