- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Canim biz kaan hocada tedavideyizSİZ hangi doktora tedavi oluyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim biz kaan hocada tedavideyizSİZ hangi doktora tedavi oluyorsunuz?
Canim biz kaan hocada tedavideyiz
Her tesede çıkış oldu muAmin Allah razı olsun cnm eşim tedavi gördü Kaan hocada .4 u tüp bebek denemesinde oldu oğlum tese yapıldı hep teselerden oncede ilaç iğne tedavisi görmüştü
Tabiki insallah guzel sonuclar alirizCanim, Dr a ne zaman gideceksiniz. Sonuclari bizede bildirir misin
Alakası yokArkadaşlar size bi sorum olacak belkide saçma gelebilir.. Tüp bebek ile doğum yapanın doğumu daha zor mudur veya alakası yok mu?
Mutlaka genetik test yaptırın ve spermleri dondurunMerhaba arkadaslar.. Bizde Insallah 2 Ay içinde tüp bebek yaptıracağız. Eşimde 1-2 canlı hücre görülmüştü ve hormonları iyidi oda geçen sene öyleydi sonra baktırmadık .. Genetik test yaptırmadık.. keşke yaptırsak mı onu düşünüyorum fark eder mi ki? eşim 3 yaşında çift taraflı İnmemiş testis amelıyatı geçirdi.. Avrupa"da yaşıyorum burada tıp o kadar ilerlemedi. İstanbul Memorial Ataşehirde yaptıracağız tüp bebeği.
Eğer sperm varsa genetik teste sorun olsa bile pgt tüp bebek yapıyorlar sorunsuz olan embriyoyu transfer ediyorlarGenelde beni burda soru sorarken yakalıyorsunuzdur.. kusura bakmayın.. burdaki Belçika doktorlarada bişey sormak istemiyorum cevapları korkutuyor beni çok. Çünkü burda ümit yok, çok basite kaçıyorlar sperm donasyona.
Eğer test yapmasak, testsiz"de yapmıyorlar mı o pgt-tüp bebeği ?Eğer sperm varsa genetik teste sorun olsa bile pgt tüp bebek yapıyorlar sorunsuz olan embriyoyu transfer ediyorlar
Yapmazlar canımEğer test yapmasak, testsiz"de yapmıyorlar mı o pgt-tüp bebeği ?
Cevapların için teşekkür ederim canım.. geçen sene azosperm kelimesinin ne olduğunu bile bilmezdim. Bende kendimce böyle araştırıyorum intetnetlerde.. Allah hepimizin yardımcısı olsunYapmazlar canım