Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tedavimiz bi kotu bi iyi devam bakalim yine efkarlandim bebeksiz gecen bir gun daha bir gece daha 10 yildir insan hic mi alismaz gozumu acar acmaz cocugumuzun olmadigi aklima geliyor.
Vardir bir bildigi rabbimizin ona sığınmak verdigine şükür vermedigine sabretmek gerek. Insallah tez zamanda kavusuruz hepimiz yavrularimiza kardeşim.

iyi akşamlar arkadaslar facede bir site var yanıklar baharat diye bilgisi olan varmi azospermide sonuc alanlar var

arkadaşlar merhaba. kaan aydosta randevusu olan arkadaşlarımız vardı. naptılar acaba. benm de nisanın son haftası randevum var ama hala beni arayan olmadı ve bir türlü ulaşamıyorum. feraheymen feraheymen senin randevun da bugündü dimi canım. allahım inşallah güzel haberler alırsınız. merakla bekliyorum

dün tahlil yaptık eşimin sonucu sperm sayısı:30 milyon total sayı:90 milyon lifekisyon süresi:60 lökosit:1 ileri hızlı hareketli:35 ileri yavaş hareketli:25 yerinde hareketli:20 hareketsiz:20 normal sperm hücresi:45 anormal sperm hücresi:55 yorum alabilirsem sevinirim

arkadaşlar merhaba. kaan aydosta randevusu olan arkadaşlarımız vardı. naptılar acaba. benm de nisanın son haftası randevum var ama hala beni arayan olmadı ve bir türlü ulaşamıyorum. feraheymen feraheymen senin randevun da bugündü dimi canım. allahım inşallah güzel haberler alırsınız. merakla bekliyorum
Evet Canım randevumuz bugün şuan ankaradayız 4-4 buçuk arası başlıyormuş hasta muayenesine

dün tahlil yaptık eşimin sonucu sperm sayısı:30 milyon total sayı:90 milyon lifekisyon süresi:60 lökosit:1 ileri hızlı hareketli:35 ileri yavaş hareketli:25 yerinde hareketli:20 hareketsiz:20 normal sperm hücresi:45 anormal sperm hücresi:55 yorum alabilirsem sevinirim
sonuclarınız bize cok iyi canım
Evet Canım randevumuz bugün şuan ankaradayız 4-4 buçuk arası başlıyormuş hasta muayenesine
Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın canım

B
Ovitral ve meroinal demis, yani ovitrelle ve merional demek istemiş. opstravent dememiş
ilaç değil gıda takviyesi doktorunuzla sormadan icmeyin zaten ben sadece yardımı dokunur belki diye söyledim ismini doktorunuza söylersiniz iç derse icersiniz bu kadar basit

B
ilaç değil gıda takviyesi doktorunuzla sormadan icmeyin zaten ben sadece yardımı dokunur belki diye söyledim ismini doktorunuza söylersiniz iç derse icersiniz bu kadar basit
Arkadasim o ilaca birsey demedik zaten ovitrelle ve merional hakkında doktora sormak gerek dedik.senin soyledigin ilac hakkinda bilgim yok o ilaca yorum yapmadik. Sizin tani tam olarak neydi. Sperm cikisi filan varmiydi

Back
X