Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar size bi sorum olacak belkide saçma gelebilir.. Tüp bebek ile doğum yapanın doğumu daha zor mudur veya alakası yok mu?

Arkadaslar herkese hayirli bir gun diliyorum.:KK54:bizim tikaniklik sorunu yasayip ameliyat veya ilacla tedaviden sonuc alan varmiii

Merhaba arkadaslar.. Bizde Insallah 2 Ay içinde tüp bebek yaptıracağız. Eşimde 1-2 canlı hücre görülmüştü ve hormonları iyidi oda geçen sene öyleydi sonra baktırmadık .. Genetik test yaptırmadık.. keşke yaptırsak mı onu düşünüyorum fark eder mi ki? eşim 3 yaşında çift taraflı İnmemiş testis amelıyatı geçirdi.. Avrupa"da yaşıyorum burada tıp o kadar ilerlemedi. İstanbul Memorial Ataşehirde yaptıracağız tüp bebeği.

Merhaba arkadaslar.. Bizde Insallah 2 Ay içinde tüp bebek yaptıracağız. Eşimde 1-2 canlı hücre görülmüştü ve hormonları iyidi oda geçen sene öyleydi sonra baktırmadık .. Genetik test yaptırmadık.. keşke yaptırsak mı onu düşünüyorum fark eder mi ki? eşim 3 yaşında çift taraflı İnmemiş testis amelıyatı geçirdi.. Avrupa"da yaşıyorum burada tıp o kadar ilerlemedi. İstanbul Memorial Ataşehirde yaptıracağız tüp bebeği.
Mutlaka genetik test yaptırın ve spermleri dondurun

Evet düşünüyordum bende hata mı yaptık diye genetik test yaptırmamakla.. kusura bakmayın vallah çok soru soruyorum.. diyelim genetikte bişey çıktı .. ama spermde bulundu tutmama ıhtimali mi oluyor o zaman ?

Genelde beni burda soru sorarken yakalıyorsunuzdur.. kusura bakmayın.. burdaki Belçika doktorlarada bişey sormak istemiyorum cevapları korkutuyor beni çok. Çünkü burda ümit yok, çok basite kaçıyorlar sperm donasyona.

Genelde beni burda soru sorarken yakalıyorsunuzdur.. kusura bakmayın.. burdaki Belçika doktorlarada bişey sormak istemiyorum cevapları korkutuyor beni çok. Çünkü burda ümit yok, çok basite kaçıyorlar sperm donasyona.
Eğer sperm varsa genetik teste sorun olsa bile pgt tüp bebek yapıyorlar sorunsuz olan embriyoyu transfer ediyorlar

Slm kızlar eşim azosperm tese ameliyatı oldu %4 haploid hücre çıktı tekrar ilaç tedavisine devam ediyor bu ay fish boyama testi yaptırıcak dua edin kızlar sperm çıkmış olsun bizim gibi olup sperm çıkan varmı bi umut beklemek çok zor

Back
X