- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
canım benim yazıyı okuyunca inan çok mutlu oldum sen böyle pozitif oldukca rabbimden ümidini yitirmeyince inan herşey güzel gidiyo bide o doktorların güleryüzlüğü olması insanı dahada umutlandırıyo.doktora inanmak güvenmek de çok önemli manevi yönden insan rahatlıyo.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün.
Allah razı olsun birtanem.. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. Bakalım neler yaşayacağız.. Allahım üzümüzü güldürsünn hepimizin inşallah
umarım hersey gonlunce olur cnm umarım kullandıgın ılaclar bosa gıtmezz dolu dolu sıpermlerınız cıkarda bır an once hamıle kalırsın
İnşallah canım Allah razı olsun..
Canım burda edebal vardı onlarda memorial a gittiler
Murat Bey tese yaptı çok şükür bulundu
Ve şu anda hamile edebal kardeşimiz
Eşim de Murat Beye tese olacak yazın
Bu bize moral oldu çok teşekkürler
Tedaviniz hadi hayırlı olsun.Umarım çok güzel bir şekilde sonuçlanır
Sizin adınıza çok sevindim canım.İnanın ki pişman olayacaksınız
Ve bizlere de moral vereceksiniz çok şükür
Bende rüyamda memorial ı görmüştüm.
Artık dedim ki ordan asla vazgeçmeyeceğim.
Hadi bakalım ALLAH işlerinizi rast getirsin
Evet kuzumm bende memnunum şimdilik verdiğim karardan.. Çok şükür diyorum şuan.. Belirsizlikler doluydu kafamda.. İnan sıkıntıdan uçuk bile çıkarttım.. Ama şuan çok umutluyummm mutluyummm.. İlgileri beni memnun etti.. Özellikle ilk gittiğimde yaşadığım faciadan sonra şuan çok şükür diyorummm... İnşallah birbirimize moral oluruz.. Murad beyin bilgisine ve tecrübesine güveniyorum bende.. Eşim çok istiyordu Emre beyi ancak istiharelerde de hayırlı görmeyince vazgeçip böyle bir karar aldık.. Bir çok arkadaşım destek verdi Allah hepinizden razı olsun..
canım benim eşimin 3 tesesi olacak eger bir kez daha yaptırırsak bizde murad beye gıtmeyı dusunuyoruz emre beye gıttık cok pişman olduk degiştirmekle cok ıyı yapmıssın hem parasal yonden hem manevı yonden baya zarar gördük eşimin fshı cok yuksek acaba bu sorun olur mu ilaç tedavisi kullanmasında diger hormonlar cok iyi
Kuzum bence sen bi mail at Murad beye.. Bende ilk mail atmıştım hemen dönmüştü.. Ve dün yanına gittiğimde şıp diye hatırladı eşimi inan çok seviniyor insan buna.. Ben yalnız gidip muayenemi oldum dün ve yumurtalarımı falan saydılar.. İğneler başladı.. Hiç korkma olmaz deme.. Rabbimden ümit kesilir mi hep diyorum kuzum sana kesilmez.. Ama takip ediyorum çabuk atlattın maaşallah.. İmreniyorum sana.. Güçlü arkadaşım benim.. Seni hep böyle görelim kuzummm