Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta çıkış var bizde oda yok tup bebek falan denemediniz mi
Hayırlısı peki 3 aydır hiç bir değişiklik olmadımı6. Defa tüp bebek denedik tutmadı malesef
6 tup bebeğin hepsi negatif mi oldu yoksa duşuklemi sonuclandı6. Defa tüp bebek denedik tutmadı malesef
Malesef olmadı bende anlamadım niye böyle kaan hoca için iyi diyorlar ama bir değişiklik yokHayırlısı peki 3 aydır hiç bir değişiklik olmadımı
İgnemi kullanıyo eşinMalesef olmadı bende anlamadım niye böyle kaan hoca için iyi diyorlar ama bir değişiklik yok
Hayır tablet kullanıyorİgnemi kullanıyo eşin
Hiç gebelik oluşmadı üç embriyo bırakılıyor fakat tutumuyor6 tup bebeğin hepsi negatif mi oldu yoksa duşuklemi sonuclandı
HıımmmmHayır tablet kullanıyor
Genetik test yaptırdınız mıHiç gebelik oluşmadı üç embriyo bırakılıyor fakat tutumuyor
tutmamasının bır nedenıı olmalı cnm sen butun tetkıtlerını yaptın mıHiç gebelik oluşmadı üç embriyo bırakılıyor fakat tutumuyor
Bir çok sebebi varmış ama en büyüknfaktör eşimin spermi nin kalitesiz olmasıtutmamasının bır nedenıı olmalı cnm sen butun tetkıtlerını yaptın mı
Ben az önce Kaan hocanın hasta sonuçlarını okudum bir hastasında tek tuk sper cıkıyomuş bazen hiç cıkmıyormuş 4ay tedaviden sonra eşi normal yoldan gebe kalmış istersen bir okuBildiğim kadarıyla ilaçların sperm üzerinde çok bi faydası olmuyor
Genetik temiz çıktı siz tüp bebek denedinizmiGenetik test yaptırdınız mı
Bize son çare tüp bebek dedilerBen az önce Kaan hocanın hasta sonuçlarını okudum bir hastasında tek tuk sper cıkıyomuş bazen hiç cıkmıyormuş 4ay tedaviden sonra eşi normal yoldan gebe kalmış istersen bir oku
hımm anladım cnm ınsallah tez zamanda bebısını kucaqına alırsınızBir çok sebebi varmış ama en büyüknfaktör eşimin spermi nin kalitesiz olması
O kadar yüksek fsh le tese de çıkma ihtimali az canım biz 50 ILE OLDUK ÇIKMADI TEDAVİ DE ISE YARAMADI
Ah ah nerde bizde bit tane bile yokGenetik temiz çıktı siz tüp bebek denedinizmi