- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz varız canim 2 defa olduk sperm bulundu ama tutunma olmadi sperm bulunmasi çözüm degilki asıl mesele tutunmasında bizimde fsh yuksek testesteron düşük tese sonrası ağrı ve morluklar olur oda 1 aya geçerKızlar mikro tese ameliyatı olan var mı ameliyat sonrası sorun yaşayan oldu mu blr de mikro tese ameliyatı kaç kez oldunuz.feh yüksek testesteron düşük olup tese ameliyatında sprem bulundu mu yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bizimde oyleydi sperm cikmadi tese de ama hormonlar belirtec degil o sebeple cok takilma ona ama tese olmadan once bi hipofiz emari cektir derim belki onda bir problem vardir. Birde y delesyon ve karyotip testi yaptirin sonra tese olun derim.birde kaan hoca tese onda olduk cok sikinti yasamadi esim gecti 5 gunde yara filan kalmadi agri bile olmadi cok fazla hatta sonra baska bir yerde ultrason cektirdik doktor cok temiz tese yapmis testise hic zarar vermemis dedi.ama bize sertoli dendi sonra yaptirdigimiz testte sperm cikti yani kismet isi anlayacagin dua ile acilamayacak kapi yok yeterki calmasini bilelim rabbim simdiden sifa versin cumlemize insallahKızlar mikro tese ameliyatı olan var mı ameliyat sonrası sorun yaşayan oldu mu blr de mikro tese ameliyatı kaç kez oldunuz.feh yüksek testesteron düşük olup tese ameliyatında sprem bulundu mu yardımlarınıza ihtiyacım var.
Merhaba canım hipofiz emarı demişsin o nasıl birşey üroloji doktorları bunu bilmiyorlarmı orada sorun olabilir diye yaklaşımda bulunmuyorlar. Biz Tansel Kaplancan da tedavideyiz 6. Ay tedavisine başlıcaz ve sanırım sonrasında tese olcak eşim. Bizim 3. Tese ve son dedi Tansel bey. Korkuyorum açıkçası yine bulunmazsa diye. Biz kendimizce mi gidip çektirsek nasıl nerede çekiliyor hangi bölüm nöroloji mi acabaBizimde oyleydi sperm cikmadi tese de ama hormonlar belirtec degil o sebeple cok takilma ona ama tese olmadan once bi hipofiz emari cektir derim belki onda bir problem vardir. Birde y delesyon ve karyotip testi yaptirin sonra tese olun derim.birde kaan hoca tese onda olduk cok sikinti yasamadi esim gecti 5 gunde yara filan kalmadi agri bile olmadi cok fazla hatta sonra baska bir yerde ultrason cektirdik doktor cok temiz tese yapmis testise hic zarar vermemis dedi.ama bize sertoli dendi sonra yaptirdigimiz testte sperm cikti yani kismet isi anlayacagin dua ile acilamayacak kapi yok yeterki calmasini bilelim rabbim simdiden sifa versin cumlemize insallah
Canim tesede morluktami oluyor offf allahim yardimcimiz olBiz varız canim 2 defa olduk sperm bulundu ama tutunma olmadi sperm bulunmasi çözüm degilki asıl mesele tutunmasında bizimde fsh yuksek testesteron düşük tese sonrası ağrı ve morluklar olur oda 1 aya geçer
Yani beyin emari bu hormonlarin salinimini yapan bez bu . Esimde kucuk bir adenom denen kitle görülmüştü dostineks verdi doktor endokrin istiyor sanirim diger bolumler olurmu bilmiyorum ama bazrn onu tedavi edince sperm uretimi baslayabiliyor bir cektirin derimMerhaba canım hipofiz emarı demişsin o nasıl birşey üroloji doktorları bunu bilmiyorlarmı orada sorun olabilir diye yaklaşımda bulunmuyorlar. Biz Tansel Kaplancan da tedavideyiz 6. Ay tedavisine başlıcaz ve sanırım sonrasında tese olcak eşim. Bizim 3. Tese ve son dedi Tansel bey. Korkuyorum açıkçası yine bulunmazsa diye. Biz kendimizce mi gidip çektirsek nasıl nerede çekiliyor hangi bölüm nöroloji mi acaba![]()
size bu mr ı kim önerdi. Hangi doktor yani. Bu doktorlara da akıl verilir mi bilmiyorum ters tepki olayı da var nasıl bir çıkmaz sokak :'(Yani beyin emari bu hormonlarin salinimini yapan bez bu . Esimde kucuk bir adenom denen kitle görülmüştü dostineks verdi doktor endokrin istiyor sanirim diger bolumler olurmu bilmiyorum ama bazrn onu tedavi edince sperm uretimi baslayabiliyor bir cektirin derim
Evet canim ama bizde ilk tesede ağrı oldu morluk olmadı2. Tesede morluklar oldu ağrı olmadiCanim tesede morluktami oluyor offf allahim yardimcimiz ol
bence en iyisini yapmıssınız canımAmin canım çok teşekkür ederim cevaplarınız için.biz Kaan hocanın hastasıydık.fish testi yapıldı haploit hücre çıkmadı mikro tese yapalım diyor eşimde olmam deyince bıraktık tedaviyi .
Benim eşim 8 aydır kaan hocada tedavide ilk başladığımızda fsh 32 testo 1,75 idi şu an fsh 18 testo 4.75 sperm çıkışı yok haploid gözlenmedi sizde durumlar nasıl kimde tedavidesiniz doktor umut veriyor mu?Kızlar mikro tese ameliyatı olan var mı ameliyat sonrası sorun yaşayan oldu mu blr de mikro tese ameliyatı kaç kez oldunuz.feh yüksek testesteron düşük olup tese ameliyatında sprem bulundu mu yardımlarınıza ihtiyacım var.
Benim eşim 8 aydır kaan hocada tedavide ilk başladığımızda fsh 32 testo 1,75 idi şu an fsh 18 testo 4.75 sperm çıkışı yok haploid gözlenmedi sizde durumlar nasıl kimde tedavidesiniz doktor umut veriyor mu?Kızlar mikro tese ameliyatı olan var mı ameliyat sonrası sorun yaşayan oldu mu blr de mikro tese ameliyatı kaç kez oldunuz.feh yüksek testesteron düşük olup tese ameliyatında sprem bulundu mu yardımlarınıza ihtiyacım var.
Benim eşim 8 aydır kaan hocada tedavide ilk başladığımızda fsh 32 testo 1,75 idi şu an fsh 18 testo 4.75 sperm çıkışı yok haploid gözlenmedi sizde durumlar nasıldı kimde tedavi oldunuzdoktor umut vermiş miydiBiz varız canim 2 defa olduk sperm bulundu ama tutunma olmadi sperm bulunmasi çözüm degilki asıl mesele tutunmasında bizimde fsh yuksek testesteron düşük tese sonrası ağrı ve morluklar olur oda 1 aya geçer
Kızlar mikro tese ameliyatı olan var mı ameliyat sonrası sorun yaşayan oldu mu blr de mikro tese ameliyatı kaç kez oldunuz.feh yüksek testesteron düşük olup tese ameliyatında sprem bulundu mu yardımlarınıza ihtiyacım var.
bence en iyisini yapmıssınız canım
Bizde zamanında kaan aydos da tedavi olduk bizimde fsh yuksek testesteron düşük tu sperm fish testi sonucu haploit cikmadi ama tesede sperm çıktı yani anlayacağın bu test ölçü değil ve bize çıkmaz evlat edinin dedi biz gülüp geçtik bizim 2 tesedede çıkış oldu bizim gitmedigimiz dr kalmadi hepsi aynı yöntem uyguluyor bizde bitkiselle hormonları düzelttik ne dr gerek kaldı nede iğne ilaç vsyeBenim eşim 8 aydır kaan hocada tedavide ilk başladığımızda fsh 32 testo 1,75 idi şu an fsh 18 testo 4.75 sperm çıkışı yok haploid gözlenmedi sizde durumlar nasıldı kimde tedavi oldunuzdoktor umut vermiş miydi
Test sonuçlarını görmeden bir şey diyemeyizKızlar merhabalar ben eşimde azospermi olup olmadıgını bilmiyorum bana sadece hareket ve sayı problemi varmış dedi doktor haftada 2 gün menopur 1 gunde chorıomon diye igne kullanmasını söylemiş 1 ay oldu 3 ay kullanacakmışı sizce bu igneleri verdiğine göre durum kötümüdür?
Bizde zamanında kaan aydos da tedavi olduk bizimde fsh yuksek testesteron düşük tu sperm fish testi sonucu haploit cikmadi ama tesede sperm çıktı yani anlayacağın bu test ölçü değil ve bize çıkmaz evlat edinin dedi biz gülüp geçtik bizim 2 tesedede çıkış oldu bizim gitmedigimiz dr kalmadi hepsi aynı yöntem uyguluyor bizde bitkiselle hormonları düzelttik ne dr gerek kaldı nede iğne ilaç vsye