canım geçmiş olsun bende ocak ayında aynı şeyi yaşadım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum

yumurtaları toplamadılar çünkü dondurulsa da yumurta hücresi çözülünce çok kaliteli olmayabiliyomuş boşuna opu işlemine girme dedi doktor. 2 gün ağrım ve gazım oldu sonra geçiyo zaten. ben ağrı kesici bile içmeden geçirdim.
canım haploid canlı sperm hücresi değil, sperm olmayan kişilerde fish testinde boyama yaparak spermatidlerin durumuna bakılıyor dereceleri olduğu için. olgun spermatidlere haploid deniyor. haploid olunca tesede sperm çıkma ihtimali daha yüksek deniliyor ama ne kadar doğru bilmem.
önceki adetinden yumurta kalıntısı kalmışmı diye bakılıyor ve yeni yumurtlama süreci başlamışmı diye bakılıyor alltan ultrason ile. sonrasında iğnelerini yazıyor bugün yada yarın şu ölçüde vurmaya başla diye söylüyorlar canım. ilk muayeneye gittiğimden 1 gün sonra başlamıştı benim iğneler. sonrasında zaten 2-3 günde bir çağırıp yumurtalar ne kadar büyümüş çoğalmış diye kontrol ederek ona göre iğne dozunu her seferinde ayarlıyor.
canım hipolu yani hormon düşüklğü olan kişilerde sakal ve diğer tüyler az oluyor oyüzden bakmıştır. ama çoğumuzda ne yazıkki hormon düşüklüğü değil yüksekliği var ve kıl tüy gayet normal :)