- 10 Ocak 2015
- 331
- 473
- 113
- 33
nisan yagmuru duymadın mı cnm sıfalıictigide 2 gun surdu.. yagmur suyu ne icin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisan yagmuru duymadın mı cnm sıfalıictigide 2 gun surdu.. yagmur suyu ne icin cnm
Tam dur soyleyim o zaman toparlanın biraz sonra ya bismillah diyin başlayın tedaviye bu doktorları bilmiyorum biz Kaan hocadayız ama kimininki 3 tesede cıkıyo belki tedaviye başlayınca cıkış olur teseye bıle gerek kalmaz benim fikrim buvalla aklına ne gelıyorsa onu cok boslukta kaldım sankı![]()
Ne için olcak kız şifa için suya dua okuyacamictigide 2 gun surdu.. yagmur suyu ne icin cnm
ictigide 2 gun surdu.. yagmur suyu ne icin cnm
öyle dusunuyoruz ama hangı doktorda tedavı gorsek onu bılemedıkk yıne hata yapmak ıstemıyorummmTam dur soyleyim o zaman toparlanın biraz sonra ya bismillah diyin başlayın tedaviye bu doktorları bilmiyorum biz Kaan hocadayız ama kimininki 3 tesede cıkıyo belki tedaviye başlayınca cıkış olur teseye bıle gerek kalmaz benim fikrim bu
Bak bu topikte herkes farklı soyluyo farklı derken biri bi doktora gitmiş memnun diğeri hiç memnun değil her kafadan bi ses yani gonlun den kalbinden kim geciyo ona git en basiti istihareye yat söylemiştim ben sana benim kafamda karışıktı yolumuzu cizdik artiköyle dusunuyoruz ama hangı doktorda tedavı gorsek onu bılemedıkk yıne hata yapmak ıstemıyorummm
Takip ettiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam ikinci teseyi olalı fazla olmamış. Bence biraz dinlenin. Kafanızı dağıtın. Emin ol ara verip dinlenip zaman bazı şeylere ilaç olmaya başlayınca daha güçlü kalkıyorsun tekrardan. Allah sabır versin ve yardımcınız olsun.öyle dusunuyoruz ama hangı doktorda tedavı gorsek onu bılemedıkk yıne hata yapmak ıstemıyorummm
Ya ben toplayamadim bugunBugün yağmur suyu topladım kızlar
amin cnm dogru dıyosun ama beklemek de yoruyo ınsanı durmak ıstemıyorum sankı her an her sanıye bıraz daha vakıt kaybı gıbı gelıyo banaTakip ettiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam ikinci teseyi olalı fazla olmamış. Bence biraz dinlenin. Kafanızı dağıtın. Emin ol ara verip dinlenip zaman bazı şeylere ilaç olmaya başlayınca daha güçlü kalkıyorsun tekrardan. Allah sabır versin ve yardımcınız olsun.
Vallahi ben topladım ve çok sevindim hemde uc ayların başladiği gün yağdı çok şukurYa ben toplayamadim bugun![]()
Ewet valla aynen oyle dun gunluk guneslik bugun yagmur yagdi rahmet iste ama burda biraz serpti bitti.ins bolca toplamissindir kuzucumVallahi ben topladım ve çok sevindim hemde uc ayların başladiği gün yağdı çok şukur
Mutfakta ne var ne yok koydum balkona komşular demiştir delimi bu ne demişlerdir balkon çarşamba pazarı gibiydiEwet valla aynen oyle dun gunluk guneslik bugun yagmur yagdi rahmet iste ama burda biraz serpti bitti.ins bolca toplamissindir kuzucum
bunlari azosperm icin.mi yoksa baska sorun icin mi canim cok merak ettim.neotertil ne oluyo canim bideKizlar mrblar. Ben her aksam havuc suyu sıkıyorm 1 kac damla zeytinyagi damlatip Iciriyorm. Bir aksam bogurtlen koku cayi bir aksam isirgan cayi iciyo esim. Yesillik brokoli karnibahr. Nohut yemegi. Birde neofertil iciyo.
Yap yap canımbende yapim o zaman yagarsa
Canim benim esimde azopserm. Sorunumz ayni yani :) neofertil doktormuzn verdigi takviye bir ilac canimbunlari azosperm icin.mi yoksa baska sorun icin mi canim cok merak ettim.neotertil ne oluyo canim bide
havuc suyunu ne zamandir yapiyorsun cnm faydasini gordunuz mu biraz anltsana ayrintiliCanim benim esimde azopserm. Sorunumz ayni yani :) neofertil doktormuzn verdigi takviye bir ilac canim
Biraz eski sayfalara bak orda yazıyodua okuycam dedin ya canim ne okuyacaksin