- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
biizde Kaan hocada tedavi görüyoruz çok sıkıştırdık yoksa şu hastanede yapın demiyordu asla.eşimin genetik testleri orda yapılınca artık genartta yapabilirsiniz dedi.genartla anlaşması yok canım nerede istersen orada yapar.normalde şuan trilyoner olabilir o kadar hastası var adamın ama bilim için çalışıyor hiç kimseyi yolmaya çalışmıyor.gandhi gibi valla inanılması güç.eğer 5 yıldır onda tedavi olmasaydık inanmazdım.Yani biz normalde kaan beyin hastasiyiz burda ogrendigim kadariylada kaan hoca genartla anlamasmaliymis genelde hastalarini oraya yonlendiriyomus ama bize genetik unitesi oldugu icin ozel hrs hastanesinde yapalim tup bebeginizi diye msj atmis.anlamadim niye orayi dedi bize kaldiki o hastaneden memnun olan 2 3 kisi anca var nette acayip sikayet var.bende ondan arastiriyorum iste.aslinda normalde ben novaart yada genart diye dusunuyodum ama bilmiyorum iste.simdi sen oranin genetik unitesi var diyosun yani.cunku esimde deltaf508 mutasyonu casiyicisi cikti.genetik bi bizukluk var yani canim saol tatlim paylasimin icin
Birde herkes aynı merkeze gider ama doktoru ve gitme sebebi farklıdır o yüzden farklı sonuç alır.gerçekten yürekten söylüyorum ben bir daha genarta gitmem çünkü doktorumun gelişi güzel davrandığını düşünüyorum transfer esnasında.önemsenmediğim yerede bir daha gitmem doğal olarak.Ama globozosperm denen bir illet varki Allah sabır versin bununla mücadele edenlere,bu yüzden tüp yapan bir arkadaşın ki orada tutmuş.
Hemde iyi olmayan bir labaratuvarda başarısız olmak istemez bu adam hiç merak etme.